Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sabah kahvaltim bunlar
3tane yumurta
yarim domates
az bisey peynir
3dilimde sucuk
bide sirkeli su ictim kahvaltidan önce
birde kosu bandimda hizli tempoda 35dk yürüdüm sizce nasilll

sabah kahvaltim bunlar
3tane yumurta
yarim domates
az bisey peynir
3dilimde sucuk
bide sirkeli su ictim kahvaltidan önce
birde kosu bandimda hizli tempoda 35dk yürüdüm sizce nasilll

Şu ana kadar yediklerin protein ağırlıklı o yüzden listenin karbonhidratı değeri nerdeyse sıfır, domates nedeniyle azcık karbonhidrat var o kadar. Sebze yemeği ve bir taneyi aşmamak kaydıyla meyve de yiyebilirsin bu durumda.

Sabah: Omlet, 1 dilim ekmek, 10 tane yeşil zeytin, şekersiz bitki çayı
Günün geri kalanında fırında hamsi ve bol bol salata.

20-30 gram karbonhidrat anca olmuştur.

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bi arkadaşım tavsiyesi üzerine.. bişey sormak istiorum malum hamilelikte oruç tutamadım amacım hem bu kısa günlerde oruç tutmak hemde bu karbonhidrat diyetini uygulamak.. günde 2 öğün beslensem bi sakıncası olur mu..

Hoşgeldin canımm..Bence bi sakıncası olmaz 50 puanı geçmediğin sürece.

kaç kilo verdin ne kadar zamanda bide..

4.5 ay oldu ben başlayalı.15 kilo verdim hatta 15,5 diyim :))

88,8 le başladım 73,1 im şuan :) ama 73 hiç göstermiyorummm,kilomu duyanlar şok oluyolar,yuh be varmısın o kadar fln iri kemikliyim sanırım :))

Sen kaç kilosun ?

maşallah canım benim çok güzel bende şimdi 83 üm bi 70 e düşsem başka bişi istemiorum

maşallah canım benim çok güzel bende şimdi 83 üm bi 70 e düşsem başka bişi istemiorum

Olur canım benim olur,bence herşey kafada bitiyo,yeterki zayıflamak istesin insan.Benim bu zamana kadar hiç zayıflama gibi bi niyetim yoktu,nişanlandım sonra düşündüm taşındımm ulenn dedim evlenicem,gelinlik giyicem,hayatımda 1 kez olucak bu,şöyle dal gibi bi gelin oliyim dedim,bi azmettim,başardım gibi bişey,az kaldı işte :)

Ben de senin gibi bi 70 olsam yeter diyodum,ama bak 70 e 3 kaldı,şimdi de 65 oliyim diyorumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…