• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

gününüz aydın olsun arkadaşlar, bende artık menümü yazmaya başlıyorum bugün.
sabah: 50 gr dil peyniri - 5 adet siyah zeytin
öğle:tavuk ızgara- bol salata - ayran
akşam: acıkınca peynir atıştırım- 1 adette portakal yicem

Süpersin arkadaşım. Ben de yazayım.

Sabah taze soğanlı omlet
Öğlen 1 kutu ton balığı ve kıvırcıktan salata
Ara için füme et aldım yanıma
Akşam eşimle bir kutlama yapacağız ama et ya da balık yerim

Semilunacım hata oldunun farkındayım ama yanıma et almamakla hata ettim işte ama öğlen evet haklısın daha yemedim o domates çorbasını çıkarıcam menümden sabah hakkımı fazlası ile kullandım kendimi alıştırayımda haftaya kb yi tamamen kescem ve dukan diyeti tarzına yakın uyguluycam diyetimi et sosis salam sucuk ve yumurta yiycem sadece belki peynir ama salata domates vs yemiycem ailem yurtdışından gelicek iki hafta sonra sürpriz yapmak istiyorum bu arada bende hasta oldumu yeni öğrendim napalım kader Allah beterinden saklasın canım ya

bugun yediklerim

1 haslanmis yumurta- 0
kibrit kutusu kadar peynir-0.5 olsn

1 porsiyon tavuk suyu corba- 2 puan ( yogurt ekledim biraz)
cekirdek-2

400 gr a yakin izgara kofte- 1 puan( kiymaya sadece kofte harci ekleyerk yaptim arkasinda o kadar puan vermisti)
coke zero-0
ranch sosu-1 puan

bi cay kasigi caya seker-5 ???( esimin cayindan icerken oldu ya farketmedim seker ekledigini, usendigimden cayina ortak oldum:)
bugun az kb aldim tatli bisiyler yemeye puanim kaldi
halley- 20 puan

total= 32 diyelimm
nasil arkadaslar...
daha halleyi yemedim ama yicem, kendimi ck kasmiyim 40 puani tamamliyim en azindan diyorum cabuk bikmiyim dedim diyetten ne diyosunuz

Canım sen o kadar güzel git git sonra halley ??? Karb değeri uysa bile kan şekeri dengeni bozar öyle şeyler. Bitter çikolata yesen bari onun yerine. Bu arada 1 kesme şekerde 12 birim var, halley 20 puandan fazla olabilir. Ben abur cuburların üzerinde yazan değerlere pek güvenmiyorum.

Semilunacım hata oldunun farkındayım ama yanıma et almamakla hata ettim işte ama öğlen evet haklısın daha yemedim o domates çorbasını çıkarıcam menümden sabah hakkımı fazlası ile kullandım kendimi alıştırayımda haftaya kb yi tamamen kescem ve dukan diyeti tarzına yakın uyguluycam diyetimi et sosis salam sucuk ve yumurta yiycem sadece belki peynir ama salata domates vs yemiycem ailem yurtdışından gelicek iki hafta sonra sürpriz yapmak istiyorum bu arada bende hasta oldumu yeni öğrendim napalım kader Allah beterinden saklasın canım ya

Aynen öyle şeker, beterinden saklasın. Dukan tarzını bir haftadan fazla uygulamamak gerekiyor sanki. Çok da zor. Ben denemiştim. Arada sebze gerekiyor. Sadece sebze et yaparsan da çok farklı olur. Ben denemiştim ama sıfır ekmekle.

Yalnız kızlar bana küseceksiniz diye korkuyorum, baktım da sürekli azarcı abla gibi, niye onu yedin, onu yeme bunu ye falan yazmışım. Kızmayın, hepimiz başaralım istiyorum da o yüzden. :54:

Yalnız kızlar bana küseceksiniz diye korkuyorum, baktım da sürekli azarcı abla gibi, niye onu yedin, onu yeme bunu ye falan yazmışım. Kızmayın, hepimiz başaralım istiyorum da o yüzden. :54:

Canım benim aşk olsun Allah razı olsun tabiki yanlış görünce birbirimizi uyarıcaz inşallah istediğin kiloya ulaşırsın bu arada dukana sebze eklersem yavaşlar gibi geldi bana ama sen sıfır kb sebze et yaptığında kaç kilo vermiştin?

Canım benim aşk olsun Allah razı olsun tabiki yanlış görünce birbirimizi uyarıcaz inşallah istediğin kiloya ulaşırsın bu arada dukana sebze eklersem yavaşlar gibi geldi bana ama sen sıfır kb sebze et yaptığında kaç kilo vermiştin?

Belki 3-4 gün dukan gibi yapar sonra sebze eklersin. Ben sebze ve etle 1 ayda 6-7 kilo vermiştim.

Süpersin arkadaşım. Ben de yazayım.

Sabah taze soğanlı omlet
Öğlen 1 kutu ton balığı ve kıvırcıktan salata
Ara için füme et aldım yanıma
Akşam eşimle bir kutlama yapacağız ama et ya da balık yerim

canım, yediklerimizi yazarsak yanlışlarımızı daha iyi görürürüz, taze soğanlı omlet nasıl oluyor canım, soğanları yağda kavuruyormusun?
birde canım akşam dikkat et, ben o kutlamalarda cılkını çıkartırım 2 günde kendime gelemem, diyeti bozma:50:

semiluna:) hemen acikliyim esim sekeri bi cay kasigina yakin atmis ben tamamini icmedimde, bi bardaktan ikimiz ictik yani yarin bardak cay ictim o yuzden 5 puan olarak aldim.... halley in uzerinde 2o yaziyodu ama ins daha fazla diildir ya... bi de ben tatliya cok duskun biriyim malesef,bana hic yemek falan verme mesela gunu sadece tatli bisiylerle bile kapatabilirim yemegi hic aramam, dusun artik, hic yemeyip kendimi biktirmaktansa puan sinirini gecmeden olculu yani yiyim dedim, yoksa sonrasinda birden saldiriyorum :) o hic olmuyo, napiyim ben :(

merhaba hanımlar

ben bu nescafeye puan hesaplamıyordum ama arkadaşım uyardı bundada karbonhidrat var diye bende günde 5 bardak içiyorumdur nerdeyse süttozuyla içince puanı ne oluyor acaba bileniniz varmı

evet gunde bir en fazla iki kez icmek lazim,
ben bi kupaya iki kasik cafe mate atiyorm 4 gr kb oluyo
cok iciyosak bi kupa diilde bi iciste bi cay bardagi icebilirz,
kendimizi tatmin etmek adina

an 1bugun yediklerim

peynirli omlet-2
krem helva-5
5 siyah zeytin-1
cekirdek-1

firinda balik-2 ( 1puan biraz biber+1puan yesil sogan)
tavuk suyu corba -2 ( yogurttan dolayi 2)
marul salatasi ve yesil sogan-5
coke zero-0

TOTAL simdilik= 18
bi kahve icerim-4
birazda cekirdek yersem-2
total=30 a yakin olur diyelim biz
burada simdi saat 20.30 , tr de ise gece, o yuzden kimse online diil :(

canım, yediklerimizi yazarsak yanlışlarımızı daha iyi görürürüz, taze soğanlı omlet nasıl oluyor canım, soğanları yağda kavuruyormusun?
birde canım akşam dikkat et, ben o kutlamalarda cılkını çıkartırım 2 günde kendime gelemem, diyeti bozma:50:

İstersen çiğden de yumurtaları çırparken ekleyebilirsin ama ben şöyle bir tereyağını gösterip üzerine yumurtaları ekliyorum, nefis oluyor. Birazcık da maydonoz eklersen yakışıyor. Dün gece yemek konusunda başarıyla tuttum kendimi ama içki içtim malesef. Gerçi şarabın çok yüksek değil ama. Neyse bugün telafi edeceğiz artık. Sabah midem kötüydü bir şey yiyemedim ki iyi bir şey değil. Şimdi limonlu çay içiyorum, şekersiz. Öğlen için açık büfe bir yer var, oradan salata, ızgara tavuk alırım diyorum. Akşama periciğimin fırında kıymalı karnıbaharından hazırladım, sadece kaşar serpip fırına vereceğim.

semiluna:) hemen acikliyim esim sekeri bi cay kasigina yakin atmis ben tamamini icmedimde, bi bardaktan ikimiz ictik yani yarin bardak cay ictim o yuzden 5 puan olarak aldim.... halley in uzerinde 2o yaziyodu ama ins daha fazla diildir ya... bi de ben tatliya cok duskun biriyim malesef,bana hic yemek falan verme mesela gunu sadece tatli bisiylerle bile kapatabilirim yemegi hic aramam, dusun artik, hic yemeyip kendimi biktirmaktansa puan sinirini gecmeden olculu yani yiyim dedim, yoksa sonrasinda birden saldiriyorum :) o hic olmuyo, napiyim ben :(

Elbette hiç yemeyip, patlayıp rejimi bırakmak daha kötü olur canım. Sen yine hesaplayıp dikkatlice yemeye çalış ne yapalım. Benim tatlıyla pek aram olmadığı için anlamam zor tabi. Ben sadece bitter çikolata kullanıyorum.

ya süt tozu bildiğimiz cafe mate hiç bilmiyorum puanını 4 puansa ben nescafeyle günü bitiriyormuşum

Evet malesef cafe mate hem kalori hem karbonhidrat içeriyor. Yerine süt desem iş yerinde zor, sade alışamaz mısın acaba? cafe mate yapay bir şey üstelik. Aslında kızlar sade kahveye bir alışsanız içerisine bir daha bir şey katmazsınız tadı bozuluyor güzelim kahvenin diye :34: Bir de light çıkarmışlar cafe mate (düşünün demek ki ciddi kalorisi var) ama genelde light ürünlerde yağ azaltılıp karb arttırılıyor. Bulup arkasını okumak lazım.

İstersen çiğden de yumurtaları çırparken ekleyebilirsin ama ben şöyle bir tereyağını gösterip üzerine yumurtaları ekliyorum, nefis oluyor. Birazcık da maydonoz eklersen yakışıyor. Dün gece yemek konusunda başarıyla tuttum kendimi ama içki içtim malesef. Gerçi şarabın çok yüksek değil ama. Neyse bugün telafi edeceğiz artık. Sabah midem kötüydü bir şey yiyemedim ki iyi bir şey değil. Şimdi limonlu çay içiyorum, şekersiz. Öğlen için açık büfe bir yer var, oradan salata, ızgara tavuk alırım diyorum. Akşama periciğimin fırında kıymalı karnıbaharından hazırladım, sadece kaşar serpip fırına vereceğim.

sağol canım ,tarifini akşama yaparım hergün tavuk yemekten tiksinti geldi biraz ara vereceğim tavuğa.
bu arada tebrik ediyorum diyeti bozmadığın için, seninle gurur duyuyoruz:kkk:

Back