Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Karnım gurluyo valla şuanda,sanırım acıktımm :) ben de bugünkü menümü paylaşiyim.
SABAH
1 haşlanmış yumurta 0 puan
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği 8 puan
az peynir+3zeytin+küçük çeri domatesi 5 puan

ÖĞLE
Fırında tavuk ( küçük but ) 5 puan
Salata 10 puan ( fazla yazmış olabilirim :) )

AKŞAM
Daha yemedim ama kadınbudu yapmış annem 2 tane yerim 10 puan sayarım.

Toplam 38 puanla da kapatmış olurum bugünüü :)

vayyyy süperrr canim be allah rizasi icin bide benimkini hesaplasan aksamda kahvaltimin aynisi olacak

3 tane yumurta haşlanmışsa 0 puan,tavada az yağlı yaptıysan 1 puan
peynir 1 puan
sucuk 1 puan
5 köfte yağsızsa 0 puan aslında ( ama ben içinde ekmek olduğu için hep 2den hesaplarım ) etti 10 puan
salata ( içinde neler olduğuna bağlı ) ben salatamı 10 puan olarak hesaplıyorum,içinde havuç,kara lahana fln varsa.sadece marul,maydanoz flnsa 5 puan diyebilrsin
1 yemek kaşığı yoğurtta anca 2 puan eder

toplam 25 fln anca etmiştir yavrucumm,rahat oll :))

canimmm sanaa cok ama cok tsk ederimm yani aksam sadece 2puan dahami alacam ve 27 filanmi bitirmis olacamm bide canim sirkeyii hesapliyozz mu

Kalori yöntemiyle zayıflama diyetini yapmaya başlamıştım yeni. Çok ağır zayıflayacağımı anladım. Karbonhidrat daha çok dikkatimi çekti. Yarından itibaren bu diyete başlıyorum. Yalnız yarın pide yiyeceğiz sınıfça. Yukarıda da sordum. Acaba 1 kıymalı pide kaç karbonhidrattır? Bilen varsa söyleyebilir mi?

bence kıymalı pideyi dürüm hesabı yap başka bişey yemezssen kurtarır diye düşünüyorum ama gün içinde 0 kb almaya çalış
akşam yemeğide yeme arkadaşlar sizce

heyy pegasus seni gördüm belki beni hatırlarsın kaç kiloya düştün merak ettim

bende menümü yazayım
sabah
sucuklu yumurta 1
3 zeytin 1
birdilim kızarmış ekmek 5

öğle yok

akşam bir kase ama büyükçe tavuk çorbası az unlu 10 diyorum
bir kaşık batates yemeği 2
bir parçada cevizli sucuk pekmezli 3 küçüktü ama
oooo 22 süper demi şimdide şekersiz türk kahve içtim birde gün içinde yeşil çay

kızrmış ekmeğim neden 5 ....im markette layt tost ekmeği var 100 gr de34 kb var ve 500 grlik paket 20 dlim 100 gr 4 dilim bir dilim 9 kb kızarınca neredeyse yarılanıyor kb

slmm canim sen kac kilosun nekadar sürede kac kilo verdin

canimmm sanaa cok ama cok tsk ederimm yani aksam sadece 2puan dahami alacam ve 27 filanmi bitirmis olacamm bide canim sirkeyii hesapliyozz mu

aynen öyle olucak canımm,sirkeyi yarım su bardağına 1 yemek kaşığı koyun diyolar,ama ben ölçmeye üşeniyorum açıkçası sirke şişesini kaldırıyorum 5 kere fıslatıyorum suyun içine oldu bitti

tam da neden 5 diye düşünürken kendi kendime,aşağıda açıklamanı okudum :))) valla benimki de belki 5 tir ama hep en yüksekten hesap yapıyorum ben.akşamları fazla yemiyim diye :)

Benimkinide biriniz hayrına hesaplarımı? Çok yedim gibi geliyo motivem düştü
1 tane tost. Küçük kepekli ekmek ile yaptım. 1-2 parça sucuk peynir ve domates vardı içinde.
Yanına form çayı
Öğlen şekersiz Türk kahvesi
Akşam yeşillikli bulgur salatası
2 bardak ayran
3-4 tanede bisküvi attım ağzıma (((

tosta 10 puan diyelim,küçücük 1 dilim ekmek yiyorum ben kızarmış 8 puan diyorum düşün.senin tostunda domates fln da varmış hatta.Neyse 10 puan dedik.
yeşillikli bulgur salatası,ne kadar yediğine bağlı ama ona da 10 puan dedik sayalım.
2 bardak ayran 8 puan.
bisküvinin 1 tanesinde 4 kb var 4 tane yediysen 16 puan.

etti 44 puan.aşağı yukarı 50 ye yakın işte,keşke yemeseymişsin o bisküvileri.ben de pişman oluyorum sonra ama olsun hadi ödül vermiş ol kendine :)

güzel hesap bulgurlu şeyler aslında bizim için zor değil hemde çok doyurucu oluyor
ben kıyma salça ve baharatla bulgur çorbası yapıyorum nefis oluyor deneyin derim

Ohh ohh iyi yemişim valla. Bisküvilere resmen Ekim gitti. Bi anlık aldım attım ağzıma dayanamadım :) neyse 50 yi geçmedim ya yarın daha çok dikkat ederim :)
Teşekkürler buarada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…