• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Sizi gidiler siziiii :D ben de 58 kilo olsam ben tutmam tabii yerim :D 88 kilo olsaydınız görürdüm szi ben,bakın nasıl tutuyodunuz kendinizi :D

hala 73 kiloyum hala tutmak zorundayım boğazımı :D:D

selamlar tavuk çorbası yapıyorum az kavrulmuş un yaklaşık 2 tatlı kaşığı buda 10 kb felan biraz salça baharat haşlanmış didiklenmş tavukla güzel oluyor yaklaşık 2 litre su ile pişsin süper oluyor hem iç isitıyor hemde diyete uygun lütfen tarif paylaşalım güzel olur değilmi

evett kizlar bugun bogazimi tuttum ve basladimm sabah yediklerim önce sirkeli su ictim sonrada 3tane yumurta az beyaz peynir ve birazcik sucuk yedim öglende 5tane kücük köfte az salata ve bir yemek kacigi yogurt yedim sizce nasil cokmuu

kizlar ben bu diyetle kilo verdim. simdi pek zamanim olmuyor girmeye.,ole bakip cikiyorum bazen.size tavsiyem tatli krizi gelince dr.oetkerin krem santisii.cikolatali olani kullanyiorum ben.100 gr inda 20 kb var. gun icinde ye ye bitmiyor.zaten fazla da yiyemiyorsunuz.cikolatanin tadini direk aliyosunuz.hadi iyi diyetler sizlereee:3:

evett kizlar bugun bogazimi tuttum ve basladimm sabah yediklerim önce sirkeli su ictim sonrada 3tane yumurta az beyaz peynir ve birazcik sucuk yedim öglende 5tane kücük köfte az salata ve bir yemek kacigi yogurt yedim sizce nasil cokmuu

çok değil yahuu iyi bence..

Akşamları da içiyomusun sirkeli su ? içiyosan yemekten önce mi ya da yatmadan önce fln mı ?

evett canim aksamda icecem fayda etcekmi bakalim ilk defa bugün ictim yemeklerden öncee ictimm yani yediklerim iyi diyorsunn öylemiii

iyi iyi karbonhidrat çok az zaten yediklerinde.

Sirkenin faydası var bence,çünkü ben 1,5 ay hiç kilo verememiştim,tamamen durmuştu.Sonra elma sirkesine başladım ve anında kilo da vermeye başladım.sonra devam ettim 1 ay sirkeli su içtim,sabah kahvaltıdan önce ve akşam yemekten önce,sürekli de verdim kilo hiç durmadı.Hergün değişiyodu,200-300 gram veriyodum.bu sıra biraz yavaşladı ama durmak yok ! :)

iyi iyi karbonhidrat çok az zaten yediklerinde.

Sirkenin faydası var bence,çünkü ben 1,5 ay hiç kilo verememiştim,tamamen durmuştu.Sonra elma sirkesine başladım ve anında kilo da vermeye başladım.sonra devam ettim 1 ay sirkeli su içtim,sabah kahvaltıdan önce ve akşam yemekten önce,sürekli de verdim kilo hiç durmadı.Hergün değişiyodu,200-300 gram veriyodum.bu sıra biraz yavaşladı ama durmak yok ! :)

vayyyy süpermiss canim yaaa

Bugün peynirli közlenmiş kırmızı biber ve tavuk (fırında, nerdeyse yarım tavuk :D) yedim. Biberlerin içini lor peyniri ve yumurta ile doldurup çok az zeytinyağında kızarttım. Bolca da salata. Karbonhidrat değeri 20 gram kadar sanırım.

Back