- 3 Nisan 2012
- 271
- 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrıca kızlar sabah bi tane kurabiye yedim sirkeli suyumu ictim birer fincan kahve ve karışık bitki cayi ictim öğle yemeğinde kızartma vardı 2tane patates 2tane patlican 1tane biber yedim tabi dilim olarak bide domates sosu yedim bir tabak hiç ekmek yemedim çok mu yemişim puanim kac acaba yardımcı olun kızlar
günaydın dün yediklerimi yazamadım yada yazmak istemedim(
t
şimdi 2 yum peynirli omlet ve kahve ile başlıyorum...cumaya kadarda tartılmıcam
yedigin kurabiyeye gore degisiyo canim netten baktimda, cikolatali kurabiye 70 puanmis mesela, yenmemesi gereken seyler arasinda yani
kizarmis patatesin 10 adetinde de 20 carb varmis, sen iki tane yedigine gore- 4 puan almis oldun
oh oh cok guzelmis menun cankiz tebriklerohhhh bee sonunda basliyabildimm:)
sabah
yemedim hic birsey
öglen
firinda balik
aksam
izgara köfte
3litre su
30dk yürüyüs
nasilll kizlarrr iyimii
kurabiye ve patates kizartmasina bakmam lazim canim
aklimda olanlar domates sosunda kac tane domates olduguna bagli
bi domates alti puan
biber 4 puan
patlican 4 puan
elma sirkesinin uzerinde yazan karb degerine bakabilirsin
birazdan kizartma ve kurabiye ye bakip yazarim ins
Bana yemem gerekenleri listeleye bilirmiin ne yemem gerekiyor mesela haziranda 58olmam gerek lütfen
hosgeldin cimcime
yediklerin gayet guzel, cok rahat verirsin ins 4-5 kiloyu iiki haftada bence kesin gider puanlari dogru hesapladigin surece
40kişiye yapılan domates li sos büyük kaşıkla bir kasık aldım
Yardimin için çok tsk ederim akşam ne yemem gerekiyor benim
gunduz puanlarin doldugu icin aksam sifir puanli yada bir iki puanli seyler yiyebilirsin canim
tavuk haslama
balik
yumurta
sucuk
siyah et
yaninda cola zero olabilir, bol su ic, yesil cay, siyah cay sade kahve ama tatlandiricili olabilir ancak
aklima gelenler bunlar canim
İş yerindeydim çalışıyorum ben masa basi sen bana liste yap ben ona uyarım sana zahmet olmasa
Tsk ederim şeker kullanmıyorum zaten yumurta haslarınım yada tavuk artık
tavugu ben dun firinda yaptim cok guzel oldu
6tane but koydum tepsiye, tavuklarin yarisini ortecek sekilde su, uc dort sarimsak dogradim icine baharat serbest zaten, yarim kasik salca
bole pisti firinda 550 fahreneit da bisirdim ben tr de 300 derecefalan oluyodur sanirim
tavuklari yedim, suyunada bi kasik yagurdu iyice karistirdim, suyunu da corba gibi ictim, cok doyurucu oldu
inş. bakalım gündüzleri değilde akşamları şeytan dürtüyo bi pilav yemek istiyo insan çayın yanına bişeyler falan :))) bakalım eşimde başlayacaktı bugün ama sabah kalkıp kahvaltı hazırlayamadım işyerinde ne yedi bilmiyorum onunda 9 kilosu var uygularsa inş. enazından 4-5 kilo verir sanırım bide spor yapabilsek :)))
ayran 6 puanmı benim nette bulduğum listede 5 yazıyoduda