- 5 Kasım 2012
- 10.099
- 10.145
cankiz naptin canim nasi gidiyo bugun
bugün maleseff basliyamadimm cnm yarin insallahhh baslicamm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cankiz naptin canim nasi gidiyo bugun
ayyy cook sagoll canimmm
rica ederim ne demek:)
Benim kullandığım konserve üründe 100 gram için 8 gr kb.
Ben 50 kb hakkımı sonuna kadar kullanıyorum :)
Birkaç gün sonra tartılınca bir sonuç alamadığımı görürsem 20-30 gr kb aralığına çekmeyi düşünüyorum.
ilk baslarda cok dusuk tutmamak lazimmis zaten,
vucut ona alisiyo, kilo verme durunca daha da kismak gerekiyo deniyo
cnmm ben o yazdigim sekilde yersem kac puanla kapamis oluyorumm
Kızlar hergün tartılmak yok lütfen, tutun kendinizi. Ben 111. sayfadan itibaren geçmişi okuyorum, çok faydalı bilgiler ve tecrübeler var, lütfen sizde okuyun. Ben çok şey öğreniyorum... Orda özellikle tartı kısmına çok takmış kızlar. Hergün tartılanın kilo vermesi psikolojik olarak zorlaşıyomuş...!!! Lütfen günümüz Cuma, tartı günü
nsl gdiyor yxliz ilk hafta hergün tartılmak belki motive edebilir ama sonra haftada 1 tartılmak en iyisi sanırım yarın bildirim gün inş 67 yi görürüm tartıda... senide çok merak ediyorum ne kadar verdin acaba
Ben zorlanmıyorum be güzelim, hep tokum, çok susuyorum. Haftada bir tartılmalısın hayatım, doğru yöntem bu. En doğru zmanda inşallah veririz kilolarımızı... Benim hızlı gidecekler gibi çünkü oturmuş bir kilom yok.
20 tost olsa
domates 6
sade tavuk yesen-0
iste topluyosun hepsini 26 puan yaklasik bu menu
baska yedigin bisi varsa toplamaya onu da ekleriz
Ayrıca kızlar sabah bi tane kurabiye yedim sirkeli suyumu ictim birer fincan kahve ve karışık bitki cayi ictim öğle yemeğinde kızartma vardı 2tane patates 2tane patlican 1tane biber yedim tabi dilim olarak bide domates sosu yedim bir tabak hiç ekmek yemedim çok mu yemişim puanim kac acaba yardımcı olun kızlar
hosgeldin cimcimeslm kızlar benide alın aranıza vermem gereken 4-5 kilom var 2-3 hafta yapsam yeter sanırım aslında diyetisyene gidiyorum 5-6 aydır 8 kilo verdim aslında birebir uygulamadım uygulasydım daha fazla verirdim artık sıkıldım bu diyeti yapım dedim hem kısa süreli hemde vücudumu şaşırtıyım dedim çünkü ilk zamanlar ayda 1,5 kilo veriyodum şimdi 600 gr oyuzden kısaca kızlar yardım :)))
ac karnına tartılmayı unuttum bugun biraz geç kalktım kahvaltıdan sonra tartıldım 54.1diyetisyene göre 51,5 ona göre 2 kilom var ama kendş tartıma göre 4-5 kilo vermem lazım inş. veririm
kahvaltıda yediklerim
tost
3 küçük dilim salam
3 tane küçük sosis
2 yumurta
Kızlar beni de aranıza alın bende bu diyeten yapıyorum haziranda düğünüm var 70 kiloyum 58kilo olmak istiyorum yardıiiiiiiiiimmmm