Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

senide SIKIYORUM farkindayim ama bisey sorcam simdi ben bugün 27puanla mi bitirmis oldumm

estağfurullah canım,yardımcı oluyoruz birbirimize ne güzel,amacımız da birlkte kilo vermek değil mi zaten ?

27 diyebilirz aşağı yukarı,yuvarlak hesap 30 diyelim işte,bence çok iyi :)

estağfurullah canım,yardımcı oluyoruz birbirimize ne güzel,amacımız da birlkte kilo vermek değil mi zaten ?

27 diyebilirz aşağı yukarı,yuvarlak hesap 30 diyelim işte,bence çok iyi :)

ayyyy canim yaa sen böyle iyi filan diyon yaa sanki kilo vermis gibi seviniyorumm kk süper bi sayfa yaa acayip gaza geldimm haberin olsunn haa cok ama cok tskler canimm

insallah ben bi ara 83den 67 dusmustum ama geri aldimm spor yapiyormusunn

yok hiç yapmıyorum spor,sevmiyorum valla ne yalan söyliyim.
bi ara başladım öyle evde kendi kendime yapıyodum bişeyler,baktım bi işe yaramıyo onu da bıraktım :)
sen o kiloyu nasıl verdin ? korumadın mı hiç ? ya da bi dönem koruduktan sonra mı geri aldın ?

ben kendi kendime bilerek aldimm zayifladim diyip geceleri yagli yagli yemekler cikolatalarr tartildigimda kilo aldigimi gördum aman bir kilo almisim filan falan diye diye sistimm ama birdaha asla yapmicam bu salakligi ben kosubandinda hizli tempoda yürüyordum hergün sabah kahvaltim ayniydi sadece ekmek filanda vardi öglen ve aksamda patates salatasii ha bide 2 litirelik suya yarim limon SIKKiP iciyordumm

aaa limonlu su zayıflatıyo mu ? sıcak su mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…