• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

buyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerinden:1: kilo vermede en onemli olay yalniz olmamaktir.motive eden bir sey lazim.evde ailen seninle birlikte diyet yapmayacagi icin, baska yerden bulmak lazim diyet arkadaslarini.cok sukur biz burayi bulduk.bi sure sonra tekrar kilo vermen duracaktir, o zaman da sakin pes etme,devam et 6 li rakamlarda bulacaksin kendini.guzel gozukmek her kadinin hakki.ben 73 kilo oldugun zaman hayatimda ilk defa magazaya girdim elbise denedim, ve lutfen 1 beden kucugunu veririmisiniz dedim.bu kelimeyi soylemek o kadar harika bir seyki.INSALLAH tekrar hepimize kismet olur bi kelimeleri demek.s olmaya gerek yok.m olmak en guzeli.sexy durur giydigin her sey uzerinde.tahta gibi gozukmezsin :52:

kilo vermede en onemli olay yalniz olmamaktir.motive eden bir sey lazim.evde ailen seninle birlikte diyet yapmayacagi icin, baska yerden bulmak lazim diyet arkadaslarini.cok sukur biz burayi bulduk

bu ne dogru bir tespittir öyle mest oldum:34: ciddi anlamda dogrulugu var.uzun zaman boyunca ufak fazlalıklarımdan kurtulmak istemişimdir.Hep bi başlangıç yapmak mümkün de sonunu getirmek cidden sebat gerektriyor.Destek lazım motivasyon lazım.Umarım burda gerekenlere sahip oluruz:13: herkese bu süreçte booooooooool sabır ve başarılar:16:

40 kb yap.yedigin her seyi hesapla.1aya rahatlikla veririsin kilolari.cok sukur senin hedefin kucuk.senin gibi olmayi cok isterdim vala.3,5 kilo fazlam olsaydi ah ahhhhhh.20 kilo nerdee 5kilo nerdeeee.ama olsun devammmmmmm:17:

Ben inaniyorum cnm senn o 20 kiloyu verebilicene cunku cok azimlisin ben 7 yil once 18 kilo verdim istedikten sonra yapamiycamiz hic bisey yok ben buna inaniyorum yeterki isteyelim Allah in izniyle oluyo ;)

2. Gunumde surpriz :( regl oldum daha 5 gunum vardi :( ama olsun ben gene devam edicem bi 5 guncuk tartilmicm ama gidim gidim yemeye devam gitcek bu kilolar baska yolu yok :) yol arkadaslariminda destegyle kurtulcaz onlardan :)

ben 28 yaşındayım :D
hehe bensiz yazışmanızı kıskandım araya girdim :D
ben 79 u göremedim göremiyorum ...yarın iftarda birtek ayran içeyim diyorum birazda tavuk 0 karbon ohh çarşambada öyle yapayım diyorum cumaya 78 olsam diyorum :52:

ben 22.sinde tatile gideceğimm.incecik olmak istiyorum yani 15 günüm fln varrrr 75 olmam lazım dombili olarak çıkmak istemiyorum tatile :D
işte 2 gün bakıcam 5-10 karbonla kapatıcam günü işe yararsa haftada 2 -3 gün yaparım böyle :52:

tatlım gunaydın öncelikle vücudumuzun belli bir direnç gösterdiği kilolar oluyor tesaduf şu ki ikimizde aynı kilolarda takılıp kaldık ama 10 gun sonra filan kırdım ben çok şükür ve sonuc ortada sanırım ayın 22 sıne daha cok var merak tombili bi kız olarak gitmeyeceksin aksine hoş alımlı ve incelmiş hatta sunu soylıyeyım 75 bile olabilirsin aslında
herşey azim ve istek

yok böyle bişey yalnız acayip gaza getiriyormuş bu yazışmaları okumak:52:
o zaman bende 10 agustosa yetişeyim madem:) Başlangıç 58 hedef 52 hadi bismillaaaaaaaaaaah:39:
bikaç sorum var öncelikle Gadriel arkadaş en çok kilo verebilen olmuş sanırım kıskanıldıgına göre maşallah ekliyorum:nazar: en son yazdıgım günden itibaren bi 6-7 sayfa okudum.Tatlılar ve tuz dışında bi uyarı göremedim.Suyu çok tüketmediğime inanıyorum birde sporu düzenli olarak hayatıma katmam gerekiyor bunu biliyorum.Sağlıklı olarak kilo verenler neler yaptı rica etsem extra bilmemiz gerekenler varsa bi eklenebilirmi?:23:
diyete ek spor yapıyormusunuz? yoksa sadece karbonhidratı minimize ederek mi gitti bu göbüşler:51:

tatlım önemli olan aslında normalde çok mu yiyorsun az mı yani kilonun masallahı var da :)
sen biraz hatta bayagı zayıf oldugun için bize göre kb degerini 30 un üstüne cıkarmamalısın ve asla kaçamakların olmamalı ozaman bir an önce verirsin 5 kilonu bol su az tuz geceye sarkıtma yediklerini bunalrın haricinde ben aksamları oryantal oynuyorum spor yapma imkanım olmayınca
ben uzun süredir bir kiloda takılıp kalmıstım ondan birden inince arkadaslarım mutlu oldular yoksa en fazla veren pegasus ben birde form çayları tüketiyorum

Kızlar hazır ola geçin tartım 78.8 i gösterdi oleyt oleyt

Canim napiyon sen soylede bizde yapalim masallah ya allah saglikla arttirsin insallah :) ben bugun sadece bi haslanmis yumurta yedim bide 2 litre su ictim he bide sekersiz kahve sabahtn beride temizlik yapiyorum insallah bnde 64 u gorurum reglim bitince tartilcm bakalim...

Kızlar hazır ola geçin tartım 78.8 i gösterdi oleyt oleyt

hergun zayiflayan insalari seviyorumyaaaaaa.affffeerrrin kizlar boyle devam.moralini bozmalarina izin verme.simdi seni gorenler aaa sen su kaybettin o yag degil derse bosver.ben bu diyetle 7 gunde 8 kilo vermistim eskiden,.herkes aaaaa o su yag degil dedi.gittim doktora ciktim tartiya basbayagi yagdan kaybetmistim.hem onemli olan kucuk beden elbiselere sigmak.gunluk suyunu icersen bisey olmaz.sen artik bizim citir adayimizsin:52: :D

2. Gunumde surpriz :( regl oldum daha 5 gunum vardi :( ama olsun ben gene devam edicem bi 5 guncuk tartilmicm ama gidim gidim yemeye devam gitcek bu kilolar baska yolu yok :) yol arkadaslariminda destegyle kurtulcaz onlardan :)

bizler regl doneminde diyeti bozmuyoruz aynen devam ediyoruz, karsiligini mutlaka alirsin.az kilo verirsin ama kalici verirsin.hatta ben regl doneminde tartilirim kac kilo verdim normal zamana gore bakarim.regl doneminde kan kaybettigimiz icin tatli krizinin cikmasi normal. o zaman kb yi tatlilardan aliyoruz, ama diyeti asla bozmuyoruz:56:

Tatlım sanırım senin direnç noktan 73 olacak bana öyle geliyor çünkü vücudun o kiloya cok rahat inecek çünkü yolu biliyor ama hiç durma azimle devam bir gun gelecek bende normal beden satan mağazalardan alicam hatta m olacak bedeni ha ha ne güzel hayaller ama imkansız değil biliyorum
Bu arada kac yasindasin canim

ben 26 yasindayim.73 dedigim 2 sene onceydi ama :( vucut o zamandan beri 80 lere alisti.ne guzel 81 e gelmistim, bu tatil nerden cikti deyip kiziyorum kendime.ama sonra da surda 10 kilocuk kadar bisey kaldi yaparim diyorum.kendimi gazliyorum anlicagin:52:

ben 26 yasindayim.73 dedigim 2 sene onceydi ama :( vucut o zamandan beri 80 lere alisti.ne guzel 81 e gelmistim, bu tatil nerden cikti deyip kiziyorum kendime.ama sonra da surda 10 kilocuk kadar bisey kaldi yaparim diyorum.kendimi gazliyorum anlicagin:52:

Tabiki gazlayacan pes etmek yok posmanlik ise yaramıyor oldu bitti suan bu kilodasin ve babaannemin lafiyla kiloyu satın almadın ya hep birlikte birbirimize destek olarak başarip öncelikli hedef 70 sonrası için Allah büyük
Yetmedi mı her toplumda imalar ornek göstermeler yetti

Nazar değmesin sana maşşallah tövbeler olsun şaka gibisin yaa pegasusss çabuk gell haftanın 1.cisi şimdiden belli oldu :52:

Canim napiyon sen soylede bizde yapalim masallah ya allah saglikla arttirsin insallah :) ben bugun sadece bi haslanmis yumurta yedim bide 2 litre su ictim he bide sekersiz kahve sabahtn beride temizlik yapiyorum insallah bnde 64 u gorurum reglim bitince tartilcm bakalim...

hergun zayiflayan insalari seviyorumyaaaaaa.affffeerrrin kizlar boyle devam.moralini bozmalarina izin verme.simdi seni gorenler aaa sen su kaybettin o yag degil derse bosver.ben bu diyetle 7 gunde 8 kilo vermistim eskiden,.herkes aaaaa o su yag degil dedi.gittim doktora ciktim tartiya basbayagi yagdan kaybetmistim.hem onemli olan kucuk beden elbiselere sigmak.gunluk suyunu icersen bisey olmaz.sen artik bizim citir adayimizsin:52: :D

Hepinize teşekkür ediyorum ama arayı açtırmayın bana ha gayret bol su az tuz kb kar 35 olsun sonra göreyim sizi
Tecrübeye sabit sarkuteri ürünleri kilo vermeyi önlüyor artı turşu ve salgam suyu

bizler regl doneminde diyeti bozmuyoruz aynen devam ediyoruz, karsiligini mutlaka alirsin.az kilo verirsin ama kalici verirsin.hatta ben regl doneminde tartilirim kac kilo verdim normal zamana gore bakarim.regl doneminde kan kaybettigimiz icin tatli krizinin cikmasi normal. o zaman kb yi tatlilardan aliyoruz, ama diyeti asla bozmuyoruz:56:

Yok bnde birkmadm cnm tatli krizim tutmadi henuz cok sukur bugun baya kb siz gecirdm hatta aksamda haslanmis tavuk yiycem aciktikca suya sariliyorm tartilmiycm dedim ama dayanamadim ha bire su iciyorum ama 200 gr vermis gb gorunuyorum 65.3 ciktim. Hemde gun icinde :) :) :) boyle devam edersem super olur

75 i ben gorecem, sen yerinde say dur.bak kilo bile veremiosun:1: saka bi tarafa iftara ayranla gecistrme kiz baylir kalirsin.bari tavugu biraz fazla ye.nasilsa 0 puan.bir butun gogusu yiybilirsin.sonra kimle kapisirim ben:52:

vayyy tavuğuda az yicem işte bayıliimde görün gününüzü :1:
şaka şaka ayran içicem bitek tavukda yemicem :52:

vayyy tavuğuda az yicem işte bayıliimde görün gününüzü :1:
şaka şaka ayran içicem bitek tavukda yemicem :52:

Denetle sabit birşey daha var canım o da yemeden kilo veremiyorsun cidden ben denedim sen en iyisi azıcık da olsa tavuğunu ye
Bayılma tatlım ne yaparız sonra kimle kapisiriz

Back