4-5 gram vardır diye tahmin ediyorum.
yani kac puan eder canimm
Puanla gram aynı şey. Günlük 50 puanı aşmamak gerek deniyor ya, aslında kastedilen günlük 50 gr karbonhidrattan fazlasını almamak. Puan diyerek kafanı karıştırma bence.
2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
.3 ceviz.
Yarım domates.
Şekersiz form çayı
Öğlen
1 bardak ayran
Akşam
Sebzeli tavuk sote (2 biber az domates ve 1 küçük yağsız göğüs eti ile yaptım)
Yanındada 1 kase yoğurt
Şekersiz nescafe
Kaç etti kızlar :)))))
canim sabah 3tane yumurta az bisey sucuk az bisey peynir aksamda ayni öglende tavuk haslama salata yogurt ve bide bu magnum gecmismi 50 grami
Kızlar bu listelere göre ikiniz de en fazla 20 gram karbonhidrat almışsınızdır, gayet iyi bence :) Afiyet olsun.
Kızlar bu listelere göre ikiniz de en fazla 20 gram karbonhidrat almışsınızdır, gayet iyi bence :) Afiyet olsun.
Pegasus örnek bir günlük menü yazabilir misin? Ayrıca ne kadar spor yaptığını da merak ediyorum. Mutlaka püf noktaları vardır, bizi de aydınlat lütfen :)
canim simdi bendeki puf nokta aslinda proteine cok fazla yuklenmemek.diyelim gunluk 50 puanin varya.ben yazin verdigim icin daha zor oldu bana.erik, cilek , dondurma donemi tam.mesel magnum cekti canim diyelim yiyodum onu kb si 25. geri kalan kb yi de ya cikolatadan alirdim, ya da canimin cektigi baska seyden.ondan sonra egerki acikirsam prostein alirdim.diyelim tavuk varsa onu yerdim kucuk boyle.zamani farketmiyodu gece de yerdim ben.spor hic yapmadim.bi sure sonra kilo verme yavaslayinca o zaman yurusyus yapardim.kurslara gidiyodum, bizim ev duraga uzak 10 dak ediyo.onu yurusyusten sayardim.,gidis gelis 20 dak.ama temposuz olesine gezerek yurusyus.ya da ne bileyim ay cekirdegi var mesela onu yerdim tok tutardi.acikinca 100gr 20 puan ediyodu yiyodum.agzinda surekli biseyler oluyoya cok yemis gibi oluyosun,ha bide gece cok aciktim diyelim tatlandiricili yesil cay icerdim, siyah cayda olur farketmez,tatli hissi cok yardimci oluyor.sabah, ogle , aksam olarak ayrmazdim yemekleri.ne zaman acikirsam yerdim yemek.bazen 1 ogun olurdu, bazen 2 ogun.pop corn mesela oda cok yardimci.kabak cekirdegi ama tuzsuz.bunlar tok tutan seyler.beyaz peynir, gazozlar falan bunlarda tuz orani yuksek oldugu icin zayiflamayi yavaslatiyor.ama cani isteyen yine yesin sismanlatmiyor sonucta puana gore yersen, sadece daha az verirsin.ha bi de kizlar simit 25 yaziyor ama simitin puani 53. isteyen netten bakabilir.yalniz yazmislar. o dedigim seyin adida laxa fibermis.ben baktim simdi.yani ustunde ole yaziyor.netten arastrin cok faydali bisey.
Sen bu kiloyu 1 ayda mı verdin 2 ayda mı verdin ben onu anlamadım ?
Sabah ıspanaklı omlet (3 yumurtadan) yedim. Öğle yemeğinde 1 kase çorba içtim, 6 tane de köfte yedim.
Pegasus çikolata filan demişken bir tane gofret yerim diyorum, yanında da şöyle güzel bir şekersiz kahve. Ohh miss :)
Gofretin karbonhidrat değeri 20 gr civarında. Günün toplamı 40'ı bulur (çorba nedeniyle)
1 ayda verdim cnm.hatta fotolarimi da ekledim buraya aradaki fark baya belliydi.zaten ilk hafta gune 1 kilo olarak devam etti.her gun 1 kilo verdim 1 hafta.cok zevkliydi.sonra durdu tabi.gunluk olcum yaptigim icin farkediyodum.az kilo verdiysem ne yedim diye bakiyodum o yuzden
Ben acı ve ekşi hastasıyım, lıkır lıkır turşu suyu içebilirimBu diyette ekmeği kıstığım için acı ve ekşiden de uzak kalıyorum mecburen, ekmek yemeden acı da ekşi de gitmiyor :) Pegasus sanırım sen tatlıya oldukça düşkünsün, özellikle de çikolata. Günün bir kısmını çikolatayla geçirebiliyorsun :) Sanırım benim midem bulanır. Sende dikkatimi çeken proteini az almış olman. Proteinler düşük kb değerine sahip, bu yüzden kb diyetinde proteinlere yükleniyoruz. Ama sen protein yemeyip sadece kb değeri yüksek besinler tükettiğin için kısa sürede kb kotasını doldurmuşsun. Bu, aynı zamanda daha az kalori demek. Yani sen hem kb kısıtlaması hem de kalori kısıtlaması yapmışsın. Bu durumda kilo vermenin hızlı bir şekilde gerçekleşmesi anlam kazanıyor. Ancak böyle bir durumda ben kas kaybından endişe ederim. Senin yolunu izlemeyi düşünüyorum ama tahmin ediyorum ki kas kaybı da fazla olacak ve giden kiloların önemli bir kısmı da kas olacak. Ne yapsam bilemedim şimdi :)
canimmm tebrik ederim seniii
benim listem böyle sabah 3yumurta az bisey peynir ve az bisey sucuk aksamda ayni öglende ya 5tane köfte yada tavuk haslama salata ve yogurt mesela birtane magnum yiyebilirmiyim ozaman yada cikolata azicik bisey yoksa hic yemesem dahami iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?