Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım ben dedimki öğlen taze fasulye etli yiyorum siz dediniz diye dönerde yemeye başladım oda illa yeme vücudun istiyosa ye dedi ha ikindide yoğurt fındık ye doymazsan köfte ye dedi.Bende olan şu 3ltden fazla su içimi başka hiçbi faydası olmadı.Bakalım çarşamba ne olcak gerekirse ikindi çok yiyip akşam 1 dilim karpuzla son vercem yemeğe bakalım ne olcak.Anlamadığım 10. seansım gelmiş hala bana olcak diyo ya.Güvenmekten başka çarem yok verenleride gördüm bizzat yakınlarımdan anlamadım gitti.Bendekide ne vücutmuş yahu tetiklenmedi gitti.Bugün sırf sinirimden gittim kafede 1 dilim tiramisu yedim .Eğer veremezsem paradan çok harcadığım zamana acırım oraya giidp gelmek benim için gerçekten dert oluyor leventten bakırköye trafik berbat oluyor.Aslında ümidi kesmiş durumdayım son demleri yaşıyorum zaten kalan 5 seansı hızlandırtcam haftada 2 alıp bitiricem.Kendi düşünsün dr. beni zayıflatmazsa yandı valla.:))Hay Allah canım yaaaaa.İnan çok üzüldüm.Neden veremediğinle ilgili birşey demedimi?Yağ oranın nolmuş peki?Bak şimdi ya çok canım sıkıldı inanki....Ben buna üzülüyorum işte napıym ben fabrikasyon demiştim ya kızmıştınız bana.Doktor beyin tavrı böyle hissettiryor napıym yaaaaaa.Evet gündüz dendiği gibi yenildiğinde akşam insanın canı çorba bile istemiyor.Sana örtülü olarak azalt mı demek istedi ben öyle anladım yazdıklarından.
Canancım daha öncede söyledim başn sağolsun ama ben senin durumunda şunu hissediyorum senin kilo alman çoğunlukla stres ve üzüntüden olmuş gibi ve sen öğrencisin sanırım yaşında genç metabolizman daha hızlı bizlerden.Dr başarısına başarı katanları güler yüzle karşılar tabide ne varki senden başkada kilo verip yazan göremedik ne hikmetse.Bu kadar kilolu içinden biri çıkıpta dr un yanında boy göstermiyor.Hepimiz yanlış yapıyoruz doğru neyse öğrenemedik gitti .Herkes denek durumunda hala neden dr un sitesinde başaranların resmi yok hep izletilen cd lerde uygulama aşamasındakiler gösteriliyo ben anlamış değilim umutla başladığımız zayıflama yolculuğu bakalım bize neler yapıcak.iyi öğlenler kızlar.bı kere ben sorularınızdan sıkılmadım cunku sızın su an yasadıgınız psıkolojıyı ben de yasıyorum doktorumla aramdakı tek ilişki onun söledıklerını harfıyen uyguayıpp sonuc almamdan ıbaret.ınsan basarıına basarı katanları tabı kı guler yuzle ve samımıyetle karsılar.şimdi ben neden yemeklerımı sunu yedım bunu yedım dıye sölemıyorum cunku hangı asamada oldugunuzu bılmıyorum zama zaman lıste degsıyor bı de mesela yaz sezonuna gırdık tuketmemız gereken besınler farklıymıs o yuzden sunu yıyn bunu yemeyın dıyemıyorum eger ben burda kafama gore atarsam hepımız ıcın yanlıs olur sıze bunu demeye calısıyorum.benı yanlıs anlamayın gerekırse sabahtan aksama kadar konusrum sızınle gercekten cok ıyı anlıyorum sızı.bence sız benden sanslısınız bı konuda.ben önce babamı sonra kendımı kaybettım.babam gerı donulmez bı yere gıttı ama ben hala hayattayken CANANla alakası olmayan bırı vardı bedenımde.sız sadece mısafır olan kılolarınızı vereceksınız.ben hem kılolardan hem yabancı benlıgımden hem de bozulmnus psıkolojım ııcın cabaladım meyvesını topluyorum sımdı.canınızı sıkmayın
ben ıstedıgınız her an yanınızdayım bunu tum samımıyetımle söluyorum...grsrz
Yok pelincim çarşamba kilonun indiğini görmeden sakinleşeceğimi sanmıyorum kendimi aptal gibi hissediyorum birileri eğer bizi kandırıp sırtımızdan para kazanıyorsa yıkılan umutlarımıza acıyorum.Kk nın bile hastası oldum ya yazmadan yazdıklarınızı okumadan duramıyroum birileri ümit verirde tekrar hırslanırım diye.Yasemin nasılsın sakinledin mi azcık:))
ok konuşalımBneim elimdeki listede ikindide normal etli yemek pizzanın içi falan yazıyor kuruyemişli yoğrut falan yok ilk liste bu ondan mıdır acaba?Yasemin yukarda sohbet odası var orda konuşalım mı?
Pelince laptop çok ısındı diğer makinaya geçtim java yüklüyıorum konuşalım sohbettenok konuşalım
pelin benim dedikodu derken kastettiğim dr ve eşi idi. yani onlar hakkında görüntü konusu burada konuşmayalım. zaten benim haddime düşemez....
bu arada cevaplayamayacağımız soru ile kastım geçen bir kaç arkadaş şu rahatsızlığım var ben yeni doğum yaptım uygulayabilir miyim gibi sorular sormuş sonuçta burada yazanlar kime neyin uygulanacağını bilemez sadece yaşadıklarımzı ve düşüncelerimizi paylaşıyoruz. sana değildi yazılanlar iyi okusan öyle olmadığını görürdün çünkü senin sorduğun yazdığın herşeyi merak ettiklerini ben de etmiştim.
neyse ben çok konuştum dediğim gibi sana değil yazılanlar ....
bu kısım sanırım beni ilgilendiriyor ama ben bu kadar gerilmenizi anlayamadım arkadaşım basit bir soru sordum cevaben aldığım ilk msj mantıklı idi ama bu msj görünce rahatsız olduğunuz kanısına vardım benim sorduğum sorudan belirtmek isterim ki soru şahsınıza değil tüm arkadaşlara idi ve bir fikriniz yoksa kendi seansınızda dr sorabilirmisiniz deyip teşekkür etmiştim.kısacası yardım istemiştim.
bende bu topiği takib ediyorum arkadaşım mesajları okuyunca şaşırdım açıkçası burda konuyla ilgili paylaşım var konu içi sorulmuş mantıklı bir soruya neden böyle cevap veriliyo anlamış değilim!ayrıca arkadaş soruyu tüm topiktekilere sormuş;güzel bir paylaşım yapılacağına,gereksiz yere verilen tepkileri anlamış değilim:1shok:
böyle şeylere hiç ama hiççç inanmıyorum
mutlu sonla da bittiğini hiç görmedim
hep hüsranla biter
haftada verilen 500 gram(!) öbür hafta 1 kilo olarak geri dönermirmirmirmir
bende çok kilo verdiren bişey biliyorum hemde ücretsiz adı da irade:1closedeyes:
çok mu açık konuştum neekaydirigubbakcemile2
Banuşum takılma kimseye boşver polemiğe gerek yok burası karboksipunktur yapanların alanı yada şöyle diyelim yapıpta sonuç alamayanların kilo vericem diye çırpınanların ve sonunda öyle yada böyle gerçeklerin konuşulduğu bir paylaşım alanı.Bizim olasıklarla işimiz yok olacaksa olacak olmucaksada oldururuz diyenlere hesap sorulacak bir alan.Ayrıca bize kilo veripte yazanları düzgünce anlatanları toplayabileceğimiz bir yer.Ben kilo kaybetmesemde banu,pelince gibi iki dost kazandım buda bana yeter.Ben bugüne güzel başladım akşamları yemicem gündüz abanıcam yemeğe akşam yemicem çarşambaya bakalım ne olcak bide bunu denicem güzel bir pazar olması dileğiyle laf dalaşı yapıp ortalığı karıştırmayı değil yediklerimizi konuşalım:)))))günaydın kıssslar
güzel birgün geçirmemeiz dileğiyle.
yasemincim sıkmıyoruz canımızı..... bakalım ben yarın sabah gideceğin merak ediyorum ne olacak..
gerçi bu hafta bayağı abarttım 2 şer götürdüm dondurmaları kimi zaman bunu da dr a soracağım... bir etkisi olur mu? gerçi moralim bozulunca soru sormayı da unutuyorum... gerçi bütün gece yediklerim ( pişmanlıklar) üstüme yürüdü durdu.... bu hafta bacaklarım şişti. kilo mu aldım acaba...
BİZİM BU TOPİĞE YAZMA amacımızı bilmeyenler için tekrar söylüyorum birbirimizi motive etmek.....