• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

evet canim 3 kez iciyorum ama burdan birtane türk bakkaldan aldim yani organik degil benimki
sen kac kiloydun canim

ben de marketten aldığımdan içiyodum ama babam organik almış,onu deniycem bakalım başladım bugün.
72.8 im ben şuan dün 72.3 tüm.dedin ya sudur fln diye değilmiş demekki :D nasıl oldu ben de anlamadım ama almışım 500 gram :D

ben de marketten aldığımdan içiyodum ama babam organik almış,onu deniycem bakalım başladım bugün.
72.8 im ben şuan dün 72.3 tüm.dedin ya sudur fln diye değilmiş demekki :D nasıl oldu ben de anlamadım ama almışım 500 gram :D

fazla mi yedin canim yani kacamak filan mi yaptin yoksa bizden habersiz :)
belki büyük wc gitmediysen ondandir
buarada benim esim beni kiskandi oda basladi sürekli soruyor bunu yiyebilirmiyim bunun karbonhidrati kac filan diyee :)

fazla mi yedin canim yani kacamak filan mi yaptin yoksa bizden habersiz :)
belki büyük wc gitmediysen ondandir
buarada benim esim beni kiskandi oda basladi sürekli soruyor bunu yiyebilirmiyim bunun karbonhidrati kac filan diyee :)

vayyyyyy süper yaaaa :) birbirinize destek olursanız çok daha güzel olur.en azından ona ayrı kendine ayrı yemek yapmak zorunda kalmazsın :)

azcıcıkk kaçamak yaptım ama o kadar da abartmadım ayol :D

anneme gösterdim de sen daha zayıfsın dedi,kolların fln daha ince dedi.
ama ne biliyim sanki ben o kadar incelemedim gibi geliyo bana.pegasusun boyu kaçtı acaba :D

tsk ederim kizlar herkese :D benim boy 166. ordaki kilom 75. yani en zayifhalim 75. tabi canim sen daha eksiksindir benden.72 kilosunyaa.surda 6 li rakamlara ne kaldi.benim hayalimdeki rakamlar onlar.simdi yarindan itibaren ben de sizlere katilcam.gunluk paylasiriz yediklerimizi ictiklerimiizi. ins yeni yila hedefimize daha da yaklasmis olarak gireriz.hadi kizlar gayret edelim devami gelsin :D 6 li rakamlara ineyim yine foto koycam ins:46:

tsk ederim kizlar herkese :D benim boy 166. ordaki kilom 75. yani en zayifhalim 75. tabi canim sen daha eksiksindir benden.72 kilosunyaa.surda 6 li rakamlara ne kaldi.benim hayalimdeki rakamlar onlar.simdi yarindan itibaren ben de sizlere katilcam.gunluk paylasiriz yediklerimizi ictiklerimiizi. ins yeni yila hedefimize daha da yaklasmis olarak gireriz.hadi kizlar gayret edelim devami gelsin :D 6 li rakamlara ineyim yine foto koycam ins:46:

yaaa canim sen bilirsin belki kellogsun karbonhidrati kac acaba

Back