yasemin merhaba...yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm...valla aynen bebek muhabbeti benide baydı...ye ye ye yiyoruz ama değişen yok bilakis alıyorum vermek yok! ne incelme ne verme kalınlaşma+alma var= sinir harbi:) çıldırıcam ya eğer ki bunlar masal ve uyutuluyorsak uyanınca çok fena olur :) şahsen ben uyku ile uyanıklık arasındayım ama borç harç sıkıntı ile zar zor denkleşen bu paralar bi şekilde heba edilirse ee bunun geri alma yöntemleride var ...sağlık bakanlığı ve mahkemeler boşa çalışmıyor...inan ki çok sinirlendim...10 seansta iş biter deniliyordu ama seanslar gün geçtikçe artıyor canan dı sanırım 6 aydır giden 6 ay da dünyanın parası gidecek... eğer bu kadar sürerse ve sonuç hüsran olursa çok kötü olur
birde benim kafama şu takıldı dr. daha önce nişantaşında bu işlemi yapıyormuş oradan neden ayrıldı acaba ki o mevkide bu işleme rağbet çok olmalı benim kafama takılan çok kişi duymuyor görmüyoruz hiç zayıflayan...daha önce birisi yazmıştı yanındaki kızlarda biliyomuş bu siteyi diye yani aklıma tuhaf şeyler geliyor...nasıl sinirliyim anlatamam yanlış anlamayın ama bu iş olmazsa bide elalemin çenesini çekmek var enayi yerine düştün diye konuşmalar duyarsam zıvanadan çıkarım...çünkü bu zamana kadar aldatıldığımı hissettiğim zaman hakkımı hep söke söke almışımdır dellenebilirim:) inşallah umudumuz ve maddiyatımız sömürülmüyordur...zaman kötü bu düşünceler normal eğer ki ters konuşan olacaksa kusura bakmasın ama gerçekten öyle...hele ki kilo meselesi en çok art niyetle kullanılan bir konu ...çünkü gittikçe şişmanlayan bir toplumuz
her gidişimde hüsran kaliteli yemiyorsun lafları bir bebek muhabbeti...otomatiğe bağlanmış gibi
sadece iyi olan tatlı isteğimin olmayışı bide ekmek yeme gibi bir his kalmadı yetiyor yediklerim fazlasıyla kasaba bu kadar sık hiç uğramamıştım et tavuk balık bakliyat sebze yoğurt meyve kuruyemiş hepsi listede yazan +dr un ayrıca söyledikleri...mesela listeye göre hareket ediyorsun konuşmalarda farklı şeyde söylüyor...aslında konuşması ve listesi bazen bağdaşmıyor başka sitelerde ki yazılarında da farklı yorumları var...aslında dr. a güvenmek istiyorum ama kilo veremeyişim ne de küçülmemin olmayışı sinir ediyor ve güvenim sarsılıyor...son olarak şunu söyleyeyim hak edilmeden kazanılan bir para kimseye fayda getirmez şu veya bu şekilde kendisinden veya yakınından çıkar acısı....bunu idrak eden kişilerde alnının terini yer... ah almakta iki yakayı bir araya getirmez inşaallah bu şekilde bir düşünce ve filiyat yoktur... sert yazmış olabilirim ama bu benim fikrim ve en doğal hakkım fikrimi sunmak...neticede alınterimiz ve umudumuz sarf ediyoruz bu uğurda kimsenin benimle aynı fikirde olması şart değil bana bu hissiyat veriliyorsa yazarım arkadaşım :1closedeyes: