Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepinize afiyet olsun, az karbonhidratlı günler dilerim :)
Hepinize afiyet olsun, az karbonhidratlı günler dilerim :)
Karnım gurluyo valla şuanda,sanırım acıktımm :) ben de bugünkü menümü paylaşiyim.
SABAH
1 haşlanmış yumurta 0 puan
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği 8 puan
az peynir+3zeytin+küçük çeri domatesi 5 puan
ÖĞLE
Fırında tavuk ( küçük but ) 5 puan
Salata 10 puan ( fazla yazmış olabilirim :) )
AKŞAM
Daha yemedim ama kadınbudu yapmış annem 2 tane yerim 10 puan sayarım.
Toplam 38 puanla da kapatmış olurum bugünüü :)
evett kizlar bugun bogazimi tuttum ve basladimm sabah yediklerim önce sirkeli su ictim sonrada 3tane yumurta az beyaz peynir ve birazcik sucuk yedim öglende 5tane kücük köfte az salata ve bir yemek kacigi yogurt yedim sizce nasil cokmuu
marquilla yarım tavuk çok gelmedi mi kızzzz ? :))
3 tane yumurta haşlanmışsa 0 puan,tavada az yağlı yaptıysan 1 puan
peynir 1 puan
sucuk 1 puan
5 köfte yağsızsa 0 puan aslında ( ama ben içinde ekmek olduğu için hep 2den hesaplarım ) etti 10 puan
salata ( içinde neler olduğuna bağlı ) ben salatamı 10 puan olarak hesaplıyorum,içinde havuç,kara lahana fln varsa.sadece marul,maydanoz flnsa 5 puan diyebilrsin
1 yemek kaşığı yoğurtta anca 2 puan eder
toplam 25 fln anca etmiştir yavrucumm,rahat oll :))
heyy pegasus seni gördüm belki beni hatırlarsın kaç kiloya düştün merak ettim
bende menümü yazayım
sabah
sucuklu yumurta 1
3 zeytin 1
birdilim kızarmış ekmek 5
öğle yok
akşam bir kase ama büyükçe tavuk çorbası az unlu 10 diyorum
bir kaşık batates yemeği 2
bir parçada cevizli sucuk pekmezli 3 küçüktü ama
oooo 22 süper demi şimdide şekersiz türk kahve içtim birde gün içinde yeşil çay
kızrmış ekmeğim neden 5 ....im markette layt tost ekmeği var 100 gr de34 kb var ve 500 grlik paket 20 dlim 100 gr 4 dilim bir dilim 9 kb kızarınca neredeyse yarılanıyor kb
canimmm sanaa cok ama cok tsk ederimm yani aksam sadece 2puan dahami alacam ve 27 filanmi bitirmis olacamm bide canim sirkeyii hesapliyozz mu
1 adet kıymalı pidede ne kadar karbonhidrat vardırki?
heyy pegasus seni gördüm belki beni hatırlarsın kaç kiloya düştün merak ettim
bende menümü yazayım
sabah
sucuklu yumurta 1
3 zeytin 1
birdilim kızarmış ekmek 5
öğle yok
akşam bir kase ama büyükçe tavuk çorbası az unlu 10 diyorum
bir kaşık batates yemeği 2
bir parçada cevizli sucuk pekmezli 3 küçüktü ama
oooo 22 süper demi şimdide şekersiz türk kahve içtim birde gün içinde yeşil çay
kızrmış ekmeğim neden 5 ....im markette layt tost ekmeği var 100 gr de34 kb var ve 500 grlik paket 20 dlim 100 gr 4 dilim bir dilim 9 kb kızarınca neredeyse yarılanıyor kb
Benimkinide biriniz hayrına hesaplarımı? Çok yedim gibi geliyo motivem düştü
1 tane tost. Küçük kepekli ekmek ile yaptım. 1-2 parça sucuk peynir ve domates vardı içinde.
Yanına form çayı
Öğlen şekersiz Türk kahvesi
Akşam yeşillikli bulgur salatası
2 bardak ayran
3-4 tanede bisküvi attım ağzıma (((
tosta 10 puan diyelim,küçücük 1 dilim ekmek yiyorum ben kızarmış 8 puan diyorum düşün.senin tostunda domates fln da varmış hatta.Neyse 10 puan dedik.
yeşillikli bulgur salatası,ne kadar yediğine bağlı ama ona da 10 puan dedik sayalım.
2 bardak ayran 8 puan.
bisküvinin 1 tanesinde 4 kb var 4 tane yediysen 16 puan.
etti 44 puan.aşağı yukarı 50 ye yakın işte,keşke yemeseymişsin o bisküvileri.ben de pişman oluyorum sonra ama olsun hadi ödül vermiş ol kendine :)
tosta 10 puan diyelim,küçücük 1 dilim ekmek yiyorum ben kızarmış 8 puan diyorum düşün.senin tostunda domates fln da varmış hatta.Neyse 10 puan dedik.
yeşillikli bulgur salatası,ne kadar yediğine bağlı ama ona da 10 puan dedik sayalım.
2 bardak ayran 8 puan.
bisküvinin 1 tanesinde 4 kb var 4 tane yediysen 16 puan.
etti 44 puan.aşağı yukarı 50 ye yakın işte,keşke yemeseymişsin o bisküvileri.ben de pişman oluyorum sonra ama olsun hadi ödül vermiş ol kendine :)