Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bende 2010 da evlendim sonra nasıl oldu anlamadım ama 10 kilo aldım sonra üstüne birde hamile kaldım 18 kilo aldım şimdi doğum kilolarım gitti evlendim kilodanda vazgeçtim bi 64 ü görseydim:KK43:(

2010 zedeler gibi hissettim kızlar hepimizi :)
Benim hikayem farklı. Henüz bebek yok. 1 düşüğüm oldu 5 haftalıktı. Kimyasal gebelik. Ocakta oldu o da. Anlamadığım bir şekilde son 6 ayda davul gibi şiştim. Bebekte istiyorum malum. Dedim Yeliz bu kilolar sana fazla üstelik hamilelik düşünürken. Şimdi 1 hafta oldu, Cumadan Cumaya tartılcam, ineldiğimi zaten hissediyorum. :KK34:

Benim hikayem farklı. Henüz bebek yok. 1 düşüğüm oldu 5 haftalıktı. Kimyasal gebelik. Ocakta oldu o da. Anlamadığım bir şekilde son 6 ayda davul gibi şiştim. Bebekte istiyorum malum. Dedim Yeliz bu kilolar sana fazla üstelik hamilelik düşünürken. Şimdi 1 hafta oldu, Cumadan Cumaya tartılcam, ineldiğimi zaten hissediyorum. :KK34:[/Q

ne kadar verdin şimdiye kadar ben bugün tam başladım inş ozaman bizde cuma tartılalım kilo bildirim günü olsun:) bebişinde olur inş canım herşeyin bi zamanı var sen ver fazlalıkları yoksa zor oluyo benim doğum kiloları gitti ama diğerleri gitmiyo:KK43:(

Benim hikayem farklı. Henüz bebek yok. 1 düşüğüm oldu 5 haftalıktı. Kimyasal gebelik. Ocakta oldu o da. Anlamadığım bir şekilde son 6 ayda davul gibi şiştim. Bebekte istiyorum malum. Dedim Yeliz bu kilolar sana fazla üstelik hamilelik düşünürken. Şimdi 1 hafta oldu, Cumadan Cumaya tartılcam, ineldiğimi zaten hissediyorum. :KK34:[/Q

ne kadar verdin şimdiye kadar ben bugün tam başladım inş ozaman bizde cuma tartılalım kilo bildirim günü olsun:) bebişinde olur inş canım herşeyin bi zamanı var sen ver fazlalıkları yoksa zor oluyo benim doğum kiloları gitti ama diğerleri gitmiyo:KK43:(

3.900 verdim hayatım şimdilik... 74.900 oldum...:KK34:

Selam. Nasılsınız?

Peynir
Salatalık
1 dilim ekmek
Az yağda yumurta
Karışık sebze haşlama
Yoğurt
200 gr hindi eti

45-50 gr kb

merhaba
sabah:2yumurta sucuklu,peynir,kahve=2
öğle:2yumurta mantarlı omlet,1sb ayran=12
ara:1 kahve,1kuru incir=6
akşam:balık,közlenmiş kırmızı biber=5

25 ilk gün başarılı kaçamaksız inş devamı gelir :))

mrb arkadaslarrrr
bugun yeni giriyorum net e gun boyu okuldaydim, observationa gidiyorm da bi okula, seneye hazirlik oluyo,
bu arada bu sabahta 1.5 kg gitmisti
basladigim gun 95.8, 94 ve 92.5 tu yani sabahlari, bugun 3.gunumdu...ama dedigim gibi bi hafta icinde uc kilo almis vucudum esim evdeydi fazla yedik yada su tuttu vucut, onlar gitti sanirim

bugun tum gun disarda oluca korkuyodum ne yicem diye, burda helal bisi de bulmak cok zor cafelerde falan
sabah sutlu kahve ictim
2 yumurta
oglen bi tost arasi kasar ve coook az biber-22 puan sadece bu tost, evden hazirlayip goturmustum mecburen aklima bisi gelmedi baska
az once 2 yumurta cook az maydanoz

ben tatliya acayip duskunum, oyuzden bugun gittim markete U,D li az carbonhdrat li dondurma ve icecek aldim:)
cook mutlu oldum az carb li bulunca ya
kucuk bi dondurma bar seklinde 9 kb
bide taco buldum, meksikalilarin ekmegi, tadi hos, bole tam durum yapmalik, hani bazlama gibi
geci bi tanesi 10 kb ama baya doyurucu olur diye dusundum diger ekmeklere nazaran gunde bi tane ideal
mesela icine sosis yada sucuk ve peynir tavada yapip, bu durume saricaksin super olur tadi tahminim,
bugun mutluyum cok iste arkadasslar,bis uru sey buldum diye, pisbogaz ben:)

merhaba dün başlıcaktım ama arkadaşlar çağırdı öğlen biraz kaçırdım ama akşam yemedim şimdi 2 yum omletimi yiyorum peynirle inş devamı gelir senin nsl gidiyor???

ayy o arkadas toplantilari mahvediyo benide, biz de haftada iki uc kez en az arkadaslarla bi araya geliyoruz gurbet ellerde olunca
pasta borekler havada ucusuyo:)
orda kendimi tutuyorum cougu zaman ama eve gelince gozum donmus gibi oluyo
ucuncu gun benimde, iyi gidiyo ins devam eder cabuk bozmam ins, 10 mayisa kadar devam ins yolculuk var tr ye sonra allah kismet ederse

bende 2010 da evlendim sonra nasıl oldu anlamadım ama 10 kilo aldım sonra üstüne birde hamile kaldım 18 kilo aldım şimdi doğum kilolarım gitti evlendim kilodanda vazgeçtim bi 64 ü görseydim:KK43:(

ben gibiymissin sende adoring kilo alma konusunda:)
aslinda hic bizaman zayif olamdim hep balik eti kivamindaydim:)taki sozlenene kadar 70-75 kg arasiydim
1.68 boyum, spor yaptigim icin yuzme basketbol voleybol lisede cok, etim de SIKidr, omuzlarim genis, bi 10 kilo eksik gosterdigimi solerler vesselam
sozlendim, calismayi biraktim, yuksek lisansa devam ettim istanbulda dugune kadar 6 ayda bi 10 kilo aldim rahatliktan ,mutluluktan ne derseniz artikim:)
evlenirken 85 tim, hamile kalana kadar 3 kilo aldim, hamilelikte 17 kilo aldim, dogum dan bi hafta sonra 96 kiloydum,ole iste benim seruvenimde, gecen sene 86 ya kadar indim bi cok cesit diyetle, tr ye gittik geldik, hop aldim gece yemelerim ve tatli duskunlugum yuzunden
simdi yine vermek istiyorum bi ayda surem var, yine 85-87 arasi tr ye gitsem herkes ayy kilo almissin demese cook sevincem arkidisler

Benim hikayem farklı. Henüz bebek yok. 1 düşüğüm oldu 5 haftalıktı. Kimyasal gebelik. Ocakta oldu o da. Anlamadığım bir şekilde son 6 ayda davul gibi şiştim. Bebekte istiyorum malum. Dedim Yeliz bu kilolar sana fazla üstelik hamilelik düşünürken. Şimdi 1 hafta oldu, Cumadan Cumaya tartılcam, ineldiğimi zaten hissediyorum. :KK34:

yxlizcim cabuk almissin ya cabukta verirsin bence ins, ayy cok mrk ediyorm kac oldun acaba yxliz yaa, ben olsam kac kez cikmistim baskule:)
ay sole 2-3 kg daha gitmistir kesin ya ins heyecanla bekliyorum sonucunu

merhaba
sabah:2yumurta sucuklu,peynir,kahve=2
öğle:2yumurta mantarlı omlet,1sb ayran=12
ara:1 kahve,1kuru incir=6
akşam:balık,közlenmiş kırmızı biber=5

25 ilk gün başarılı kaçamaksız inş devamı gelir :))

tebrikler arkadasim, burdakilerin deyimiyle good job :)

slmm kizlarr bende bu diyeti yapmistimm ama sonra nedense herkes kayboldu ee tabikide bende biraktimm
insallahh yarin tekrardan baslamak istiyorumm
benide araniza alirsaniz cook sevinirimm
ben ozamanlar 50puanda tutuyordum yediklerimi ama genelde 25puan filan oluyorduu hep
ben herzaman ayni seyleri yiyordumm
mesela sucuk salam sosis yumurta et tavuk balik köfte sütlü kahve domates
iyimi sizce bunlarr

hosgeldin cankiz
seni yeniden aramzda gormek guzel, sayimi artiyo ins
yediklerin iyi zaten, genelde o tur besleniyorz, farkli tariflerimiz olursa paylasiriz
bizimde genelde 30-40-50 puan oluyo, gunden gune degisebiliyo tabi yiyecek cesitlerine yada isteklerimize gore
cumadan cumayada tartilip yazalm dedi arkadaslar
ben hergun tartiliyorm gerci:KK66:

hosgeldin cankiz
seni yeniden aramzda gormek guzel, sayimi artiyo ins
yediklerin iyi zaten, genelde o tur besleniyorz, farkli tariflerimiz olursa paylasiriz
bizimde genelde 30-40-50 puan oluyo, gunden gune degisebiliyo tabi yiyecek cesitlerine yada isteklerimize gore
cumadan cumayada tartilip yazalm dedi arkadaslar
ben hergun tartiliyorm gerci:KK66:

X