- 27 Şubat 2012
- 57
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşar birde bu hazır çorbalar var bardakta olan dün öğlen sebze çorbasını içtim karbonhidrat 11 yazıyordu acaba öğlenleri içsek zararı olur mu?
çünkü evde sırf kendime çorba yapmak zor geliyor biraz tembelikten herhalde
kızlar günaydın.........bu gün erkenden mesaj yazıyım dedim güne mutlu başladım çünkü 800 gr. vermişim bu gün 2. günüm biliyorum ilk hafta verdiğim kilolar su ama mutlu oluyor insan
sormuştum ama cevap veren olmamış tatlı krizlerinizi nasıl geçiriyorsunuz
günaydın arkadaşlar 66,6 yı görmüş bulunuyorum 11 günde toplam 2,2 kg verdim.şimdiki hedefim 64 leri görmek.bu arada kabak tatlısının karbonhidrat değeri nedir bilen yok mu.sadece 1 küçük dilim yedim ama merak ediyorum.hani düşükse puanı arada kaçamak yapomak içineşim ve oğlum çok sever evden hiç eksik olmaz.canım istiyo napıyım
ben netten baktim.100 gr kabak tatlisinda 9.4 karbohidrat varmis.yani puana gore yiyebilirsin
yok canim istedigin zaman corbayi icebilirisin.gece gunduz oglen farketmiyo.aslinda corbanin zarari bile olmuyo hem puani az, hem sirf sivi oldugu icin, bagirsaklardada problem yapmiyo.ben de hazir corbalar icerim bazen.tatli krizini ben cikoltayla gecryorum. 100 gr da 50 kb diyelim , 50 gr ni yiyorum.ya da mesela bak 50 gr bana az gelir diyosan dr,oetkerin cikolatali krem santisi var, 100 gr 20 ydi galiba.2 li rakamlar yani.o da tam cikolata tadi veriyo.sutle ve ya suyla yapabilyosun.uzerinde neyle yaparsan kb si kac olur diye yaziyor.yani ben cikolata tarzi sevdigim icin benim onerim o olur.meyve seven muz falan yiyo bazen.onun kb si 25 ti galiba.yani kafana gore hesepla ye.puanim fazla gelir diye korkma.cunku tatli krizi gecince 0 puanlik ve ya 1 puanlik seylerden ye.ben ole yapiyorum
sağol canım.acaba 1 dilimi kaç gr?off.mutfak tartım olaydı keşke
sağol canım verdiğin bigiler için
bu arad tebrik ederim verdiğin kilolara
bugün yediklerim
sabah
hic birsey yemedim
öglen
sebzeli ton baligi
1dilim ekmeyin yarisi
aksam
aynisi
1litire su ictim
1saat tempolu yürüdüm
esimde simdi firinda soslu tavuk istedi
birazcik bisey yesem olurmu yoksa yemiyimmi
sabah hiçbişey yememişsin,çok yanlış.Kahvaltı mutlaka yapılmalı,uyandıktan sonra yarım saat içerisinde yemen lazım hatta.sabah kahvaltı yapmadığında metabolizman durur,harekete geçirmen gerek,en geç 1 saat sonra kesinlikle bişeyler yemen lazım.aksi takdirse metabolizman durur ve sabah yemediğin için vücut kendini korumaya alır ve gün içerisinde yediklerini stoklar.hiçbişey yemek istemiyosan en azından 2-3 fındık ya da ceviz fln ye.
tavuğu da yiyebilirsin bişey olmaz,ton balığı zaten 0 puan.
hmm öyle mi oluyormuş bilmiyodumcanım 2 saat yapma en fazla 1 saat yap çünkü 1 saatten sonra sadece kaslarını yakarsın :)