Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Yarın ki menümu hazırladım sabah. Beyaz peynir Yicem öğlen yumurta ve ıspatıl bi tür ot 3yaprak marul. 2 baş karnabahar yarım tane salatalık bi tane küçüğünden biber dogradim baharatlarla tatlandiracagim. Ne kadar yapar puanim çünkü yarın iş yerinde yoğurtlu makarna var yiyemem ondan

ben bir siteden bakıyorum hepsine ama burada yazamam herhalde mesaj atabilirim istersen

cankiz bugun nasilsin, neler yiyp iciyosun
merak ettigin karbonhidrat degerini g..gle a yazip ogrenebilirsin, mesela "elmanin karbonhidrat degeri nedir?" gibi
icinden cikamazsan bizede sorabilirsin, bildigimiz kadar yardimci oluruz ins

iyiyimm cnm sen nasilsinn
ben yinede size sorarimm cnm ya :):)
iyii gidiyorr cnm simdilikk

bugün içimde yumurta ağacı çıktı:)

sabah:2yum peynirli omlet

öğle:2 haşlanmış yum,peynir.zeytin,1 dilim ekmek

akşam:2yum kıymalı yum ,çay

20 ile kapattım sanırım bu günü 3lt su içtim

cok guzelmis menun adoring, yarin kac cikacagiz bakalim, ben iki gundur 60 a dayiyorm puanlari ya seker hevesim yuzunden

başlangıç tarihi: 9nisan

başalngıç kilo:70

şimdiki kilo yine 70

hedef: 58

Sabah kahvaltim :
Bir bardak sirkeli su iki saat sonra
haşlanmış 1tane yumurta ve sade bir kupa nescafe şimdilik tokum sanki kilo veremiyorum :-(

02.04.2013 : 78.800
06.04.2013 : 74.900
12.04.2013 : 74.900

Gelen giden yok. 11. günüm. İyi bi rakam -3.900. Yağ yakmaya başladım yihuuuuuu :KK16:

tünaydın kızlar ben biraz geç kalkanlardanım önce kızımı yedirecem sonra kendim :)

dün başladım bugün ikinci gün bakalım ne kadar dayanabilecem :))
dün tok karnına tartılmıştım 54.1 çıkmıştım bugün aç karnına tartıldım 53.3 çıktım bide yedikten sonra bakacam tabiki hergün tartılmayacam aç karnına bakıp öle hesaplamak istedim ondan :))

Öğle yemeğim

domatessiz yarım porsiyon salata bide 3 çatal . tepeleme mozaik pasta kremasinı ascimiz yaptı kac puan acaba

bugünde dünki gibi kahvaltıyı 20 puanla kapattım bu saatten sonra öğle yemeği yemem sanırım yulaf kepeği sipariş etmiştim o da geldi şimdi bugünden itibaren onu da yiyecem bakalım ne olacak

bugünde dünki gibi kahvaltıyı 20 puanla kapattım bu saatten sonra öğle yemeği yemem sanırım yulaf kepeği sipariş etmiştim o da geldi şimdi bugünden itibaren onu da yiyecem bakalım ne olacak

Canım benim menüye bi göz atsan çok pisman oldum o 3çatal tatlıya ya :-( 2ay sürem var12kilo vermem lazım :-(

Canım benim menüye bi göz atsan çok pisman oldum o 3çatal tatlıya ya :-( 2ay sürem var12kilo vermem lazım :-(

valla canım salata pek bi puan değil içinde domates salatalık yoksa ama tatlıyı tam olarak bilmiyorum bir porsiyon muhallebi 30 puan mesela 3 çatal 3 te 1 i olsa 10 puan eder

gunaydin bana arkadaslar:) burda sabah 8
hemen bende yaziyim
95.8 ile basladim
5 gunu bitirdim diyette pazar baslamistim
4 kilo gitti yani bu sabah 91.8 ciktim
simdi diger yazilanlari okuyayim

ince dilim pasta 25 puan
3 tatlı kaşığı pasta kreması 3 puan

https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/pasta-kremasi-tereyagli-846/

bu siteden çoğu ürünün karbonhidrat ve tüm değerlerini hesaplayabiliyosunuz canım

İnce dilin bile değil pastanin hesaplamasını yapamıyorum o zaman şöyle yapayim bir tane petibor bisküvi 3çatal çikolatalı krema kac yapıyor sabahtan beri bunun harici 8p. 2tane yumurta yedim şimdide sütsüz nescafe içiyorum 2litreden fazlada şu ictim

X