• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

pericim teşekkür ederim, ben bu aralar sabırsız oldum kilo verme konusunda, bir an önce kilo vermek istiyorum.
canım nasıl oldu gözlerin?

seni cok iyi anliyorum canim insan kilo verdikce bir an önce ideal kilosuna inmek istiyor helede diete devam ediliyorsa ama cok güzel kilolar verdin ve cok güzel devam ediyorsun bu ay sonu insallah 6´li rakamlari görürsün:34:
damla etkisini göstermeye basladi simdi biraz daha iyi bende hemen bilgisayari acip sayfaya gireyim dedim:61:

iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için teşekkürler kızlar destek görunce vermek daha kolaylaşıyor...

bugun 3. günüm
sabah
2 yumurta ( yarın başka bişey yemem lazım bugun böğ geldi ) = 0

ara; 3 fındık 3 badem = 5 dıyım
1 lipton ıce tea şeftali lıght = 0

öğlen
burgerkıng den aldığım 12li chıcken frıes ( dışında pane harcı olan tavuk) = 15
ketçap, mayonez, ranch sos felanda vardı = 2

akşam
balık = 0
salata = 15
cola zero= 0

kızlar ben kabızlık konusunda hassasım sebzede ilk defa bugun yıcem sanırım onunda etkısı var ama dün kısır yemiştım ne yapmamı önerırsınız bu dıyette sirkeli su içebılıyormuyuz doğadan form bi işe yaramadı :(

merhabalar.
bende bugün itibariyle karbonhidrat diyetine başladım.
her sabah kavanoz çikolata, atıştırmalıklar, 5 çayı yapan birisi olarak şu saate kadar çok zorlandım. hatta vazgeçmeyi bile düşündüm ama o anlarda zayıf resimlerime bakarak diyete devam ediyorum :)

bugün yediklerimi ve akşam öğünümü yazıyorum..

sabah kahvaltısı

1 haşlanmış yumurta: 0
5 yeşil zeytin:1
1 incecik dilim ekmek:11
kaşar peyniri gram olarak ölçmedim ama onada:1
3 küçük bardak siyah çay şekersiz :0

öğlen
bir kaç dilim beyaz peynir: (sabah yediğimle öğlen yediğim peynir 100 gr anca eder o yüzden:0

akşam:

tavuk suyu içeceğim: 0
haşlanmış tavuk doyana kadar: 0
1domates söğüş:6
1 bardak zero kola:0

bol bol su ve 1 fincan yeşil çay ile günü tamamlamayı düşünüyorum.
hergün buraya gelip yazıcam.
sabah tartıldım 66 kg yum. ilk hedefim 60 kg olabilmek.
:31:

Son düzenleme:
Sözünü tutmuş benim arkadaşım ne güzel, çok sevindim burada olmana. İlacın bitmesi de çok güzel, inşallah bir daha yaşamazsın öyle şeyler :54: Benim boyum 1.65, 81 kilodan 70 e düştüm. O sihirli 6 yı bekliyorum :32:

çok güzel kilo vermişsin canım.
ben 69la ayrılmıştım diyetten.işte 75e kadar çıktım.benim asıl sorunum kabızlık.çok yemiyorum ama boşaltım da sıfır nerdeyse.böyle olunca direk artıştaydım hep:(
boyum 1.67 ama kemikli olduğum için 70e kadar fena durmuyorum fakat idealim 65.
70e düşmüşsün ya 6lı rakamları da görürsün en kısa zamanda eminim.
pantolonda 40 bedene çıktım, 38e inmem lazım.üst 38 zaten.

yeni gelen arkadaşlarla daha canlanmış topik.inş. en kısa zamanda verilen kiloları görürüz bir bir.

öpüyorum şekerler...

iyi dileklerinizi icin hepinize cok tesekkür ederim arkadaslar hepinizi seviyorum:54:

nuyocum süper gidiyorsun:nazar:

semilunacim 6´li rakamlari görmen an meselesidir süpersin canim:nazar:

aldentecim senide burda görmek harika:29:

esracim kesinlikle sana katiliyorum regl olmadigimdan dolayi kullandigim horman ilaclari beni tatli krizine sokuyor ve tatli yemeden yapamiyorum böyle oluncada genelde günü sinirda birakmis oluyorum ve buda kilo vermemi engelliyor su an cok SIKINTIDAYIM:31:

canımsın...

ben dün uyku arasında mutfağa gidip fındık ezmesi yedim yine:((((

kızlar 3 gun boyunca yumurta yediğim için alerji oldum ben ya :( ne yapsam yumrtada acayıp tok tutuyodu marketen pınar aç bitir salam aldım tadı çok guzel tavsıye ederım yanınıza taşıyabılırsınız 1,5 tl. cola yerıne de ıce tea içiyorum o da acıktığım an da benı ıdare edıyo 3 gun oldu ama farkedılır ıncelme var tartıda gorunmesede...

bugunu 40 puanla bıtırdım galıba çok sağlıksız beslendım ama yarın sebze ve yoğurt yesem ıyı olur

kızlar 3 gun boyunca yumurta yediğim için alerji oldum ben ya :( ne yapsam yumrtada acayıp tok tutuyodu marketen pınar aç bitir salam aldım tadı çok guzel tavsıye ederım yanınıza taşıyabılırsınız 1,5 tl. cola yerıne de ıce tea içiyorum o da acıktığım an da benı ıdare edıyo 3 gun oldu ama farkedılır ıncelme var tartıda gorunmesede...

bugunu 40 puanla bıtırdım galıba çok sağlıksız beslendım ama yarın sebze ve yoğurt yesem ıyı olur

Yumurta sıcakla da berber alerji yapabilir tabi, geçmiş olsun canım. O aç bitirleri ben de ara öğün olarak taşıyorum yanımda, hayat kurtarıyor. Sabahları bir gün yumurta yersen ertesi gün peynir zeytin yiyebilirsin, biz periyle kaşar eritiyoruz arasına sucuk, domates, mantar koyarak, o da sabahları iyi gidiyor. Ben hiç vaktim yoksa sosis pişiriyorum sabah için. Aslında peyniri sevsemi peynir seven için sabah çeşit bol.

merhabalar.
her sabah kavanoz çikolata, atıştırmalıklar, 5 çayı yapan birisi olarak şu saate kadar çok zorlandım. hatta vazgeçmeyi bile düşündüm ama o anlarda zayıf resimlerime bakarak diyete devam ediyorum :)

sabah kahvaltısı

öğlen
bir kaç dilim beyaz peynir: (sabah yediğimle öğlen yediğim peynir 100 gr anca eder o yüzden:0

akşam:

Tebrik ediyorum, süper bir menü olmuş, bir kaç gün sonra hem alışacaksınız hem de bir kaç kilo gidince bırakmak istemeyeceksiniz.:34: yALNIZ ÖĞLEN BİR KAÇ DİLİM PEYNİR AZ OLMUŞ, METABOLİZMAYI YAVAŞLATMAYALIM :34:

merhaba kızlar, herkes burda çok sevindim.
ben bugün menümü yazayım

sabah
sucuklu yumurta

ögle
1,5 adana kebap
bol salata
ayran

akşam
salata ve yoğurt yicem

inşallah bu ayın sonunda bende 70 kiloyu görürüm, yani 5 kilo vermem lazım.

mmmmm adana kebap, var mı kızlar bizimki gibi rejim, kebap bile yiyoruz :) Bu şekilde gidersen eminim bu ayın sonunda 70 senin olacak şeker :34:

merhabalar.

sabah kahvaltısı

öğlen

akşam:

fatos hosgeldin aramiza iradene yenilmeyip diete devam karari ile cok iyi yapmissin ilk haftalarda aciktiginda degeri düsük yicekleri yemekte cekinme inan sonra ilk haftaki gibi yenilmiyor bende simdi düdüklüye tavuk koydum arada corbalarla mideyi sisirmeyi düsünüyorum

Kizlar ben de diyete basladim 2 gundur, benim klasik diyetim bol yogurt ve salata yemek, ilk hafta hic ekmek yememek:) ne yedigimi pek saymiyorum acikcasi ama kola icetea sarkuteri urunleri diyette olmasam da yemiyorum zararli diye onu belirteyim. ben aralarda aciktigimda badem ve kuru yaban mersini yiyorum asiri faydasi oluyor kilo vermede, herhalde daha az aciktiriyor bilmiyorum ama ne zaman yaban mersini ve bademe baslasam (ikisinden de gunde 100er gr yiyorum) kilo vermem hizlaniyor. Bu sekilde beslenerek ve aralada cubuk tarcin kaynatip icerek (gunde 2 fincan) haftada 1 kilo veriyorum genelde. Evde oldugum zamanlarda da bol bol patlamis misir yiyorum yagsiz tuzsuz. benim size tavsiyem sarkuteri urunlerini tamamen hayatinizdan cikarin ve kabuk tarcin kaynatip icin.

iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için teşekkürler kızlar destek görunce vermek daha kolaylaşıyor...

bugun 3. günüm
sabah
2 yumurta ( yarın başka bişey yemem lazım bugun böğ geldi ) = 0

ara; 3 fındık 3 badem = 5 dıyım
1 lipton ıce tea şeftali lıght = 0

öğlen
burgerkıng den aldığım 12li chıcken frıes ( dışında pane harcı olan tavuk) = 15
ketçap, mayonez, ranch sos felanda vardı = 2

akşam
balık = 0
salata = 15
cola zero= 0

kızlar ben kabızlık konusunda hassasım sebzede ilk defa bugun yıcem sanırım onunda etkısı var ama dün kısır yemiştım ne yapmamı önerırsınız bu dıyette sirkeli su içebılıyormuyuz doğadan form bi işe yaramadı :(

sabahlari bir yumurta yanina peynir yarim domates salatalik ekleyebilirsin ayrica aksam icin salataya 15 demissin icinde misir falanmi vardi eger bunlari ilave ediyorsan her zaman tercih etme misirin puani yerine mesela etlerin yanina sebzeleri garnitür olarak ilave edip yine yaninda bol yesil salata yiyebilirsin eminim böyle kabizlik sorunu yasamazsin

Kizlar ben de diyete basladim 2 gundur, benim klasik diyetim bol yogurt ve salata yemek, ilk hafta hic ekmek yememek:) ne yedigimi pek saymiyorum acikcasi ama kola icetea sarkuteri urunleri diyette olmasam da yemiyorum zararli diye onu belirteyim. ben aralarda aciktigimda badem ve kuru yaban mersini yiyorum asiri faydasi oluyor kilo vermede, herhalde daha az aciktiriyor bilmiyorum ama ne zaman yaban mersini ve bademe baslasam (ikisinden de gunde 100er gr yiyorum) kilo vermem hizlaniyor. Bu sekilde beslenerek ve aralada cubuk tarcin kaynatip icerek (gunde 2 fincan) haftada 1 kilo veriyorum genelde. Evde oldugum zamanlarda da bol bol patlamis misir yiyorum yagsiz tuzsuz. benim size tavsiyem sarkuteri urunlerini tamamen hayatinizdan cikarin ve kabuk tarcin kaynatip icin.

kizlaaaarrrr cok mutluyummmmm.2 haftadir kb mi sirf nestle sutlu findikli cikolatadan yana kullaniyorum 55 e dayadgigim halde 4 kilo daha zayiflamisim.boylelikle kb diyetiyle 92 kilodan 74 kiloya inmis oldummmmmmmmm.citir oldum ben :52: saka maka 22 kilo yapiyor:52:

kizlaaaarrrr cok mutluyummmmm.2 haftadir kb mi sirf nestle sutlu findikli cikolatadan yana kullaniyorum 55 e dayadgigim halde 4 kilo daha zayiflamisim.boylelikle kb diyetiyle 92 kilodan 74 kiloya inmis oldummmmmmmmm.citir oldum ben :52: saka maka 22 kilo yapiyor:52:

rekorlarin devam ediyor süpersin:nazar:
simdiye kadar senin gibi bu sekilde kimse kilo veremedi

aslinda dediklerinde haklisin ama cesitlilik acisindan maaalesef yiyoruz salatalarinini yanina biraz protein eklersen dieti daha zevkli hale getirebilirsin:34: bu arada aramiza hosgeldin ve kolay gelsin:)

Back