• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karboksipunktur ile kilolara veda..

Bu arada yasemin dediğin yöntem karbondioksit verilerek vücut şekillendirilmesi sanırım benim tanıdığımda yaptırıyor ve faydasını gördü.Tabii diyetle beraber oluyor bu yöntemde ama başarılı olduğunu duydum.Herkese göre tedaviler farklı cevap veriyor nasip işi deme ki...

selam esıncım kılo kaybı devam edıyor ıncelme cok ıyı sırtım kat kat ıdı sımdı hıc yok belımden 12 gogusten 8 basenden9 bacaktan 5 koldan 4 boyundan 4 cm ınceldım yakında ara verecegım 1 ay sonra gene devam yeme duzenımı bozmasam kılo vermege devam sevgılerımle

guldal merhaba, ben siteye yeni üye oldum.. ama hepinizin tedaviye başladığınızdan beri olan yazışmalarınızı okudum..en başarılı olanlardan biri sensin galiba :) bu yöntemi bi tanıdığım vasıtasıyla öğrendim ,, 6 ayda 15 kilo vermiş hala devam ediyor.. sanırım sen 6. ayın başı gibi tedaviye başladın ?? incelmeler çok güzel ,inşallah devam eder .. birde tam olarak ne zaman başlayıp bu zamana kadar ne kadar kilo verdiğini söylermisin...ya da kaç bedenden kaç bedene düştün... ben 7 aylık hamileyim aldığım killoları bu yöntemle verebileceğimi umut ediyorum.. eşimde bayramdan sonra başlayacak inşallah... kendine iyi bak

Selamlarrrrrrrrrr kimsecikler uğramıyor buralara.Ben dün gittim dr ye.12 seans almıştım haziranda 5 seans uygulamıştım bırakmıştım dünde kalan seans ücretini alıym diye uzun zamandır biraz zayıflayım incelince şekillenmek için uygularım diyodum şimdi kendimce bir diyete girdim kiloda vereceğime eminim 15 günde bir gel dedi bende kalan seanslarımı kullanmaya başladım.Zaten alacağım para kuş olacaktı.Bu yöntemle uzun sürede kilo verecek sabrım kalmadı benim açıkçası uzun zamandır debinip duruyorum sıkıcam şimdi o sıradada seansları alarak dahada ince görünücem incelttiği kesin çünkü ....Eşi hamileymiş bunada çok sevindim Rabbim arzu eden herkesi evlat sahibi yapsın.
Sevgiyle kalın

guldal merhaba, ben siteye yeni üye oldum.. ama hepinizin tedaviye başladığınızdan beri olan yazışmalarınızı okudum..en başarılı olanlardan biri sensin galiba :) bu yöntemi bi tanıdığım vasıtasıyla öğrendim ,, 6 ayda 15 kilo vermiş hala devam ediyor.. sanırım sen 6. ayın başı gibi tedaviye başladın ?? incelmeler çok güzel ,inşallah devam eder .. birde tam olarak ne zaman başlayıp bu zamana kadar ne kadar kilo verdiğini söylermisin...ya da kaç bedenden kaç bedene düştün... ben 7 aylık hamileyim aldığım killoları bu yöntemle verebileceğimi umut ediyorum.. eşimde bayramdan sonra başlayacak inşallah... kendine iyi bak
merhaba hkabal hos geldin aramiza evet canim basariyorum ama sabirla cunku istemedigin kadar kaliteli besleniyorsun ac kalmiyorsun yok az peynir yok bir elma insanini sabrini tuketen seyler bunlar ben nisanda basladim ilk iki ay kilo veremedim doktor ye dedi ben diet yaptim daha sonra cozdum vede cozuldum simdi hersey harika pelince hos geldin kilo verebiliyormusun salamar gamzeli serpili nerdesiniz arkadaslar ben simdi berlindeyim 1 ay ara vercegim beslenme seklimi degistimeden devam gitsin kilolar sevgilerimle

merhaba hkabal hos geldin aramiza evet canim basariyorum ama sabirla cunku istemedigin kadar kaliteli besleniyorsun ac kalmiyorsun yok az peynir yok bir elma insanini sabrini tuketen seyler bunlar ben nisanda basladim ilk iki ay kilo veremedim doktor ye dedi ben diet yaptim daha sonra cozdum vede cozuldum simdi hersey harika pelince hos geldin kilo verebiliyormusun salamar gamzeli serpili nerdesiniz arkadaslar ben simdi berlindeyim 1 ay ara vercegim beslenme seklimi degistimeden devam gitsin kilolar sevgilerimle

güldalcım merhaba ben uzun süredir türkiyede değildim kızımı yerleştirmek için londraya gittim ve daha yeni geldim.. orada diyetimi çok eksik yapabildim ve şu anda ne durumdayım bilmiyorum. haftasonu gideceğim bakalım neler olacak. ama ben şunu söylemek istiyorum ben dr gittiğim sürece gayet iyi gidiyordum. inşallah devam edeceğim bakalım ne olacak. geriye 3 seansım kalmıştı daha alırmıyım bilmiyorum ama ben diğerleri gibi düşünmüyorum. dr faydasını kendimde gördüm o yüzden devam edicem galiba. senin içinde seviniorum güldalcım. dr gittikten sonra sana yazarım durumumu

Merhaba Arkadaşlar,
Aslında uzun zamandır hiçbirşey yazmıyordum ama Yaseminin yazısını görünce birşeyler yazmak istedim.
Yasemin aramızda başarılı olamayanlar olmuş olabilir ama bu başaranları iğneleme hakkını bize vermiyor. Güldal halinden memnun olduğunu ve gayet iyi gittiğini yazmış. Aynı şekil de tedaviden olumlu sonuç alan ablam ve arkadaşlarım da var.
Bence kimse kimsenin moralini bozmadan keni kilo verme programına odaklansa daha iyi olur...

Ben kimseyi iğnelemiyorum.Kimseye de devam etmeyin demedim.Salamar bu yöntemi biçok kişiyede ben tavsiye ettim.Öyle tek kelimeye takılıp yazdıklarımı eleştirme hakkın yok.Dilerim bende dahil tüm umut verenler istediği kiloya insin.Benim kızdığım nokta şu insanlara 10-15 seans yeter deyip paralarımızı sömüren insanlar.O zaman desinler senin vücudun çözülmüyor sana 30 seanstan aşağı olmaz diye.Kusura bakmasın kimse para kolay kazanılmıyor.Ve kaldıki hem paramı verip hemde kendimi azarlatmam kimseye.Ben 23kiloyu 3 ayda vermiş insanım .Bunun tek çaresi spor ve diyet bunu kabul ediyoruz ama kendimizi sıkmadan kilo verme yolunu seçtiğimizden fevzi gibilere paramızı yediriyoruz.Ben vazgeçtim diye kimseye bırakında demiyorum.Benim gördüğüm kilo verenlerde kilolarını geri almaya başladılar.Hani el freni ne oldu hani alınmayacaktı kilolar.Bir dediği bir dediğini tutmayan dr değil kim olursa olsun bu insanlara gereken ders te ceza da verilecektir zamanı gelince.

Selamlarrrrrrrrrr kimsecikler uğramıyor buralara.Ben dün gittim dr ye.12 seans almıştım haziranda 5 seans uygulamıştım bırakmıştım dünde kalan seans ücretini alıym diye uzun zamandır biraz zayıflayım incelince şekillenmek için uygularım diyodum şimdi kendimce bir diyete girdim kiloda vereceğime eminim 15 günde bir gel dedi bende kalan seanslarımı kullanmaya başladım.Zaten alacağım para kuş olacaktı.Bu yöntemle uzun sürede kilo verecek sabrım kalmadı benim açıkçası uzun zamandır debinip duruyorum sıkıcam şimdi o sıradada seansları alarak dahada ince görünücem incelttiği kesin çünkü ....Eşi hamileymiş bunada çok sevindim Rabbim arzu eden herkesi evlat sahibi yapsın.
Sevgiyle kalın

Selam canım.En güzelini yapmışın en azından paranı seansınla kurtarırsın geri almaya gelince rakam komik oluyor.Okullar başlasın görüşürüz.Bayramdan sonra bende diyet spor desteki yapıcam bişeyler.Yaz boşa gitti bari işi kıştan sıkı tutup önümüzdeki yaza hazırlık yapalımda stresimiz gitsin.Hadi kızlar yılmak yok vericez kiloları.

cok yazdim ama cikmadi oncelik le gecmis bayraminizi kutluyorum nasilsiniz hic sesiniz cikmiyor giden varmi doktora ben yurtdisindayim nasip olursa 15 gune kadar ordayim kilo durumlari nasil verebiliyormusunuz bana buranin havasi yaramiyor kizlar sesime ses verin kimse yokmuuuuuuuuuu sevgiler

merhaba güldal,,, seninde geçmiş bayramın mübarek olsun... benim görümcem ramazanın ilk veya ikinci haftasında başladı doktora gitmeye... 2.5 kilo kadar verdi sanırım 5 seansta ... doktor çok iyi gittiğini vücudunun çabuk çözüldüğünü kilo vermeye elverişli olduğunu söylemiş.. halinden çok memnun .. kalın bir midesi vardı resmen incelmiş eski pantolonunu giymişti bayramda... sanki 5 kilo vermiş gibiydi... yarında eşim başlıyor... bakalım oda verebilecek mi.. kocaman bi göbeği var eşimin gelişmeleri yazarım yine...

gidenler varsa lütfen yazın bişeyler merak ediyorum...

merhaba güldal,,, seninde geçmiş bayramın mübarek olsun... benim görümcem ramazanın ilk veya ikinci haftasında başladı doktora gitmeye... 2.5 kilo kadar verdi sanırım 5 seansta ... doktor çok iyi gittiğini vücudunun çabuk çözüldüğünü kilo vermeye elverişli olduğunu söylemiş.. halinden çok memnun .. kalın bir midesi vardı resmen incelmiş eski pantolonunu giymişti bayramda... sanki 5 kilo vermiş gibiydi... yarında eşim başlıyor... bakalım oda verebilecek mi.. kocaman bi göbeği var eşimin gelişmeleri yazarım yine...

gidenler varsa lütfen yazın bişeyler merak ediyorum...
selam hkabal ben su an yurt dindayim allah izin verirse ayin 12 inde baslayacagim evet en onemlsi kiloyu kuculerek vermek ben 12 kilo verdim 20 kilo gibi gorunuyor en onemlisi hayatim duzene girdi ben memnunum birde giden arkadaslarimiz varsa paylassinlar cunku cok guzel motivasyon oluyor sen baslayacakmisin sevgilerimle

selam kızlar, ben hala devam ediyorum 20. seanstayım ama yok bi indim bi düştüm aynı yerde sekiyorum, 7 seansım falan kaldı 20 seansta yapamadığımı 7 de yapabilirmiyim bilmiyorum, bide 3 haftadır düzensiz yiyorum kilo aldığımı hissediyorum, korkumdan her hafta seansları erteliyorum bakalım ne zaman gitcem, ama azim kalmadı bende ya, bu yöntem işe yaramıyo demiyorum ama ben yapamadım istenileni çünkü kaliteli beslencem diye yemekten soğudum miğdem bulanıyo artık et tavuk görünce :( umarım kalan seanslarımı iyi değerlendiririm

selam kızlar, ben hala devam ediyorum 20. seanstayım ama yok bi indim bi düştüm aynı yerde sekiyorum, 7 seansım falan kaldı 20 seansta yapamadığımı 7 de yapabilirmiyim bilmiyorum, bide 3 haftadır düzensiz yiyorum kilo aldığımı hissediyorum, korkumdan her hafta seansları erteliyorum bakalım ne zaman gitcem, ama azim kalmadı bende ya, bu yöntem işe yaramıyo demiyorum ama ben yapamadım istenileni çünkü kaliteli beslencem diye yemekten soğudum miğdem bulanıyo artık et tavuk görünce :( umarım kalan seanslarımı iyi değerlendiririm
selam esincim sen neden kendini biraktin boyle valla ben 20 gundur gidemiyorum yurtdisindayim duzenim bozuldu iple cekiyorum seanslarimi bak canan ideal kilosuna geldi artik yapmiyor silkin kendine gel insanlar ac kaliyor zayiflamak icinbizim yemekten midemiz bulaniyor oncelikle duen olmali hayatimizda bak 7 seansin var daha zaten devam etme icin seanslarda ucuzladi ben tecrubeliyim diet konusunda basaracagiz hergun yazisalim motivasyon olur hadi arkadasim basla

:lepi:

güldalcım çok saol yani bende öle bi tılsım bekliyorum işte, önümüzdeki cuma gidicem, biraz şişim hem regl dönemim geçsin o zamana kadarda düzenli yiyim valla utanıyorum 20 seansta bu kadar sallanılmazki , baştan sıkı tutmadım hep 2 seans iyi gitii 3. ye bozdumdüzen olmadı tabi, neyse inşallah kalanlarda çok başarılı olurum da 7 seans yeter

selam arkadaslar esın nasılsın ben bugun basladım kılo almamısım cok sukur devam edıyorum sen nasılsın basladınmı kendını bırakma yazabılırsen yaz bende yazarım serpılı sen nasılsın pelınce senı baska topıklerde goruyorum snada gıttıgın yolda basarılar dılerım ınsallah hepımız ıstedıgımıze ulasırız kaybolan arkadaslar hadı nerdesınız

slm güldal, başladım geçen hafta yarım kilo vermişim gelecek seans bu cuma bakalım, yarım yarım verirsem kalan seanslarla hallederim

Selam kızlar bakıyorum herkes ümidi kesmiş burdan.Serpiliyi gördüm geçenlerde harika kilo vermiş kendi söylediği yöntemle .Bende 6kg verdim 3 haftadır diyetisyen gonca güzele gidiyorum.Günde 6 öğün yiyorum aç kalmıyorum ve sporda yapmıyorum.Gonca güzel Gülben Ergeni zayıflatan diyetisyen .Harika biri full motive ediyor insanı.Her hafta yağdan gidiyor kilolar.2 ayda hedef kiloya ineceğimi sonrada koruma programına gireceğimizi söyledi.Bana yemeyi öğretiyor.Sadece bilgi vermek istedim.Karboksi gibi yöntemlere son derece karşı.Hayat ne gazla ne diyetle sürer felsefesinde.Herkese sonuna kadar tavsiye ediyorum.En azından insanca muamele görüyorum Fevziden daha ucuza:)zemuszemus

Selam kızlar bakıyorum herkes ümidi kesmiş burdan.Serpiliyi gördüm geçenlerde harika kilo vermiş kendi söylediği yöntemle .Bende 6kg verdim 3 haftadır diyetisyen gonca güzele gidiyorum.Günde 6 öğün yiyorum aç kalmıyorum ve sporda yapmıyorum.Gonca güzel Gülben Ergeni zayıflatan diyetisyen .Harika biri full motive ediyor insanı.Her hafta yağdan gidiyor kilolar.2 ayda hedef kiloya ineceğimi sonrada koruma programına gireceğimizi söyledi.Bana yemeyi öğretiyor.Sadece bilgi vermek istedim.Karboksi gibi yöntemlere son derece karşı.Hayat ne gazla ne diyetle sürer felsefesinde.Herkese sonuna kadar tavsiye ediyorum.En azından insanca muamele görüyorum Fevziden daha ucuza:)zemuszemus
selam yasemın sana basarılar dılıyorum ben kılo vermege devam edıyorum benım kıa vadede kılo vermek gıbı bır dusuncem yok 6 ogunle ugrasacak sabrım da yok kendımı eve hapsetmem lazım kı uygulayabıleyım doktorun muaynehanesı hıc olmadıgı kadar dolu kılo veren ınsanlar cok belkı sana yaramadı bunye meselesı ben devam adıyorum daha bılınclı bır sekılde cok kuculdum seanslar ucuzladı eskıler ıcın zaten topıkte kac kısıydık kopma cok normal sevgıler

Back