tosta 10 puan diyelim,küçücük 1 dilim ekmek yiyorum ben kızarmış 8 puan diyorum düşün.senin tostunda domates fln da varmış hatta.Neyse 10 puan dedik.
yeşillikli bulgur salatası,ne kadar yediğine bağlı ama ona da 10 puan dedik sayalım.
2 bardak ayran 8 puan.
bisküvinin 1 tanesinde 4 kb var 4 tane yediysen 16 puan.
etti 44 puan.aşağı yukarı 50 ye yakın işte,keşke yemeseymişsin o bisküvileri.ben de pişman oluyorum sonra ama olsun hadi ödül vermiş ol kendine :)
slmm canim sen kac kilosun nekadar sürede kac kilo verdin
Ohh ohh iyi yemişim valla. Bisküvilere resmen elim gitti. Bi anlık aldım attım ağzıma dayanamadım :) neyse 50 yi geçmedim ya yarın daha çok dikkat ederim :)
Teşekkürler buarada:)
4 ay kadar sürede 14 kadar şimdi 71 kiloyum 60 istiyoru yaza bitecek inşallah
senin boyun kaçtı canım ? sormuşmuydum daha önce bilmiyorum ama :) ben de 73 kiloyum 15 kilo verdim ama 65 olmak istiyorum.60 biraz zor :)
Bende 73 kiloyum 65 olmak istiyorum seni takip edeyim ozaman :)
4 ay kadar sürede 14 kadar şimdi 71 kiloyum 60 istiyoru yaza bitecek inşallah
aynen öyle olucak canımm,sirkeyi yarım su bardağına 1 yemek kaşığı koyun diyolar,ama ben ölçmeye üşeniyorum açıkçasısirke şişesini kaldırıyorum 5 kere fıslatıyorum suyun içine oldu bitti
canimm ayyy napion sen yaa migdeni delersinn allah korusunn
yok kız 1 yemek kaşığı etmiyo bile o :)
ayyy bende dolduruyon zannetim ben bir tatli kacigi yapiyorum azmiki
valla ben 1 yemek kaşığı koyuyorum ki midem hassastır benim.hassas olmasına rağmen dokunmuyo.
iyi bende artiriyimm ozamann
midene dokunmasın ama,önce bi dene,dokunmazsa yemek kaşığıyla devam edersin
yemek kacigiyla hic denemedim neyse bide gece icerim ozaman denerim canim ben gece gec yatiyorimda acikirsam bisey yiyebilirmiyim
yemesen daha iyi olur canım,ben çok acıkırsam eğer bi parça kaşar peyniri atıyorum ağzıma ya da bi avuç kabak çekirdeği yiyorum.
neysee bende yemem ozaman ayy cok mutluyum yaa bozmadimm
süperrr..bozunca zaten çok fazla pişmanlık duyuyorum ben.bazen bozsam da kilomda bi değişiklik olmuyo ohh diyorum iyiki de yemişim,bazen de ahh diyorum ahh hande naptın sen
ben sigara iciyorumm oda beni cok aciktiriyorr gecee yandimm ama dayancam sabaha kadar insallahh
ben de içiyorum sigara,o zaman yanında çay fln iç şekersiz ? ya da bitki çayı içebilrsin ? neden o kadar geç yatıyosun bu arada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?