- 21 Ocak 2010
- 859
- 35
- 118
- 45
:)) umarım başarırsın bende evlenince 6 kilo aldım evlilik bize göre değilmiş demek ki:)
Siz iyisiniz ben evlendikten sonra 15 kilo aldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) umarım başarırsın bende evlenince 6 kilo aldım evlilik bize göre değilmiş demek ki:)
Siz iyisiniz ben evlendikten sonra 15 kilo aldım
Tanıştığımıza memnum oldum :) Hoşgeldin aramıza :) Sormak istediklerin olursa seve seve yanıt ararız.
bu arada ilk sayfalardaki deneyenlerden bisi ogrendim onu paylasiyim belki bilen vardir
yemklerle beraber cola zero iciyorum carbonhidrat degeri 0...sisiriyo iyice doyuyosun...
tesekkur ederim semiluna...bugun 14.gun diyette az cok oturdu puanlama, sistem falan...ebruakin in sitesindeki bu konuyla ilgili 270 comment i okuyunca bayagi bisi ogrendim, bu sitedekindende 200 sayfa okudum yaklasik, daha okurdumda sayfalari cevirmesi zor geliyo neden bole sayfa sayfa acaba ya, konu sole akip gitse???
ogretmen olarak geldim ama cok calisamadim, evlenip geldim 9 aylik bi oglusum var, calisma fikrini erteliyorum simdilik
tr ye zayiflamis olarak gitmek istiyorum, iki haftalik evliyken geldik buraya:)
Memleketimdesin yani :) aslında migroslarda oluyor, pazarda kesin oluyor. Aslında evde yetiştirsen tam süper oluyor :) istersen ben buradan kargoyla göndereyim sana canlısını, odanda yetişir. Adana'da bulursun fidecilerde, bir de pencere önü bostanı, mutfak bahçem gibi iki tane marka tohumu içinde saksılarda satılıyor yapı marketlerin bahçe bölümünde.
merhorum hanımlar
haftasonu misafirim vardı ve diyetim yalan oldu yine bu haftasonları hep aynı şey oluyor ve şuanda evde yemek ve hamurişi patlaması var hepsini anneme postalamayı düşünüyorum yoksa kalırsa kötü şeyler olabilir ve doğal olarakta kilomda da oynama yok 66 yım hala napıcam böyle yaaaa sinir harbi yaşıyorum 1-2 aya vermek istiyorum kilolarımı...
merhaba
bende bugun uye oldum kadinlar kulubune
bu diyette de 13.gunum, bende sizlerleyimmm artikk
tanistigimiza memnun oldum :)...
evet bende öyle yapıyorum buaralar peynirli salataya takmış durumdayız zaten bu metabolizmada ne hızlanmaz bişeymiş sağolsun çekirio bize
ayrıca slogan süper olmuş:)
salata yerken içine peynir, ton balığı, haşlanmış tavuk gibi bir protein koyarsan daha metabolizmanı hızlandırırsın. Bu rejimin püf noktası proteinden kaçmamak. Ben eminim hepimiz kurtulacağız bu illet kilolardan. Yaşasın bitter çikolata, kahrolsun magnum
ya canım buralardamısın bu bulgur pilavı ya da pirinç pilavının puanını biliyormusun göremedim ben onu
merhaba hanımlar yazacaktım garip bişi yazmışım:)
Pirinç pilavı, 100 gramında 28.6 birim, bulgur pilavı 100 gramında 18.6 birim canım ama mutfak tartın yoksa 100 gramı kaç kaşık oluyor bilemedim. Bir de bu pişmiş hali, yani pişmemiş 100 gram pirincin ve bulgurun değeri değil dikkat et.