• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bugün biraz tavuk ciğeri 5 yumurta biraz kaşar ve zeytin yedim oh nerdeyse 10 puan bile olmadı yatıcam şimdi öpüldünüz :)

selam kızlar ben de başladım dün 32 puanla kapattım ama akşama doğru biraz baş ağrısı yaptı normal midir.
sabah haşlama yumurta=0 beyaz peynir=1 5 zeytin=1 toplam 2 p

selam kızlar ben de başladım dün 32 puanla kapattım ama akşama doğru biraz baş ağrısı yaptı normal midir.
sabah haşlama yumurta=0 beyaz peynir=1 5 zeytin=1 toplam 2 p

Selam canım,olabilir ilk zamanlar..
Benim de olmuştu,hatta bi gün baş ağrısıyla birlikte çok halsizdim,annem kızdı zayıflıycam diye geberip gidiceksin dedi ama zamanla geçiyo,alışıyosun :)
Şimdi turp gibiyim maşallah,süper gidiyoo :) Seninki de geçer sıkıntı yapma kendine,diyetten değildir diye düşün.
Diyet yüzünden ağıyo başım diye düşünürsen psikolojin bozulur diyet yapamazsan,2-3 güne bişeyin kalmıycak bak görürsün.Bol bol da su iç..

heyy pegasus seni gördüm belki beni hatırlarsın kaç kiloya düştün merak ettim

bende menümü yazayım
sabah
sucuklu yumurta 1
3 zeytin 1
birdilim kızarmış ekmek 5

öğle yok

akşam bir kase ama büyükçe tavuk çorbası az unlu 10 diyorum
bir kaşık batates yemeği 2
bir parçada cevizli sucuk pekmezli 3 küçüktü ama
oooo 22 süper demi şimdide şekersiz türk kahve içtim birde gün içinde yeşil çay

kızrmış ekmeğim neden 5 ....im markette layt tost ekmeği var 100 gr de34 kb var ve 500 grlik paket 20 dlim 100 gr 4 dilim bir dilim 9 kb kızarınca neredeyse yarılanıyor kb

canim ben 92 den 75 e indim iste 1 ayda.sonrasi korumaya aldim.simdilik 75 te devam ediyorum.kilo almadim.devami gelcek tabiki ama simdilik boyle devam ediyorum.devam edince yazarim zaten gunluk yine:1: sizleri takip ediyorum burdan.bazilari hepten gitti artik. devam ettilermi etmedilermi merak ediyorum acikcasi.ama benim bildigim en kolay diyet bu.:46:

Herkese merhaba

Ben de bugün başladım bu diyete

Sayfaları okudum dün, ve bilinçsizce ne kadar çok karbonhidrat aldığı farkettim.
Puanlı olması çok iyi. Kalori hesaplamaktan daha kolay. Karataya göre de daha basit bence..

Sabah, 2 kaynamış yumurta, 2 zeytin, 1 yaprak marul, 1 ufacık cennet hurması, 3 tk aşure =13 dedim ama deneyimli arkadaşlar lütfen düzeltin yanlışsa.
Öğlen, kızarmış ufak ufak tavuk var, az yerim sevmiyorum, 4 zeytinle=6 (zaten hiç acıkmadım şu saat oldu)
Akşam = 1/2 kase ev yoğurdum (mis gibi) 1 adet kivi ya da mandalina olacak = 15 Toplam 34 yapıyor. Doğru mudur?

Herkese merhaba

Sayfaları okudum dün, ve bilinçsizce ne kadar çok karbonhidrat aldığı farkettim.
Puanlı olması çok iyi. Kalori hesaplamaktan daha kolay. Karataya göre de daha basit bence..

Sabah, 2 kaynamış yumurta, 2 zeytin, 1 yaprak marul, 1 ufacık cennet hurması, 3 tk aşure =13 dedim ama deneyimli arkadaşlar lütfen düzeltin yanlışsa.
Öğlen, kızarmış ufak ufak tavuk var, az yerim sevmiyorum, 4 zeytinle=6 (zaten hiç acıkmadım şu saat oldu)
Akşam = 1/2 kase ev yoğurdum (mis gibi) 1 adet kivi ya da mandalina olacak = 15 Toplam 34 yapıyor. Doğru mudur?

hosgeldinnn canimm kac kilosunn

Ben 55 kiloyum, boy 1,58. Yaş 36 olunca yağlanmalar belli bölgeler de oluyor artık.
Simitlerimden kurtulmak istiyorum, kalıcı olarak.
Sizce bu diyet işe yarar mı?

Herkese merhaba

Karatayla çok farkı yok aslında. O diyetteyim karbonhidrat yasak. Ben çok benzetiyorum bu diyetle karatayı.

canim ben 92 den 75 e indim iste 1 ayda.sonrasi korumaya aldim.simdilik 75 te devam ediyorum.kilo almadim.devami gelcek tabiki ama simdilik boyle devam ediyorum.devam edince yazarim zaten gunluk yine:1: sizleri takip ediyorum burdan.bazilari hepten gitti artik. devam ettilermi etmedilermi merak ediyorum acikcasi.ama benim bildigim en kolay diyet bu.:46:

pegasusssss naptın sen öyle yaaa :) 92 den 75 e nasıl düştün 1 ayda be yavrucağımm :)
Valla süperr..ben 5.ayımdayım 17 kilo veremedim daha :)

Herkese merhaba

cennet hurmasının kb değerini hiç bilmiyorum canım ama fazla olabilir tahminimce,mandalina yediğini farzedersek akşam o 9kb yoğurdu da 6 kb olarak düşünmemiz lazım senin hesabına göre ama bence yarım kase yoğurt biraz daha fazla olabilir.Diğerlerinde bi problem yok,aşağı yukarı 35-40 kb eder.

Başarılar dilerim :)

Ben 55 kiloyum, boy 1,58. Yaş 36 olunca yağlanmalar belli bölgeler de oluyor artık.
Simitlerimden kurtulmak istiyorum, kalıcı olarak.
Sizce bu diyet işe yarar mı?

valla canım bu diyetle her yerden veriyosun,benim parmaklarım bile inceldi,yüzüklerim bol geliyo artık.
Simitten kurtulur musun kurtulursun ama o sırada bacakların da incelir,kolların da incelir,popon da küçülür,yüzün de küçülür.Her yerden az biraz gider yanii..

Yani bende böyle oldu,diğer arkadaşlarda nasıl oldu bilemem,onların da yorumlarını almakta fayda var.

Bende simit yok,sporu da sevmem ama mekik belki senin işine yarayabilir sporu seviyosan ve yapabilirsen eğer.Bölgesel zayıflamış olursun en azından.

pegasusssss naptın sen öyle yaaa :) 92 den 75 e nasıl düştün 1 ayda be yavrucağımm :)
Valla süperr..ben 5.ayımdayım 17 kilo veremedim daha :)

canim zor olmadi aslinda.bana gore en kolay diyet bu, meyve sebze sevmedigim icin cok olay geldi.ya bende o donem cok hizli kilo gidiyordu.simdi benimde kilo vermem durdu.gune 500 gr falan verebiliyorum anca.hatta bazen 2 gun 500 gr duruyor ole yerinde kipirdamiyo..eskiden 1 gunde 1 kilo veriyordum.galiba yasla alakali.27 olucam yakinda.senin azmine hayran kaldim zaten.73 e kadar dusmussun.ben 75 ten geriye kipirdayamiyorum, cesaret toplayip tekrar baslayamiyorum.ama burdaki uyeler blir ben cikolata cips falanla zayifladim.kb ye gore yiyrdum, hic biseyden mahrum birakmiyordum kendimi.ve hep 50 puana dayardim, o yuzden diyet cok egleenceli geliyordu,ha bide kizlar lakto fiber denen bisey var.meyve sebze tozu. 2 kb iceriyor.biz bu diyette cok az tuketiyoruzya meyve sebzeyi,o cok yardimci oluyor.benim kabizlik olayimi ortadan kaldrdi.diyet yapanlar icin muthis bisey.her seye kata biliysunuz.ben caya katiyorum tadi falan yok.eriyor hemen.kabizliga birebir.eskiden ilac almadan cikamiyordum tuvalete.simdi bu cok yardimci oluyor.zayiflamaya da yardimci oluyor.vitaminsiz kalmiyosunuz.kullanin derim ben :)

yaaa arkadaslar ben 80.300 filandim bugün tartildim veee 78.100 ciktimm bide adetimin 2günü büyük wc de cikmamistim sabah tartimm filan mi bozulmus yoksa bukadar kolaymi veriliyor bu diyette anlamadim vallahh

canim zor olmadi aslinda.bana gore en kolay diyet bu, meyve sebze sevmedigim icin cok olay geldi.ya bende o donem cok hizli kilo gidiyordu.simdi benimde kilo vermem durdu.gune 500 gr falan verebiliyorum anca.hatta bazen 2 gun 500 gr duruyor ole yerinde kipirdamiyo..eskiden 1 gunde 1 kilo veriyordum.galiba yasla alakali.27 olucam yakinda.senin azmine hayran kaldim zaten.73 e kadar dusmussun.ben 75 ten geriye kipirdayamiyorum, cesaret toplayip tekrar baslayamiyorum.ama burdaki uyeler blir ben cikolata cips falanla zayifladim.kb ye gore yiyrdum, hic biseyden mahrum birakmiyordum kendimi.ve hep 50 puana dayardim, o yuzden diyet cok egleenceli geliyordu,ha bide kizlar lakto fiber denen bisey var.meyve sebze tozu. 2 kb iceriyor.biz bu diyette cok az tuketiyoruzya meyve sebzeyi,o cok yardimci oluyor.benim kabizlik olayimi ortadan kaldrdi.diyet yapanlar icin muthis bisey.her seye kata biliysunuz.ben caya katiyorum tadi falan yok.eriyor hemen.kabizliga birebir.eskiden ilac almadan cikamiyordum tuvalete.simdi bu cok yardimci oluyor.zayiflamaya da yardimci oluyor.vitaminsiz kalmiyosunuz.kullanin derim ben :)

benim de ilk dönemler çok hızlı gidiyodu artık yavaşladı,ama seninki benden çok çok daha hızlıymış baksana :) jet gibi eriyip gitmişsin valla :) yaşla alakalı olabilir,katılıyorum.Benim de yaşım küçük 23 üm daha :) Kilolar oturduktan sonra zayıflamak çok daha zor malesef.Sen de bendensin aslında,çikolata cips ben de yiyorum canım çok istediğinde,tabii sınırı aşmadan :)

Kabızlık dedin çok iyi bi noktaya değindin insan yemeyince çıkamıyo haliyle :) bende de aynı durum geçerli,aslında hatsafada değil,genelde hergün 1 kez çıkıyorum ama arada çıkamadığım da oluyo.'' lakto fiber '' ilk kez duyuyorum,aktardan mı alıyoruz,marketlerde fln buluyo mu ?

Back