• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Pegasus verdiğin bilgiler için tekrar teşekkürler :) Hadi bakalım hayırlısı, inşallah biz de güzel sonuçlar alırız.

Kalan kilolarını da vermeye niyetliysen seni aramızda görmekten mutluluk duyarız :)

merhaba arkadaşlar.bu diyette 3.günüm.1.günü32 ikinci günü40 üçüncü günü ise (şu ana kadar 27 puanlık yedim evde protein içerikli bişey yok.brokoli haşlamayı düşünüyorum )sanırım 40 puanla falan tamamlarım.

1 ayda verdim cnm.hatta fotolarimi da ekledim buraya aradaki fark baya belliydi.zaten ilk hafta gune 1 kilo olarak devam etti.her gun 1 kilo verdim 1 hafta.cok zevkliydi.sonra durdu tabi.gunluk olcum yaptigim icin farkediyodum.az kilo verdiysem ne yedim diye bakiyodum o yuzden

Başka bi sayfada 2 ayda verdiğini yazmışsında o yüzden sordum.

coooook tesekür ederimm canimm yani kilo veririm demi

Verilir mutlaka :)
En azından 2-3 hafta beklemeyi düşünüyorum ben, sonucu görmek için. Bir süre tartılmamak daha iyi, daha büyük sürpriz olur sonunda :) Ama sen verir miyim vermez miyim diye evhamlanma bence, az ya da çok mutlaka verirsin.

canim ben 92 den 75 e indim iste 1 ayda.sonrasi korumaya aldim.simdilik 75 te devam ediyorum.kilo almadim.devami gelcek tabiki ama simdilik boyle devam ediyorum.devam edince yazarim zaten gunluk yine:1: sizleri takip ediyorum burdan.bazilari hepten gitti artik. devam ettilermi etmedilermi merak ediyorum acikcasi.ama benim bildigim en kolay diyet bu.:46:

kesinlikle çoook kolay canım hatta yaşam tarzı bile yapılabilir ben devam ediyorum yavaş gidiyor artık 71 kg oldum ama artık ayda 2 kg felan
aman gitsinde nasıl olursa yavaşta hızlıda memnunum ben

yok kimse kalmadı peri arkadaş felan vardı bende ouyorum arada yazıyorum

ama değişik tarifler almak için ve fikirler için takip ediyorum illaki

Kahvaltı
2 yumurta ile yapılmış Domatesli yumurta
2 parça peynir
3 tane ceviz
5 zeytin
Form çayı ( şekersiz)

Ara yok

Öğlen

Maalesef yine komşuda
az börek
1 kurabiye
1 de fincan kek yedim

Akşam yok

Çok acıkırsam ayran içer yatarım.

yok canim o 2 ay dedigim verdigim kilnun yarisi alip sonra tekrar vermemle 2 ay.ama aylik giden 17 kiloydu.zar zor inmistim,sonra zayifladim havalarinda yemege giristim tekrar kilo almistim:20:

1 ayda 17 kilo benim için hayal sanırım... Toplamda 3 ayda bile okadar versem yeterde artar bile:)

Verilir mutlaka :)
En azından 2-3 hafta beklemeyi düşünüyorum ben, sonucu görmek için. Bir süre tartılmamak daha iyi, daha büyük sürpriz olur sonunda :) Ama sen verir miyim vermez miyim diye evhamlanma bence, az ya da çok mutlaka verirsin.

insallah veririmmm ama ben her sabah tartiliyorumm yani cokk merak ediyorummm

Back