slm toprak,ben çok bilinçli ve araştırarak fevzi beye gitmedim,evime yakındı,fiyat uygundu,diyet yoktu bir nevi kolayıma geldi..giderken ve ve bıraktıktan sonra ve hala bir sürü sıkıntı yaşadım,üstüne 3-4 kilo daha aldım..işin kötüsü benim gibi bir kaç arkadaşımıda kolundan tutum oraya götürdüm.başarısı var ve bence yüzde beş..cevizde yemekten cildim bozuldu et yemekten kolestrolüm çıktı.bir dediği birini tutmadı..börek ye dedi birşey olmaz baktık veremiyorum yeme dedi..önce 10 seans dedi sonra 30 seansa çıktı..kötü bir dönemdi asla tavsiye etmen kendi adıma konuşuyorum..muhayanesinde ilgi sıfır kapı dışında bekliyosunuz..motivasyon sıfır..kızdırınca kızıyo..YALNIZ BİR GERÇEK VAR KARBOKSİ GERÇEKTENDEN CANINIZ TATLI İSTEMİYOR VE SIKILAŞMA OLUYOR,BENCE ZAYIFLAR GİTMELİ,,neyse sonrasında çapa,bakırköydevlet hastanesi diyet bölümü,clinica etiler sağlık merkezi,ayrıca aile daoktorum,medicana vs gibi yerlerde araştırma yaptım çünkü çok tekmıştım bu yöntem iyimi kötümü diye..en doğru en sağlıklı en akılcıl DİYET VE SPOR BAŞAK OLAZ BİR ÖMÜR SAĞLIKLI DIŞARDAN VÜCÜDA HİÇ BİŞİ SOKMADAN..Şimdi gonca güzele gidiyorum ve çok mutluyum ,kilo veriyor,acıkmıyor,azarlanmıyor,yalan söylemiyorum mutluyum..bunlar benim şahsi düşüncelerim herkesin bayramını kutluyorum,allaha emanet olun..