Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlandırıcıysa problem değil o zaman,1 adet kesme şekerde 12 kb var çünkü,o yüzden söyliyim dedim,kabus gibi yaa
Ben çayı bile 2 şekerli içerdim diyete başlamadan önce,şimdi tamamen bıraktım,kesinlikle şekerli içemiyorum artık.Bakiyim annemin şekerli çayından bi yudum içiyim diyorum,ı ıhhh tiksinç bi tat Allahın gücüne gitmesin
Kepek ekmeğindense ben tam buğdayı tercih ediyorum,daha doyurucu ve metabolizmanın çalışmasında büyük rolü var.
1 simitte bildiğim kadarıyla 25 kb var,ben o yüzden hiç yemiyorum ama yarım yiyebilirm aslında :) tam da yiyebilirim ama 50 puanı geçerim o zaman akşama kadar ya da aç kalırım
Canım sabah mutlaka bir şeyler yenmeliymiş.Aslında yarım simitte yeterdi bana ama güle söyleye bi baktım tam simidi götürmüşüm
Tam bugdaylı yiyordum bende aslında ama eşim dün onu bulamayınca kepekli almış.Normalden iyidir yinede
Umarım bende şekeri kesebilirim.Tatlıyla aram yok denecek kadar az.Şekeride kessem tam süpper olacak
Maranki Yağını bende burda bir forumda okudum.Formun adı uyurken zayıfla idi sanırım.Ama lahanayı doğumdan sonra kullandım.Sıkı diyetle ve akşamları 20-25 mekikle destekleyince harika sonuçlar aldım.
Başkası söylese abartı derdim eminim ama Ben sıkı diyet,25-30 mekik ve lahana yağı ile 1 hafta sadece kalçadan 10 cm incelmiştim
Herkese tavsiye ederim rahatlıkla.kız kardeşimde aynı sonucu aldı.
Kullanmaya başlayayım yine yazarım.Bu arada markası Mecit Efendi idi
Herkese merhaba
Lahana yağıda Maranki yağıda fazlalık olan bölgelere sürülüyor
Ben uyumadan önce bel bölgeme sürüp strec poşetle sarıyorum.Rahatsız edici degil.sabahta duşumu alıyorum geçiyor
Lahana yağının daha etkili oldugunu söyleyebilirim 3.günün sonunda deneyimlerimden hanımlar.Ama Maranki yağıda iyi.Gerçi ben 15 ml.kadar elimde olan lahana yağımdan katmısım karışıma onunda etkisi olabilir tabii
Ben dün akşam 2 kase aşure ile sınırı aştım sanırım
Bugunde şimdiden 45 puanım bitti bile.Neyseki suyumu bol bol içtim şimdiden.Akşam yagı sürüp mekik falan çekmeyi bir iki jimnastik hareketi yapmayı düşünüyorum.Umarım evde fırsatım olur
Birde twister var aslında ama akşam hem üşeniyorum hem fırsatım olmuyor.İnşallah birazda ondan yaparsam harika olacak
Kilo verenleri tebrik ediyorumm öncelikle
Bende bu sabah uzunn zamandır bana lap diye yapışan kotumu giydim ve şimdi içinde çok rahatımm
Pazar günü tartılcam ama.
Lahana yağı en son aldıgımda 15 TL idi kızlar.Yarın bende alıcam inşallahh
Benimde bugun yediklerim 30 puan oldu ve boooool booooooll su içtim yine
Dal olacagız kısmetse dallll
ayyyyy dar gelen bi kıyafetin içine rahatça girebilmek çookkkk mutluluk vericiiii :)
ben az önce bi hata yaptım,işten ayrılan bi arkadaşımız var,ona pasta keselim dedik ve ben de bi güzel yedim ama valla minnacık olanını seçtim
lahana yağını ben de aliyim bari belime ve bacaklarıma lazım :)
Dal gibi olucağımız günleri iple çekiyorum ama bana biraz uzak gibi
evet nihayet 68 i de gördüm.. çok mutluyum yeniden kilo vermeye başladım.. 60 lı rakamlar yakın zaman içerisinde yok olup gidecek... kaldı 8 kilo..aslına bakarsanız 3 ayda 7 kilo verdim ama bunun ilk 5 kilosunu ilk ayda verdim sonraki 1 ay ne verdim ne aldım aynı kaldım..şimdi yeniden vücudum yakmaya başladı ama sabitleyerek gidiyorum bence vucüt kendince önlem alıyor sürekli kilo vermiş olsaydım direncim zayfılayabilirdi böylesi daha iyi...