Olur canım benim olur,bence herşey kafada bitiyo,yeterki zayıflamak istesin insan.Benim bu zamana kadar hiç zayıflama gibi bi niyetim yoktu,nişanlandım sonra düşündüm taşındımm ulenn dedim evlenicem,gelinlik giyicem,hayatımda 1 kez olucak bu,şöyle dal gibi bi gelin oliyim dedim,bi azmettim,başardım gibi bişey,az kaldı işte :)
Ben de senin gibi bi 70 olsam yeter diyodum,ama bak 70 e 3 kaldı,şimdi de 65 oliyim diyorumm :)
düğününe eger bi kaç ay varsa elma sirkesini dene derim ben düğünümden 4-5 ay önce başladım çok faydasını gördüm tabi yediklerime dikkat ederek ama evlilik ve doğum olunca bu hale geldim,inan aynaya bakmak istemiorum
Sen de hoşgeldin canım,benim de hedefim 65,hadi başarıcaz inşallah :)
hosbulduk canimm offff ya lanet olsun benim bogazima birtürlü tutamiyorum sabah cok iyi gitti sporumuda yaptim ama öglen cikolata filan derken bozdum napacagimi bilmiyorummm yedikce yiyorummm
Bişeycik olmaz üzülme,bugünlük kendine ödül vermiş ol hadi ama önümüzdeki 1 hafta kaçamak yapma :)
Canın çok tatlı istediğinde atıver ağzına bi parça bitter,em dur işte :))) Ben hep öyle geçiştiriyorum,gerçi bugün yarım kase sütlaç yedim :)) Kayınvalidem pek ısrar etti napiyim kıramadım,ayıp oluyo kadına da ayy o yasak bana ayy ben onu yiyemem anneYedim mecbur napiyim
ayyy canim benim bir huyum var diyetteyken kacamak yapamam yaparsam direk bozuyorumm ac degilim ama öylesine keyfimden yiyorumm yarinda benim kv cagirdi kisir yapcaz diye en iyisi pazartesiyi beklemek bende doyasiya cikolatalarimi yiyorum hatta simdi bile elimdee hehehe
kolay gelsin arkadaşlar bende 85 den 71 e düştüm şimdi 60 a kdar inmek istiyorum bu diyetle zayıfladım handece seni sürekli okuyorum bence bu şeklde beslenmeyi hayat tarzı haline getirmeli ve arada canın çektiğini yemeli tabii koruma sürecinde
ben haftada bir bozuyorum o gün canım ne çektiyse yiyorum ama midem öööle küçülmüşkü eskiden ne oburmuşum diyorum
hemen midem şişiyo bırakıyorm
o kadar sıkmadım hiç vermediğim zamanda oldu haftada 1 verdiğimde ama toplam 4 ayda verdim şimdi ben bu diyetin kuralını kaptım hiç puan saymadan sebzeli etli yemekler yaparak devam ediyorum insanı zorlamoıyor
yeşil çay ve şekersiz türk kahve içiyorum
ama ben sabah kahvaltımı 9 gibi yapıp akşam 5 e kadar yemek yeme imkanım olmadan yapıyorum 2 öğün yiyerek yapıyorum alıştım meyvelerinde sadece tadına bakıyorıum hafta sonlarıda bir gün serbest
kızlar tatlandırıcıı alın için de 1200 tane var ben neskafe goldla filan içiyorum aşırı güzel oluyor ve tok tutuyor:)
uzun süre aradan sonra tekrar başlayabildim bugün bu defa 40 puan tutmayı düşünüyorum daha önce 50 yapmştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?