haklısın canım hepimiz veririz inşallah :)
vericezzz tabikide canimm manken gibi olacazzz insallahhh :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın canım hepimiz veririz inşallah :)
canım 20 falan olmuştur hızlı kilo vermek istiyosan akşama et yumurta peynir kaşar filan ye derim ama 50 yede tamamlayabilirsin tabi ama 20de bırakınca çok daha hızlı veriliyor :)
evet hep 20de tutmaya bak canım çok iyi gidiyosun ne demek :)
yaaa canim sen bilirsin belki kellogsun karbonhidrati kac acaba
en gec kacta yemek yiyorsin canimm
ben gece gec yatiyorum vee acayip acikiyorum ama sadece su iciyorum
canim kellogsun besin degeri 100 gr icin 76 kb, ama sut karistrmadan. sut katarsan sutun de kattgigin kadarini hesab et ekle :)
en geç 10 da yiyorum canım karbonhidrat yemediğimiz için istediğin saatte yiyebilirsin çünkü insülini harekete geçirmiyoruz acıkınca peynir et yumurta kaşar yiyebilirsin hiçbir etkisi olmaz korkma :)
tsk ederim kizlar herkese benim boy 166. ordaki kilom 75. yani en zayifhalim 75. tabi canim sen daha eksiksindir benden.72 kilosunyaa.surda 6 li rakamlara ne kaldi.benim hayalimdeki rakamlar onlar.simdi yarindan itibaren ben de sizlere katilcam.gunluk paylasiriz yediklerimizi ictiklerimiizi. ins yeni yila hedefimize daha da yaklasmis olarak gireriz.hadi kizlar gayret edelim devami gelsin 6 li rakamlara ineyim yine foto koycam ins
aynen canım yaaaa bayılırım off ama zayıflayalım yiycez inşallah
slmmm kizlar
ben dün gine dayanamadim ve yarim döner yedim
saat tammm 10.30 da
vee karnim doydu ya
yerken pisman olmadimmm
yedim bittii ya iste ozaman pisman oldum vee hemen gittim kosubandimda 46dk yürüdümmm
veee sabah kalktim tartiliyim diyee
birde ne göreyimki kilooo almisimmmmmmmmmmmmm
selam canım
bazen olabiliyo ufak tefek oynamalar üzülme.
ben dün sabah 72,6 bugün 72,8 çıktım mesela.Diyeti bozmadığım halde.
sıkma canını,sudur belki deee :)))
nee suyuu canim yaaaa
dönerdir o dönerrr :)
evet kizlarrrr bugun basladim bende diyete,adet donemine yakin bi donem ama olsun.bugunku menum kofteli patatesli corba vardi.patateslerini ayikladim, bi tek koftelerini ve suyunundan aldim.koftenin icinde biraz princ vardi.yani toplamda 10 puanlik yedim.bakalim aksama dayanabilirsem, bisey yememeyi dusunyom ama gorcez