Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

İnce dilin bile değil pastanin hesaplamasını yapamıyorum o zaman şöyle yapayim bir tane petibor bisküvi 3çatal çikolatalı krema kac yapıyor sabahtan beri bunun harici 8p. 2tane yumurta yedim şimdide sütsüz nescafe içiyorum 2litreden fazlada şu ictim

bi adet bisküvi 4 puan ben bildiğim krmeayıda demin yazmıştım

bizde bugun arkaaslarla toplaniyoruz ins
pasta borek olcak simdi birsuru
evde karnimi doyurup gitcem,ordakilerinde tadina bakarim sole bi
arkadaslara diyetteym diye aciklama yapmak istemiyorum cunki

sabah 20 puan öğlen 2 yemek kaşığı yulaf kepeği ve yarım bardak kefir 5 puan akşam biraz kaçırdım 30 puan oldu bugun 55 puanla kapadık hadi hayırlısı bakalım 2 litreye yakında su içtim...

bugün 3. gündü kahvaltıda az ballı bir dilim ekmek 2 yumurta az peynir 5 adet sosis biraz da patates kızartması yedim bugün :)) 25 puanlık bir kahvaltı oldu :))) öğlen 5 puanlık yulaf kepekli kefirimi içtim yarım bardak ve akşamı puansız kapattım sayılır sölemesi ayıp mangala gittik de hiç ekmek yemedim iki çatalcık salata 1 bardak ayran ve birazda çekirdek 15 puan falan kabataslak yani bugünü toplamda 40 puanla kapattım sanırım yine 2 litreye yakın su içmişimdir :)))

mrb kizlar
ay birsuru sayfa birikmistir diyodm yazan olmamis pe
nasl gidiyor arkadaslar, ben cumadan beri yapamiyorm,
bugun tekrar yapiyim dedim, bi kilo almisim uc gundur
o da normal, hangi diyeti birakirsan alirisn zaten o kadar
uc gundur abartmadan istedigimi yedim
bugun ins ii gider, yarin yine toplaniyorz arkadaslarimla
uzulsemmi sevinsemmi bilemedim

mrb kizlar
ay birsuru sayfa birikmistir diyodm yazan olmamis pe
nasl gidiyor arkadaslar, ben cumadan beri yapamiyorm,
bugun tekrar yapiyim dedim, bi kilo almisim uc gundur
o da normal, hangi diyeti birakirsan alirisn zaten o kadar
uc gundur abartmadan istedigimi yedim
bugun ins ii gider, yarin yine toplaniyorz arkadaslarimla
uzulsemmi sevinsemmi bilemedim

Yanlış giden birşeyler var bende kilo veremiyorum maalesef :-(

slm kızlar sanki bendede yanlış giden bişeyler var perşembe günü başladım bugün 5. günüm ama hala kilo vermedim neden acaba ?dünüde 50 puanla kapattım buarada ....

kızlar bu diyette deneyimli olan arkadaşlara sormak istiyorum etimek kaç puan ve tavuk suyu çorba hazır olanlardan alsak yine puanı sıfır olurmu acaba

iii geceler kızlar geldim sayfayı kuruttum sanki kimseler yazmıyor artık benden başka neyse bugün 1 hafta oldu bu diyete başlayalı dün gugün puan hesabı pek yapmadım ama kahvaltımı aynı şekilde yaptım ekstra biraz bal yedim akşamda kepekli makarna ve ton balığı yedim sadece adetten dolayı çikolata kaçamağım oldu :)))

neyse eğer tartım yanlış tartmıyorsa bugün 1,5 kilo vermişim gibi duruyo yarın sabah tekrar tartılıp emin olacağım bakalım inş. vermişimdir yarın sabah tartılır rakamları yazarım :))

diyet gerçektende çok etkili bir buçuk haftada 2,5 kilo verdim aralarda kaçamakta yaptım kaçamak yapınca ertesi gün daha az yiyerek bu açığı kapattım şimdilik iyi gidiyor

ebru akının sitesinde bu diyet 40 ila 60 arası diyordu o yüzden ben 60 puanı tamamlıyorum böylesi daha doğru 50 puan yetmiyor çünkü:)

slm kızlar tam bir hafta oldu diyet yapalı arada benimde kaçamaklarım oldu 50 puan evet bazen yetmiyor :)))

geçen cuma aç karnına 53.3 düm bu sabah 51.7 çıktım
tok karnına 54.4 düm bu sabah 52.6 çıktım eğer tartım yanlış tartmıyorsa hemen hemen 1,5 kilo verdim ben 1 kilo olarak kabul ediyorumki eğer gerçekten verdiysem benim için iyi yani :)) bugün puan hesaplaması yapmadım ama kahvaltıda biraz kaçırdım 40 puan falan hatta 50 bile olmuş olabilir :)) akşamada kepekli makarnayla ton balığı yiyecem 60 la kapatırım sanırım yalnız kızlar arkadaşın da dediği gibi 50 puan yetmiyor bide eşimde yemek isteynce uygulayamıyorum zorlandım yani yarın nesfit 14 e başlayacam bakalım onla ne olacaz :)))

merhaba kızlar, beni daha önce bu diyetle 25 kilo verdim, 91 kilodan 66 kiloya inmiştim.
ne yazık ki şu anda 79 kiloyum yani verdiğim kiloların tam olmasada bir kısmını geri aldım, dikkat etmediğim için geri aldım, aşırı şekilde yedim.
ben diyetime tekrar başladım, eskiden biz burda kızlarla birbirimizi çok güzel motive ediyorduk, benim kilo vermemde burdaki arkadaşların emeği çok, şimdi durum ne bilmiyorum.
umarım hep birlikte sağlıklı şekilde kilolarımızı veririz.

arkadaşlar kimse yokmu buralarda.. puanlamayla ilgili aklımı karıştıran şeyler var. bir yerde20 bir yerde 40 bir yerde 50 diyor. ben 40a hiç çıkmıyorum.ve asla şekerli birşey yemiyorum.puanlarımı salatalık domates ,limonata(tatlandırıcılı),eoka ,marul gibi şeylerle dolduruyorum. yokmu buralarda kimseeeee:KK52::KK52::KK52::KK52:

arkadaşlar kimse yokmu buralarda.. puanlamayla ilgili aklımı karıştıran şeyler var. bir yerde20 bir yerde 40 bir yerde 50 diyor. ben 40a hiç çıkmıyorum.ve asla şekerli birşey yemiyorum.puanlarımı salatalık domates ,limonata(tatlandırıcılı),eoka ,marul gibi şeylerle dolduruyorum. yokmu buralarda kimseeeee:KK52::KK52::KK52::KK52:

merhaba canım, 70 puanı geçmemek lazım, ne kadar az puan alırsan kilo vermen o kadar hızlı olur.

X