• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karboksipunktur ile kilolara veda..

Hay Allahım Yasemin yaaaaaa.Ben bu olaydan hiç birşey anlamış değilim.Alenen diyet yapıyoruz doyuyoruz ama yemediğimiz çok şey var hep dedim ben bu yeme sistemi ile zaten kilo vermiştim bu gaz ne ki ne işe yarıyor ki bu parayı verdik biz alla alla.Yok bendede yok normalde bu şekilde yediğimde veren ben bu ara alıştayım.Ama şunda karalıyım.Şimdi tam tatilimde başladı seminerlerde bitti çok rahatlıkla beslenme düzenimi kuruyorum zaten çok dikkatliydim ama artık daha motive başlıyacağım benim daha 7 seansım var fakat bir düşünce aldı ki beni sorma.Acaba bu gaz bana aksi yöndemi etkidi ben bu şekilde verirdim ya neden takıldım kaldım hatta aldım geri 1 kilo ayda 2 kilo ver 1i ni geri al bir kilo vermiş ol yani anlıyamıyorum.Pelince diyeti hoş valla canım gözün alıyorsa yap bu diyeti bu diyette spor şartı yok ama yaptığım dönemde akşam yürüyüşle yapmıştım mutlaka faydası vardır ama sıfır kaçamaklı yapmıştım.Birde şu var bu şekil beslendiğinde kanındaki kötü şekerden kurtulman 5 gün kadar sürüyor sonrada verme başlıyor bi şekilde kaçamak yaptığında kanın yine bozuluyor insilün salgı düzenini bozuyorsun o yüzden kaçamak kalori diyetinde olduğu gibi bugün kaçırdım yarın telafi ederim diyemiyorsun.Şu verdiğin linke bakayım bi.
Yok kızım biz bu tatilde istediğimiz olamıycaz bu belli ben 10'da gidiyorum başlarken o tarihe kadar 62 olsam diye hayal ediyordum hale bak.
Tuldinaz anladığım kadarı ile sen hala devam ediyorsun kaç seansın kaldı ve biz burda çok şeffafız neden sen seans günleri saatlerini paylaşmıyorsun illa radikal bir gelişme mi olması gerekiyor ortaya çıkman için.Bak aynı dertten muzdaripiz hepimiz hayal satın almış gibi hissediyoruz ama kimse silah dayamadı bize bu konuda yapacak birşey olduğunu sanmıyorum.Bu konuyu araştıran herkesin yolu internete düşer ve googleda aradığında buraya mutlaka uğrar hiç merak etme canım.
Ben başlarkende dedim bu para meselesi değil sağlıkla ilgili bir sıkıntı olmasın inşallah.Ancak bu durumda hak arama söz konusu olur benim açımdan.

Kendi açımdan hala ne düşünmem gerektiği konusunda emin değilim ama gidişat hoşuma gitmiyor.FAKAT banuya bakıyor 3 kg vermek için başladı +3 kg alarak sonlandı.Yasemin desen 300 gr verdi 13 seansta bunlar iyiye alamet değil karamsarlaşıyor insan, yaptığı şeye güveni kalmıyor.

arkadaşlar merhaba
kendimi iyi ifade edememiş olabilirim,kaçtığım falan yok,gayet açık ve netim,öyle olsa buluşalım demem,ben 7 gün çalışıyorum
gittiğim günleri günlük telefonla kararlaştırıyoruz,çünkü iznim yok ve ne zaman gidebileceğim belli olmuyor,dr da bunun sakıncası yok dediği için devam ediyorum,bu birincisi,ikinci olarak amacım gidip hadi toplanalım mahkemelik olalım değil..karşılıklı uzunca konuşulur ve bir toplantı talep edilebileceğiydi,çünkü dr.ile iki kelime edilebiliniyor konuşulamıyor,tabiki kimse bizi zorlamıyor lakin hiç bir şey de denemeden öğrenilmiyor,denedik ve sonuç ortada,ben sadece rahatlamak istedim inanın kışın başında bu durum başıma gelse üzülmezdim ,hayatımındaki en kilolu dönemdeyim ve ruh halimide bozuyor geçen zamana çok üzüldüm ve yazın ilk ayıda bitti,geçen aağustos ayında 49 kilo iken 8 ay sonra 63 olmak bir anda ruhumu ve bedenimi yordu,şu an ise ciddi zaman kaybettim,herkes burada sürekli aynı şeyleri söylüyor ve uyguluyor,dr.verdiği listede böyle ve biz hala okadar inançlıyızki bir hata ettiğimize inanıp alternatif yollar arıyor,artı normalde yapmış olduğumuz diyeti de daha ii yapmak adına çabalıyoruz ,peki neden ?biz zaten dr.gidiyoruz tek gaz içinmi,diyet bir tedavi şeklidir motivasyon ister ,o zaman neden dr.kontrolünde olalım,benim amacım herşeyi dr.a bırakmak ve sadece irademe hakim olmak tan geçiyordu,ama şu anda teselli ve umut arar oldum ,sıkıldım,kilo veremedim..allahaşkına nerede yalnış var...her sabah bol peynirli az domates bir bardak çay ve bir dilim tam tahıl ekmek yiyorum,öğlen bol etli sebze yemeği ,yoğurt,yiyorum,ikindi yoğurt,bir porsiyon meyve 5,6 köfte yada peynir yada sebze yemeği az olarak yiyorum yada bir avuç fındık,2 lt su içiyorum,evimin önünde park var 20 dakika yürüyorum,zaten işimde hareketli,akşam bir çorba yada az sebze yemek yiyorum,haftada 2 kere iki top dondurma..bu arada tatlı,şeker,un,pilav ,zy.dolma,kızartma,karpuz yemiyorum,bir kaç dr arkadaşımla konuştum,teknik güzel ama dr.un seni motive etmesi ve günlük her vucuda uygun kalori listeli haftalık mönü vermesi gerekir,dediler.kızrtma ye doymadın bida ye yağlı ye etli,demekle olmaz dediler,yani dr.un ilgisizlği çelişkili cvpları beni üzüyor,şu na inanın herkes internet kullanmıyabiliyor,ben okadar kilo veremeyen duydumki,ha bu arada verenide gördüm ama beni etkilemeye yetmedi,kısaca sı arkadaşalr çok üzgünüm.bu hafta son seansım var günüümü önceden ayarlayabilirsem gitmeden saatimi yazmaya çalışırım..inanın yazarken bile rahtsızım,çünkü kendime bile itiraf etmekte zorlanıyorum..10 seansta biticek istesen de seans vermem dedi,şimdide

+15 seansdan bahsediyor, bilmiyorum sağlık herşeyin başı,ama zaman ve parada var olduğumuz hayatta çok önemli,ki çok zor şartlarda çalışyorum..beni anldığınızı ümit ediyorum..sevgilerimle

arkadaşlar merhaba
kendimi iyi ifade edememiş olabilirim,kaçtığım falan yok,gayet açık ve netim,öyle olsa buluşalım demem,ben 7 gün çalışıyorum
gittiğim günleri günlük telefonla kararlaştırıyoruz,çünkü iznim yok ve ne zaman gidebileceğim belli olmuyor,dr da bunun sakıncası yok dediği için devam ediyorum,bu birincisi,ikinci olarak amacım gidip hadi toplanalım mahkemelik olalım değil..karşılıklı uzunca konuşulur ve bir toplantı talep edilebileceğiydi,çünkü dr.ile iki kelime edilebiliniyor konuşulamıyor,tabiki kimse bizi zorlamıyor lakin hiç bir şey de denemeden öğrenilmiyor,denedik ve sonuç ortada,ben sadece rahatlamak istedim inanın kışın başında bu durum başıma gelse üzülmezdim ,hayatımındaki en kilolu dönemdeyim ve ruh halimide bozuyor geçen zamana çok üzüldüm ve yazın ilk ayıda bitti,geçen aağustos ayında 49 kilo iken 8 ay sonra 63 olmak bir anda ruhumu ve bedenimi yordu,şu an ise ciddi zaman kaybettim,herkes burada sürekli aynı şeyleri söylüyor ve uyguluyor,dr.verdiği listede böyle ve biz hala okadar inançlıyızki bir hata ettiğimize inanıp alternatif yollar arıyor,artı normalde yapmış olduğumuz diyeti de daha ii yapmak adına çabalıyoruz ,peki neden ?biz zaten dr.gidiyoruz tek gaz içinmi,diyet bir tedavi şeklidir motivasyon ister ,o zaman neden dr.kontrolünde olalım,benim amacım herşeyi dr.a bırakmak ve sadece irademe hakim olmak tan geçiyordu,ama şu anda teselli ve umut arar oldum ,sıkıldım,kilo veremedim..allahaşkına nerede yalnış var...her sabah bol peynirli az domates bir bardak çay ve bir dilim tam tahıl ekmek yiyorum,öğlen bol etli sebze yemeği ,yoğurt,yiyorum,ikindi yoğurt,bir porsiyon meyve 5,6 köfte yada peynir yada sebze yemeği az olarak yiyorum yada bir avuç fındık,2 lt su içiyorum,evimin önünde park var 20 dakika yürüyorum,zaten işimde hareketli,akşam bir çorba yada az sebze yemek yiyorum,haftada 2 kere iki top dondurma..bu arada tatlı,şeker,un,pilav ,zy.dolma,kızartma,karpuz yemiyorum,bir kaç dr arkadaşımla konuştum,teknik güzel ama dr.un seni motive etmesi ve günlük her vucuda uygun kalori listeli haftalık mönü vermesi gerekir,dediler.kızrtma ye doymadın bida ye yağlı ye etli,demekle olmaz dediler,yani dr.un ilgisizlği çelişkili cvpları beni üzüyor,şu na inanın herkes internet kullanmıyabiliyor,ben okadar kilo veremeyen duydumki,ha bu arada verenide gördüm ama beni etkilemeye yetmedi,kısaca sı arkadaşalr çok üzgünüm.bu hafta son seansım var günüümü önceden ayarlayabilirsem gitmeden saatimi yazmaya çalışırım..inanın yazarken bile rahtsızım,çünkü kendime bile itiraf etmekte zorlanıyorum..10 seansta biticek istesen de seans vermem dedi,şimdide

+15 seansdan bahsediyor, bilmiyorum sağlık herşeyin başı,ama zaman ve parada var olduğumuz hayatta çok önemli,ki çok zor şartlarda çalışyorum..beni anldığınızı ümit ediyorum..sevgilerimle

Selam arkadaşım yazdıklarında gerçekten haklısın hele son gittiğimde dr un üslubu tarzı hiç hoşuma gitmedi çocuk gibi azarladı bende tiye aldım bazı laflarını verdim cevabını.Ben dr sitesinde de yazdım sorumu.Bana resmen yalancı dedi.Değil dr kim olursa olsun kendime hakaret ettirmem.15 seans bitti nerdeyse ve ortada giden param ve umudumdan başka giden kilom yok.Hala ek seans al diyo.Patlama anım yakındır ordaki bircanın lafı aklıma geliyor bazı vücutları çözemiyor diyor bence kız haklı.

Şu yaz günü halimize bak ya kalınlaştım iyice başlıcam gazına tuzuna ben pazartesi itibari ile başlıyorum linkteki karbonhidrat diyetine ve hemen pelincemin kitabını alıcam karbonhidrat diyetinde ilk hafta 3kg garanti.Düşeyim biraz montignacını denicem pelince.Temmuz 10da bende izmire gidiyorum 3 günlüğüne büyük tatilime daha var yani.Yarın sabah yeni bir gün başlıcak ve yeni bir yasemin geliyor fevzicim sana bye kaybeden sen olacaksın bu sefer maalesef.Çünkü hakkımızı helal etmiyoruz sana .

Pelince eğer bitirmeye karar vediysen tedavini bitirmeye git paranı iste canım en azından paranı kurtar.Duyduğum kadarı ile iade yapıyomuş.

Pelince eğer bitirmeye karar vediysen tedavini bitirmeye git paranı iste canım en azından paranı kurtar.Duyduğum kadarı ile iade yapıyomuş.

arkadaşım peki sessiz mi kalıcaz ne yani,böyle paramızı zamanımızı sokağamı atıcaz,birşeyer yapalım,olmazki böyle,en azından diğer dr.lar hastayı zayıflatamadığında hastayı suçluyor ve sizinle bu iş olmayacak deyip baştan işi bitiriyor.burada hem biz idda ediyoruz uyguluyoruz diye dr.bey kabul etmiyor bizimle tedavi ye devamda ediyor ve 2 aydır böle devam ediyor,ayrıca burayı okuyorlar ama umurlarında değil,ne yani kendi isteğimizle gittik diye hiç hakımızı korumayacağız,tekrar rica ediyorum,toplanalım ve dr ile toplu konuşaım,unutmayalım birlikten kuvvet doğar,cvp bekliyorum,çünkü yalnızken dr.öyle bastırıyorki sizi neredeyse yanından tşk.edip ayrılıyoruz.sevgi ile kalın

selam kızlar valla ortalık karışmış, ben cuma günü 8. seansıma gittim, ilk başladığımdan beri kilo kaybı yok sanırım, ama zaten onu sölemiyor doktor, ilk hafta enerjim çok iyiydi, sonra durdu , son 2 seanstır enerjim yine iyi,2 seans daha böle giderse bu iş tamam dedi doktor, ve evet doktorun bu haftaki tutumunu beğenmedim, ben bu işe başlarken 5 seans aldım doktor dediki, ki bazı yerle4rdeki yazısındada belirtiyordu, 10 seans alman yeterki vücudun öğrenmesi için gayet net konuştu, ben 12 seans aldım kaldı 4 seansım ve son gittiğimde bana 20 ye tamamla demezmi , neden ama ? ben bu işe başlarken bana dedinmi vücuduna göre belki 10 belki 20 diye, hani 10 du diye çığlık atasım geldi, birde şu açıdan bakıyorum 4 seans sonra verememiş olursam 12 seans gitmişim paralar gitmiş o kadar bi anda aman veremiyorum diye kesmek doğru olurmu, ya gerçekten 18.seansta verirsem tabi bunlar hepsi risk ama çabanı emeğini paranı bi anda çöpe atmakta istemiyorum, en azından doktorun böle çok seans alıp( başta kendi sölediği seanslar) veremeyenler için ek seans hediye etmesi gerekiyor, madem o kadar emin, tamam ben 20 ye yükseltiyim, verirsem dediği gibi sonra ödemesini yapiyim, yok veremiyosam artık benimde yapcak bişeyim yok parayıda vermem, kendinden bu kadar emin birin,in bunu teklif etmesi lazım, zaten biz vermişiz vereceğimizi, seanslarım dolsun böyle bir teklifte buluncam , tabi dinlerlerse ... ama şunuda söliim ben ilk başladığımdan akşam öğünlerinde değişik besleniyordum, hafifte olsa çorba sebze yiyordum ve ikindileri meyva yiyordum yemeğin yanına ve tabiki hiç veremedim, enerjim düşüktü, son 2 seanstır sabah öğle ikindi besleniyorum ve ikindide meyve yemiyorum (doktor zaten meyve yeme diyo ikindide) sadece akşamları meyve yiyorum yemek yemiyorum tabi sadece 1 dilim karpuz mesela ve 2 seanstır enerjim yüksek çıktı, bakalım böle giderse kalan 4 seansımda hallederim, yani umuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun ...

Serpili selam sen ne yaptın hiç sesin çıkmıyor?
Esin zaten bu yüzden ne inancım ne hevesim kaldı işin kötüsü normalde verdiğim yöntemle veremez duruma düştüm.Şimdi biz para verdik umud ettik ya tutmadığını kabullenemiyoruz.Ben kabullendim açıkçası burda bu kadar insandan hiç birimi veremz ya.Bir yöntem varsa ve bu para baıyorsa burdaki sürekli haberdar olduğumuz 7 kişiden biri bari adam gibi kilo verse hiç yok.Bunun anlamı açık aslında da kabullenmek istemiyoruz.

kızlar böyle konularda çok dikkatli olmak ve doktorunuzu iyi seçmek gerekiyor.bende kilo fazlası şuan yok.50 kiloyum.boyum da 1.69.hatta zayıfım.ama toplamda 30 kilo verdiğim için vücudumda yumuşama var.geçen hafta bir güzellik merkezine gittim.oradaki doktorun bana söylediği tek başına power plate sizde hiçbir işe yaramaz.şuan kampanyamız var.2 program alana bir kampanya bedava.karboksi ve lpg alırsanız power plate ücretsiz.sizi ancak bu 3ü kurtarabilir dedi ve 1300 tl fiyat verdi.bütçem pek müsait değil diye de söyledim.sonra bu sözler beni tatmin etmedi başka biryere gittim.oradaki doktor size yapılacak tek şey power plate dedi.peki sadece bu yeterli olucak mı,başka bir yerde bana bunları söylediler dedim.doktor da bana.karboksinin asıl amacı vücutta yağ parçalamaktır.sizde yağ yok ki neyi parçalıyacak dedi.lpg de gelmez dedi.sadece power plate yarar size dedi.he aktif spor yapabiliyorsanız power plate de gelmeyin aktif spor yapın.ama imkanınız yoksa yapılacak sadece power plate dedi.mucize beklemeyin ama şuanki görüntüye göre daha iyi olur dedi.bana herşeyi dürüstçe anlattı.şimdi ya ben diğer doktorun dediğine direk inanıp durumum da müsait olsaydı ve yaptırsaydım.o paraları cidden gönül rahatlığıyla alabilecek miydi?
nasıl bir zamandayız ya?

sindilcun naber napıyosun?
Serpil geldin hiçşey yazmadan gittin arkadaşım.ınsan bi ne durumda olduğunu yazar iki cümle.

AYLOTİ 30 kiloyu nasıl verdin arkadaşım?

ben çok zararlı bir şekilde verdim.2000 yılında hiçbirşey yemeden 25 kilo verdim.ama spor yapsaydım böyle olmıycaktı işte.spor yapmadım.80 kiloydum 55 e düştüm.sonra bidaha almadım.55-60 kilo arası gitti geldi hep bu zamana.geçen ay da 57 kiloyken anneme kullandıracağım bir besin takviyesini kendim denedim yan etkisi falan oluyor mu diye.onunla da 7 kilo verdim 1 ayda.şuan 50 kiloyum.yan etkisi olmadı.şimdi anneme kullandırıyorum.Gerçi bünyeler farklıdır biliyorum ama.en azından zararlı olup olmadığını öğrenmek istedim.Umarım ilerleyen zamanda da birşeyi çıkmaz.

herkese selam;

Ben kesinlikle inancımı yitirmiş durumdayım. Bu kadar kişi burada yazıyor bari birimizin yüzü gülse.. Benim vücudumda en ufak bir değişiklik yok. Aynı şekilde arkadaşımın da öyle. Turdilnaz ' a katılıyorum. Bir araya gelelim. Konuşalım en azından dr bize açıklama yapsın. Gidiyoruz 2 dk. içnde birşeyler anlatıp gönderiyor. Ayrıca ben dr'un tavrını ve tarzını da hiç beğenmiyorum. Tersler gibi konuşuyor. 10 seans bitti tekrar 5 seans diyecek şimdi ya yine olmassa değişiklik görsem devam diycem de yok maaleseff. Başlarken 10 seans yeterli demişti bu arada. Verilen bilgilerde kopukluk var. Evettt kızlarrrr ne diyorsunuz :(((((

kızlar merhaba ben günlerdir acaip yoğun olduğum için yazamadım kusura bakmayın. bir ara girdim ama işim çıkınca yazamadan çıkmak durumunda kaldım. kızımın okulu bitti onun eşyalarını toplamakla ve getirmekle uğraştım. valla kızlar benim durumum inanın gayet iyi gidiyor her gittiğimde moralim iyice yerine geliyor. gidişatımı gayet iyi buluyor doktor. yeme düzenimi kesinlikle bozmamam gerektiğini söylüyor. bende elimden geldiğince gayret ediyorum. ben öyle karpuz dondurma falan yemiyorum. köfte tavuk balık ve peynir ağırlıklı yiyorum.

selam kızlar uzun zaman oldu gorusmeyelı nasılsınız dıyecegım goruyorum kı moraller bozuk bende durumlar ıyı gıdıyor kuculme cok ıyı kılo azar azarda olsa gıdıyor bende cok odem var oda ıyıdır dıyor dr bakın arkadaslar ben kendı adıma konusuyorum once 10 seans aldım verdıgım kılo 3 daha sonra 24 seans aldım ebru hanım bugun 6 seans daha verdı cunku ben seansları aldıktan sonra 50 tl oldu ve o yuzden seansları 50 tl den hesapladı bırde bugun yenı gelen 10 kısıye dr bey ne olacagını anlattı kendınıze guvenıyorsanız baslayın yok ben ekmeksız yapamam dersenız baslamayın bu arada enerjım cok ıyıydı tek yaptıgım farklı sey kahvaltım daha kuvvetlıydı sevgıyle kalın

Back