Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

cankiz bugun nasilsin, neler yiyp iciyosun
merak ettigin karbonhidrat degerini g..gle a yazip ogrenebilirsin, mesela "elmanin karbonhidrat degeri nedir?" gibi
icinden cikamazsan bizede sorabilirsin, bildigimiz kadar yardimci oluruz ins

Ayrıca kızlar sabah bi tane kurabiye yedim sirkeli suyumu ictim birer fincan kahve ve karışık bitki cayi ictim öğle yemeğinde kızartma vardı 2tane patates 2tane patlican 1tane biber yedim tabi dilim olarak bide domates sosu yedim bir tabak hiç ekmek yemedim çok mu yemişim puanim kac acaba yardımcı olun kızlar

yedigin kurabiyeye gore degisiyo canim netten baktimda, cikolatali kurabiye 70 puanmis mesela, yenmemesi gereken seyler arasinda yani
kizarmis patatesin 10 adetinde de 20 carb varmis, sen iki tane yedigine gore- 4 puan almis oldun

Son düzenleme:
günaydın dün yediklerimi yazamadım yada yazmak istemedim:KK43:(
t
şimdi 2 yum peynirli omlet ve kahve ile başlıyorum...cumaya kadarda tartılmıcam

evet asinca insan yazmak istemiyo
dun bende 55-65 arasi oldu sanirim
ve bi baslayinca tatmin olana kadar yemek istiyorm bende , bi iki kasik kesmiyo
bugun benim kilomda bi degisiklik yok hatta+200 gr gosteeriyo baskul, birazdan tekrar check ederim

arkadaslar yarin tartilma gunumuz ya simdi
su bilgileri yazalim
baslangic kilomuz simdiki kilomuz ve kac gundur bu diyeti uyguladigimiz bilgileri icersin mesajimiz

yedigin kurabiyeye gore degisiyo canim netten baktimda, cikolatali kurabiye 70 puanmis mesela, yenmemesi gereken seyler arasinda yani
kizarmis patatesin 10 adetinde de 20 carb varmis, sen iki tane yedigine gore- 4 puan almis oldun

Bana yemem gerekenleri listeleye bilirmiin ne yemem gerekiyor mesela haziranda 58olmam gerek lütfen

kurabiye ve patates kizartmasina bakmam lazim canim
aklimda olanlar domates sosunda kac tane domates olduguna bagli
bi domates alti puan
biber 4 puan
patlican 4 puan
elma sirkesinin uzerinde yazan karb degerine bakabilirsin
birazdan kizartma ve kurabiye ye bakip yazarim ins

40kişiye yapılan domates li sos büyük kaşıkla bir kasık aldım

Bana yemem gerekenleri listeleye bilirmiin ne yemem gerekiyor mesela haziranda 58olmam gerek lütfen

sole yapalim g..gle a yaz yine canim
ebru aki.n karbonhidrat diyeti yaz orda cok detayli puanlamalar var
yada zamanin varsa bundan onceki sayfalarida okuyabilirsin, orda herkes yedigini ictigini yazmis puanlamis
ama yinede sole bi menu cikarabilirz evde neler var once onlari say istersen ona gore bisi yazalim

hosgeldin cimcime
yediklerin gayet guzel, cok rahat verirsin ins 4-5 kiloyu iiki haftada bence kesin gider puanlari dogru hesapladigin surece

inş. bakalım gündüzleri değilde akşamları şeytan dürtüyo bi pilav yemek istiyo insan çayın yanına bişeyler falan :))) bakalım eşimde başlayacaktı bugün ama sabah kalkıp kahvaltı hazırlayamadım işyerinde ne yedi bilmiyorum onunda 9 kilosu var uygularsa inş. enazından 4-5 kilo verir sanırım bide spor yapabilsek :)))

Yardimin için çok tsk ederim akşam ne yemem gerekiyor benim

gunduz puanlarin doldugu icin aksam sifir puanli yada bir iki puanli seyler yiyebilirsin canim

tavuk haslama
balik
yumurta
sucuk
siyah et
yaninda cola zero olabilir, bol su ic, yesil cay, siyah cay sade kahve ama tatlandiricili olabilir ancak
aklima gelenler bunlar canim

gunduz puanlarin doldugu icin aksam sifir puanli yada bir iki puanli seyler yiyebilirsin canim

tavuk haslama
balik
yumurta
sucuk
siyah et
yaninda cola zero olabilir, bol su ic, yesil cay, siyah cay sade kahve ama tatlandiricili olabilir ancak
aklima gelenler bunlar canim

Tsk ederim şeker kullanmıyorum zaten yumurta haslarınım yada tavuk artık

İş yerindeydim çalışıyorum ben masa basi sen bana liste yap ben ona uyarım sana zahmet olmasa

ok aklima geldigi gibi yazip puanliyim ben ozaman ornek olmasi acisindan
sabah
1 kizarmis ekmek-6 puan
peynirli omlet-2 puan( biraz peynir ve 2 yumrtadan yapabilirsin)
oglen
calisiyorum dedin disardan doner alabilirsin ama ekmeksiz olcak sadece etini yiceksin
tavuk doner yada et doner farketmez hepsi sifir puan
ayran-6 puan
aksam
2 yumurta olabilir sifir puan tok tutar yaninda biraz maydanoz, beiber
firinda balik-0 puan icine sarimsak limon tuz yag serbest abartmamak sartiyla
yaninda salata karisik-5 puan( salatanin icine koyduklarina dikkat et, domates fazla olmasin yesil salata olsun)
bole canim, aciktikca sifir puanli seylerden atistirabilirsin

Son düzenleme:
Tsk ederim şeker kullanmıyorum zaten yumurta haslarınım yada tavuk artık

tavugu ben dun firinda yaptim cok guzel oldu
6tane but koydum tepsiye, tavuklarin yarisini ortecek sekilde su, uc dort sarimsak dogradim icine baharat serbest zaten, yarim kasik salca
bole pisti firinda 550 fahreneit da bisirdim ben tr de 300 derecefalan oluyodur sanirim
tavuklari yedim, suyunada bi kasik yagurdu iyice karistirdim, suyunu da corba gibi ictim, cok doyurucu oldu

tavugu ben dun firinda yaptim cok guzel oldu
6tane but koydum tepsiye, tavuklarin yarisini ortecek sekilde su, uc dort sarimsak dogradim icine baharat serbest zaten, yarim kasik salca
bole pisti firinda 550 fahreneit da bisirdim ben tr de 300 derecefalan oluyodur sanirim
tavuklari yedim, suyunada bi kasik yagurdu iyice karistirdim, suyunu da corba gibi ictim, cok doyurucu oldu

Aynen de böyle yapıcam

inş. bakalım gündüzleri değilde akşamları şeytan dürtüyo bi pilav yemek istiyo insan çayın yanına bişeyler falan :))) bakalım eşimde başlayacaktı bugün ama sabah kalkıp kahvaltı hazırlayamadım işyerinde ne yedi bilmiyorum onunda 9 kilosu var uygularsa inş. enazından 4-5 kilo verir sanırım bide spor yapabilsek :)))

esinle birlikte yapmanda cok guzel olur, ayni seyleri yersiniz kolaylik olur sanada ayriyeten yemek yapmak gerekmez, erkekler daha cabuk verir bi de zaten, esinde 9 kiloyu uc-dort haftada cok rahat verir gib geliyo

X