Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba, ben de karbonhidrat diyeti yapıyorum, henüz yeni başladım. Paylaşımlar yaparak ve sizin yaptığınız paylaşımlardan istifade ederek bu diyete daha rahat devam edebileceğimi düşünüyorum. Herkese güzel bir gün dilerim.

Son düzenleme:

Merhaba canımm,hoşgeldin aramızaa..

Sormak istediğin bişey olursa cevaplamaya hazırım :))

Kolay gelsin hepimizeee

kızlaar vermem gereken 10 kilom var bu diyeti yapacağım ama tam olarak bilmiyorum neler ne kadar yenmeli lütfen yardımcı olurmusunuz yarın başlıyorum

ne zaman başladın sen marquilla ?

2 gün oldu.

kızlaar vermem gereken 10 kilom var bu diyeti yapacağım ama tam olarak bilmiyorum neler ne kadar yenmeli lütfen yardımcı olurmusunuz yarın başlıyorum

Hoşgeldin. Günlük 50 gramdan fazla karbonhidrat almadan beslenmek gerek, sadece karbonhidrata dikkat ediliyor.

Son düzenleme:

hoşbulduk canım biraz daha açabilirmisin 50 gram nekadara eşdeğer
örnek menü vs verebilirmisin

Besinlerin karbonhidrat değerleri var canım,internetten araştırıp bulabilrsin.Onları inceleyip kendine uygun bi menü oluşturabilrsin.Ben dünkü menümü yaziyim mesela sana;

Sabah
1 haşlanmış yumurta 0 puan
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği 8 puan
Biraz peynir,2 dilim salam 2 puan

Öğle
Küçük küçük köfteli yemek vardı iş yerinde ona 5 puan dedim
150gram yoğurt 7 puan
Salata 10 puan

Akşam
Et kavurma yağsız,normalde 0 puan ama ben 5 puan dedim.

Toplam 37 puan yapıyo,zaten 50 yi geçmemen gerek.

Sabahları yumurtayı yemeni tavsiye ederim,hem 0 puan hem de tok tutuyo.Tamam bi zaman süre bööğğ geliyo yumurtadan ama yapıcak bişey yok.Ben ekmek yerine yumurta yiyodum sabahları,baktım olucak gibi değil,ekmek te ilave ettim 1 dilim :)

Handece'nin dediği gibi internetten yediklerimizin karbonhidrat değerine bakarak mümkün olduğunca 40-50 gram aralığında kalmaya çalışıyoruz. İşlenmiş gıdaların karbonhidrat miktarı fazla o yüzden fazla yeme hakkımız yok.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim..

ben sabah sucuklu yumurta yedim 3 4 dilim peynir bir dilim ekmek ..
çokmu yemişim yaaa pişman oldum

çok teşekkür ederim..

ben sabah sucuklu yumurta yedim 3 4 dilim peynir bir dilim ekmek ..
çokmu yemişim yaaa pişman oldum

sucuklu yumurta 2 puan
peynir 1 puan
ekmek 8-12 puan arası değişir,normal ekmek,tam buğday,kepekli fln.
Ben tam buğday yiyorum,kızartıyorum.kızartıldığında hem karbonhidratı hem kalorisi düşüyo çünkü.belki az belki fazla sayıyorum ama 8 puan olarak hesaplıyorum.

Senin toplam 12-13 puan civarında olmuş kahvaltın.pişman olucağın bişey yok,güzel gidiyosun :)

Bol bol su içmeye çalış.

Bi de bi tüyo daha veriyim,karnın çok acıktığında atıştırıcak bişeyler bulamıyosun ya hanii,ahhh ben çok iyi bilirim,lanet olsun :)
Allahım bi bisküvi atsam ağzıma diyosun,ı ıhh yok 1 tanesinde 4 kb,bi parçacık çikolata atiyim diyosun ı ıhh o da olmaz
Bi avuç kabak çekirdeği ye 2 puan de :) Hem metabolizmayı da çalıştırır..

Gününüz nasıl geçti? Diyet nasıl gidiyor?

Günün puanı # 39

2 yumurta, 2 salatalık, 150 gram beyaz peynir, 1 kase tarhana çorbası, tavuk döner (pide ve garnitürleri yemedim), 1 mandalina, 1 bisküvi

Son düzenleme:
Gününüz nasıl geçti? Diyet nasıl gidiyor?

Günün puanı # 39

2 yumurta, 2 salatalık, 150 gram beyaz peynir, 1 kase tarhana çorbası, tavuk döner (pide ve garnitürleri yemedim), 1 mandalina, 1 bisküvi

Valla benimki bugün pek iyi gitmedi sanırım :))
43 puan oldu şimdiden,işteyim şuan,eve gidince bişey yemiycem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…