Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım canım ama ben inanıyorum başaracağız hep birlikte sakın pes etme tatlım bende etmiyorum diğer arkadaslarımızın da katılımını bekliyoruz. Bu arada ben 65 olmak istiyorum olabilir miyim ki acaba daha 15 kilo var
Tarif için teşekkürler, eskiden çok tarif paylaşırdık. Ben tavuk veya et suyuna kendi etlerini ve parça sebzeler katıyorum un yerine limonsuyu ve yumurta sarısı ile terbiye yapıyorum. .
Bakalım ben de bu konuşma baloncuklarından yapabilecek miyim?Biri lütfen bana da tarif etsin
Senin tarifin daha karbonhidratsız canım.Ama o kadar çok yiyorum ki ben kilo vermek bir tarafa alacağım gibi geliyor bana.Yine de abartmamak en iyisi sanırım.Böyle benim gibi bol bol yiyip kilo veren var mı aranızda.50kb. ölçüsünde
ve bugün 10kb. iken akşam konserve ton balığı ve bir parça sucuk yedim(0kb.) yarım salatalık yedim (2kb.) ve gün boyu kahveme kattığım süt de 6kb. olsun.Bugünü 18kb. ile kapattım.Artık ağzıma lokma almam bu saatten sonra sadece limonlu soda :)
aynen pes etmek yok :)) busefer kararlıyım ince narin bir hatun olabiliriz bizde şimdiye kadar yediklerimize sayalım...
olabilisin tabiki neden olmayasın hemde 2 aysonra olabilirsin eğer ciddi bir kaçamak yapmassan ...
eylül ayına 65 e ramak kala girebilirsin hatta...
olucak inanıyorum :))
ahh bende 65 istiyorum benim üniversite zamanlarımın kilosu ...
sonra nası yedimde böyle 20 kilo aldımhala inanamıyorumm...
vericez gidicek hepsi :)
kizlar bu arada sonunda 84 u gordum![]()
Tarif için teşekkürler, eskiden çok tarif paylaşırdık. Ben tavuk veya et suyuna kendi etlerini ve parça sebzeler katıyorum un yerine limonsuyu ve yumurta sarısı ile terbiye yapıyorum. .
Bakalım ben de bu konuşma baloncuklarından yapabilecek miyim?Biri lütfen bana da tarif etsin
Senin tarifin daha karbonhidratsız canım.Ama o kadar çok yiyorum ki ben kilo vermek bir tarafa alacağım gibi geliyor bana.Yine de abartmamak en iyisi sanırım.Böyle benim gibi bol bol yiyip kilo veren var mı aranızda.50kb. ölçüsünde
ve bugün 10kb. iken akşam konserve ton balığı ve bir parça sucuk yedim(0kb.) yarım salatalık yedim (2kb.) ve gün boyu kahveme kattığım süt de 6kb. olsun.Bugünü 18kb. ile kapattım.Artık ağzıma lokma almam bu saatten sonra sadece limonlu soda :)
Canım harikasin hadi tam gaz devam nasıl gidiyor
aslinda tek sart istikrar.diyeti birakmicaz devam edicez.ben iradesiz biriyim.cocuklugumdan beri kilolu oldum.110 kilodan 75 kiloya inince zayifligin nasil super bisey oldugunu farkettim.aldigim ilac tekrar kilo aldirdi.cok sukur 110 a cikmadim tekrar ama 92 e ciktim.baktim yine 3 haneliye gidiyorum hemen diyete basladim.inanain en kolay diyet bu.ama bazen bozdugum iicin bi alip bi verdim.o yuzden yemin ettim bozmicam diyehepimize bol sans.vala istedinmi oluyor.hamur islerini yole cok ozluyorum ki, ama yemin ettim ya bir de ramazan.o yuzden bozmuyorum
aynen pes etmek yok :)) busefer kararlıyım ince narin bir hatun olabiliriz bizde şimdiye kadar yediklerimize sayalım...
olabilisin tabiki neden olmayasın hemde 2 aysonra olabilirsin eğer ciddi bir kaçamak yapmassan ...
eylül ayına 65 e ramak kala girebilirsin hatta...
olucak inanıyorum :))
ahh bende 65 istiyorum benim üniversite zamanlarımın kilosu ...
sonra nası yedimde böyle 20 kilo aldımhala inanamıyorumm...
vericez gidicek hepsi :)
Canım bende yapamiyordum ama buldum sonunda alıntı ile cevapla dedikten sonra iki kere alt sıraya geç oluyor
ben varimmm.ilk hafta 8 kilo vermistim 50 kb yle![]()
Dayanamayip bir dilim karpuz yedim yaaaa offf
Ben hiç bir zaman zayıf olmadığım için 65 kilo olmak bana hayal geliyor aslında korkuyorum birde zorla 91 sen 80 e düştüm daha da nasıl dusecem bilmiyorum
Burası cok ama cok issizlasti kizlaaaar nerdesiniz ya