• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kizlarrr bugünkü menum böyleydi
sabah
sirkeli su
3tane yumurta
azicik bisey peynir
ve azicik bisey sucuk

öglen
döner ekmegini ortadan böldüm yani
yarim döner
bir bardakta ayran

aksam acikirsam ne yiyebilirim
veeeeee herzamanki gibi sizlerden yardimm istiyorummm
puanimmmmm kac olduuuuu acabaa

1 saat da tempolu yürüdümmm

simdidenn cokkkkk tsklerrrrr

canım 20 falan olmuştur hızlı kilo vermek istiyosan akşama et yumurta peynir kaşar filan ye derim ama 50 yede tamamlayabilirsin tabi ama 20de bırakınca çok daha hızlı veriliyor :)

canım 20 falan olmuştur hızlı kilo vermek istiyosan akşama et yumurta peynir kaşar filan ye derim ama 50 yede tamamlayabilirsin tabi ama 20de bırakınca çok daha hızlı veriliyor :)

yaniii puanim coook iyi demi canim egerki 20 de kalirsam
aksamda kacar peyniri filan atarsam atarim agzimaa
coook tsklerrr canimmm benimm:)

en gec kacta yemek yiyorsin canimm
ben gece gec yatiyorum vee acayip acikiyorum ama sadece su iciyorum:(

en geç 10 da yiyorum canım karbonhidrat yemediğimiz için istediğin saatte yiyebilirsin çünkü insülini harekete geçirmiyoruz acıkınca peynir et yumurta kaşar yiyebilirsin hiçbir etkisi olmaz korkma :)

en geç 10 da yiyorum canım karbonhidrat yemediğimiz için istediğin saatte yiyebilirsin çünkü insülini harekete geçirmiyoruz acıkınca peynir et yumurta kaşar yiyebilirsin hiçbir etkisi olmaz korkma :)

gercektenmii yaa ben saat 7den sonra hic bisey yemiyordumm bosuna ac kalmissim desene :)
cooook tsklerr canimmm

tsk ederim kizlar herkese :D benim boy 166. ordaki kilom 75. yani en zayifhalim 75. tabi canim sen daha eksiksindir benden.72 kilosunyaa.surda 6 li rakamlara ne kaldi.benim hayalimdeki rakamlar onlar.simdi yarindan itibaren ben de sizlere katilcam.gunluk paylasiriz yediklerimizi ictiklerimiizi. ins yeni yila hedefimize daha da yaklasmis olarak gireriz.hadi kizlar gayret edelim devami gelsin :D 6 li rakamlara ineyim yine foto koycam ins:46:

ayy boylarımız da aynıymış kızzz :D

seni aramızda görmekten mutluluk duyucazz,uçur bizi pegasuuuussssssssssssss :))

slmmm kizlar :(
ben dün gine dayanamadim ve yarim döner yedim
saat tammm 10.30 da
vee karnim doydu ya
yerken pisman olmadimmm
yedim bittii ya iste ozaman pisman oldum vee hemen gittim kosubandimda 46dk yürüdümmm
veee sabah kalktim tartiliyim diyee
birde ne göreyimki kilooo almisimmmmmmmmmmmmm

slmmm kizlar :(
ben dün gine dayanamadim ve yarim döner yedim
saat tammm 10.30 da
vee karnim doydu ya
yerken pisman olmadimmm
yedim bittii ya iste ozaman pisman oldum vee hemen gittim kosubandimda 46dk yürüdümmm
veee sabah kalktim tartiliyim diyee
birde ne göreyimki kilooo almisimmmmmmmmmmmmm

selam canım
bazen olabiliyo ufak tefek oynamalar üzülme.
ben dün sabah 72,6 bugün 72,8 çıktım mesela.Diyeti bozmadığım halde.
sıkma canını,sudur belki deee :)))

evet kizlarrrr bugun basladim bende diyete,adet donemine yakin bi donem ama olsun.bugunku menum kofteli patatesli corba vardi.patateslerini ayikladim, bi tek koftelerini ve suyunundan aldim.koftenin icinde biraz princ vardi.yani toplamda 10 puanlik yedim.bakalim aksama dayanabilirsem, bisey yememeyi dusunyom ama gorcez :D

evet kizlarrrr bugun basladim bende diyete,adet donemine yakin bi donem ama olsun.bugunku menum kofteli patatesli corba vardi.patateslerini ayikladim, bi tek koftelerini ve suyunundan aldim.koftenin icinde biraz princ vardi.yani toplamda 10 puanlik yedim.bakalim aksama dayanabilirsem, bisey yememeyi dusunyom ama gorcez :D

süperrrr canimmm
senin bilgin cook demi bu diyet hakkinda

Back