• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selam canim ben dietimi bozmadim mart sonu 70' terketmeyi kafama koymusdum ama metabolizma hizimin yavasligini hesaplayamadim neyse artik ay sonu ne cikarsak:97:

olsun canım geçolsun güç olmasın.süreç uzayabilir.ama önemli olan verilen kilonun kalıcı olması.

pericim sen ve sof buranın kıdemlilerisniz sanırım,motive süper,kutlarım:34::34:
lion sanırım sen de benim gibi sıkıya gelemeylerdensin,bence motive olmk içinburası süper bi ye,boşve başka diyetlei,forumları:27::27:
ah bu klavye:15::15::15:
diyeti bozar bozmaz kilo alacak halimiz yok ya.öyle olsa normal zamanlarımızda hep kilo alırdık:52::52:
havalar ısınmışken yürümek lazım aslında.belki ben e arabayı bırakır,yürüyeek giderim işe.yoksa her yerimiz sarkacakki bu kilo almaktan da kötü bnce:30:

ben burayi cok seviyorum motive acisindan katkimiz oluyorsa ne mutlu:61:
dieti bozar bozmaz kilo alicak halimiz yok demissin ya maalesef bu dietler cok nankör kacamagin ölcüsünün önemi cok ama maalesef hangi diet yapilirsa yapilsin asiri kacamak yapildiginda aninda kilo olarak geri dönüyor:37:

sen demi öğretmensin?okulakiler de benle dalga geçiyolardı,bu nasıl diyet böyle diye ama verdiğm süpeeeeeer kiloları görünce:1::1: ilgilenmeye başladılar.ben de acıkınca çareyi yatakta buluyorum ama çok geçç yatıyomuşsun sen:40:

Valla benim diyeti başka sınıfın velileri sorar oldu:1:Bir veli geldi perşembe günü dediki:benim arkadaşım olan bir veli dediki:
sizin öğretmen hastamı ne oldu ,çok zayıfladı yoksa spora mı gidiyor,yada diyet mi yapıyor, dedi bana.Gülermisin ağlarmısın..Hasta olduğumu bile düşünmüşler...İyi yanı herkes farkında:46:Öğretmen arkadaşlar hep yanımda oldular hiç makaraya almadılar...Ve şu halime hayran hayran yorum yapıyolar...Eğitim şart:34:Hocam sen nerden hangi şehirde görevdesin?branş nedir?Özel olmazsa cevaplarmısın...Ben kocaelindeyim...Branş çocuk gel.

Mantıklı olmasına mantıklıda ben emriveki bi liste olmayınca kaytarabilirim:1:Şimdi diycen çatlada patla yap o zaman bi 25 gün daha:1:Evet kararımı aldım şu an büyük bi sinir harabiyetiyle...Acımıycam kendime ohh olsun işte bana...Zayıflıyacağım,yola tam gaz devam...Eşimde 72 ol yaza tatile götüreyim seni dedi:1:Haziranda 5 günlüğne hollandaya gideceğiz eşimle bu yüzden tatile gideceğimiz bütçeyi oaraya ayırmıştık..Ama eşim dediki eğer 72'ye düşersen tatilede gideriz...Ama 72ye düşmek demek 6 kg daha vermek demek..6 kgyi 2.diyette veremem heralde..En fazla 5 kg olur ki oda olmaz heralde 2. diyette yavaşlar kilo vermem sanırım..Yada aerobikle hızlanırmıki bilmem:26:Sence ne olur benim sonum;vahim mi yoksa zafer mi?Ama şu foruma girince iradem zayıflamışken tekrar güçleniyor buda bir gerçek...Sİzleri seviyorum arkadaşlar....Yaşasın diyet kardeşliği,yaşasın motivasyon!!!!

:97: o zaman son gaz dietine devam sporun katkisi eminim cok olur sen bu dieti yapip basarmakla en büyük zaferi elde ettin zaten eminim ayni iradeyle ikinciyide basaracaksin kolay gelsin:13:

ben burayi cok seviyorum motive acisindan katkimiz oluyorsa ne mutlu:61:
dieti bozar bozmaz kilo alicak halimiz yok demissin ya maalesef bu dietler cok nankör kacamagin ölcüsünün önemi cok ama maalesef hangi diet yapilirsa yapilsin asiri kacamak yapildiginda aninda kilo olarak geri dönüyor:37:
İşte bende bu yüzden rahat olamıyorum...Yaa neyse bu kadarcıktanda bişey olmaz diyemiyorum...O yüzden korkuyorumya ara vermekten yada kaçamaklardan...Çünkü tadını alınca kimse kendini kandırmasın daha çok yemek istiyor insanın canı..O yüzden Ben hiç yemiyorum...Katı bir kural belki ama mantıklı yanee...Özetle ACICIKlardan oluyor ne oluyorsa...Bunun ortası yok malesef diğer şeylerde bir ortası var ama diyette olmamalı yok bence...Oluursa inanın kendimden pay biçiyorum bu kadar kg diyete birebir uymasam asla veremezdim 25 günde...Belki 5 kg bişey değil ama bir daha başa aldığım dadiyeti 4 yada 5 kg ile beraber belki 9 belki 10 olacak..Yani çook şeyy olacak...Umarım dediğim gibi olurda hayal kırıklığına uğramam..

:97: o zaman son gaz dietine devam sporun katkisi eminim cok olur sen bu dieti yapip basarmakla en büyük zaferi elde ettin zaten eminim ayni iradeyle ikinciyide basaracaksin kolay gelsin:13:

Pericim valla sana sofa ve diğer arkadaşlara güveniyorum destek açısından...Sakın beni yanlız bırakmayın sonra izinizi kaybederim haaa:1:Sakın beni kendimle başbaşa bırakmayın,irademin zayıfladığı dönemler oluyor zaman zaman ,işte özellikle o anlar sizsiz yapamam...:18:Teşekkürler çok olumlu güzel yorumlarınla beni yanlız bırakmadığın için....:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

İşte bende bu yüzden rahat olamıyorum...Yaa neyse bu kadarcıktanda bişey olmaz diyemiyorum...O yüzden korkuyorumya ara vermekten yada kaçamaklardan...Çünkü tadını alınca kimse kendini kandırmasın daha çok yemek istiyor insanın canı..O yüzden Ben hiç yemiyorum...Katı bir kural belki ama mantıklı yanee...Özetle ACICIKlardan oluyor ne oluyorsa...Bunun ortası yok malesef diğer şeylerde bir ortası var ama diyette olmamalı yok bence...Oluursa inanın kendimden pay biçiyorum bu kadar kg diyete birebir uymasam asla veremezdim 25 günde...Belki 5 kg bişey değil ama bir daha başa aldığım dadiyeti 4 yada 5 kg ile beraber belki 9 belki 10 olacak..Yani çook şeyy olacak...Umarım dediğim gibi olurda hayal kırıklığına uğramam..

uzun süreli diyetlerde arada kaçamak yapmak gerekiyo.kendine çok katı kurallar koyduğundapes etmek daha kolay olur.zamanla sıkılırsın çünkü.seninkaçkilo vermen gerekiyo?süreç ne kadar yani?

Pericim valla sana sofa ve diğer arkadaşlara güveniyorum destek açısından...Sakın beni yanlız bırakmayın sonra izinizi kaybederim haaa:1:Sakın beni kendimle başbaşa bırakmayın,irademin zayıfladığı dönemler oluyor zaman zaman ,işte özellikle o anlar sizsiz yapamam...:18:Teşekkürler çok olumlu güzel yorumlarınla beni yanlız bırakmadığın için....:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

rica ederim:78: bizler her zaman buradayiz canim:34:

ben diyetten çıkamadım sanırım, hala diyetteymiş gibi yiyorum hatta cumadan beri kaçamak yapmadım:37::1::1:

Son düzenleme:
Valla benim diyeti başka sınıfın velileri sorar oldu:1:Bir veli geldi perşembe günü dediki:benim arkadaşım olan bir veli dediki:
sizin öğretmen hastamı ne oldu ,çok zayıfladı yoksa spora mı gidiyor,yada diyet mi yapıyor, dedi bana.Gülermisin ağlarmısın..Hasta olduğumu bile düşünmüşler...İyi yanı herkes farkında:46:Öğretmen arkadaşlar hep yanımda oldular hiç makaraya almadılar...Ve şu halime hayran hayran yorum yapıyolar...Eğitim şart:34:Hocam sen nerden hangi şehirde görevdesin?branş nedir?Özel olmazsa cevaplarmısın...Ben kocaelindeyim...Branş çocuk gel.

ben yarışmaya sakaryadan katılıyorum:1:
sınıf öğretmeniyim canım.vallahi bana sadece makyaj yapmadığımda hasta mıınız diye soryolar.çok süzüldüm sanırım ondan:27::27::27:

cok sevindim canim bugünde bozdum deyip sakin abartma:18:

yok çok abartmadım :77::77:sadece 2 poşet cips bir kutu kola bir dilim yaş pasta bi tabak makarna bir tabak salata ve tavuk ızgara yedim:52::52: yarın başlıyorum yine... 300 gr vermiştim almışımdır iki günde 1 kilo tartılmadım şimdi vermek için uğraşacam 6 ay bahane yok artık..:17::17:

Pardon ya adına yanlışlıkla bir harf daha eklemişim:1:Sınavını iyi atlatmana sevindim..Bende 2 gündür girmiyordum kulübe..Tarihe dikkat etmedim okurken sınavın yarın sandım o nedenle...Neyse duam biraz geç oldu ama olsun,niyet önemli...Diğer yazdığım konu hakkında bir yorum yazmanı büyüük sabırsızlıkla bekliyorum...Şu yeni diyet meselesi....Sen 6 ay bu arada aralıksız diyet yapabiliyosan harika bu arada...Banada gaz verdin şimdi:66: farkında olmadan:1:..Görüşmek dileğiyle...

cnm ben sadece iki tür diyet yaptım hayatım boyunca en uzun süren ve fayda gördüğüm karbonhidrat diyeti diger kısa süreli şok diyet bir gün tek yönlü beslenme listesi.. kiloyu geri alıyon ama dandik bir şey önermem:34:

kızlar sınav için verdiğiniz destek için tşk ederim.. öpüyorum hepinizi :69::69:

yok çok abartmadım :77::77:sadece 2 poşet cips bir kutu kola bir dilim yaş pasta bi tabak makarna bir tabak salata ve tavuk ızgara yedim:52::52: yarın başlıyorum yine... 300 gr vermiştim almışımdır iki günde 1 kilo tartılmadım şimdi vermek için uğraşacam 6 ay bahane yok artık..:17::17:

:53::53: neeeeeeeeeeeeeeee hepsini birdenmi kb patlamasi yapmissin:20:

Sof canım gemiş olsun..İyi gectigine cok sevindim sınavının, 2 gundur yoktum o yuzden bilmiyordum daha once şans dileyemedim..Ama zaten ihtiyacın yokmuş ne guzel:))
Ben de Boludaydım haftasonu kuzenlere gittik ailecek..2 gundur yedim tabi bişeyler ama cumaya kadar toparlarım incallah gene..Misafirlik kotu sey yaa ne kadar dikkat etsende yemeyince bozuluyor, bir suru hazırlık yapmış kız..
Pericim yarım kilo cok azda gorunse bence guzel gene de..Ya hiç veremeseydin o zaman cok uzulucektin..En azından vermişsin tatlım..
Neyse kızlar hepinizi optum, oglanı yıkayacagım şimdik bıcı bıcı zamanı..

khidrat diyetler ilk basta hızlı kilo verdiyor fakat sonra yavaslıyor kilo verme. ayrıca bende halsizliğe de neden oluyor. bence en saglıklısı dengeli diyetler.

Back
X