verdim aslında iki haftada 3 kilo verdim hemde tam uymayarak ama geri aldım hepsini çünkü kendimi tutamıyorum çok yiyorum da
uheuha Kaç kiloydun sen ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
verdim aslında iki haftada 3 kilo verdim hemde tam uymayarak ama geri aldım hepsini çünkü kendimi tutamıyorum çok yiyorum da
uheuha Kaç kiloydun sen ?
aranizda benim kadar iradesiz ve pis bogaz yoktur herhaldee offff
ben varım mesela diyeti bozacak bir şey yaptım mı tutamadım diyelim kendimi daha da fazla bozmayayım demiyorum amaaan bozdum zaten deyip pasta böreğe sarıyorum:)
Sizi gidiler siziiii ben de 58 kilo olsam ben tutmam tabii yerim 88 kilo olsaydınız görürdüm szi ben,bakın nasıl tutuyodunuz kendinizi
hala 73 kiloyum hala tutmak zorundayım boğazımı
ahhh canim be bende 80 kiloyum ve halende tutamiyorumm yaa
ahh yavrummm tut sen de tut :) boyun kaç ?
162 filan kocaman popom vardi simdi bide göbek ciktii
evett kizlar bugun bogazimi tuttum ve basladimm sabah yediklerim önce sirkeli su ictim sonrada 3tane yumurta az beyaz peynir ve birazcik sucuk yedim öglende 5tane kücük köfte az salata ve bir yemek kacigi yogurt yedim sizce nasil cokmuu
çok değil yahuu iyi bence..
Akşamları da içiyomusun sirkeli su ? içiyosan yemekten önce mi ya da yatmadan önce fln mı ?
evett canim aksamda icecem fayda etcekmi bakalim ilk defa bugün ictim yemeklerden öncee ictimm yani yediklerim iyi diyorsunn öylemiii
iyi iyi karbonhidrat çok az zaten yediklerinde.
Sirkenin faydası var bence,çünkü ben 1,5 ay hiç kilo verememiştim,tamamen durmuştu.Sonra elma sirkesine başladım ve anında kilo da vermeye başladım.sonra devam ettim 1 ay sirkeli su içtim,sabah kahvaltıdan önce ve akşam yemekten önce,sürekli de verdim kilo hiç durmadı.Hergün değişiyodu,200-300 gram veriyodum.bu sıra biraz yavaşladı ama durmak yok ! :)