Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Benim kullandığım konserve üründe 100 gram için 8 gr kb.
Ben 50 kb hakkımı sonuna kadar kullanıyorum :)
Birkaç gün sonra tartılınca bir sonuç alamadığımı görürsem 20-30 gr kb aralığına çekmeyi düşünüyorum.

evet ii yapiosun, cok da kismamak lazim, nefis ver yandin eder sonra, ne var ne yok yedirir insana:)
benim bugun 55 oldu sanirim ya dun bayagi ac kalmistim ya disardaydim , bugun doyamadim bi turlu o yuzden

ilk baslarda cok dusuk tutmamak lazimmis zaten,
vucut ona alisiyo, kilo verme durunca daha da kismak gerekiyo deniyo

günaydın dün yediklerimi yazamadım yada yazmak istemedim:KK43:(

2yum yeşilsoğan ve sarımsaklı omlet,peynir,zeytin,çay
tavukllu mantar sote,1sb ayran
kahve
ve tatlı krizi çikolatalı kremşanti en masumu geldi ama sadece 5 kaşık yicektim kendimi tutamadım:KK43:((
akşam bişi yemedim taaaki eşim gelene kadar gitti 1 dilim börek
neyse giden gitti inş bi daha yapmam

şimdi 2 yum peynirli omlet ve kahve ile başlıyorum...cumaya kadarda tartılmıcam

Kızlar hergün tartılmak yok lütfen, tutun kendinizi. Ben 111. sayfadan itibaren geçmişi okuyorum, çok faydalı bilgiler ve tecrübeler var, lütfen sizde okuyun. Ben çok şey öğreniyorum... Orda özellikle tartı kısmına çok takmış kızlar. Hergün tartılanın kilo vermesi psikolojik olarak zorlaşıyomuş...!!! Lütfen günümüz Cuma, tartı günü :KK34:

nsl gdiyor yxliz ilk hafta hergün tartılmak belki motive edebilir ama sonra haftada 1 tartılmak en iyisi sanırım yarın bildirim gün inş 67 yi görürüm tartıda... senide çok merak ediyorum ne kadar verdin acaba

nsl gdiyor yxliz ilk hafta hergün tartılmak belki motive edebilir ama sonra haftada 1 tartılmak en iyisi sanırım yarın bildirim gün inş 67 yi görürüm tartıda... senide çok merak ediyorum ne kadar verdin acaba

Ben zorlanmıyorum be güzelim, hep tokum, çok susuyorum. Haftada bir tartılmalısın hayatım, doğru yöntem bu. En doğru zmanda inşallah veririz kilolarımızı... Benim hızlı gidecekler gibi çünkü oturmuş bir kilom yok.:KK16:

Ben zorlanmıyorum be güzelim, hep tokum, çok susuyorum. Haftada bir tartılmalısın hayatım, doğru yöntem bu. En doğru zmanda inşallah veririz kilolarımızı... Benim hızlı gidecekler gibi çünkü oturmuş bir kilom yok.:KK16:

iyimiş canm ben enson kasım 2011de 67 yi görmüştüm...

Kızlar beni de aranıza alın bende bu diyeten yapıyorum haziranda düğünüm var 70 kiloyum 58kilo olmak istiyorum yardıiiiiiiiiimmmm

Ayrıca kızlar sabah bi tane kurabiye yedim sirkeli suyumu ictim birer fincan kahve ve karışık bitki cayi ictim öğle yemeğinde kızartma vardı 2tane patates 2tane patlican 1tane biber yedim tabi dilim olarak bide domates sosu yedim bir tabak hiç ekmek yemedim çok mu yemişim puanim kac acaba yardımcı olun kızlar

slm kızlar benide alın aranıza vermem gereken 4-5 kilom var 2-3 hafta yapsam yeter sanırım aslında diyetisyene gidiyorum 5-6 aydır 8 kilo verdim aslında birebir uygulamadım uygulasydım daha fazla verirdim artık sıkıldım bu diyeti yapım dedim hem kısa süreli hemde vücudumu şaşırtıyım dedim çünkü ilk zamanlar ayda 1,5 kilo veriyodum şimdi 600 gr oyuzden kısaca kızlar yardım :)))
ac karnına tartılmayı unuttum bugun biraz geç kalktım kahvaltıdan sonra tartıldım 54.1diyetisyene göre 51,5 ona göre 2 kilom var ama kendş tartıma göre 4-5 kilo vermem lazım inş. veririm

kahvaltıda yediklerim

tost
3 küçük dilim salam
3 tane küçük sosis
2 yumurta

Ayrıca kızlar sabah bi tane kurabiye yedim sirkeli suyumu ictim birer fincan kahve ve karışık bitki cayi ictim öğle yemeğinde kızartma vardı 2tane patates 2tane patlican 1tane biber yedim tabi dilim olarak bide domates sosu yedim bir tabak hiç ekmek yemedim çok mu yemişim puanim kac acaba yardımcı olun kızlar

kurabiye ve patates kizartmasina bakmam lazim canim
aklimda olanlar domates sosunda kac tane domates olduguna bagli
bi domates alti puan
biber 4 puan
patlican 4 puan
elma sirkesinin uzerinde yazan karb degerine bakabilirsin
birazdan kizartma ve kurabiye ye bakip yazarim ins

esra emrah birde protein almak onemli bu diyette
karbonhidrati kisip protein aliyoruz
yag kullanmakta bi sakinca yok abartmamak sartiyla, kalori hesabi yok

slm kızlar benide alın aranıza vermem gereken 4-5 kilom var 2-3 hafta yapsam yeter sanırım aslında diyetisyene gidiyorum 5-6 aydır 8 kilo verdim aslında birebir uygulamadım uygulasydım daha fazla verirdim artık sıkıldım bu diyeti yapım dedim hem kısa süreli hemde vücudumu şaşırtıyım dedim çünkü ilk zamanlar ayda 1,5 kilo veriyodum şimdi 600 gr oyuzden kısaca kızlar yardım :)))
ac karnına tartılmayı unuttum bugun biraz geç kalktım kahvaltıdan sonra tartıldım 54.1diyetisyene göre 51,5 ona göre 2 kilom var ama kendş tartıma göre 4-5 kilo vermem lazım inş. veririm

kahvaltıda yediklerim

tost
3 küçük dilim salam
3 tane küçük sosis
2 yumurta
hosgeldin cimcime
yediklerin gayet guzel, cok rahat verirsin ins 4-5 kiloyu iiki haftada bence kesin gider puanlari dogru hesapladigin surece

ohhhh bee sonunda basliyabildimm:)
sabah
yemedim hic birsey

öglen
firinda balik

aksam
izgara köfte

3litre su
30dk yürüyüs

nasilll kizlarrr iyimii

X