- 3 Nisan 2012
- 271
- 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esinle birlikte yapmanda cok guzel olur, ayni seyleri yersiniz kolaylik olur sanada ayriyeten yemek yapmak gerekmez, erkekler daha cabuk verir bi de zaten, esinde 9 kiloyu uc-dort haftada cok rahat verir gib geliyo
olabilir canim markadan markaya gore degisiyo,
nette yazandan cok urunun uzerinde yazan karbonhidrat degerini baz aliyoruz aslinda
canim light almana gerek yok hatta alma
light urunlerde yag az oluyo ama karb miktari cok oluyo
biz yagdan kismiyorz, carb dan kisiyoruz, normal urunler lightlara gore daha az carb li oluyo yani,
yine markete gittiginde bakarsin, en az hangisinde varsa onu alirsin
kizatabilirsn canm sosisi sucugu
benm salcanin uzerinde bi kasiginda 6 carb yaziyo
domates salcasinin carb daha fazladir biber salcasina gore
anladım canım saolasın bundan sonra bakarak alıcam lıght almamın nedeni diyete ilk başladığımda kolestrol yüksek çıkmştı ondan dolayı dr demişti alışkanlık oldu hep öle alıyoruz :))
ben kızartıyorum zaten eşim sevmiyor öle ketcapın puanı neydeki acaba salça ketçap karışık yaparım zaten sosunu pek yemiyor ama öle pişmiş seviyo :))
benim ketcabin bi yemek kasiginda 5 gr carb var diyo
bak canim ne buldum: ebr. ak.n in sitesinden
PATATESLER
Haşlama Orta Boy 1 Adet 20
Parmak Patates 10 Adet 24
Sütlü Püre 150 gr 30
Cips 10 Adet 10
kilo verme durunca istedigini yiyosun sonra tekrar baslayinca aynen 1.hafta gibi tikir tikir gidiyomu diyosun kilolar
olabilir ya
111. sayfalardan sonra aarkadaslar cok bahsetmislerdi, kilo verme durunca:
ya bi gun saf protein diyeti yapiolardi yada 1 gun kendilerine herseyi yemeyi serbest kiliyolardi
anlatsana biraz daha yontemINI cimCIME
istedigini yiyomusun o iki gun, sonra tekrar gitmeyemi basliyo kilolar
kilo verme durunca bende denerim belki
cimcime 89 sen naslsncanim