• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Tatlandırıcıysa problem değil o zaman,1 adet kesme şekerde 12 kb var çünkü,o yüzden söyliyim dedim,kabus gibi yaa :D
Ben çayı bile 2 şekerli içerdim diyete başlamadan önce,şimdi tamamen bıraktım,kesinlikle şekerli içemiyorum artık.Bakiyim annemin şekerli çayından bi yudum içiyim diyorum,ı ıhhh tiksinç bi tat Allahın gücüne gitmesin:D

Kepek ekmeğindense ben tam buğdayı tercih ediyorum,daha doyurucu ve metabolizmanın çalışmasında büyük rolü var.

1 simitte bildiğim kadarıyla 25 kb var,ben o yüzden hiç yemiyorum ama yarım yiyebilirm aslında :) tam da yiyebilirim ama 50 puanı geçerim o zaman akşama kadar :D ya da aç kalırım :D

Canım sabah mutlaka bir şeyler yenmeliymiş.Aslında yarım simitte yeterdi bana ama güle söyleye bi baktım tam simidi götürmüşüm :52:

Tam bugdaylı yiyordum bende aslında ama eşim dün onu bulamayınca kepekli almış.Normalden iyidir yinede :34:

Umarım bende şekeri kesebilirim.Tatlıyla aram yok denecek kadar az.Şekeride kessem tam süpper olacak :46:

Maranki Yağını bende burda bir forumda okudum.Formun adı uyurken zayıfla idi sanırım.Ama lahanayı doğumdan sonra kullandım.Sıkı diyetle ve akşamları 20-25 mekikle destekleyince harika sonuçlar aldım.
Başkası söylese abartı derdim eminim ama Ben sıkı diyet,25-30 mekik ve lahana yağı ile 1 hafta sadece kalçadan 10 cm incelmiştim:34:

Herkese tavsiye ederim rahatlıkla.kız kardeşimde aynı sonucu aldı.
Kullanmaya başlayayım yine yazarım.Bu arada markası Mecit Efendi idi

Canım sabah mutlaka bir şeyler yenmeliymiş.Aslında yarım simitte yeterdi bana ama güle söyleye bi baktım tam simidi götürmüşüm :52:

Tam bugdaylı yiyordum bende aslında ama eşim dün onu bulamayınca kepekli almış.Normalden iyidir yinede :34:

Umarım bende şekeri kesebilirim.Tatlıyla aram yok denecek kadar az.Şekeride kessem tam süpper olacak :46:

Maranki Yağını bende burda bir forumda okudum.Formun adı uyurken zayıfla idi sanırım.Ama lahanayı doğumdan sonra kullandım.Sıkı diyetle ve akşamları 20-25 mekikle destekleyince harika sonuçlar aldım.
Başkası söylese abartı derdim eminim ama Ben sıkı diyet,25-30 mekik ve lahana yağı ile 1 hafta sadece kalçadan 10 cm incelmiştim:34:

Herkese tavsiye ederim rahatlıkla.kız kardeşimde aynı sonucu aldı.
Kullanmaya başlayayım yine yazarım.Bu arada markası Mecit Efendi idi

nasıl kullanılıyo peki ? yani yemeklerde,salatalarda vs. sadece bu yağı mı kullanıyoruz ? Ayy ben bi netten araştiriyim yaaa :D

Herkese merhaba

Lahana yağıda Maranki yağıda fazlalık olan bölgelere sürülüyor

Ben uyumadan önce bel bölgeme sürüp strec poşetle sarıyorum.Rahatsız edici degil.sabahta duşumu alıyorum geçiyor :16:

Lahana yağının daha etkili oldugunu söyleyebilirim 3.günün sonunda deneyimlerimden hanımlar.Ama Maranki yağıda iyi.Gerçi ben 15 ml.kadar elimde olan lahana yağımdan katmısım karışıma onunda etkisi olabilir tabii:ssz:

Ben dün akşam 2 kase aşure ile sınırı aştım sanırım:50:

Bugunde şimdiden 45 puanım bitti bile.Neyseki suyumu bol bol içtim şimdiden.Akşam yagı sürüp mekik falan çekmeyi bir iki jimnastik hareketi yapmayı düşünüyorum.Umarım evde fırsatım olur:51:

Birde twister var aslında ama akşam hem üşeniyorum hem fırsatım olmuyor.İnşallah birazda ondan yaparsam harika olacak:46:

Herkese merhaba

Lahana yağıda Maranki yağıda fazlalık olan bölgelere sürülüyor

Ben uyumadan önce bel bölgeme sürüp strec poşetle sarıyorum.Rahatsız edici degil.sabahta duşumu alıyorum geçiyor :16:

Lahana yağının daha etkili oldugunu söyleyebilirim 3.günün sonunda deneyimlerimden hanımlar.Ama Maranki yağıda iyi.Gerçi ben 15 ml.kadar elimde olan lahana yağımdan katmısım karışıma onunda etkisi olabilir tabii:ssz:

Ben dün akşam 2 kase aşure ile sınırı aştım sanırım:50:

Bugunde şimdiden 45 puanım bitti bile.Neyseki suyumu bol bol içtim şimdiden.Akşam yagı sürüp mekik falan çekmeyi bir iki jimnastik hareketi yapmayı düşünüyorum.Umarım evde fırsatım olur:51:

Birde twister var aslında ama akşam hem üşeniyorum hem fırsatım olmuyor.İnşallah birazda ondan yaparsam harika olacak:46:

Kıhkıhkıhhh :) Ben de dün akşam bi parça arnavut böreği ve 1 kase aşure yedim :D:D ama inanılır gibi değil sabah uyandığımda kilo vermiştim :D 74,1 i gördüm sabahh,akşam uyumadan önce 74,5 ti :D Gözlerime inanamadım vallahii :D

Peki bu lahana yağını aktardan mı alıcaz,pahalı bişey mi ? :)

Asure diyetimi bozdu biraz ama 66.800 olmusum.. ben haftanin 3 gunu evdeyim bu gunlerde 1 ogun light musli yiyorum ve cok ise yariyor.. hafta ici oglenleri ekmek arasi yemek zorindayim yoksa cok acikiyorum aksama kadar..

Kilo verenleri tebrik ediyorumm öncelikle:46:

Bende bu sabah uzunn zamandır bana lap diye yapışan kotumu giydim ve şimdi içinde çok rahatımm:8:

Pazar günü tartılcam ama.

Lahana yağı en son aldıgımda 15 TL idi kızlar.Yarın bende alıcam inşallahh

Benimde bugun yediklerim 30 puan oldu ve boooool booooooll su içtim yine:46:

Dal olacagız kısmetse dallll:9:

Kilo verenleri tebrik ediyorumm öncelikle:46:

Bende bu sabah uzunn zamandır bana lap diye yapışan kotumu giydim ve şimdi içinde çok rahatımm:8:

Pazar günü tartılcam ama.

Lahana yağı en son aldıgımda 15 TL idi kızlar.Yarın bende alıcam inşallahh

Benimde bugun yediklerim 30 puan oldu ve boooool booooooll su içtim yine:46:

Dal olacagız kısmetse dallll:9:

ayyyyy dar gelen bi kıyafetin içine rahatça girebilmek çookkkk mutluluk vericiiii :)

ben az önce bi hata yaptım,işten ayrılan bi arkadaşımız var,ona pasta keselim dedik ve ben de bi güzel yedim :D ama valla minnacık olanını seçtim :D

lahana yağını ben de aliyim bari belime ve bacaklarıma lazım :)

Dal gibi olucağımız günleri iple çekiyorum ama bana biraz uzak gibi :D

evet nihayet 68 i de gördüm.. çok mutluyum yeniden kilo vermeye başladım.. 60 lı rakamlar yakın zaman içerisinde yok olup gidecek... kaldı 8 kilo..aslına bakarsanız 3 ayda 7 kilo verdim ama bunun ilk 5 kilosunu ilk ayda verdim sonraki 1 ay ne verdim ne aldım aynı kaldım..şimdi yeniden vücudum yakmaya başladı ama sabitleyerek gidiyorum bence vucüt kendince önlem alıyor sürekli kilo vermiş olsaydım direncim zayfılayabilirdi böylesi daha iyi...

Herkese merhaba

Kızlar zaman zaman küçük kaçamaklar olacak elbette.İnsanız yani.Diyetteyiz diyede taş olacak dayanacak halimiz yok.Nefis diye bir şey var.Bence hiçç suçluluk duymayın.Yememiş gibi davranın diyete:40:

Kilo verenleri tebrik ediyorum ve tartıldıkları için özeniyorum ben onlara:17: Ben yarın tartılcam.Umarım gramlada olsa vermiş olurum.İncelmeyi fark ediyorum ben kendimde ama tartıda eksik çıkmak süper motive olur eminim:36:

Herkes güzel ve az karbonhidratlı bir haftasonu diliyorum :38:

ayyyyy dar gelen bi kıyafetin içine rahatça girebilmek çookkkk mutluluk vericiiii :)

ben az önce bi hata yaptım,işten ayrılan bi arkadaşımız var,ona pasta keselim dedik ve ben de bi güzel yedim :D ama valla minnacık olanını seçtim :D

lahana yağını ben de aliyim bari belime ve bacaklarıma lazım :)

Dal gibi olucağımız günleri iple çekiyorum ama bana biraz uzak gibi :D

Belinede bacaklarınada sür.nasıl faydası olacak göreceksin.İnce bir dilimcikten bir şey olmaz.Nefis var yanii dimii:51:

evet nihayet 68 i de gördüm.. çok mutluyum yeniden kilo vermeye başladım.. 60 lı rakamlar yakın zaman içerisinde yok olup gidecek... kaldı 8 kilo..aslına bakarsanız 3 ayda 7 kilo verdim ama bunun ilk 5 kilosunu ilk ayda verdim sonraki 1 ay ne verdim ne aldım aynı kaldım..şimdi yeniden vücudum yakmaya başladı ama sabitleyerek gidiyorum bence vucüt kendince önlem alıyor sürekli kilo vermiş olsaydım direncim zayfılayabilirdi böylesi daha iyi...

3 ayda 7 kilo harikaa:46: En iyisi yavaş yavaş kalıcı vermek :48:

Bugun sabah yarim kase light musli yedim ve 2 bardak sekersiz cay ictim. Oglen 1 porsiyon iskender yedim 2 tane de cig kofte.. simdi yarim kase mercimek corbasi... iskenderin icindekileri sayarsam 2 dilim pide... asiri degil gibi:) ama doyurucuydu... 40 dk yuruyus yaptim bir de bir tane portakal yiyebilirim.. zayiflayanlari ve eski kiyafetlerinden inceldigini anlayanlari tebrik ediyorum... durmak yok devam arada kacirsak da dengeleme diyeti:)

Günaydın çıtırcıklarımmmmmm :))

İğrenç bir pazartesi gününde bu neşeyi nereden buluyosun diyosunuz şimdi dimiiiii :D Tartıda 73,8 i gördüm sabahhh :D tam 15 kilo vermiş bulunmaktayım kızlar.Çok mutluyum şuan,yılbaşına kadar 70 olup,yeni yıla 70 kilo ile girmek istiyorummmm :)

Allahım sen şu kilo vermek isteyen bizlere yardım et yarabbimmmmmm :))

Cumartesi günü dolabımı düzenliyodum kızlar,yazlıklarımı kaldiriyim de kışlıklarımı çıkariyim dedim.Bi pantalon geçti elime,bayadır giymiyodum.Ay bi deniyim bakiyim dedim,aman yarabbi bi de ne göriyimmm,içinde kayboldum resmen :D Anneee anneeee diye çığlık atıyorum evin içinde resmen :D Koştu geldi reklamlara çıkaralım seni diyo :))) nerdeyse bi ben daha giricek içinee :D Böyle bi mutluluk yok.

citoless benim de öyle olmuştu canımm,ilk 1,5 ay 7,5 kilo vermiştim.Sonraki 1,5 ay gram veremedim.Ne aldım ne verdim senin de dediğin gibi.Ama bozmadım hiç diyetimi azmettim,gayrettim ve şuanda mükemmel gidiyorum.

Hep böyle devam edelim inşallah,hedefime az kaldı,7 kilocuk daha versem süper olucakk.15 veren 7 yi zaten verir dimii..

Haydi canımcıklarım hepimize kolay gelsin,öpüyorum sizleriiii..Arada kendimizi ödüllendirmeyi unutmayalım,melek ve mucizesinin dediği gibi,taş değiliz ya anacımmm,nefis yaniiii :D

Back