selam yasemın sana basarılar dılıyorum ben kılo vermege devam edıyorum benım kıa vadede kılo vermek gıbı bır dusuncem yok 6 ogunle ugrasacak sabrım da yok kendımı eve hapsetmem lazım kı uygulayabıleyım doktorun muaynehanesı hıc olmadıgı kadar dolu kılo veren ınsanlar cok belkı sana yaramadı bunye meselesı ben devam adıyorum daha bılınclı bır sekılde cok kuculdum seanslar ucuzladı eskıler ıcın zaten topıkte kac kısıydık kopma cok normal sevgıler[/QUOTE
Sağol güldalcım.Topikte zaten bir sen varsın kilo verebilen istikrarlı bir şekilde sonuca oluşan bir sen kaldın.Dr un muayenehanesi hep doluydu zaten.Ama kilo verdiklerindenmi bizim gibi reklamlara kanıp geldiklerindenmi onu bilmem.Ama veren olsa eminim yazardı.En azından Fevzi bey yazdırırdı.Bu platformu kendi çok iyi bilir çünkü.Hepimiz pes etmişken kendini aklama adına yapardı diye düşünüyorum.Neyse seni tebrik ediyorum.İnşallah geri almazsın çünkü senin kilo verme sebebini duyunca gerçekten çok üzülmüştüm.Eşinin istediği gibi olmuşundur artık.Zayıf ve sağlıklı kalman dileğiyle..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karboksipunktur ile kilolara veda..
- Konu Sahibi cimcime81
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Selam kızlar kusura bakmayın cevap veremedim yoğunluktan.Malum kurban bayramı geliyor baharat satışları çok yoğun :)Öncelikle şunu söyleyim Gonca diyorum artık çok samimi ve olaya ticari yaklaşmıyor.Motivasyon süper arada kaçamaklarım oluyor hiç gizlemiyorum söylediğim halde kızmıyor.Olacak bunlar diyor başka birşey demiyor.Şuan regl dönemimdeyim beklemeye aldım bitsin tam kilo kaybını veririm.Öğün sayımız 7ye çıktı.Ücreti ben pazarlık yaparak ilk ay haftada 1 kez toplam 4 seferi 500tl ye anlaştım.2.ay fiyat düşecek.Eğer seans seans verirseniz seans başı 150tl.Ben spor yapamıyorum genede kilolar gidiyor vakit bulup günde yarım saat yürüsem süper olucak ama malum kış ayı akşam erken kararıyor hava.Birde kızımın 1.sınıf olduğundan okuma çalışmaları bir hayli yoruyor.Gelişmeleri yazarım .Görüşmek üzere :)))
selam yasemin cok ucuz demistin 4 seans 500 tl fazla degilmi ben 500 tl ye doktordan 10 seans aliyorum tabi tercih meselesi umarim kilonu istedigin sekilde rahatca verebilesin geri almadan ben hayirlisi ile 98 lerden 70 lere iniyorum emin adimlarla pekistire pekitire sevgiyle kal
bu başlığı açan ve bilgilenmemiz konusunda yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
eşim ve ben doktordan randevu almıştık ama sonra seyahatimizden dolayı randevuyu ertelemek zorunda kaldık ve ben buradaki yazılanları okudum aydınlandım
bu konuda kime güveneceğimizi şaşırmamız gayet normal çünkü bizler sessiz kaldıkça her zayıflatırım diyen kazandığıyla kalıyor maalesef
eşim ve ben doktordan randevu almıştık ama sonra seyahatimizden dolayı randevuyu ertelemek zorunda kaldık ve ben buradaki yazılanları okudum aydınlandım
bu konuda kime güveneceğimizi şaşırmamız gayet normal çünkü bizler sessiz kaldıkça her zayıflatırım diyen kazandığıyla kalıyor maalesef
bu başlığı açan ve bilgilenmemiz konusunda yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
slm toprak,ben çok bilinçli ve araştırarak fevzi beye gitmedim,evime yakındı,fiyat uygundu,diyet yoktu bir nevi kolayıma geldi..giderken ve ve bıraktıktan sonra ve hala bir sürü sıkıntı yaşadım,üstüne 3-4 kilo daha aldım..işin kötüsü benim gibi bir kaç arkadaşımıda kolundan tutum oraya götürdüm.başarısı var ve bence yüzde beş..cevizde yemekten cildim bozuldu et yemekten kolestrolüm çıktı.bir dediği birini tutmadı..börek ye dedi birşey olmaz baktık veremiyorum yeme dedi..önce 10 seans dedi sonra 30 seansa çıktı..kötü bir dönemdi asla tavsiye etmen kendi adıma konuşuyorum..muhayanesinde ilgi sıfır kapı dışında bekliyosunuz..motivasyon sıfır..kızdırınca kızıyo..YALNIZ BİR GERÇEK VAR KARBOKSİ GERÇEKTENDEN CANINIZ TATLI İSTEMİYOR VE SIKILAŞMA OLUYOR,BENCE ZAYIFLAR GİTMELİ,,neyse sonrasında çapa,bakırköydevlet hastanesi diyet bölümü,clinica etiler sağlık merkezi,ayrıca aile daoktorum,medicana vs gibi yerlerde araştırma yaptım çünkü çok tekmıştım bu yöntem iyimi kötümü diye..en doğru en sağlıklı en akılcıl DİYET VE SPOR BAŞAK OLAZ BİR ÖMÜR SAĞLIKLI DIŞARDAN VÜCÜDA HİÇ BİŞİ SOKMADAN..Şimdi gonca güzele gidiyorum ve çok mutluyum ,kilo veriyor,acıkmıyor,azarlanmıyor,yalan söylemiyorum mutluyum..bunlar benim şahsi düşüncelerim herkesin bayramını kutluyorum,allaha emanet olun..
slm toprak,ben çok bilinçli ve araştırarak fevzi beye gitmedim,evime yakındı,fiyat uygundu,diyet yoktu bir nevi kolayıma geldi..giderken ve ve bıraktıktan sonra ve hala bir sürü sıkıntı yaşadım,üstüne 3-4 kilo daha aldım..işin kötüsü benim gibi bir kaç arkadaşımıda kolundan tutum oraya götürdüm.başarısı var ve bence yüzde beş..cevizde yemekten cildim bozuldu et yemekten kolestrolüm çıktı.bir dediği birini tutmadı..börek ye dedi birşey olmaz baktık veremiyorum yeme dedi..önce 10 seans dedi sonra 30 seansa çıktı..kötü bir dönemdi asla tavsiye etmen kendi adıma konuşuyorum..muhayanesinde ilgi sıfır kapı dışında bekliyosunuz..motivasyon sıfır..kızdırınca kızıyo..YALNIZ BİR GERÇEK VAR KARBOKSİ GERÇEKTENDEN CANINIZ TATLI İSTEMİYOR VE SIKILAŞMA OLUYOR,BENCE ZAYIFLAR GİTMELİ,,neyse sonrasında çapa,bakırköydevlet hastanesi diyet bölümü,clinica etiler sağlık merkezi,ayrıca aile daoktorum,medicana vs gibi yerlerde araştırma yaptım çünkü çok tekmıştım bu yöntem iyimi kötümü diye..en doğru en sağlıklı en akılcıl DİYET VE SPOR BAŞAK OLAZ BİR ÖMÜR SAĞLIKLI DIŞARDAN VÜCÜDA HİÇ BİŞİ SOKMADAN..Şimdi gonca güzele gidiyorum ve çok mutluyum ,kilo veriyor,acıkmıyor,azarlanmıyor,yalan söylemiyorum mutluyum..bunlar benim şahsi düşüncelerim herkesin bayramını kutluyorum,allaha emanet olun..
sevgili turdinaz sen ve senin gibi güzel yürekli arkadaşlar sayesinde bir yanlıştan döndüğüm için kendimi şanslı hissediyorum
sanırım gonca güzele yasemintokus arkadaşımız da gidiyor ve o da memnun
bayramdan sonra bende düşünüyorum karşılığında para veriyoruz ve en güzel faydayı sağlamak hakkımız diye düşünüyorum
açıklamaların için yardımların için tekrar teşekkür ederim
herkesin bende bayramını kutlarım
sevgili turdinaz sen ve senin gibi güzel yürekli arkadaşlar sayesinde bir yanlıştan döndüğüm için kendimi şanslı hissediyorum
sanırım gonca güzele yasemintokus arkadaşımız da gidiyor ve o da memnun
bayramdan sonra bende düşünüyorum karşılığında para veriyoruz ve en güzel faydayı sağlamak hakkımız diye düşünüyorum
açıklamaların için yardımların için tekrar teşekkür ederim
herkesin bende bayramını kutlarım
kesinlikle git,yiyeyerek rahatca 1.5 kiloyu 9 günde verdim yağ vs.dahil,bayram için ayrı diyet verdi malum her yer tatı hamur işi..biz bir buçuk kilo vercez diye fevzide ölüyorduk..k.i.b.
merhaba arkadaslar ben sitenize yeni üye oldum şu karboksipunktur için bi kaç soru sorcakdım bende dün ilk seansımı yaptırdımda bütün mesajlarınızı okuma fırsatım olamadı ama hiç bi kişi bile memnun deilmi bundan ya bi kaç mesajı okudum pek memnun olmamıs gibi görünüyosunuz yan etkisini fln gören oldumu acaba yaptırdım ama pişman olmak istemiyorum. diyetle fln kilo veremiyorum daha önce 2 defa 18 20 kilo verdim ama ikisindede iki katını aldım geri bu yönteme bunun için yonlendim kötümü ettim sizce ?_
merhaba canım hayırlı olsun ben bu yotemle 15 kılo verdım hıc dıkat edemedım o yuzden yavas verdım ama sımdı dıkkat edıyorum hızla vermege basladım sadece doktorun soyledıklerını uygula sabırlı ol vereceksın bende dıetle cok kılo verdım aldım saatlerıne dıkkat et duzenlı yasa kılo veremeyen arkadaslarımız 4 5 kısı ben 20 kılo vermıs ıncecık olmus kac kısı gordum yan etkısı hıc yok sıtenın eskılerındenım hala devam edıyorum ıdeal kıloma gelınceye kadarda devam edecegım buraya sureklı yazabılırsın ben burda olacagım destek oluruz ınsaallah hedefımıze en kısa zamanda ulasırızmerhaba arkadaslar ben sitenize yeni üye oldum şu karboksipunktur için bi kaç soru sorcakdım bende dün ilk seansımı yaptırdımda bütün mesajlarınızı okuma fırsatım olamadı ama hiç bi kişi bile memnun deilmi bundan ya bi kaç mesajı okudum pek memnun olmamıs gibi görünüyosunuz yan etkisini fln gören oldumu acaba yaptırdım ama pişman olmak istemiyorum. diyetle fln kilo veremiyorum daha önce 2 defa 18 20 kilo verdim ama ikisindede iki katını aldım geri bu yönteme bunun için yonlendim kötümü ettim sizce ?_
ya çok tesekür ediyorum okadar moralim bozulduki (bi an sanki kendimi kandırlmıs ve param bosa gitmiş gibi hissettim ege bu yöntemlede kilo veremezsem artık umudumu kesicem sanırm çok8 büyük bi moral bozuklugu olmaya basladı bu bende ::: insallah hedefime ulasırımda hem param hemde zamanım boşa gitmemiş olur.
bak canım bız burda 10 kısı kadardık buraya yazmayıp kılo veren kac kısı var bılıyormusun en az 4000 bın kısı eger bu kadar korkak yaklasırsan zaten olmaz ınanman lazımbırde dıkkat etmen boslama doktorun soyledıklerını vereceksın emın ol ya en azından ac kalmıyoruz gucsuz kalmıyoruz hafıf yuruyusler yemekten sonra suyunu ıc kendıne de doktoruna da vereceksın ben persembe gunu saat 2 3 gıbı orda olacagım ıstersen gorusebılırız
ben persembe günü gidicem ama çalıştıgım için aksam randevu aldım ben :) aslında çok iyi olurdu fikir alma açısından ama olsun daha çok gitcem sanırım :) bigün karsılasırız elbet :) kendime güveniyorum ben vermem gerektigine inanıyorum en azından bu kilolardan bu defa çok sıkıldıgımı biliyorum :) insallah çok güzel sonuclar alırım. burda paylasırım sonuclarımıda