Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydııııın,
sabah telefonun saatini kapatıp uyumuşum.ışık hızıyla çıktım evden.
dolayısıyla aç,susuz
şimdi çayımı içiyorum.

yapmisken kuralina uygun yapayimki yaptigima degsin
evet ya denemelisin birsey kaybettirmez simdiye kadar vermedigin kiloyu 4-5 gün icinde vericeksin tereyag ve yagli peynirden uzak durmaya degmezmi sence

değmez mi?kesinlikle değer.dediğim gibi kafamda tam netleştiremediğim için uzağım b,iraz ama her an yakınlaşabiliriz

günayyydınnnnnnnn kızllarrr
bugün atağımınnn son günüüüüüüü sebzeeeeee yicemmm oleyyyyy..

bu arada kitabımmm geldiii

perii ataktan sonraki ilk sebze gününde ne yedin tatlımmm

günaydın herkese, bu sabah yine tartıldım dünden 1.1kg eksik çıktım ve yağdan vermiş görünüyorum ama tartılar ne kadar doğru bilmiyorum..sabah dün yaptığım ekmekciklerden bir adet ve light dil peyniri ile çay içtim, öğlen yanımda yumurta var, yoğurt var bunlardan bir yemek hazırlıycam, aslında çılbır gibi de yapabiliriz, yumurtayı suya atıp pişirip üzerine yoğurt ve kırmızı pul biber ve belki nane..fena gelmiyor kulağa. Yalnız bu dukan çok halsiz bırakıyor, insanın bacaklarında derman kalmıyor ama öyle olunca da insan zayıfladığını hissediyor ve doğru his..

2 tane çubuk kraker yedim.açım,midem kazınıyo.sabah kahvaltı yapamayınca çok zorlanıyorum bu diyette.yanıma da bişey getiremedim.
kızlar poaçanın kbsini hiç bir yerden bulamadım.fikri olan var mı?

hadi bakalım,kısa zamanda iyi bir sonuç alacağına inanıyorum.çılbır güzel fikir.

arzu kaç kg verdin canım? sen 5 gün mü yaptın?

tatlım bugün altıncı günüm.. ben 17 kilo vermek istediğim için 7 gün yapıorum atağı. 6 gün sadece 1 öğün bozdum akşam tabi onun etkisi büyük oldu ama toplamında 6 günde 3 kilo verdim. şimdi bugünde var sanırım 3.5 kilo ile bitiririm ki regl olduğum halde.yani tabi bilemiorum yarında vermiş olur muyum :)

en kötü 7 günde 3 kilo en iyi 7 günde 3.5 kilo

atağı ben de 7 gün yapıcam bugün daha 2. gün..

bende dün biraz stresli bi gün geçirdim işten dolayı kb ucu kaçtı.

Kızlar selam hepinize....
Misafirim var yatıya o yuzden giremiyorum...
Ne yazık ki bu sabah bozdum ben de diyeti ve su böregi yedim 2 dilim..Utanarak yazıyorum resmen ama paylaşmazsam mutsuz olacaktım..Babam yapmış su böregini sabah cocuklarda yesin diye kapıya getirdi..
Dedim baba naptın..Sen yeme kızım diyor.Kolaysa sen yeme yeni pişmiş su boregini..
Neyse simdi devam rejime..
Hepinize tebrikler kızlar..Tam dukancı oldunuz..
Arzucum sen de dayanamayıp bozdun ama bence buyu kayıp olmadı bence sende..Goruceksin bu haftanın sonunda..
Yarın gelicem tekrar kızlar..Opuyorum hepinizi..

ya öyle bi kaçamak yapmışımki sabah 2 kilo fazla geldim. bende 7 gün yapamam ama birkaç gün dukan atak yapsam faydası olurmu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…