• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karboksipunktur ile kilolara veda..

Serpil harikasın canım kutluyorum seni bir ara vermiş olacağım ama inşallah dönüşüm muhteşem olacak.Yasemin çabuk yaz nolmuşun?

Selam kızlar dün akşam 14. seansa gittim garfik tavan yapmış ama moralim süper pazartesiye 2 kişi olarak dr bizi karşılaştıracak.Bu sabah itibari ile dayandım yemeğe.evde yapıyorum kahvaltıyı tam doyarak öğlende bol köfte yicem.Pazartesiye eminim vericem.Bu sfeer içimde öyle bir his var.Yılamk yookkk.Pelince kızımın işini nolur unutma ahmet hocaya hatırlatırmısın lütfen Sena çökülgen ismi.

Serpili çok sağol dediklerini aynen uygulucam seansa gittiğimde bir bey vardı daha önce konuşup onu vazgeçmekten caydırmıştım.ondan da şunu öğrendim kendisi 3,5kg vermiş ve evden pınar kglık köfte kızarttırıp onu getirip günde 17-18tane yiyomuş.Onu mutlu görünce bende gaza geldim.Patlayasıya yicem artık.

Kızlar gittim şok markete hazır döner köfte ve şinitzel aldım 1 büyük parça şinitzel ve 5 adet hindi köfte yanında 1 domates ve 1 kase yoğurt yedim çıktım dolaştım biraz.ıkindide aynısını yicem bakalım durumlar ne olcak bu sefer başarıcam pazartesiye vermiş olucam inşallah .ınanmak azmetmek ve başarmak istiyorum::))

yasemin senin adına çok sevindim, umarım böle devam eder, benimde bu akşam seansım var bende inşallah almışımdır enejiyi, bu arada pelince selülit yok oldu diyosun , çok varmıydı önceden , bide kilo fazlalığın ne kadar senin ve ne kadar verdin?

Esincim ben 68 dim 66 ya düştüm şimdi 67 bu ve burdaki ortam motivasyonumu bozdu seansa gitmedim açıkçası haftayada tatile gideceğim sonra gelince sıkı bi şekilde başlıycam şu sıra çok yoğunum hep dışarlardayım yememe dikkat ediyorum ama istediğim gibi olmuyor o yüzden tatilden sonra ben bu işe adıyacağım kendimi.Bacaklarım hakketen toplarlandı çok değildi ama hiç oldu.
Nasıl moralim bozuluyor alışverişe çıkınca anlatamam ya.
Yasemin şu an için yapıcak bişey yok canım eylül 1 de okula damla.Ahmet bey memleketine gitti sınıflar eylülde oluşacak.Problem olmaz senin işin merak etme.

selam kızlarrrrr , dün 9.seansım vardı, enerjim yine harika, 3 kere üst üste düşüşte grafik, 1 kere daha olursa tamam bu iş o zaman ara verebiliriz dedi doktor, geçen hafta 58,5 çıkıyodum bu hafta 56,5 çıktım şaşırdım doğrusu, aslında gitmeden hissetmiştim göbeğim var hala ama çevresi daralmış gibiydi demekki cidden verdim, ideal kilom 55,5 çıktı benim ama ben en az bi 53 olmak istiyom , hepimiz iyi gideriz inşallah herkese boıl şans, allah çabalarımızın karşılığını verir...

selam kızlarrrrr , dün 9.seansım vardı, enerjim yine harika, 3 kere üst üste düşüşte grafik, 1 kere daha olursa tamam bu iş o zaman ara verebiliriz dedi doktor, geçen hafta 58,5 çıkıyodum bu hafta 56,5 çıktım şaşırdım doğrusu, aslında gitmeden hissetmiştim göbeğim var hala ama çevresi daralmış gibiydi demekki cidden verdim, ideal kilom 55,5 çıktı benim ama ben en az bi 53 olmak istiyom , hepimiz iyi gideriz inşallah herkese boıl şans, allah çabalarımızın karşılığını verir...

Helal olsun sana helal olsun ....Aferin esin takipteyim ben kendimi çok iyi hissediyorum etçil hayvanlar gibi oldum valla.Bu sefer olcak eminim pazartesi benimde incek kilo inanıyorum olacak.

Pelincem nasıl yiyorum anlatamam ve hiçbir şişkinliğim yok.Evde yapıyorum artık kahvaltıyı bugün 2 yumurta yedim bol çeşit peynir zeytin ballı ekmek dr ne derse yapıyorum artık.Öğlende taze fasulye yemeği ve 1 porsiyon hindi döner yoğurt olcak.ıkindide aynısı olcak.Akşam sadece meyve yetiyor.Bol su devam.Allahım artık bende inceldim demek istiyorum ve tüm kk daki ve fevzi beye giden tüm insanları istedikleri kiloya düşür amin:)

Pelincem nasıl yiyorum anlatamam ve hiçbir şişkinliğim yok.Evde yapıyorum artık kahvaltıyı bugün 2 yumurta yedim bol çeşit peynir zeytin ballı ekmek dr ne derse yapıyorum artık.Öğlende taze fasulye yemeği ve 1 porsiyon hindi döner yoğurt olcak.İkindide aynısı olcak.Akşam sadece meyve yetiyor.Bol su devam.Allahım artık bende inceldim demek istiyorum ve tüm kk daki ve fevzi beye giden tüm insanları istedikleri kiloya düşür amin:)

yasemincim doğru yoldasın devam arkadaşım kim tutar seniii:)) ben yarın gidecektim fakat evde tadilat var haftaya gideceğim. ama kendimi çok iyi hissediyorum. beni her gören aaa serpil valla incelmeye başlamışsın diyorlar nasıl sevindirik oluyorum anlatamam:))) vereceğiz biz bu kiloları maşallah:)))

İnşallah yasemincim inşallah bir dahaki seansta artık güzel şeyler duyarız siz amacınıza ulaşında bende tam gaz dönüş yapıyım.
Serpilciğim inşallah aman buralardan ayrılma motive ediyorsun sen bizi.
Esinnnnnnnnn canımmmmmm çok çok kutlarım sende sakın habersiz bırakma bizi depo ediyorum sizi.

yasemincim doğru yoldasın devam arkadaşım kim tutar seniii:)) ben yarın gidecektim fakat evde tadilat var haftaya gideceğim. ama kendimi çok iyi hissediyorum. beni her gören aaa serpil valla incelmeye başlamışsın diyorlar nasıl sevindirik oluyorum anlatamam:))) vereceğiz biz bu kiloları maşallah:)))
Serpilicim ikindiyi bugün 5,30 gibi yaptım. öğleden kalan dönerimi 1 ton balığı ve mısırla ve limonla karıştırıp yedim.
Akşam bişey istemedi canım eve geldim biraz temizlik yapıp hareket sağladım 2 dilim karpuz yedim şimdide 1 top dondurma ile günü kapatıyorum.İyi yedim herhalde ki akşam canım bişey istemedi.Umarım yanlış yoktur yediklerimde.Moral desteğini bekliyorum.Serpili bişey sorucam sana.Diyelim pazartesi gittiğimde grafik indi ben aynen böyle yersem hep inişte olcak dimi kesmek yok yani camış gibi yicem di mi:)?

ooo kimse kalmamış herkese tatil moduna girmiş bense fevzi modundayım:)Sabah kahvaltıyı 9,30 gibi yaptım gene yumurta omlet kaşar peynir yeşil ve siyah zeytin çeri domates ve ballı ekmek le çay.
Öğlende 14,15 gibi yaptım et kavurma tavuk şiş ayran ve 2 köfte bikaç kaşıkta kuru fasulye .ıkindiyi 17,30 gibi yaparım balık mısır şeklinde olur çünkü acıkmadım şimdilik akşamda meyve olcak kavun karpuz sanırım.Canım nescafe istiyor şu an gidipte içeyim esincim nasıl gidiyorum sence :)

Yasemİn yaaaaaaaaa Şu kavun karpuzu yeme bak serpİlde yemİyor.mısırda cızzzzzzzzz

Haklısın pelincem ama son seansta dr ikindi de balıkla mısır ye dedi.Artık onu dinliyorum karpuzu kavunu özellikle sordum akşam hiç bişey istemiyosa canın en azından karpuz peynir ye dedi.Bende bırakmıştım aslında ama ye dedi karpuz nedir ki heryanı su dedi.Biliyorum senin listeye göre glisemik indeksi yüksek ama dr yiyin dedi.Pazartesi benle birlikte bir bayanda gircek seansa bizi karşılaştıracak.sanırım oda veremiyodu bakalım enerjimiz ne olmuş görcez.Bu arada neler yapıyosun pelincem günler nasıl geçiyor?

Gerçi bu akşam karpuz falan yemedim ikindiyi geç yapınca canım sudan ve sodadan başka bişey istemedi.1 top dondurmayı hüplettim ama :)

Kızlar gene yoksunuz .Bugün ben sabah kahvaltıyı pazar olduğundan 10,30 gibi yaptım saat 16,30 gibide öğlen yemeği yiyebildim .Bugün sürekli hareket halindeydim markete gidip havalar çok sıcak olduğundan tavan vantilatörü aldık orda bir capuccino içtim.eve gelip onu taktırdım babama. dolayısı ile yemeğe zamanım olmadı acıkmadımda zaten.2tabak etli taze fasulye cacık 5-6 adet köfte yedim.Kuaföre gittik annemle yürüyerek gittim ve geri geldim.Hareket boldu bugün.akşam canım bişey istemedi. 1tane dondurma yedim çok sıcak havalar eriyip gitsem ne iyi olur dimi :)

Yasemin canım iyiyim napıym leyleği havada gördüm istemiye istemiye mecburiyetten alış veriş yapıyorum bu ara zayıflarım diye yazlık pek bişey almamıştım olmayınca mecbur alıyorum ama inan almak hiç mutlu etmiyor.

Back