Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

burda henuz sabah,
kahvaltida ispanakli yumurta yicem ins
dondurulmus hazirlanmis ispanak var dondurucuda
biraz yagda kavurup uzerine yumurta kiriyim dedim nasil olcak bakalim

esinle birlikte yapmanda cok guzel olur, ayni seyleri yersiniz kolaylik olur sanada ayriyeten yemek yapmak gerekmez, erkekler daha cabuk verir bi de zaten, esinde 9 kiloyu uc-dort haftada cok rahat verir gib geliyo

inş canım eşimide 3 hafta diye kandırdım 5 kilo verse bile olur uygularsa tabi :))

olabilir canim markadan markaya gore degisiyo,
nette yazandan cok urunun uzerinde yazan karbonhidrat degerini baz aliyoruz aslinda

anladım canım light alıyorum zaten ben süt ürünlerini

bide kızlar ben sosisi kızartıyom yada tost makinesine basıyorum eşim soslu seviyo salçanın puanı nedir ne kadarla yapabilirm

canim light almana gerek yok hatta alma
light urunlerde yag az oluyo ama karb miktari cok oluyo
biz yagdan kismiyorz, carb dan kisiyoruz, normal urunler lightlara gore daha az carb li oluyo yani,
yine markete gittiginde bakarsin, en az hangisinde varsa onu alirsin

canim light almana gerek yok hatta alma
light urunlerde yag az oluyo ama karb miktari cok oluyo
biz yagdan kismiyorz, carb dan kisiyoruz, normal urunler lightlara gore daha az carb li oluyo yani,
yine markete gittiginde bakarsin, en az hangisinde varsa onu alirsin

kizatabilirsn canm sosisi sucugu

benm salcanin uzerinde bi kasiginda 6 carb yaziyo
domates salcasinin carb daha fazladir biber salcasina gore

anladım canım saolasın bundan sonra bakarak alıcam lıght almamın nedeni diyete ilk başladığımda kolestrol yüksek çıkmştı ondan dolayı dr demişti alışkanlık oldu hep öle alıyoruz :))

ben kızartıyorum zaten eşim sevmiyor öle ketcapın puanı neydeki acaba salça ketçap karışık yaparım zaten sosunu pek yemiyor ama öle pişmiş seviyo :))

anladım canım saolasın bundan sonra bakarak alıcam lıght almamın nedeni diyete ilk başladığımda kolestrol yüksek çıkmştı ondan dolayı dr demişti alışkanlık oldu hep öle alıyoruz :))

ben kızartıyorum zaten eşim sevmiyor öle ketcapın puanı neydeki acaba salça ketçap karışık yaparım zaten sosunu pek yemiyor ama öle pişmiş seviyo :))

ketcabin arkasinda yaziyodur canim puani, dedigim gibi markadan markaya degisir

benim ketcabin bi yemek kasiginda 5 gr carb var diyo

benimkinde toplam 25 diyo 1000 gr için yazıyo ve dediğiniz gibi light ürünler 0,2 fazla carb var

peki kızlar fırında patatesle kızartma aynı puanmı ama sanırım aynıdır çünkü yağ sorunu yok bu diyette patatesin değeri önemli sanırım bide hazır şinitzeller varya tavuk kaç puan ??

bak canim ne buldum: ebr. ak.n in sitesinden

PATATESLER

Haşlama Orta Boy 1 Adet 20
Parmak Patates 10 Adet 24
Sütlü Püre 150 gr 30
Cips 10 Adet 10

Son düzenleme:
bak canim ne buldum: ebr. ak.n in sitesinden

PATATESLER

Sütlü Püre 150 gr 30
Cips 10 Adet 10

saol canım bende okudum onu şimdi bide bi hesaplama sitesi buldum bi orta boy patates 33 carb diyo çok yani

şinitzel de bi parça 20 carb

bak ne buldum canim

PATATESLER

Sütlü Püre 150 gr 30
Cips 10 Adet 10

bugunu 50 puanla kapattım sanırım inş. böle devam edebilirim

kahvaltıda

tost
2 yumurta
3 küçük dilim salam
3 adet küçük sosis

20 puan

akşamda ton balıklı salata yaptım

4 marul yaprağı
1 orta boy domates
1 orta boy küçüğe yakın salatalık
75 gr konserve mısır
ve 160 gr ton balığı

buda 30 yakın ediyo sanırım tabi yanlış hesaplamadıysam :))

bugün içimde yumurta ağacı çıktı:)

sabah:2yum peynirli omlet

öğle:2 haşlanmış yum,peynir.zeytin,1 dilim ekmek

akşam:2yum kıymalı yum ,çay

20 ile kapattım sanırım bu günü 3lt su içtim

kilo verme durunca istedigini yiyosun sonra tekrar baslayinca aynen 1.hafta gibi tikir tikir gidiyomu diyosun kilolar
olabilir ya
111. sayfalardan sonra aarkadaslar cok bahsetmislerdi, kilo verme durunca:
ya bi gun saf protein diyeti yapiolardi yada 1 gun kendilerine herseyi yemeyi serbest kiliyolardi

anlatsana biraz daha yontemINI cimCIME
istedigini yiyomusun o iki gun, sonra tekrar gitmeyemi basliyo kilolar
kilo verme durunca bende denerim belki

evet evet istdiğimi yiyorum sınırlamıyorum hiç kendimi iki gün sonra tekrar balşıyorum

Yarın ki menümu hazırladım sabah. Beyaz peynir Yicem öğlen yumurta ve ıspatıl bi tür ot 3yaprak marul. 2 baş karnabahar yarım tane salatalık bi tane küçüğünden biber dogradim baharatlarla tatlandiracagim. Ne kadar yapar puanim çünkü yarın iş yerinde yoğurtlu makarna var yiyemem ondan

X