Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

düğününe eger bi kaç ay varsa elma sirkesini dene derim ben düğünümden 4-5 ay önce başladım çok faydasını gördüm tabi yediklerime dikkat ederek ama evlilik ve doğum olunca bu hale geldim,inan aynaya bakmak istemiorum

Elma sirkesine de başladım,bi ara durdu kilom 1,5 ay gram vermedim,ayy bi sinirlerim bozuldu.yeme yeme kilo verme iyi mii ! işte tam o sırada emla sirkesi yetişti imdadıma şükürler olsun 1 aydır içiyorum ama 2 gündür bıraktım.Biraz ara verilmeli diyolar ya o yüzden ara verdim.Düğünüm ağustosta kısmetse,daha çok var

moralini bozma öyle,aynaya baktıkça daha da hırs yap :)

Ben lazer epilasyona gdiyorum,orda bi ayna var,% 10 kilo verdiğinizde yazıyo üstünde.Aynanın karşına bi geçtim aman allahım dal gibi gördüm kendimi şimdi zayıfladıkça her gittiğimde mutlaka geçiyorum o aynanın karşısına.Düşünsene 80 kiloysan 8 kilo vermiş halini görüyosun aynada.süper bişeyy her eve lazım valla

hosbulduk canimm offff ya lanet olsun benim bogazima birtürlü tutamiyorum sabah cok iyi gitti sporumuda yaptim ama öglen cikolata filan derken bozdum napacagimi bilmiyorummm yedikce yiyorummm

Bişeycik olmaz üzülme,bugünlük kendine ödül vermiş ol hadi ama önümüzdeki 1 hafta kaçamak yapma :)
Canın çok tatlı istediğinde atıver ağzına bi parça bitter,em dur işte :))) Ben hep öyle geçiştiriyorum,gerçi bugün yarım kase sütlaç yedim :)) Kayınvalidem pek ısrar etti napiyim kıramadım,ayıp oluyo kadına da ayy o yasak bana ayy ben onu yiyemem anne Yedim mecbur napiyim

ayyy canim benim bir huyum var diyetteyken kacamak yapamam yaparsam direk bozuyorumm ac degilim ama öylesine keyfimden yiyorumm yarinda benim kv cagirdi kisir yapcaz diye en iyisi pazartesiyi beklemek bende doyasiya cikolatalarimi yiyorum hatta simdi bile elimdee hehehe

Canın çok çektiyse 1-2 parça çikolata yiyebilirsin, iki parça çikolata 8-10 gram karbonhidrat hakkını götürür ama canın tatlı çektiğinde masum bir kaçamak olabilir. Tabi 1-2 parça ile yetinebilmek şartıyla :)

kolay gelsin arkadaşlar bende 85 den 71 e düştüm şimdi 60 a kdar inmek istiyorum bu diyetle zayıfladım handece seni sürekli okuyorum bence bu şeklde beslenmeyi hayat tarzı haline getirmeli ve arada canın çektiğini yemeli tabii koruma sürecinde

ben haftada bir bozuyorum o gün canım ne çektiyse yiyorum ama midem öööle küçülmüşkü eskiden ne oburmuşum diyorum
hemen midem şişiyo bırakıyorm

canım sen ne kadar zamanda verdin?

Günaydın Çıtır Adayları
Ben bu diyeti 1 yıl önce yapmıştım bu sitedeki arkadaşlarla.Ama katılım olmayınca hevesim kırılmıştı bırakmıştm.Sadece 2 kilo vermiştim.Yeniden yapma kararı aldım ve karar verir vermez kim var kim yok diye sayfaya girdim.Eskilerden kimse yok ama olsun.Eğer aktif olursak yardımlaşarak birlikte güzelce verebiliriz kilolarımızı.Ben hergün menümü yazmaya çalışıcam kolay gelsin hepimize

o kadar sıkmadım hiç vermediğim zamanda oldu haftada 1 verdiğimde ama toplam 4 ayda verdim şimdi ben bu diyetin kuralını kaptım hiç puan saymadan sebzeli etli yemekler yaparak devam ediyorum insanı zorlamoıyor
yeşil çay ve şekersiz türk kahve içiyorum
ama ben sabah kahvaltımı 9 gibi yapıp akşam 5 e kadar yemek yeme imkanım olmadan yapıyorum 2 öğün yiyerek yapıyorum alıştım meyvelerinde sadece tadına bakıyorıum hafta sonlarıda bir gün serbest

Bende yaklaşık 10 gündür diyetteyim. Karatay diyeti yapmaya çalışıyorum. Kurallar neredeyse aynı
Ekmeği tamamen kestim onun yerine ceviz yiyorum. Akşam 7 den sonra birşey yemiyorum. Kahvaltıda mutlaka yumurta yiyorum. Acıkınca ayran içiyorum. Ayran serbest. Yoğurt ve cevizde atabilirsiniz ağzınıza:) şekeride kestim. 10 gündürde tartılmıyorum:) tartımın pili bitmiş. E son 76.5 falandımm

Öğle vakti başlayan ve yarım saat öncesine kadar devam eden baş ağrısıyla cebelleştim bugün. Karbonhidratı azalttığım için böyle bir sorun yaşadım sanırım, nerdeyse tamamen karbonhidratlardan ibaret bir beslenme planım varken böyle bir diyet benim için radikal bir seçim olmuştu. 1-1,5 saat önce diyete pek de uygun olmayan şeyler yedim, işlenmiş ve şekerli gıdalardan :) Şimdi daha iyiyim ve şiddetli baş ağrısından kurtuldum.

kızlar bende başladım bugün sadece yumurta et falan yiycem karbonhidratı çok az tutucam .)

ayy ayy ayyyy aman da amannnn :) çıtırcıklar çoğalmış burdaaa :)

Haydi kızlar hep birlikte incelelimmmmm.sabah 72,9 u gördümm :)
bugün kaçırdım biraz,halama gittim yedim de yedim ama olsun ödül günümdü bugün :)
Yarın tam gaz devamm :)

ben de o kadar zamanda verdim işte,dediğin gibi artık ben de öğrendim kuralı ama yine de hesaplıyorum işte gün gün..

şekersiz türk kahvesine bile alıştım yani,önceden çayı 2 şekerli içerdim şimdi tek şeker bile içemiyorum :)

kızlar tatlandırıcıı alın için de 1200 tane var ben neskafe goldla filan içiyorum aşırı güzel oluyor ve tok tutuyor:)

kızlar tatlandırıcıı alın için de 1200 tane var ben neskafe goldla filan içiyorum aşırı güzel oluyor ve tok tutuyor:)

ben ilk zamanlar denemiştim,şekersiz içemiyorum diye ama tiksinç gelmişti tadı :) şimdi ne tatlandırıcı ne şeker hiçbirini kullanamıyorum :)

uzun süre aradan sonra tekrar başlayabildim bugün bu defa 40 puan tutmayı düşünüyorum daha önce 50 yapmştım

verdim aslında iki haftada 3 kilo verdim hemde tam uymayarak ama geri aldım hepsini çünkü kendimi tutamıyorum çok yiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…