cok sevindim tebrikler
demekkki kilo vermeye basladin bu sekilde devam edebilirsin
Teşekkürler pperi sabahı beklıyorum sabırsızlıkla inşallah yine vermiş olurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sevindim tebrikler
demekkki kilo vermeye basladin bu sekilde devam edebilirsin
6 agustosda gidiyorum biletimi aldim 1,5 ay kalicam
tatlandırıcı kullanabilirmiyiz?
sevindim canim seni gördügüme pazartesi basliyorum artik bende sürekli burda olucam
canım arada bakıyorumkimse gelmiyo diye bende yazmıyorum.diyetmodunda değilim hiç.kullandığım ilaçlar iştahımı çok açıyo.yiyorumkilo alıyorum((
semiz otunun karbonhidrat degeri nedir?
canım dukan diyetinde kullanılan yulaf kepeği varya onunla ekmekyap.çok doyurucu oluyoCanım çok fena ekmek istiyo ya off ne yapsam
sevgili kader arkadaşlarım
Mektuba başlar gibi oldu Dünü çok verimli geçiremedim sanıyordum amaaa bu sabah 300 gr daha gitmiş kızlar ayy çok mutluyum ya 59.0 ım şimdi 58 e bi gıdım kaldı
bi kaç güne regl olcam regl olunca kilo almaktan korkuyorum umarım sorun olmaz
kakaoda 0 kb var sanan ben dun acikinca kakao tatlandircyla ictim bugun bakiyorum kilo vermemisim sonra besin degerine bakiyorum felaket.megerse 70 puani gecmisim bu kakao yuzunden.tum gun karpuz beyaz peynir ye hic kilo verme delirecem neyse yine devam
güzelim, semiz otuydu, marul vs.. ben bunların kb değerini hiç hesaplamıyorum, çünkü insan bir süre sonra sıkılıyor:)
mesela ben dün ,atom marullar var 2 tane yedim, hiç onları sorun etmiyorum çünkü zararsız kb olarak görüyorum bana şimdiye kadar zararından çok faydası dokundu kabızlığımı giderdi.