yaaa arkadaslar ben 80.300 filandim bugün tartildim veee 78.100 ciktimm bide adetimin 2günü büyük wc de cikmamistim sabah tartimm filan mi bozulmus yoksa bukadar kolaymi veriliyor bu diyette anlamadim vallahh
Mandalina hakkımı da kullandım şimdi öğlende...
Akşama da kivi mi yesem...
Ayyy ben meyvesiz yapamam ki. Hele elmanın değeri ne yüksek yaw...
İlk günden böyle mızıkçılık,olmadı di mi kızlar....
çok sevindimm canım senin adına :)
evet ilk zamanlar çok hızlı veriliyo,tartın bozulmamıştır merak etme :))
gercektenmiiiiiiii nekadar daha böyle hizli kilo veririmmmmmm
Gerçektennnn :) ilk 1 hafta çok hızlı veriliyo.
sonraki 1,5 ay gayet güzel vermiştim ben,sonraki 1,5 ay gram oynamadı.sonra tekrar başladı.
Meyve beni acıktırmaz belki öğünlerle yediğim içindir. Ama haklısın, puanlarımı daha doyurucu şeylere
saklamalıyım.
Dikkatimi çeken şey, sınır 50 olduğu halde çoğunuz daha aşağıda kalmaya özen göstermişsiniz.
Hep 50 yapsak kilo veremez miyiz?
ayyy cokkkkk sevindimm yaaa böyle yapipta kilo vermem durdugunda vucütu sasirtmak icin patates diyeti yapipta sonra tekrar bu diyetti yapsam olurmu yoksa hic bozmiyimmi
Meyve beni acıktırmaz belki öğünlerle yediğim içindir. Ama haklısın, puanlarımı daha doyurucu şeylere
saklamalıyım.
Dikkatimi çeken şey, sınır 50 olduğu halde çoğunuz daha aşağıda kalmaya özen göstermişsiniz.
Hep 50 yapsak kilo veremez miyiz?
hiç bozma bence böyle devam et,patatesin kb değeri zaten çok yüksek,bu sefer verdiklerini de geri alma derim ben.
benim de ilk dönemler çok hızlı gidiyodu artık yavaşladı,ama seninki benden çok çok daha hızlıymış baksana :) jet gibi eriyip gitmişsin valla :) yaşla alakalı olabilir,katılıyorum.Benim de yaşım küçük 23 üm daha :) Kilolar oturduktan sonra zayıflamak çok daha zor malesef.Sen de bendensin aslında,çikolata cips ben de yiyorum canım çok istediğinde,tabii sınırı aşmadan :)
Kabızlık dedin çok iyi bi noktaya değindin insan yemeyince çıkamıyo haliyle :) bende de aynı durum geçerli,aslında hatsafada değil,genelde hergün 1 kez çıkıyorum ama arada çıkamadığım da oluyo.'' lakto fiber '' ilk kez duyuyorum,aktardan mı alıyoruz,marketlerde fln buluyo mu ?
canim yazilisi tam olarak oylemi bilmiyorum ama oyle diyince eczane veriyor zaten.eczaneden aliyosun.boyle toz gibi katiyosun yemege, icecege.hem tok tutuyor.hem de bagirsaga faydali bakteriler uretiyor.o faydali bakteriler tuvalte cikariyor iste.amerikan hastanesinde doktor tavsiye etti bunu bana.aldim cok iyi geldi.doktor dediki ilac alinca tembellesiyo bagrsaklar.sakin ilac ve ya form caylari icmeyin dedi.bi sure sonra etkisini kaybeder zaten daha fazla ister vucut.ama bu bakteriler urettigi icin bagrsak kendisi calismaya basliyor.ben denedim her gun cikiyorum.ilk hafta bi faydasi olmuyor, cunku tamire basliyor.sonraki haftaalrda kendin de hissediyosun.kabizlik cok yavaslatiyor kilo vermeyi.hergun 1 kere cikman normal.yani sana gerekmiyor
canim ben 92 den 75 e indim iste 1 ayda.sonrasi korumaya aldim.simdilik 75 te devam ediyorum.kilo almadim.devami gelcek tabiki ama simdilik boyle devam ediyorum.devam edince yazarim zaten gunluk yinesizleri takip ediyorum burdan.bazilari hepten gitti artik. devam ettilermi etmedilermi merak ediyorum acikcasi.ama benim bildigim en kolay diyet bu.
arkadaslar birtane magnumun sadece cikolatasini yedimmm pismanimmm ama oldu artikkk kac puan ederkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?