buyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerinden kilo vermede en onemli olay yalniz olmamaktir.motive eden bir sey lazim.evde ailen seninle birlikte diyet yapmayacagi icin, baska yerden bulmak lazim diyet arkadaslarini.cok sukur biz burayi bulduk.bi sure sonra tekrar kilo vermen duracaktir, o zaman da sakin pes etme,devam et 6 li rakamlarda bulacaksin kendini.guzel gozukmek her kadinin hakki.ben 73 kilo oldugun zaman hayatimda ilk defa magazaya girdim elbise denedim, ve lutfen 1 beden kucugunu veririmisiniz dedim.bu kelimeyi soylemek o kadar harika bir seyki.INSALLAH tekrar hepimize kismet olur bi kelimeleri demek.s olmaya gerek yok.m olmak en guzeli.sexy durur giydigin her sey uzerinde.tahta gibi gozukmezsin
kilo vermede en onemli olay yalniz olmamaktir.motive eden bir sey lazim.evde ailen seninle birlikte diyet yapmayacagi icin, baska yerden bulmak lazim diyet arkadaslarini.cok sukur biz burayi bulduk
bu ne dogru bir tespittir öyle mest oldum ciddi anlamda dogrulugu var.uzun zaman boyunca ufak fazlalıklarımdan kurtulmak istemişimdir.Hep bi başlangıç yapmak mümkün de sonunu getirmek cidden sebat gerektriyor.Destek lazım motivasyon lazım.Umarım burda gerekenlere sahip oluruz:13: herkese bu süreçte booooooooool sabır ve başarılar