Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlarrr öglen yemegi yerine birtane magnum yedim aksam yemek yiyim mi
Tavuk, balık ya da yumurta gibi proteinli besinler yemen daha doğru olur derim, eğer akşam bir şeyler yemeyi düşünüyorsan.
1 ayda verdim cnm.hatta fotolarimi da ekledim buraya aradaki fark baya belliydi.zaten ilk hafta gune 1 kilo olarak devam etti.her gun 1 kilo verdim 1 hafta.cok zevkliydi.sonra durdu tabi.gunluk olcum yaptigim icin farkediyodum.az kilo verdiysem ne yedim diye bakiyodum o yuzden
canim sabah gine ayni seyleri yedim ama öglen cooooook canim istedi bende yedimm aksamda sabah yedigimin aynisini yesem puanim bugun kac olur acaba
Akşam yemeği de kahvaltıdaki besinlerden oluşursa 50 gram karbonhidratı geçmez.
Magnum dondurma mı yedin yoksa çikolata mı?
yok canim cikolata degil dondurma yedim
Günün toplamı 39-40 gram karbonhidrat ediyor.
coooook tesekür ederimm canimm yani kilo veririm demi
boy çok önemli 1cm 1 kilo demek güzel hedef1,66 yım ben de canım,65 kilo olmak istiyorum ama baktım ki yine fazla duruyo 60 yaparım hedefimi :)
canim ben 92 den 75 e indim iste 1 ayda.sonrasi korumaya aldim.simdilik 75 te devam ediyorum.kilo almadim.devami gelcek tabiki ama simdilik boyle devam ediyorum.devam edince yazarim zaten gunluk yine sizleri takip ediyorum burdan.bazilari hepten gitti artik. devam ettilermi etmedilermi merak ediyorum acikcasi.ama benim bildigim en kolay diyet bu.
Başka bi sayfada 2 ayda verdiğini yazmışsında o yüzden sordum.
boy çok önemli 1cm 1 kilo demek güzel hedef
yok canim o 2 ay dedigim verdigim kilnun yarisi alip sonra tekrar vermemle 2 ay.ama aylik giden 17 kiloydu.zar zor inmistim,sonra zayifladim havalarinda yemege giristim tekrar kilo almistim
Verilir mutlaka :)
En azından 2-3 hafta beklemeyi düşünüyorum ben, sonucu görmek için. Bir süre tartılmamak daha iyi, daha büyük sürpriz olur sonunda :) Ama sen verir miyim vermez miyim diye evhamlanma bence, az ya da çok mutlaka verirsin.