evet kizlarrrr bugun basladim bende diyete,adet donemine yakin bi donem ama olsun.bugunku menum kofteli patatesli corba vardi.patateslerini ayikladim, bi tek koftelerini ve suyunundan aldim.koftenin icinde biraz princ vardi.yani toplamda 10 puanlik yedim.bakalim aksama dayanabilirsem, bisey yememeyi dusunyom ama gorcez
hhahahha :)) olsun olsun verirsin.ne zaman başladın sen şimdi ? kaç kiloyla başladın ve şuan kaç kilosun ?
canim ben basliyali bugün tam bir hafta oldu 80.200 filandim tam bilmiyorum ama unuttum
simdide tamm 77 kiloyum
cidden kilo veriyorsunuz
ilk hafta için gayet başarılı bence.ben 3 kiloyu 1 ayda anca verebiliyorum artık :)
sabah
sirkeli su
2tane büyük sosis
1dilim kasar peyniri
2tanede yumurta
öglen
sirkeli su
firinda tavuk
salata sadece maruldan
1yemek kacigida yogurt
aksamda
sirkeli su
bir büyük dilim kasar peyniri
ve 2tanede yumurtaa
hadi benimm caniklerimmm:)
bir hesaplasanizz lütfennnnnnnn
tsk ederim kizlar hbbbsimdi bilgim fazla demiyelimde, daha hizli verme konusunda biraz tecrubeliyim diyelim. gunluk olcum yaptigim icin, ne daha az yavaslatyor az cok biliyorum
toplam 15 puanı geçmez canımcım.
ilk zamanlar çok hızlı veriyosun evet ama sonra yavaşlıyo.Ben ilk 1 hafta 4,5 kilo verdim şimdi ayda 3 kilo verebiliyorum.
tsk ederim kizlar hbbbsimdi bilgim fazla demiyelimde, daha hizli verme konusunda biraz tecrubeliyim diyelim. gunluk olcum yaptigim icin, ne daha az yavaslatyor az cok biliyorum
kilo verme yavaşlayınca kesinlikle karbonhidratı 20nin altına düşürün aynı hıza sahip olursunuz yine :)
valla arkadaşlar ben 40 ı tamamlıyorum hep.bıkmamak uzun vadede yapabilmek için.o yüzden daha yavaş veririm sanırım.20 puanla falan halsiz olurum şahsen.helal olsun size.
canimmm ben mesela günlük20 puani gecmiyorum
ozaman nasil olacak yada birtane dondurma filan yiyeyimde kilo vermem durunca birakiyimmi dondurma yemeyii yada nasil yapayim
canım 20 nin altında tutunca vücut 2 gün içinde ketosis diye bir devreye giriyor ve kendi yağını kulanıyor enerji olarak eğer 20 nin üstüne çıkarsan vücut ketosisten çıkıyor ve 2 gün beklemek zorunda kalıyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?