• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

evet canım bitti çok şükür...şimdide seninki başladı ...vayy meydan pegasusla bana kaldı oda misafirlikte yemiştir...
yoksa haftanın 1.cisi benmiyimmmm...
neyse yine mort olmiyim :52:

bu hafta gecti,oteki haftaya da ben izin vermem 1.ci olmana.sen hic 1ciliyi goremicen gostermicem:52::52: ama kilo aldim bariz belli oluyor.belki burdan yirttin da bu hafta 2 ci oldun:52::52:

bugün sanıyorumki hayatımın rekoruna koştum :p ye babam ye hay maşallah diyorum kendime :52::52: baya yedim çünkü tatlı tuzlu cips baklava pide pilav wuhuuuuu :2::2: olumsuzluğa kapılmıyorum arada kaçamak olabilir dmi kızlar?olur olur yeterki bi seferlik olsun :5: izin günümdeyim diye abarttım ama o kadar sadece 1 gündü savaşa devam:41:

bu hafta gecti,oteki haftaya da ben izin vermem 1.ci olmana.sen hic 1ciliyi goremicen gostermicem:52::52: ama kilo aldim bariz belli oluyor.belki burdan yirttin da bu hafta 2 ci oldun:52::52:

bana belli olmass :52:
istersem 5 günde 5kilo veririmde bünyem sarsılmasın gadrielle sen üzülme diye :52:
hayatta veremem kuzular şaka tabi ama veriyoruz ya şaka maka süperiz valla ...kaç gündür burdayız on numarayız :52:

Son düzenleme:
bugün sanıyorumki hayatımın rekoruna koştum :p ye babam ye hay maşallah diyorum kendime :52::52: baya yedim çünkü tatlı tuzlu cips baklava pide pilav wuhuuuuu :2::2: olumsuzluğa kapılmıyorum arada kaçamak olabilir dmi kızlar?olur olur yeterki bi seferlik olsun :5: izin günümdeyim diye abarttım ama o kadar sadece 1 gündü savaşa devam:41:

kacamaga yer yok:47: kacamak yapanlar diyeti her zaman cabuk birakirlar devam etmezler:47: kilo vermek istiyosan oyuncaga cevirmicen:20: cok kizdim sana coookkkkkkk:19:

kacamaga yer yok:47: kacamak yapanlar diyeti her zaman cabuk birakirlar devam etmezler:47: kilo vermek istiyosan oyuncaga cevirmicen:20: cok kizdim sana coookkkkkkk:19:

evet kız bana kız kii bir dahası olmasın bu işin :D

destek budur işte! köstek olarak destek olcaksın:p tamam ben dersimi aldım hafifim hafifsin hafif diyebilmek adına haydi son süraaaaaaaaattttt:52::52::52:

KIzlar cok saskinim ve kendime inaNamiyorum aylardir 66 nin altina dusemeyen ben simdi gr gr veriyorum :) arti regl donemmdeym bugun 2. Gunum ama hala veriyorum bugun yine tartida -200 u gordum :) en buyuk motvasynu sizden aldm siz su kdr verdm bu kdr verdim diye yazdkca bnde gaza geldm :) supersiniz allahim hepimize saglikla fazlaliklarmzdn kurtulmayi nasip etsin innnnnsallahhhhhh :)

ben ayın 10una kadar tartılmıycam banane:p

hadi bakalımmm hedefe yürümekte neymiş biz koşuyoruz:D bugün çok hafif besleniyorum akşam dahil:32:

KIzlar cok saskinim ve kendime inaNamiyorum aylardir 66 nin altina dusemeyen ben simdi gr gr veriyorum :) arti regl donemmdeym bugun 2. Gunum ama hala veriyorum bugun yine tartida -200 u gordum :) en buyuk motvasynu sizden aldm siz su kdr verdm bu kdr verdim diye yazdkca bnde gaza geldm :) supersiniz allahim hepimize saglikla fazlaliklarmzdn kurtulmayi nasip etsin innnnnsallahhhhhh :)

bir de reglin bittiginde dusun ne olacagini.regl halinde gr veriyosan yarim kiloya kadar verirsin reglin bittikten sonra.aynen boyle devam.kacamak yok bozmak yok, aman vucudumu sasirtayimda 1kilo kek, hamur isini mideye indireyim yok.illa sasirtmak isteyen detoks yapsin puanina gore.tum gun meyve yesin , puan dahilinde, ne bileyim meyve suyu icsin.daha cok faydasi olur zarari olmaz.vifte diyet olur.ama sen veriyosun daha.kilo vermen durdugunda sok etkisi yapan seyler uygularsin yardimci oluruz illaki.tebriklerrrr:46:

kizlarr bu arada eve geldim.evet dusundugum gibi 2 kilo almisim 83 olmusum.cok sukur fazla almadim.hafta sonuna eski kiloma donerim INSALLAH .eski derken 81 yani:1: gelcek cumaya 7 li rakamlari gorurum gibime geliyor.bu hafta yirttiniz:52::52:

Cnlar canim cok fena menemn cekti bi kucuk sogan bi kucuk domates bide biberle bi yumurtadan yapiyom yicm simdi bisi olmaz dimi :( baktm 2 yumurta icin 11 puandi tek ymrta icin 8 falan olsa diye tahmn ettm ama bi yandn da sucluluk duygusu kapladi icimi :( sabhtn beri bi haslnmis yumurta bide sekersz kahve ictm gerci ama ne bilim isin uzmnlari sizsinz yardm lutfen :(

kizlarr bu arada eve geldim.evet dusundugum gibi 2 kilo almisim 83 olmusum.cok sukur fazla almadim.hafta sonuna eski kiloma donerim INSALLAH .eski derken 81 yani:1: gelcek cumaya 7 li rakamlari gorurum gibime geliyor.bu hafta yirttiniz:52::52:

ya ben 80,8 de takılıp kaldım direnç noktam bu olmasın :(((

kızlar kacamak yok tutun kendinizi haaa
hilkay çatlama tartım 78i gösterdi sabah he he inanamıyorummmmmmmmm

sevgili gadriel vermiş olduğunuz kilolar haddini aştığından kıskanç ve hala dombili arkadaşlarınız tarafından diskalifye edildiniz sağlıkla kalın hoşçakalın :52:

pegasus gadriel diskalifye olmuş duydun mu :52:

bir de reglin bittiginde dusun ne olacagini.regl halinde gr veriyosan yarim kiloya kadar verirsin reglin bittikten sonra.aynen boyle devam.kacamak yok bozmak yok, aman vucudumu sasirtayimda 1kilo kek, hamur isini mideye indireyim yok.illa sasirtmak isteyen detoks yapsin puanina gore.tum gun meyve yesin , puan dahilinde, ne bileyim meyve suyu icsin.daha cok faydasi olur zarari olmaz.vifte diyet olur.ama sen veriyosun daha.kilo vermen durdugunda sok etkisi yapan seyler uygularsin yardimci oluruz illaki.tebriklerrrr:46:

pegasus bana şok etkisi lazım dün ayran içtim bir bardak,tavuk suyuna çorba içtim ,ince bir dilim maraş dondurma yedim ama çok ince,biraz kıyma kavurup yumurta kırdım onuda yedim :52:

bana şok etkisi lazım hadi 3 gündür 80,8 de kaldım 79 a ramak kala kalakaldımm :52: yardımmmm

Cnlar canim cok fena menemn cekti bi kucuk sogan bi kucuk domates bide biberle bi yumurtadan yapiyom yicm simdi bisi olmaz dimi :( baktm 2 yumurta icin 11 puandi tek ymrta icin 8 falan olsa diye tahmn ettm ama bi yandn da sucluluk duygusu kapladi icimi :( sabhtn beri bi haslnmis yumurta bide sekersz kahve ictm gerci ama ne bilim isin uzmnlari sizsinz yardm lutfen :(

tatlım bişey olmaz bugün 40 puanı aşma yeter ki...
rahat ol gidicek kilolar bu rejime hiçbir vücut dayanamaz ben 86,8 dım 17 günde 6 kilo verdim ama 80,6 da direniyo vücudum işte ....
birkaç güne kırcam inadını :D

tatlım bişey olmaz bugün 40 puanı aşma yeter ki...
rahat ol gidicek kilolar bu rejime hiçbir vücut dayanamaz ben 86,8 dım 17 günde 6 kilo verdim ama 80,6 da direniyo vücudum işte ....
birkaç güne kırcam inadını :D

Saol cnm yaaa :) aksma haslanmis tavukla ayrn icicem :) bide bi incir yicem bu arada supersin 17 gunde 6 kilo keske gecen hafta baslasaymisim bnde bugun 3. Gunum ama pazartesidn beri 700 gr verdm :) anlamiyorum nasi oluyo aksm dah az cikiyo kilom su mu akybedym acaba diyorum ama en az 3 litrede su iciyorum :

simdi kuru sogan 10 puan, domates 6,biber 3 puan.bence rahatlikla yiyebilrisin.19 puan yapiyor.yumurtalar 0.geriye bi suru puanin kaliyor afiyet olsunnn:56:

pegasus bana şok etkisi lazım dün ayran içtim bir bardak,tavuk suyuna çorba içtim ,ince bir dilim maraş dondurma yedim ama çok ince,biraz kıyma kavurup yumurta kırdım onuda yedim :52:

bana şok etkisi lazım hadi 3 gündür 80,8 de kaldım 79 a ramak kala kalakaldımm :52: yardımmmm

dayanabilirsen, bir gun sadece meyve ye.karpuz gibi mesela doyurur.ama puani gecme.bu arada karpuzun puani 20 degil 37 500 gr icin.internetten baktim.yarim kilo yiyebilirsin yani.bunu yaparsan ertesi 1 kilo atmis olucaksin.yapabilirsen buyur yap,ben mesela bugunu oyle yapicam:52:

ya ben 80,8 de takılıp kaldım direnç noktam bu olmasın :(((

sen bence sok diyetini yap.baska meyveyle de olur.hem puan dahili hem meyve tuketimi cifte diyet olur.ertsi kilo verecegine eminim.denenmis yontemdir.dayanamazsan tatlandiricili cay falan ic tatli hissi tokluk verecektir sana.dene bak bugun dene gor bak ertsi 79 orecen.bu arada gadrieli diskalifiye etmek derken o bizi ediyor farkindaysan aldi basini gidyor:52::52:

felaket tellali gibiyim farkindayim ama simitin besin degerinden sonra karpuzun besin degeri de yalnis cikti arkadaslar.karpuzun 500 gr i 37 puan.20 puan degil.ben de diyorum neden 1 kilo karpuz yiyince3 ertesi az kilo vermis oluyorum diye.megersem puani asiyormusum.boyle supheli durumlarda iyiki arastryorum.bak demekki az yicez.500 gr yeter zaten bence:52:

Back