• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Aaa ne güzel demek hemşeriyiz ! :) Çok teşekkür ederim Semiluna ne kadar ince düşüncelisin :) Ben en iyisi yapı marketlere bakayım dediğin gibi , bence de vardır oralarda,
aslında arayınca herşey bulunuyor cidden, hatta üşenmeyeyim bi kalkıp evin dibindeki pazara da bakayımm ;D meselaa bi sabah yürüyüşü dönüşü :)
artık yürüyüşe de başlama vakti geldi nitekim, havalar da süper oldu, portakal çiçeklerinin kokusu sardı yine Adanamı ( dur seni özleteyim biraz ;)

Gerçi tüm yurtta hava güzel , yapmayanların yürüyüşe başlayabilmesi için en uygun günler bugünler sanki,..Bir de şöyle bi önden 5 kiloyu verip, sonra da callanetics yapmak istiyorum aslında, burda okufum da callanetics forumunu, mucizeler yaratıyormuş resmen!
Kekik suyuma da başladım, mantarlı omlet yaptım iki sabahtır , bir iki dilim kırmızı çarliston , biraz kaşar, çok lezzetli oluyor cidden, mantar çok yakışıyor yumurtaya ,
ağırlığını alıyor sanki, denememiş olanlara tavsiye ederim.

Ve yeni tatlı çözümüm geliyor, tadelle duo pirinç patlaklı müthiş tatmin edici kızlar, ve sadeceee 10,7 ünite
( paketin üstünde 100 gramı için olan değerle birlikte 1 paketi için olan da yazıyor kocaman kocaman )
gözlerime inanamadım o kadar güzel kesiyor ki çünkü bu az puana rağmen.. içi beyaz, pirinçler tüm tüm de değil, krema gibi ezilmiş içinde ,incecik bişey 20 gram mı ne ama gerçekten inanılmaz tatmin etti şahsen beni... neyse çok reklam yaptım sanırım vallahi bi sözleşmem yok tadelle ile :D :D Ama o tatlılığa ünite o kadar düşük ki sevindirik oldum sanırım ondan :))

Haftaya pazar tartılmayı düşünüyorum, ancak ayaklarım titremez heralde:)

Özlerim tabi ah özlemez miyim. Şimdi de tam güzel zamanı Adanamın, iyice sıcaklar basmadan. Bir ara kaçamak yapmak lazım. Ben günübirlik gelip kebap yedikten, şalgam, halka tatlı ve şırdan aldıktan sonra akşamına döndüğümü bile bilirim :1: Omleti ben de seviyorum çok, hayat kurtarıyor valla. Ben yeşil soğan, maydonoz ve taze nane ile otlu omlet de yapıyorum kaşarlı. O da güzel oluyor.

Ben birimi az olsa da bitter çikolata dışında tatlı yememeye çalışıyorum. Diğerleri insülin seviyemi etkiliyor sanki, daha çabuk acıkıyorum. Sen de arada ye ama alışkanlık yapmasın hergün hergün :34:

hmm neyse 2-3 kaşık aldım zaten yemedim tabak tabak

İyi bari :34: Ben en çok pirinç pilavını özlüyorum zaten. Ama ne zaman karbonhidrat değeri yüksek bir şey istesem kendime sen o kadar çok yedinki bunları yeter, yeni bir şey yok diyorum.

:) komik olmuş gerçekten ama insan hızlıca göz atarken fark etmiyor biliyor musun. Beyin merhaba olarak algılıyor, yazmasan fark etmezdim ben :) Evde kalan her tehlikeli şeyi yolla annene, birilerine dağıt, en kötü sokak hayvanlarına da verebilirsin, onlar da can. Ama sen yeme lütfen. Evde olunca insanın içi gidiyor, eli gidiyor işte. Hafta sonu kaçamaklarını telafi etmek için bu hafta bir gün sırf protein yapabilirsin mesela. Yeterki bozdum bırakayım ucunu deme olur mu :34:

yok bırakmam zatende haftanın 5 günü yapıp haftasonu bozunca hiçbirşey deişmiyor gibi geliyor bana ama hayırlısı artık ne diyim:)

oglusumu uyuttum strollerina koydum,
simdi gym e gidiyorum arkadaslar,
1 aydir duzenli gidiyorum
sitemizin fitness salonu evimin hemen yaninda cok sukur ki
ilk zamanlar yatay bisiklete biniyodum sonra eliptik bisiklete gectim
o da beni biraz slkllastirmistir en azindan

Süpersin valla, ben de spor salonuna üyeyim ama iki haftadır bir türlü gidemiyorum :26: paralar da yanıyor vallahi. Bugün hırs yapayım da gideyim bari. Bisiklette çok sıkılıyorum ben ama eliptik aleti seviyorum, hem o daha çok yağ yaktırıyor.

İyi bari :34: Ben en çok pirinç pilavını özlüyorum zaten. Ama ne zaman karbonhidrat değeri yüksek bir şey istesem kendime sen o kadar çok yedinki bunları yeter, yeni bir şey yok diyorum.

benim şuanda evde 2 bardaktan yaptığım pirinç pilavı var misafir için yapmıştım saolsunlar azcık yediler buakşam herşeyi dağıtıcağım

onceki sayfalarda vardir muhakkak ta semiluna sen ne kadar surede kac kg verdin, asagidaki cizelge gibimi 7 kg mu???

Ben daha önce 2 ayda 12 kilo vermiştim bu diyetle ama çok sıkı yapmıştım. İki yıl da korumuştum. Ama sonra hızla yemeğe başladım. Benim duygusal yeme bozukluğum var. Yani moralim ne kadar bozuksa o kadar yiyorum. Eşim de aşçı, süper yemek yapar, bir de zorla yedirir insana. Üzerine de o geldi. Ayrıca lokantamız var, gündüz okulda gece orada açlışınca gece geç yemekler falan derken çok kilo aldım. Önce bu rejime başlayıp 1 ayda 6 kilo verdim ama sonra depresyona girdim, buraya da gelmez oldum ve geri aldım kiloları. Ama inanılmaz yiyerek ve malesef içki içerek yaptım bunu. Tekar başlayınca bir aydan biraz fazla zamanda 7 kilosunu verdim tekrar ama kilo fazlam çok benim. Boyum 1.65, kilom 81 di başladığımda.

merhaba kızlar.buraya vakit ayıramadım sınavlarım yüzünden.bitti ve burdayım.62 kiloyum.diyetime devam ettim.1 ay sonra akrabamızın düğünü var 56-57 inmem lazım.iyi geceler:16::16:

Kızlar bende dün sabah itibariyle başladım bu diyete menüm şöyle bir bakabilirseniz
sabah
kibrit kutusu süzme peynir
bir dilim tam tahıllı ekmek
yarım domates
yarım salatalık
ara
bir yumurta
bir sosis
öğlen
iki tabak dolusu marul ve ton balığı bir konserve
ara
işte burda hatamı yaptım bilmiyorum kan şekerim düşük benim markete girdim pınar dilim kaşar aldım ve paketin çeyreğini bitirdim karbon miktarı az diye
akşam
dört dilim salam
iki dilim kaşar
bir sosis
bir kk süzme peynir

şimdi farkettim de çok yemişim kilo verceme almayım kızlar bir yorumlayıverin

merhaba kızlar.buraya vakit ayıramadım sınavlarım yüzünden.bitti ve burdayım.62 kiloyum.diyetime devam ettim.1 ay sonra akrabamızın düğünü var 56-57 inmem lazım.iyi geceler:16::16:

Umarım sınavların iyi geçmiştir canım. Sınav döneminde diyetine devam edebildiğin için ayrıca tebrik ediyorum seni.

Kızlar bende dün sabah itibariyle başladım bu diyete menüm şöyle bir bakabilirseniz
sabah
kibrit kutusu süzme peynir
bir dilim tam tahıllı ekmek
yarım domates
yarım salatalık
ara
bir yumurta
bir sosis
öğlen
iki tabak dolusu marul ve ton balığı bir konserve
ara
işte burda hatamı yaptım bilmiyorum kan şekerim düşük benim markete girdim pınar dilim kaşar aldım ve paketin çeyreğini bitirdim karbon miktarı az diye
akşam
dört dilim salam
iki dilim kaşar
bir sosis
bir kk süzme peynir

şimdi farkettim de çok yemişim kilo verceme almayım kızlar bir yorumlayıverin

Hayır yanlış yapmamışsın merak etme. Ben de hata mı yaptım deyince gidip kek falan aldın sandım :) En doğrusunu yapmışsın. İlk günler alışıncaya kadar bu düşük karb değerli şeylerden istediğin kadar yiyebilirsin. Miktar kısıtlaması yok. Zaten bir iki hafta sonra kendiliğinden az yemeye başlıyorsun. Marulla sebze de aklemen iyi olmuş ama zamanla pişmiş sebzeler de eklemeni öneririm. Tavuk, et, balık, hindi de unutma :) HOŞGELDİN

Arkadaslar mercımek corbası ıle ılıskılerınız ne durumda ?
Hıc ıctıgınız oluyo mu?
Icersenız kac sayıyosunuz,vs... :)

merhaba kızlar, 2 gündür su içiyorum ama miğdem kazınıyor, bana su içmek iyi gelmiyor sanırım , kendimle mücadele veriyorum yememek için.
sizde de su içince acıkma hissi oluyor mu?

Back