• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karboksipunktur ile kilolara veda..

selam kızlar, yasemincim yemek listelerine şöle bi baktımda biraz fazla gibi geldi bana, mesela bir öğlen için kavurma ,tavuk şiş 2 de köfte diyosun hepsini aynı andamı yedin bunların , tekini yesende enerjiyi alırsın bence, bende ilk zamanlar doktor ye diyodu tıka basa yiyodum her çeşit ama doktor kaliteli yiyin gereksiz yemeyin diyo, yani 1 parça ette kaliteli doyuruyosa 2 parça yemene gerek yok onun bi faydası olmaz diyor, tabi sen hepsini yediğinde doyuyorsan böle ye tabi ama dönerle tonbalığını birarada tüketmen falanh fazla gibi geldi istersen doktorla konuşursun, bu arada karpuza doktorun itirazı yok ama akşamları ve abartmamak kaydı ile diyo, en fazla 2 dilim , bide ikindi için özellikle bana ton balığı üstüne mısır dedi, bende 3 seanstır yiyorum mısırı enerjim gayet iyi kötü etkilemedi ,sanırım bu glisemik indeksi yüksek olan listeye göre değil doktorun beslenme şekli ikisini karıştırmamak gerek bence :)) herkese kolay gelsin

selam kızlar, yasemincim yemek listelerine şöle bi baktımda biraz fazla gibi geldi bana, mesela bir öğlen için kavurma ,tavuk şiş 2 de köfte diyosun hepsini aynı andamı yedin bunların , tekini yesende enerjiyi alırsın bence, bende ilk zamanlar doktor ye diyodu tıka basa yiyodum her çeşit ama doktor kaliteli yiyin gereksiz yemeyin diyo, yani 1 parça ette kaliteli doyuruyosa 2 parça yemene gerek yok onun bi faydası olmaz diyor, tabi sen hepsini yediğinde doyuyorsan böle ye tabi ama dönerle tonbalığını birarada tüketmen falanh fazla gibi geldi istersen doktorla konuşursun, bu arada karpuza doktorun itirazı yok ama akşamları ve abartmamak kaydı ile diyo, en fazla 2 dilim , bide ikindi için özellikle bana ton balığı üstüne mısır dedi, bende 3 seanstır yiyorum mısırı enerjim gayet iyi kötü etkilemedi ,sanırım bu glisemik indeksi yüksek olan listeye göre değil doktorun beslenme şekli ikisini karıştırmamak gerek bence :)) herkese kolay gelsin

Haklısın canım ama kavurma tavuk köfte falan hepsini bir yedim ama azar azar yiyorum doyduğumu anladığım an bitiriyorum kendimi iyi hissediyorum yorumların için çok sağol.Bugün öğlen karnıyarık ve döner cacık yedim birazda ceviz.Akşam belli olcak enerjim iyiyse aynen devam değilse vay benim halime dicem :(

Pelincem çok haklısın bende bu yaz hiçbişey almıcam diyorum ama içim gidiyor zayıflayıpta alsam diyorum.Bende tatile gitcem yeni ciciler almak istiyorum ama beklemekten de sıkıldım .

yasemin umarım bu akşam güzel haberlerle gelirsin, benimde perşembe günü enerjim yine yüksek çıkarsa 4. yükseliş olcak ara vercez o zaman , umarım olur baştan başlamayalım :(

Oleyyyyy yaşasın grafik aşağı iniş yaptı bu işin sırrını çözdüm artık 2 sefer daha devam ederse incelme de kilo kaybıda olacak dedi dr. aynen devam kusana kadar yicem artık.Valla hata bendeymiş bugün dr dalgada geçti benle dediki.Yahu yiyin diyoruz bundan kolay ne var yemeyi bile beceremiyosunuz sonrada veremiyoruz diyosunuz al işte bak yiyince iniyo grafik.Haftaya pazartesi ücretli seanslarım başlıcak valla işi çözdüm sanıyorum garfikte iner kilolarda yaşasın co2

Bu arada dra dedim yediklerimi mesela et yiyosan yanında bikaç kaşık pilavda ye dedi.Yani sadece et yada sadece sebze yapma mutlaka yanında yoğurtde ye dedi.Yemem doğruymuş karpuz kavun dondurma akşam olmak şartıyla serbestmiş .Allahım inşallah hep böyle olurda ramazana kadar ipince olurum ..:)

Serpilicim ikindiyi bugün 5,30 gibi yaptım. öğleden kalan dönerimi 1 ton balığı ve mısırla ve limonla karıştırıp yedim.
Akşam bişey istemedi canım eve geldim biraz temizlik yapıp hareket sağladım 2 dilim karpuz yedim şimdide 1 top dondurma ile günü kapatıyorum.İyi yedim herhalde ki akşam canım bişey istemedi.Umarım yanlış yoktur yediklerimde.Moral desteğini bekliyorum.Serpili bişey sorucam sana.Diyelim pazartesi gittiğimde grafik indi ben aynen böyle yersem hep inişte olcak dimi kesmek yok yani camış gibi yicem di mi:)?

yasemincin kusura bakma ancak şimdi yazabiliyorum sana.. bu şekilde yemeğe devam ettiğin sürece grafiğin hep düşüşte olacaktır merak etme.. sen yemeğe devam et canım

Oleyyyyy yaşasın grafik aşağı iniş yaptı bu işin sırrını çözdüm artık 2 sefer daha devam ederse incelme de kilo kaybıda olacak dedi dr. aynen devam kusana kadar yicem artık.Valla hata bendeymiş bugün dr dalgada geçti benle dediki.Yahu yiyin diyoruz bundan kolay ne var yemeyi bile beceremiyosunuz sonrada veremiyoruz diyosunuz al işte bak yiyince iniyo grafik.Haftaya pazartesi ücretli seanslarım başlıcak valla işi çözdüm sanıyorum garfikte iner kilolarda yaşasın co2

yasemincim seni çok tebrik ediyorum canım.. bak gördünmü azmin elinden hiç bir şey kurtulmuyor:)))) böyle devam et hem yemeye hemde morale devam canım..

İnşallah yasemincim inşallah bir dahaki seansta artık güzel şeyler duyarız siz amacınıza ulaşında bende tam gaz dönüş yapıyım.
Serpilciğim inşallah aman buralardan ayrılma motive ediyorsun sen bizi.
Esinnnnnnnnn canımmmmmm çok çok kutlarım sende sakın habersiz bırakma bizi depo ediyorum sizi.

sevgili pelincim ben her daim burda olmaya çalışıyorum sen merak etme.. ne sizleri nede kendimi asla bırakmam sözzzz:)))

sevgili pelincim ben her daim burda olmaya çalışıyorum sen merak etme.. ne sizleri nede kendimi asla bırakmam sözzzz:)))

Sağolasın canım benim.Motive olmak çok önemli desteklere ihtiyacımız hep olacak.Ben şöyle bir şey yapmaya başladım ki bu daha iyi olmaya başladı.Sabah bildiğimiz kahvaltı öğlen bugün kıymalı pirinçli biber dolma vardı yanında 5 köfte yedim yoğurtla işte olduğum için bizde ikindi 3,15 gibi oluyor yani çay oluyor.Ben çayımı içiyorum ikindiyi 5 te yapmaya başladım anca acıkıyorum saat 12,30-13,00 öğlen yemeği yediğimden ikindiye acıkma geç oluyor.Dr bana bu sefer her öğünden sonra 5 dk tur at dedi şimdi onuda yapıyorum.İkindide bugün ton balıklı mısırlı birazda salatalı ve 5 köfteli karşımı yedim .Şu anda canım hiç yemek istemiyor sıcak diye kavun karpuz yiyorum pazartesiye kadar yemem gereken çok şey var ooooooffff::===))))opuyorumnanaktan

Sağolasın canım benim.Motive olmak çok önemli desteklere ihtiyacımız hep olacak.Ben şöyle bir şey yapmaya başladım ki bu daha iyi olmaya başladı.Sabah bildiğimiz kahvaltı öğlen bugün kıymalı pirinçli biber dolma vardı yanında 5 köfte yedim yoğurtla işte olduğum için bizde ikindi 3,15 gibi oluyor yani çay oluyor.Ben çayımı içiyorum ikindiyi 5 te yapmaya başladım anca acıkıyorum saat 12,30-13,00 öğlen yemeği yediğimden ikindiye acıkma geç oluyor.Dr bana bu sefer her öğünden sonra 5 dk tur at dedi şimdi onuda yapıyorum.İkindide bugün ton balıklı mısırlı birazda salatalı ve 5 köfteli karşımı yedim .Şu anda canım hiç yemek istemiyor sıcak diye kavun karpuz yiyorum pazartesiye kadar yemem gereken çok şey var ooooooffff::===))))opuyorumnanaktan

bravo yasemincim sen b u işi çözdün valla kutluyorum seni... benden daha fazla yiyosun ben o kadar yiyemiyorum. mesela dolma yediysem yanında köftede yiyemiyorum. ton balık yersem başka bir şey yiyemiyorum. inan hiç acıkmıyorum artık ben zorla yiyorum desem yeridir. ama genede yiyorum.. bu işin püf noktasını keşfettik seninle.. bol protein bu işin sırrı değilmi arkadaşım:))))

bravo yasemincim sen b u işi çözdün valla kutluyorum seni... benden daha fazla yiyosun ben o kadar yiyemiyorum. mesela dolma yediysem yanında köftede yiyemiyorum. ton balık yersem başka bir şey yiyemiyorum. inan hiç acıkmıyorum artık ben zorla yiyorum desem yeridir. ama genede yiyorum.. bu işin püf noktasını keşfettik seninle.. bol protein bu işin sırrı değilmi arkadaşım:))))

Aynen canım protein yüklemesi işin sırrı.Gene yazayım bugün yediklerimi klasik kahvaltı artık haşlama yumurta yemekten isilik çıkarıcam nerdeyse:)
Öğlen bugün şinitzel vardı el büyüklüğünde yedim yanında pınar hindi döner ısıttım onunda yarısını yedim diğer yarısını ikindiye sakladım bide cacık vardı.Öğlen 1 gibi yedim ikindiyi 17,30 gibi yapmak zorunda kaldım.Dışarda olduğumdan hemen mc donaldstan mega mac aldım 4 köfteli hamburger tek kat ekmekle 4 köfteyi yanında içecekle bitirdim .akşam şu saat oldu acayio dolu midem sadece çok sıcak olduğundan biraz dondurma yedim .Bol su gene içtim tüm gün 2,5-3 ltyi buluyor su tüketimi.Bugünde bitti şükür.pazartesi eminim grafik gene düşecek .Sadece erimek istiyorum kg hiç önemli değil.:lepi:

kızlarrrr bu akşam seansım var yaa enerjimin iyi çıkması lazımm :( 3 kere üst üste iyiydi bu seferde iyi olursa ara vercez, ama pek iyi gibi gelmiyo pek uyamadım son hafta :(

slm arkadaşlarr ben dün akşam seansa gittim malesef 4. cüde düşmedi ama biiyodum kaçamaklarım çok oldu bu hafta, bakalım tekrar düzene soktum kendimi artık olsun ya, hem maddi hem manevi çile bu :(

slm arkadaşlarr ben dün akşam seansa gittim malesef 4. cüde düşmedi ama biiyodum kaçamaklarım çok oldu bu hafta, bakalım tekrar düzene soktum kendimi artık olsun ya, hem maddi hem manevi çile bu :(

esincim moralini bozma lütfen.. ama lütfen kaçamaklarda yapma. kaçamak yapmayıp güzelce ve kaliteli yemeye devam edersen göreceksin grafiğin düştüğünü.. hadi kolay gelsin sana..

Aynen canım protein yüklemesi işin sırrı.Gene yazayım bugün yediklerimi klasik kahvaltı artık haşlama yumurta yemekten isilik çıkarıcam nerdeyse:)
Öğlen bugün şinitzel vardı el büyüklüğünde yedim yanında pınar hindi döner ısıttım onunda yarısını yedim diğer yarısını ikindiye sakladım bide cacık vardı.Öğlen 1 gibi yedim ikindiyi 17,30 gibi yapmak zorunda kaldım.Dışarda olduğumdan hemen mc donaldstan mega mac aldım 4 köfteli hamburger tek kat ekmekle 4 köfteyi yanında içecekle bitirdim .akşam şu saat oldu acayio dolu midem sadece çok sıcak olduğundan biraz dondurma yedim .Bol su gene içtim tüm gün 2,5-3 ltyi buluyor su tüketimi.Bugünde bitti şükür.pazartesi eminim grafik gene düşecek .Sadece erimek istiyorum kg hiç önemli değil.:lepi:

seni gerçekten kutluyorum yasemincim.. sen çok inançlı gidiyorsun artık bu süperrrrr.. bende cumartesi gideceğim bakalım neler olmuş ben iki haftadır gidememiştim. ama kendimde gayet iyi şeyler hissediyorum.

Serpili nasil gecti seansin kilo vermismisin ben tatildeyim burda italyan be ruslar agirlikli kendimi zayif hissettim belsiz ve cok iriler

Serpili nasil gecti seansin kilo vermismisin ben tatildeyim burda italyan be ruslar agirlikli kendimi zayif hissettim belsiz ve cok iriler
Selam kızlar ben de tatildeyim 4 gündür bu akşam dönüş yaptım.Elimden geldiğince uymaya çalıştıysamda otel yarım pansiyon usulü olduğundan sabah ve akşam yemeği vardı.Sabahları full yedim öğlende dışarda yemek zorunda kaldım saatlerim şaştı geç kahvaltı ve geç öğlen yemeği olduğundan öğlende ızgara köfte yoğurt yada tavuk şiş ayran şeklindeydi.İkindiyi akşam yapmak durumunda kaldım ya köfte yada tavuk salata şeklinde oldu.Ama tüm gün havuz olduğundan ve akşamlarıda yürüyüş yaptığımdan hareket daha fazlaydı.bugün seans vardı ama gidemedim bakalım yarın ne olacak?Sanki grafik düşmücek hissi var içimde dengesiz geçti tatil yüzünden:(:umursamaz:

Arkadaşlar bugün seansım vardı valla ben şaştım kaldım sinir harbi içindeyim.Yok artık ben çekiliyorum bu iş burda bitmiştir.72 kg olmuşum bu seferde karpuz yeme dedi dr.Valla yarın itibari ile kendi yöntemlerime başlıyorum 1 ay içinde 7-8 kg vermezsem ben yasemin değilim.Hepinize başarılar ..

Back