Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bendede ayni durum daha önce oldu dietimi bozmadigim halde bir seferinde 500gr fazla, baska seferindede 1.5 kg fazla cikmistim hemde bir gün icinde farketmisti kilo olmasi imkansiz herhalde vücut su tutuyor o zaman cok sinir bozucu ama. onun icin en iyisi cumadan cumaya tartilmak

slmcanımaynı durum benimiçinde geçerli.dünle bugün arasında birbuçuk kilo fark var.cumayla arada ikikilo fark var.ikigünd iki kilo almamamaimkan yok.

esracim o kesin kilo degildir moralini bozma hafta sonunda yaptigin kacamaklar tam olarak erimemistir bir iki gün icinde yemene dikkat edersen eminim kalici olmadan hemen erir:13: bugün bende tartilsaydim sok gecirebilirdim onun icin bosuna moral bozmak yerine cumaya kadar cok dikkat edip cuma günü sonucu görmek

slmcanımaynı durum benimiçinde geçerli.dünle bugün arasında birbuçuk kilo fark var.cumayla arada ikikilo fark var.ikigünd iki kilo almamamaimkan yok.

canim su toplamis olabilirmi bi de benim kasigimda agri var bende de 1,200 fazla gösteriyo hic kacamak yapmadim sende de varmi ayni sikayetler

inş.öyledir canım.bugün hafif geçirdim baya.birazdan greyfurt yicem bir tane.bol su içtim.yarın biraz azalma olur umarım

haklisin canim en iyiysi senin de dedigin gibi cumadan cumaya tartilmak ama insan kontrolü elinden birakmamak icin her gün tartilmak istiyor.

inş.öyledir canım.bugün hafif geçirdim baya.birazdan greyfurt yicem bir tane.bol su içtim.yarın biraz azalma olur umarım
aslinda cumaya kadar tartilmasan daha iyi olur yarina kadar fazla inme olmazsa bosuna moralin bozulmasin nacizane fikrim:78:

haklisin canim en iyiysi senin de dedigin gibi cumadan cumaya tartilmak ama insan kontrolü elinden birakmamak icin her gün tartilmak istiyor.

haftadan haftaya kontrol yeterli bence cünkü insan bir gün fazla yediginde ertesi gün fazla cikabiliyor tabiki bu kilo degil .her gün tartilip bosuna moral bozukluklari yasamaya ne gerek var

Son düzenleme:
aslinda cumaya kadar tartilmasan daha iyi olur yarina kadar fazla inme olmazsa bosuna moralin bozulmasin nacizane fikrim:78:

bugün fazla çıktımya.yarınkidurumu merak ediyorum çok.azda olsa hafiflediğimigörürsemiçim rahatlayacak.aslında dediğingibi haftada bir tartılmak daha iyi oluyo.umarım başarırım canım))

bugün fazla çıktımya.yarınkidurumu merak ediyorum çok.azda olsa hafiflediğimigörürsemiçim rahatlayacak.aslında dediğingibi haftada bir tartılmak daha iyi oluyo.umarım başarırım canım))

icin rahatlicaksa tartil ama genel olarak kacamak yapilan günün ertesi tartilmak moral acisindan hic iyi degil en azindan bu durumlarda baskülden uzak durmak en mantiklisi

benimde bugünüm tam bir fiyaskoydu.iki dilim pasta yedim dogum günün de .öglen de ekmek yedimm. ama yarin devam yilmak yokkk....

günaydın .arkadaşlar topiğmiz son günlerde ne kadar sessizz.canlanma zamanı gelmedimi?

günaydın arkadaşlar,
kış geri geldi sanki,donuyoruz.
dün sanırım 30-35 arası tamamladım.
sabah bir avuç ceviz yedim.artık 10 mu dersiniz 20 mi bilmem ama,ben 10 hesaplıyorum:)
gerçi cevizi sabah yediğime pişman oldum keşke yumurta falan yeseydim dedim 0 kbsinden:)

doğumgünün tekrar kutlu olsun vagus, umarım bu yaşında hedef kilona iner bi dahada çıkmazsın

ay kızlar inamıcanız ama dün kaban giydim dışarda yinede dondum, bugünde güneş var, çok dengesiz havalar

aldentecim bence bi avuç ceviz 10 kbden bile azdır

Son düzenleme:

umarım öyledir.çünkü cevize taktım bu aralar.herkes sessizlikten şikayetçi ama yazan da yok.
Burası da çok soğuk.kazak üstüne kaban giydim ama üşüyorum ben de.

günaydin arkadaslar

vagus dogum günün kutlu olsun canim hic kilo problemi yasamiyacagin saglikli güzel yillar gecirmen dilegiyle

cok haklisiniz kizlar yine eski haline gelsin topimgimiz günde kac defa giriyorum hicbiriniz yoksunuz ama simdi cikmak zorundayim bu bahar baslangici benim icin agir geciyor gözlerim tam anlamiyla iyilesmiyor yine göz doktoruna gidicem görüsürüz:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…