yaa cocuklar ancak yatiyor bizde esimle oturuyoruz önce sabah yatiyordum ama simdi en gec birde yada ikide evet bende bitki cayi iciyim barii hic sevmem amaa
anladım canım,uyku düzeni de çok önemli ama..
ben de sevmem ama alıştım artık napiyim mecburr :)
off kilo almak nekadar kolay bisey ama wermesi cooook zorr
aynen öyle vallahi
canim yarinda ayni seyleri yicem sadece köfte yerine haslanmis tavuk gecmiyor demi puanim verebilirim demi kiloo
verebilrsin tabi canımm benimm
senide SIKIYORUM farkindayim ama bisey sorcam simdi ben bugün 27puanla mi bitirmis oldumm
estağfurullah canım,yardımcı oluyoruz birbirimize ne güzel,amacımız da birlkte kilo vermek değil mi zaten ?
27 diyebilirz aşağı yukarı,yuvarlak hesap 30 diyelim işte,bence çok iyi :)
ayyyy canim yaa sen böyle iyi filan diyon yaa sanki kilo vermis gibi seviniyorumm kk süper bi sayfa yaa acayip gaza geldimm haberin olsunn haa cok ama cok tskler canimm
Rica ederim cancazım ne demekk..Bıkmadan usanmadan hedefe doğru ilerliycezz..
insallah ben bi ara 83den 67 dusmustum ama geri aldimm spor yapiyormusunn
yok hiç yapmıyorum spor,sevmiyorum valla ne yalan söyliyim.
bi ara başladım öyle evde kendi kendime yapıyodum bişeyler,baktım bi işe yaramıyo onu da bıraktım :)
sen o kiloyu nasıl verdin ? korumadın mı hiç ? ya da bi dönem koruduktan sonra mı geri aldın ?
ben kendi kendime bilerek aldimm zayifladim diyip geceleri yagli yagli yemekler cikolatalarr tartildigimda kilo aldigimi gördum aman bir kilo almisim filan falan diye diye sistimm ama birdaha asla yapmicam bu salakligi ben kosubandinda hizli tempoda yürüyordum hergün sabah kahvaltim ayniydi sadece ekmek filanda vardi öglen ve aksamda patates salatasii ha bide 2 litirelik suya yarim limon SIKKiP iciyordumm
aaa limonlu su zayıflatıyo mu ? sıcak su mu ?
vallah canim ben ne sicak ne soguk katiyordum ama verdiriyor galiba
aklımda bulunsun benim de,onu da denerim bi ara :)
ben de acıktım ama yatıcam şimdi.öpüyorum seni şekerim,iyi gecelerr :) tut kendini yeme sakınnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?