• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karboksipunktur ile kilolara veda..

arkadaşlar slm
seanslarım bitti,sonuç aynı,başlangıç gibi,grafiktenmi neden bilmem dr benim ile yemek yememişsin diyip iddalaşmadı,vucut birşeyleri tamir ediyo vs,çok araştırdım ve çok sorguladım,hem kendimi hem dr.u,sizleri baştan sonu tekrar tekrar okudum ,ebru hanımla uzun uzun konuştum müşterilerle,muayaene heryerde ücretsiz olduğu için bir çok dr ile görüştüm ve bir çok uzmana derdimi anlattım,daha öncede yazmıştım ben çok kilolu biri değilim ve metabolizmam da ii çalışıyor,üstelik tüm drlar ve bende bunun farkındayız cildimin çok elastik olduğunu söylüyorlar,tüm bunlara rağmen hiç kaçamaksız herşeyi yapmama rağmen ol ma dı ..olmadı!
geçen gün bir dr arkadaşımla konuştum,daha öncede beni uyarmıştı dün etilere yanına gittim,dr bey de daha önce o taraftaymış biliyosunuz zaten şu an söylememin doğru olmayaca olumsuz luklar anlattı ,çıldırdım..her gittiğimde beni ikna ettiler,ayrıca şahıslarıyla ilgili bir problemim de yok ,biraz karışık yazdım farkındayım,işin özü ve tüm bunlardan çıkardığım
1)dr bu yönteme inanıyor ve gerçekten güveniyor,sahtekar değil
2)dr bu yönteme o kadar inanmışki bizimde o raya gittiğimizde inanmamamız mümkün değil
3)bu yöntem bence hala denem aşamasında ve herkesda tutmuyor ve zaten araştırılmıyor tahlillerimiz vs(toplumda birsürü insan hasta veya mikrop taşıyo ama haberleri bile yok)
4)ciltte evt bir miktar sıkılık oluyor ama bu gerçekten cildi sağlıklı olanlarda oluyor
5)yine bence karboksipunktur doğru bir yöntem ama zayıflık için değil,iyice zayıfladıktan sonra sağlıklı yaşam vucut sıkılığı için bunun içinde en az 2000 tl i ve en az 8 ayı gözden çıkarıp ve yaz mevsimi haricinde başlanmalı ve bir çok dr bunun uyarsını yapıyor..

çünkü bu uzun vadede ciddi kamp dönemi gerektiriyo ve hala deney halinde,o kadar çok insan varki,en son bugün başka bir uzmana gittim,bahçeli evlerdeydi yeri,dr bana bu söylediğiniz sistem ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum ve yorum yapamam ama bana fevzi beyden çok hasta geldi ve çok mutsuz olan,üstelik dr bana şöyle bişey dedi,üstün makinalara sokuyoruz,zaten neleri yemeniz gerektiğini biliyorsunuz bu yüzden ektra diyetler ve ağır sporlar tabiki günümüzde yok,Valla çok üzüldüm en başta toplanalım dedim parada zaman da gitti,diğer arkadaşım benden önce bıraktı,zaten bu 2.10 seans indirimleride bu şikayetler üstüne yaptıklarını düşünüyorum.
arkadaşlar bırakın motivasyonu,2 kilo verildi diye tek sevinilen yer burası komik olduk valla..ben son kez yazıyorum,artık toplanılsada gelmem ben gereken cvplarımı da dr verdim,yalnız olmasam daha iyiyidi,neyse size başarılar,unutmayın zararı neresinden dönülse kar daha yaz b,tmedi.sevgilerimle,hoşçakalınnn

offf offf valla kafam allah bullak, turdilnaz ın haklı olduğu yerler var galiba , şöle bi düşünürsek şimdiye kadar bizi motive eden hep ufak kilo kayıpları oldu, oysaki zaten başladığımız yerdeyiz arada kilo alıyoruz tekrar aynı noktaya düştüğümüzde seviniyoruz, normal spor ve diyetle arad kaçamaklarla ayda en az 3 kilo gider zaten , bilmiyorum 2 seans sonra benimde bitiyo, 3 tane daha alcam şu an indirimde diye sonra devam etmicem , seanslar bende aman aman bi etki yapmadı selülitlerde biraz azalma var o kadar aynı kıyafetleri giyiniyorum inceldiğim falan yok, bide tabi 10 seans yeterli demişti doktor :( bende çok fazla kilo yok,4 kilo falan 1 kilosu bile gitmedi 10 seanstır bi ara çıktım ve geri düştü o kadar , yemekten tiksinir oldum, artık hafif diye karpuz bile yiyemiyorum bana göre bu diyetlerin an ağırı , süreklide et et yenmezki yaz günü :( neyse ben fazla doluyum umarım sizlerde işe yarar, yasemincim senin kaçtı kilon son seans ?

selam kızlar...durumlar nasıl? şusıralar sık sık giremedim kusura bakmayın... benim durumum kilo vermem var ama çok çok az...seanslarımın bitmeside yaklaşıyor ... bir dostum m......a diye bir hastanede karbondioksit gazı verildiğini ve incelmenin müthiş olduğunu söyledi...30 ya da 40 dk sürüyormuş seanslar yağ olan incelme istenilen bölgelere gaz veriliyormuş yakınlarından yaptıranlar memnunmuş...üstelik 900 tl ya 16 seansı burası bitince gideceğim yer olacak... bikaç kilo için bu kadar çabaya gerek yok stres oldum ...doktorun bir dediği bir dediğini tutmuyor... kesin yasak diye listeye yazıyor sonrada yiyebilrisiniz diyor ben anlamadım bu işi...kobay durumunda gibi hissettim kendimi bu böyle gitmez..seans ücretleride düşmüş ee biz kekmiydik neden bize daha fazla ödeme yaptırıldı...üstelik bir kaç saniyelik gaz için.diğer dediğim yerde seans süresi uzun seanslar daha çok ve incelme sıkılaşma olanlarda var yok anam yok bu iş yaş...

Kızlar son yorumların tümüne katılıyorum.Ben hiç yanlış yaptığımı düşünmüyorum.Ama artık pes.Dr un tutarsız söylemleri yüzünden dengemi şaşırdım.Aptal değiliz çok şükür ama verdiğim 950tl den ziyade harcanan zamana ve umutlarımı helal etmiyorum.Benki geçen yıl 23kg vermiş insanım bu yöntemin başkalarını bilmem ama benim vücudumda etki etmediğini kabullenmesi gerekirken hala seansa çağırmasını resmen kınıyorum.Şunu kabul ediyorum diyet ve spor olmadan bu iş olmuyor.Ama kolayını seçtiğimden başıma bunlar geldi.Ben olayı bitirdim kafamda.Allah devam edenlere tez zamanda daha fazla soyulmadan bırakmayı nasip eylesin diyeyimde benim yanlışıma düşmesinler.

selam arkadaslar bakıyorum herkeste bır umıtsızlık ben kendımden haber vereyım ben cozuldum 9 kılo gıttı 26 sensta en son 4 gunde ıkı kılo verdım ben memnunum amacım kılo verıp almamak dıetısyenlerde verdıgım kılonun 2 mıslını aldım bu benım ıcın ıdeal ben sıze kendı yolunuzda basarılar dılıyorum

Selam güldal 26 seans vay beee.Hani 10-15 seansta oluyodu bu iş.Zaman olarakta uzunca bir süre olmuştur sanırım.Maddi açıdan da dr eğer sana ücretsiz seans vermediyse oldukçada sarsılmışındır.ınşallah umutların boşa çıkmaz arkadaşım.

selam kızlar...durumlar nasıl? şusıralar sık sık giremedim kusura bakmayın... benim durumum kilo vermem var ama çok çok az...seanslarımın bitmeside yaklaşıyor ... bir dostum m......a diye bir hastanede karbondioksit gazı verildiğini ve incelmenin müthiş olduğunu söyledi...30 ya da 40 dk sürüyormuş seanslar yağ olan incelme istenilen bölgelere gaz veriliyormuş yakınlarından yaptıranlar memnunmuş...üstelik 900 tl ya 16 seansı burası bitince gideceğim yer olacak... bikaç kilo için bu kadar çabaya gerek yok stres oldum ...doktorun bir dediği bir dediğini tutmuyor... kesin yasak diye listeye yazıyor sonrada yiyebilrisiniz diyor ben anlamadım bu işi...kobay durumunda gibi hissettim kendimi bu böyle gitmez..seans ücretleride düşmüş ee biz kekmiydik neden bize daha fazla ödeme yaptırıldı...üstelik bir kaç saniyelik gaz için.diğer dediğim yerde seans süresi uzun seanslar daha çok ve incelme sıkılaşma olanlarda var yok anam yok bu iş yaş...
Gamzeli of of ne desem ki hastane medicana mı biraz bilgi verirmisin .biz gerçekten kekmişiz hemde kremalı :(

selam herkese güldalcım senin 26 seans olmuş maddi manevi külfet , tabiki çabalamak lazım güzel şeyler için ama doktor bu işe başlarken belli olmaz 30 seansta sürebilir demedi, 5 seanstada çözülen var siz 10 seans alın rahat edin dedi, şimdi 20 diyo ,20 de olmassa 30 a kadar yolu var sanırım :(

Gamzeli of of ne desem ki hastane medicana mı biraz bilgi verirmisin .biz gerçekten kekmişiz hemde kremalı :(

merhaba yasemin.Evet medicana dediğim hastane ve seans ücreti ayrıca seans fazlalığı ile daha ekonomik gibi... üstelik bölgesel incelme vücut şekillenmesi olmuş ve bu işlemi yaptıranda sağlık sektöründe çalışan biri..Benim duyduğum bu şekilde ama bu işlem sırasında diyet varmıydı bilmiyorum sorarsam söylerim sanada.Yani denilen giden kişinin pantolonlarının arkası bollaşmış o şekilde bir incelme... seanslarım bitince düşünüyorum gitmeyi tabii birikim yapmam lazım:))) fevzişe verdik hep mangırları...minnacık minnacık kilo vermek üstelikte vaad edilenden daha fazla seanslara doğru yönlendirilmek beni soğuttu bu işten.Yanlış hep yapıyoruz dr a göre ama onun yanlışlarıda yok değil sürekli değişik konuşmalar.Bişey desen anlamıyoda ne biilim... ya ben kimsenin hakkınıda yemek istemem ama bu gidişat benim ilk zamanlardaki şüphelerimi teyit ediyor resmen.Hakkımıda yedirtmem yiyenede helal etmem.Dilerim yemiyordur hak... üzülürüm ...çünki nede olsa insan derim karşımdaki için...hata yanlış yapar ilerde farkına varırsa iş işten geçmiş olur çünkü hak yemenin acısı bu dünyada da ahirette de bize öğretilen büyük...bizi bulup helallik istemeside eğer ki biz ona göre yanlış yapıyor aslında etkili olan bu yöntemde haksız eleştiri yapıp ona zarar veriyorsak bizim de helallik istememiz zor...eğr ki burayı takip ediyor ve okuyorsa umarım bizi anlar... çok yüksek meblağlarla umut ediyor ona bel bağlıyoruz...ki ben biliyorum ki birileri okuyor ve haberdar kimseyi incitmeden üzmeden keklemeden düze çıkartsınlar...allak bullak oldum sizlerinde yorumları böyle olunca iyice demoralize oldum yani..

durumlar böyle canım Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin demekten başka çare yok her zaman ki gibi iyilerle karşılaşalım iyi hallerde olalım inşallah.:delphin:

selam herkese güldalcım senin 26 seans olmuş maddi manevi külfet , tabiki çabalamak lazım güzel şeyler için ama doktor bu işe başlarken belli olmaz 30 seansta sürebilir demedi, 5 seanstada çözülen var siz 10 seans alın rahat edin dedi, şimdi 20 diyo ,20 de olmassa 30 a kadar yolu var sanırım :(

aynen esincim bir allahın kuluda demiyor ki şuraya yazıp ben 10 seansta hallettim işi diyen...yazan dahada istiyor dahada diyor :)) hani doktor diyo ya bebek besler gibi doyana kadar yiyin diye biz yiyoz doyuyoz aslında ama dr.doymuyor bizim paraları yemeye :))cokacimcoook

pardon değişik konuşmalar derken bebek beslenmesi bisiklet sürmesi gibi örneklemeler hariç:)))

Ben hala tatildeyim ok soyledim AMA yineliyim ben by yontemin kilo verdikten sonra incelmeye faydali oldugunu dusunuyorum 12 seans almistim kalan 7 seansimi zayifladiktan sonra bu amacla kullanacagim ve artik sunu iyice anladimki diyet yapip spor yaparak zayiclamaktan baska care yok mucize aradigimiz surece cooook kekleniriz Yasemin cok uzuldum canim AMa bosver yola devam

Ben hala tatildeyim ok soyledim AMA yineliyim ben by yontemin kilo verdikten sonra incelmeye faydali oldugunu dusunuyorum 12 seans almistim kalan 7 seansimi zayifladiktan sonra bu amacla kullanacagim ve artik sunu iyice anladimki diyet yapip spor yaparak zayiclamaktan baska care yok mucize aradigimiz surece cooook kekleniriz Yasemin cok uzuldum canim AMa bosver yola devam
Selam canım özledim valla seni.Ben 2gündür lw 6090 isimli ilaca başladım 15 günde kilo vermezsen para iadesi yapıyolar.%100 garantili ve onaylı bir ürün.Kk da verenler de çok 2 hafta sonra tartılıp sonucu yazıcam.Şimdilik bir yan etkisi yok.Banuya da söyledim incele istersen sende.Fevzi ye gelince kendi yansın derdine kaybetti bizim gibi hastaları biz adamı yücelttiğimiz gibi yerin dibinede sokmasını biliriz.Tek üzüldüğüm harcadığım zaman.Ama ramazana kadar 62 olucam aha da buraya yazıyorum.:sm_cool:

slm güldal ,ne kadar zamanda verdin 10 kiloyu, benimde son seanslarım iyi gidiyo, 10 seansım daha var önümde bakalım sonunda ne olcak

Arkadaşlar selam.Buraya bugün olumlu yazacağım çünkü kilo vermem hızlandı nasıl oldu bilemiyorum ama müthiş bişey ben çok sevindirik oldum ama sanırım seanslar bitince devam etmemiz söz konusu olamayacak.ınşallah gaz alamadanda zayıflamamız mümkün olur ama çok mutluyum gerçi daha fazla vermeyi arzu ederdim ama olmadı :( sinirlenmek mi işe yaradı dersiniz:D

senin adına sevindim gamzeli , kaç seansın kaldıki senin, ben şu an kampanya var diye bi kaç seans daha aldım yani bu kadarın parasını verdim yarıda kesmek istemedim, kilo kaybı çok yok ama bedende incelmeler var hissediyorum ve giyemediğim pantolonlar olmaya başladı :)

slm güldal ,ne kadar zamanda verdin 10 kiloyu, benimde son seanslarım iyi gidiyo, 10 seansım daha var önümde bakalım sonunda ne olcak
selam esın kusura bakma gec oldu bıraz 20 seansta gıttı bakın arkadaslar benım daha cok kılo vermememın sebebı gene benım cunku uymadım ılk 2 ay kılıt noktamı kıramıyordum sımdı her sey yolunda kendımı dınlemeyı ogrendım kısa surede hıc bır sey olmayacagını bılıyorum hele kılo vermek hıc kolay degıl kalıcı kılo vermek. serpılce senden ses seda yok ne alemdesın lyazarsan sevınırım herkese huzur mutluluk dılıyorum

Back