Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar günaydın.........bu gün erkenden mesaj yazıyım dedim güne mutlu başladım çünkü 800 gr. vermişim bu gün 2. günüm biliyorum ilk hafta verdiğim kilolar su ama mutlu oluyor insan
sormuştum ama cevap veren olmamış tatlı krizlerinizi nasıl geçiriyorsunuz

arkadaşar birde bu hazır çorbalar var bardakta olan dün öğlen sebze çorbasını içtim karbonhidrat 11 yazıyordu acaba öğlenleri içsek zararı olur mu?
çünkü evde sırf kendime çorba yapmak zor geliyor biraz tembelikten herhalde

günaydın arkadaşlar 66,6 yı görmüş bulunuyorum:KK52: 11 günde toplam 2,2 kg verdim.şimdiki hedefim 64 leri görmek.bu arada kabak tatlısının karbonhidrat değeri nedir bilen yok mu.sadece 1 küçük dilim yedim ama merak ediyorum.hani düşükse puanı arada kaçamak yapomak için:KK56:eşim ve oğlum çok sever evden hiç eksik olmaz.canım istiyo napıyım

arkadaşar birde bu hazır çorbalar var bardakta olan dün öğlen sebze çorbasını içtim karbonhidrat 11 yazıyordu acaba öğlenleri içsek zararı olur mu?
çünkü evde sırf kendime çorba yapmak zor geliyor biraz tembelikten herhalde

kızlar günaydın.........bu gün erkenden mesaj yazıyım dedim güne mutlu başladım çünkü 800 gr. vermişim bu gün 2. günüm biliyorum ilk hafta verdiğim kilolar su ama mutlu oluyor insan
sormuştum ama cevap veren olmamış tatlı krizlerinizi nasıl geçiriyorsunuz

yok canim istedigin zaman corbayi icebilirisin.gece gunduz oglen farketmiyo.aslinda corbanin zarari bile olmuyo hem puani az, hem sirf sivi oldugu icin, bagirsaklardada problem yapmiyo.ben de hazir corbalar icerim bazen.tatli krizini ben cikoltayla gecryorum. 100 gr da 50 kb diyelim , 50 gr ni yiyorum.ya da mesela bak 50 gr bana az gelir diyosan dr,oetkerin cikolatali krem santisi var, 100 gr 20 ydi galiba.2 li rakamlar yani.o da tam cikolata tadi veriyo.sutle ve ya suyla yapabilyosun.uzerinde neyle yaparsan kb si kac olur diye yaziyor.yani ben cikolata tarzi sevdigim icin benim onerim o olur.meyve seven muz falan yiyo bazen.onun kb si 25 ti galiba.yani kafana gore hesepla ye.puanim fazla gelir diye korkma.cunku tatli krizi gecince 0 puanlik ve ya 1 puanlik seylerden ye.ben ole yapiyorum:KK56:

günaydın arkadaşlar 66,6 yı görmüş bulunuyorum:KK52: 11 günde toplam 2,2 kg verdim.şimdiki hedefim 64 leri görmek.bu arada kabak tatlısının karbonhidrat değeri nedir bilen yok mu.sadece 1 küçük dilim yedim ama merak ediyorum.hani düşükse puanı arada kaçamak yapomak için:KK56:eşim ve oğlum çok sever evden hiç eksik olmaz.canım istiyo napıyım

ben netten baktim.100 gr kabak tatlisinda 9.4 karbohidrat varmis.yani puana gore yiyebilirsin :KK70:

kizlar bu arada ben 1 kilo verdim artik cok sukur :KK70: bugunku menum yine et urunlerinden oldu.o puan. aksama cikolta yicem 50 puanlik.adet yaklasiyo cunku benim tatli krizlerim artmaya basladi :KK52:

yok canim istedigin zaman corbayi icebilirisin.gece gunduz oglen farketmiyo.aslinda corbanin zarari bile olmuyo hem puani az, hem sirf sivi oldugu icin, bagirsaklardada problem yapmiyo.ben de hazir corbalar icerim bazen.tatli krizini ben cikoltayla gecryorum. 100 gr da 50 kb diyelim , 50 gr ni yiyorum.ya da mesela bak 50 gr bana az gelir diyosan dr,oetkerin cikolatali krem santisi var, 100 gr 20 ydi galiba.2 li rakamlar yani.o da tam cikolata tadi veriyo.sutle ve ya suyla yapabilyosun.uzerinde neyle yaparsan kb si kac olur diye yaziyor.yani ben cikolata tarzi sevdigim icin benim onerim o olur.meyve seven muz falan yiyo bazen.onun kb si 25 ti galiba.yani kafana gore hesepla ye.puanim fazla gelir diye korkma.cunku tatli krizi gecince 0 puanlik ve ya 1 puanlik seylerden ye.ben ole yapiyorum:KK56:

sağol canım verdiğin bigiler için
bu arad tebrik ederim verdiğin kilolara

sağol canım.acaba 1 dilimi kaç gr?off.mutfak tartım olaydı keşke

aslinda bu diyeti yapiyosan mutfak tartisi sart.cunku dilimin kalin ince olmasi da onemli.goreceli kavram tabi bir dilim.mesela ben ekmek yemek istedim sabahlari baktim puani 20. dedimki herhalde 1 dilimdir.ama benim kestigim bir dilim 50 gr yapiyormus :KK53: baktim tum puanlarimi yiyor.ben de ekmekten vazgectim.onun yerine tatli yemegi tercih ettim.tabi bu tercih meselesi,ekmek olmadan yapamayanlar var.

kızlar 6 gündür 20 nin altında tuttum ve bugün serbest günüm yani karbonhidrat yükleme günüm :) çikolatalı puding üstüne krem şanti yicem :))

bugün yediklerim
sabah
hic birsey yemedim

öglen
sebzeli ton baligi
1dilim ekmeyin yarisi

aksam
aynisi

1litire su ictim
1saat tempolu yürüdüm

esimde simdi firinda soslu tavuk istedi
birazcik bisey yesem olurmu yoksa yemiyimmi

bugün yediklerim
sabah
hic birsey yemedim

öglen
sebzeli ton baligi
1dilim ekmeyin yarisi

aksam
aynisi

1litire su ictim
1saat tempolu yürüdüm

esimde simdi firinda soslu tavuk istedi
birazcik bisey yesem olurmu yoksa yemiyimmi

sabah hiçbişey yememişsin,çok yanlış.Kahvaltı mutlaka yapılmalı,uyandıktan sonra yarım saat içerisinde yemen lazım hatta.sabah kahvaltı yapmadığında metabolizman durur,harekete geçirmen gerek,en geç 1 saat sonra kesinlikle bişeyler yemen lazım.aksi takdirse metabolizman durur ve sabah yemediğin için vücut kendini korumaya alır ve gün içerisinde yediklerini stoklar.hiçbişey yemek istemiyosan en azından 2-3 fındık ya da ceviz fln ye.

tavuğu da yiyebilirsin bişey olmaz,ton balığı zaten 0 puan.

sabah hiçbişey yememişsin,çok yanlış.Kahvaltı mutlaka yapılmalı,uyandıktan sonra yarım saat içerisinde yemen lazım hatta.sabah kahvaltı yapmadığında metabolizman durur,harekete geçirmen gerek,en geç 1 saat sonra kesinlikle bişeyler yemen lazım.aksi takdirse metabolizman durur ve sabah yemediğin için vücut kendini korumaya alır ve gün içerisinde yediklerini stoklar.hiçbişey yemek istemiyosan en azından 2-3 fındık ya da ceviz fln ye.

tavuğu da yiyebilirsin bişey olmaz,ton balığı zaten 0 puan.

canim gec kalkmistim zaten bende yemedim
iyii barii az bisey yiyeyim :)
cook tsklerr canim

slm arkadaşlar bende 3 gün önce başladım bu diyete kilo vermem durmuştu etkili olur diye düşündüm bugün tartıldım yarım kilo vermişim galiba,şımardım heraldeki öğleden sonra bozdum ama 6 dan sonra bişe yemedim daha ,yarın aynen devam edecem yalnız okuyorumda sizin menüleri 50 ye yaklaşmıyor bile çoğunuz ben ise ille 45-50 yi dolduruyorm bi günde:S daha mı az puan olmalı? bide hergün 2 saat mı spor yapsam yoksa gün aşırı 2 saat mı yapsam(30 dk bisiklet-90 dk tempolu yürüyüş) ne dersiniz?

canım 2 saat yapma en fazla 1 saat yap çünkü 1 saatten sonra sadece kaslarını yakarsın :)

merhaba kızlar bu gün sabah -200 le uyandım toplam 1 kg gitti 2 günde bence iyi spor yapmadım ama pazartesi yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum evde koşu bandı var 20 dk ile başlayım bakalım ...
bu gün sabah 2 haşlama yumurta yedim
öğlen salata ve tavuk yemeyi düşünüyorum
akşamı bilmiyorum herhalde yine tavuk olur

X