Hay Allahım Yasemin yaaaaaa.Ben bu olaydan hiç birşey anlamış değilim.Alenen diyet yapıyoruz doyuyoruz ama yemediğimiz çok şey var hep dedim ben bu yeme sistemi ile zaten kilo vermiştim bu gaz ne ki ne işe yarıyor ki bu parayı verdik biz alla alla.Yok bendede yok normalde bu şekilde yediğimde veren ben bu ara alıştayım.Ama şunda karalıyım.Şimdi tam tatilimde başladı seminerlerde bitti çok rahatlıkla beslenme düzenimi kuruyorum zaten çok dikkatliydim ama artık daha motive başlıyacağım benim daha 7 seansım var fakat bir düşünce aldı ki beni sorma.Acaba bu gaz bana aksi yöndemi etkidi ben bu şekilde verirdim ya neden takıldım kaldım hatta aldım geri 1 kilo ayda 2 kilo ver 1i ni geri al bir kilo vermiş ol yani anlıyamıyorum.Pelince diyeti hoş valla canım gözün alıyorsa yap bu diyeti bu diyette spor şartı yok ama yaptığım dönemde akşam yürüyüşle yapmıştım mutlaka faydası vardır ama sıfır kaçamaklı yapmıştım.Birde şu var bu şekil beslendiğinde kanındaki kötü şekerden kurtulman 5 gün kadar sürüyor sonrada verme başlıyor bi şekilde kaçamak yaptığında kanın yine bozuluyor insilün salgı düzenini bozuyorsun o yüzden kaçamak kalori diyetinde olduğu gibi bugün kaçırdım yarın telafi ederim diyemiyorsun.Şu verdiğin linke bakayım bi.
Yok kızım biz bu tatilde istediğimiz olamıycaz bu belli ben 10'da gidiyorum başlarken o tarihe kadar 62 olsam diye hayal ediyordum hale bak.
Tuldinaz anladığım kadarı ile sen hala devam ediyorsun kaç seansın kaldı ve biz burda çok şeffafız neden sen seans günleri saatlerini paylaşmıyorsun illa radikal bir gelişme mi olması gerekiyor ortaya çıkman için.Bak aynı dertten muzdaripiz hepimiz hayal satın almış gibi hissediyoruz ama kimse silah dayamadı bize bu konuda yapacak birşey olduğunu sanmıyorum.Bu konuyu araştıran herkesin yolu internete düşer ve googleda aradığında buraya mutlaka uğrar hiç merak etme canım.
Ben başlarkende dedim bu para meselesi değil sağlıkla ilgili bir sıkıntı olmasın inşallah.Ancak bu durumda hak arama söz konusu olur benim açımdan.
Yok kızım biz bu tatilde istediğimiz olamıycaz bu belli ben 10'da gidiyorum başlarken o tarihe kadar 62 olsam diye hayal ediyordum hale bak.
Tuldinaz anladığım kadarı ile sen hala devam ediyorsun kaç seansın kaldı ve biz burda çok şeffafız neden sen seans günleri saatlerini paylaşmıyorsun illa radikal bir gelişme mi olması gerekiyor ortaya çıkman için.Bak aynı dertten muzdaripiz hepimiz hayal satın almış gibi hissediyoruz ama kimse silah dayamadı bize bu konuda yapacak birşey olduğunu sanmıyorum.Bu konuyu araştıran herkesin yolu internete düşer ve googleda aradığında buraya mutlaka uğrar hiç merak etme canım.
Ben başlarkende dedim bu para meselesi değil sağlıkla ilgili bir sıkıntı olmasın inşallah.Ancak bu durumda hak arama söz konusu olur benim açımdan.