• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

:9: valla bildiğin numaradan gülüyorum kendi kendime, kimseye görünmemek lazım ama, çirkin oluyoruz numaradan gülerken, gerçi bir süre sonra durumun saçmalığından gerçekten de gülmeye başlayabiliyorsun :52: Bunu yapınca yanaklarımız sarkmıyor :34:

gülme egzersizi yaptım ama sonra korktum göz altlarım kırısır diye, sakız çiğneyim diyorum yanaklara iyi geleceğini düşünüyorum, benim yanaklar kilo verdikçe aşağı iniyor gibi:14:

merhaba kızlar, 2 gündür su içiyorum ama miğdem kazınıyor, bana su içmek iyi gelmiyor sanırım , kendimle mücadele veriyorum yememek için.
sizde de su içince acıkma hissi oluyor mu?

bende başladığımdan bberi 2 litreye yakın su içiorum ama aksine bende tokluk oluyor

Hayır yanlış yapmamışsın merak etme. Ben de hata mı yaptım deyince gidip kek falan aldın sandım :) En doğrusunu yapmışsın. İlk günler alışıncaya kadar bu düşük karb değerli şeylerden istediğin kadar yiyebilirsin. Miktar kısıtlaması yok. Zaten bir iki hafta sonra kendiliğinden az yemeye başlıyorsun. Marulla sebze de aklemen iyi olmuş ama zamanla pişmiş sebzeler de eklemeni öneririm. Tavuk, et, balık, hindi de unutma :) HOŞGELDİN

Hoşbulduk canım teşekkür ederim.Benim de vermem gereken 10 kilo var inşallah veririm bu diyetle

uc gundur 40 puan sinirini epey bi geciyodum
bugun se yediklerim

uc tavuk haslama but- 0
kabak salata(biraz mayonez biraz yogurt)- 10 olsun
tursu-5

uc kasik kisir-???? 20 puan olsun
cekirdeki- 3
kabakcekirdegi-1

suttozlu nescafe-4

TOTAL=43 PUAN

iyi cok sukur bugunu bolece kapatmis olduguma cok sevindim

bulgur kac puandir acep ya ??? bu konuda fikri olan varmi arkidisler

günaydın arkadaşlar, sabah tartıldım gözlerime inanamadım 77.5 kiloyum, regli sonrası diyemi anlamadım ama çok mutluyum:52:
darısı herkesin başına arkadaşlar :16:

burdayimmmm:61:

nuyocum su icince ben acikmiyorum tam aksine midem sisiyor sanki birseyler yemis gibi hissediyorum

çok sevindim seni gördüğüme, bende kendi kendime söyleniyordum sonunda periyi küstürdük diye.
canım ben su içince acıkma hissi oluyor, defalarca denedim.

bende başladığımdan bberi 2 litreye yakın su içiorum ama aksine bende tokluk oluyor

canım, vallahi bende bir tuhaflık var anladım çünkü kime sorduysam tokluk hissi veriyor cevabı alıyorum, psikolojik olduğundan şüpeleniyorum artık:44:

kızlar bende dün yediklerimi yazayım
sabah
yarım domates ve salata
öğlen
mc donal dan ızgara tavuklu salata
diet cola
ara
sosis bir adet dört dilim salam üç dilim kaşar
akşam
közlenmiş patlıcan kavanozda bir çorba kasesi
yatarken şekerim düştü fena oldum bir salata birkaç kaşık süzme peynir ve cappucino :(
aman napeym kahveden vazgeçemiyorum ama kızlar diet cola işime çok yarıyor şişiriyor ve tok tutuyor :)
66 kiloyum kızlar bu hafta sonu bildirim yapıcam ama vermemişsem devam etmiycem zorlanıyorum kb olmadan seviyom ben kb yi :)

Arkidişlerim siz de yediklerinizi yazsanız tecrübe edinsem malum yeniyim geçmiş sayafalara söz attım ama yine de yeni fikirlere ihtiyacım var

Arkidişlerim siz de yediklerinizi yazsanız tecrübe edinsem malum yeniyim geçmiş sayafalara söz attım ama yine de yeni fikirlere ihtiyacım var

canım, önceden yediklerimi yazıyordum ama bende bıraktım, bundan sonra yazmaya başlarım.
sen yediklerini mutlaka yaz en azından yanlış birşey gördüğümüzde söyleriz.

bugun se yediklerim

uc tavuk haslama but- 0
tursu-5

cekirdeki- 3
kabakcekirdegi-1

suttozlu nescafe-4

TOTAL=43 PUAN

canım neskafene süttozu kullanma kilo vermeyi engelliyor gibi gelir bana, onun yerine süt tozu kullan daha iyi.
sanırım pişmiş bulgurun 100 gr mında 20 karbonhidrat var.

merhaba kızlar, 2 gündür su içiyorum ama miğdem kazınıyor, bana su içmek iyi gelmiyor sanırım , kendimle mücadele veriyorum yememek için.
sizde de su içince acıkma hissi oluyor mu?

Şimdi koca bir bardak, şık olsun ama :34: suyu koyuyorsun, içine bir kaç damla limon, bir ince dilim elma, bir iki yaprak taze nane koyuyorsun. Farz ediyorsun ki süper bir kokteyl :) Şaka bir yana midem çok boşsa su bende de acıkma hissi yaratabiliyor. Az da olsa bir şey yemişsem de tokluk veriyor. Öyle dene derim. Ben arada bir iki tane nar, evdeki bir meyvenin azıcık azıcık suyu, taze nane falan koyup süper bardaklar yapıyorum kendime. Yazın iyi geliyor.

kızlar bende dün yediklerimi yazayım
sabah
yarım domates ve salata
öğlen
mc donal dan ızgara tavuklu salata
diet cola
ara
sosis bir adet dört dilim salam üç dilim kaşar
akşam
közlenmiş patlıcan kavanozda bir çorba kasesi
yatarken şekerim düştü fena oldum bir salata birkaç kaşık süzme peynir ve cappucino :(
aman napeym kahveden vazgeçemiyorum ama kızlar diet cola işime çok yarıyor şişiriyor ve tok tutuyor :)
66 kiloyum kızlar bu hafta sonu bildirim yapıcam ama vermemişsem devam etmiycem zorlanıyorum kb olmadan seviyom ben kb yi :)

Yediklerin güzel canım ama sabah domates salatalıkla geçiştirirsen sonra acıkman normal. Sabah peynir çeşitleri, yumurta yemeye çalış. Kan şekerin daha seviyeli olur. Kahveyi şekersiz içiyorsan çok sorun yok. Akşam da patlıcanın yanında bir parça protein alsaydın inan fena olmazdın.

Ben de sana yazıyordum canım, ne güzel kilo vermişsin süper süper :nazar: sakız çiğnemek de faydalıymış ama beni de asıl sakız çok acıktırı, midem kazınır.

tarifine göre hazırlicam bundan sonra suyumu.
en azından su içmek zevkli hale gelir.
kilo verdiğime bende inanamıyorum regliden sonra kilom birden düştü, zaten moralim bozulmasını diye regli dönemi tartılmıyorum.
umarım haziran ayında 69 u görürüm inşallah, kilo verince taleplerimde artıyor:1:

bugun se yediklerim

uc tavuk haslama but- 0
tursu-5

cekirdeki- 3
kabakcekirdegi-1

suttozlu nescafe-4

TOTAL=43 PUAN

Kısır nerden çıktı canım ya, bırak kısırı, yıllarca yedik kısır bol bol, özlesin seni. Hem proteinin az olmuş, hem de yediklerin aslında. Proteinden korkma. Ama bir süre boşver bulguru olur mu? Onun dışında yediklerin iyi, kabak salatayı nasıl yaptın yazsana, hem sağlıklı hem lezzetli.

Back