ah canancım keske kendımı ıyı hıssetseydım ama gececek gecsın gecsın cabuk gecsın operım yanaklarındaniyi aksamlar guldal ablacım nasılsın gorusemedık ne zamandır nasıl gıdıyo?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karboksipunktur ile kilolara veda..
- Konu Sahibi cimcime81
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hayır canım hamıle degılım sımdı zamanı degıl kılo vermem lazım esım heyecanla benı beklıyor kılo vermıs olarak yoksa bu kadar uzun sure turkıyede kalamam
CANIM YAA uzulme verırsın verıceksın merak etme sonra bebısımız de olur karboksipunctur hedıyesı bı bebek
kızlar cananın konuşmalarından şunu mu çıkarmalıyız acaba ?Bu bir süreç kendisi 6 aya gelmiş ve bu kadar verebilmiş bizde bikaç ayı devirince mi vericez yani eğer böyleyse benim 2 ayım doluyor 9.seans olcak yarın.Bu arada canancım tek kilo veren sensin önümüzde başka birileri çıksada seni soru yağmuruna tutmasak biz senden neler yaptında neler yedinde bu hale geldin cevabını almak isterken sen dr dan bahsediyorsun ki zaten dr beyin sorularımıza verdiği cevaplar yeterli olsa sana sormamıza da gerek kalmıcak .Ha bize şunu dese bu iş için minimum 4-5 ayı gözden çıkarın kilo vermezseniz görüşelim dese bizde kimseyi bunaltmıcaz ama sağolsun ağzından ye demekten başka bişey çıkmıyor.Ben çok sıkıldım 2 ay diyet spor yapsaydım şimdiye 4-5 kg kesin vermiştim .İlk ay %5 ikinci ay %10 gibi kayıp olcak dendi ben hala 3kg bile veremedim.Bana şu an tek etkisi günde 3 lt su içmem oldu.Sabır diyelim sıkalım dişimizi dicem genede ama artık rakamsal ve bedensel düşüşler görmek istiyorum.
Pelince bu konuda sana katılıyorum burası deneyimlerimizi ve yaşadıklarımızı paylaşma sitesi.Hepimizde birinden umut bekleyerek yazıyoruz buraya.Sonuçta kullandığınız bir ilacı yazın demiyoruz kimseye çünkü yapılan uygulama herkese aynı görüldüğü üzere.Doktorculuk oynamak gibi bi amacımız elbetteki yok canan sadece bişeyler okurken dikkatimi çekti ve paylaştım burda elbette ki birbirimize destek olacağız fikirlerimizi paylaşacağız kimsenin başka gayesi olduğunu sanmıyorum.Ben henüz yeniyim ama anladığım kadarıyla dr bey oldukça yoğun ve açıkçası onun hızı bana soracaklarımı unutturur ilk seansta soracağım birşey yoktu.Bundan sonra giderken soracağım birşeyler olursa not ederek giderim zaten.Bu bi eleştiride değil yanlış anlaşılmasınıda asla istemem çok yoğun ve çok yorulduğu her halinden belli.Bende kendime böyle bir yöntem geliştiririm olur biter o arada burda bildiklerimizi ya da kafamıza takılanları yada dr' ile konuştuklarımızı paylaşır birlikten kuvvet doğrabiliriz.
Dr eğer çok yoğun ve yorgunsa ona göre hasta alıcak içeriye yorgun olmayacak sayıda kişiyle ilgilenicek.Herkes kolay kazanmadığı parayı veriyor bir çırpıda ve herşeyden önemlisi destek bekliyor ilgi bekliyor.Özel bir işlem yapılıyor ve özel ilgi bekliyoruz.Daha biri çıkmadan diğeri alınıyor içeri soramıyoruz bile doğru düzgün.Zaten terazi kg da oynama göstermeyince tüm moraller bozuluyor ağlıcak gibi oluyor insan .Yemişim yağın azalmasını demek geçiyor içimden.Valla yarınki seansta iyice konuşucam insin artık kilolar yahu.
O kadar bıkkınım ki yasemin basma kalıp şeylerden benim ilk seansımdı ve dediğin gibi oldu alel acele seni iğne odasına alırken diğerinide masasına alıyor ve sen iğneden çıkıp birşeyler konuşmayı beklerken ayak üstü yiyeceklerin söyleniyor ve çıkıyorsun.Burası ve sizler olmasanız ben nasıl beslenmem gerektiğini net olarak anlıyamazdım açıkçası.Canan performansından ve uzun süredir gittiğinden dolayı sanırım dr beyle ilişkisi bizden daha farklı daha detaylı.Dediğim gibi giderken sorum olursa yazarım kağıda o koşuşturmada aklıma hiç birşey gelmedi soracak.Pazartesi gidip seans almadan dönmemin nedeni buydu aslında ticarethane gibi geldi bir resim bile göstermedi başaranlar diye.Form doldurdum elime liste verildi.ıkna olucu yoğun bir konuşma asla değildi.Burda sizleri tanımadan gitseydim hiç ikna olmazdım.Bu olayı netten araştırdım uygulayan bir yığın yer var dedim demek ki sonuç veriyor diye düşündüm ve seans almaya başladım.Beslenme şekli doğru geliyor bana.Bakalım hayırlısı canım.Sende yaz sorularını içeri kimseyi almamasını rica et sor bütün sorularını veremedikçe gayretinin gittiğini söyle birebir uyguluyorsun sonuçta.......
günaydın kızlarr...
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.
amacım kimseyi kırmak değil ama lütfen dr ve eşi nin durumları hakkında konuşmayalım. dedikodu sütununa dönmesin burası.
bu sayfaya ilk yazanlardan biri olarak kimi zaman bizlerin cevaplayamayacağımız sorular sorulurulyor. bu da karışıklığa neden oluyor.... merak ettiklerinizi belli paylaşımlar dışında dr a soralım hatta doktorlarsitesi.com adresinden dr a sorulan sorulara ve verdiği cevaplara bakabilirsiniz.ben gerektiğinde orayı kullanıyorum. gayet net açık cevaplarla hemen ulaşıyor size dr....
yasemincim nasılsın....
moralimizi bozmuyoruzzzz ... devam biz bu işin üstesinden geleceğiz farkındasın değil mi? bak kızım arada ben de gaz vereyim sana( çene çalarak) bi dr bi ben old u bittiye getirelim yağları... ben geçen hafta 1.5kg vermiştim yaaaa bakalım bu hafta ne olacak ama geçen hafta yediklerimi yazayım da moralin düzelsin.....
cuma akşamı 1 ddondurma yemişt im hatta 2 gündür dondurma işini abarttım canım 2 şer dondurma yadeim. o da top oynurum diye desem de inanma. açgözlülüğümden. ikindi kocaamn bi börek yanında ayran,geçen pazardan beri 2 dilim ekemk yiyom kahvaltıda
ceviz yiyemiyom midemi altüst ediyor. ben neyi anladım biliyor musun eğer yerken aklından başka şeyler geçiriyorsan kilo veriyorsun ama yok ne kadar yesem kilo apar mı ah şu gün veremicem diyi,nce dünyamızda bedenimiz de duruyor....
şimdi sıkmıyoruz canımızı ve dua edip yolumuza devam ediyoruzzz
amacım kimseyi kırmak değil ama lütfen dr ve eşi nin durumları hakkında konuşmayalım. dedikodu sütununa dönmesin burası.
bu sayfaya ilk yazanlardan biri olarak kimi zaman bizlerin cevaplayamayacağımız sorular sorulurulyor. bu da karışıklığa neden oluyor.... merak ettiklerinizi belli paylaşımlar dışında dr a soralım hatta doktorlarsitesi.com adresinden dr a sorulan sorulara ve verdiği cevaplara bakabilirsiniz.ben gerektiğinde orayı kullanıyorum. gayet net açık cevaplarla hemen ulaşıyor size dr....
yasemincim nasılsın....
moralimizi bozmuyoruzzzz ... devam biz bu işin üstesinden geleceğiz farkındasın değil mi? bak kızım arada ben de gaz vereyim sana( çene çalarak) bi dr bi ben old u bittiye getirelim yağları... ben geçen hafta 1.5kg vermiştim yaaaa bakalım bu hafta ne olacak ama geçen hafta yediklerimi yazayım da moralin düzelsin.....
cuma akşamı 1 ddondurma yemişt im hatta 2 gündür dondurma işini abarttım canım 2 şer dondurma yadeim. o da top oynurum diye desem de inanma. açgözlülüğümden. ikindi kocaamn bi börek yanında ayran,geçen pazardan beri 2 dilim ekemk yiyom kahvaltıda
ceviz yiyemiyom midemi altüst ediyor. ben neyi anladım biliyor musun eğer yerken aklından başka şeyler geçiriyorsan kilo veriyorsun ama yok ne kadar yesem kilo apar mı ah şu gün veremicem diyi,nce dünyamızda bedenimiz de duruyor....
Son düzenleme:
günaydın kızlarr...
yasemincim nasılsın....
Banuşum aslında karamsar biri değilimdir 2 aydır sonuç sıfır gibi moral bozukluğu yapıyor haliyle .Ben geçen sene verdiğim sistemle gün be gün görüyordum gelişmeyi .Ha burda ise bana olan şu midemmi küçülüyor nedir ye dendikçe yiyesim gelmiyor.Aslında doyma işim az yemekle olmaya başladı hani tıka basa yemeden çok yemiş gibi oluyorum.İyi de ortada hala bi gelişme yok bugün dicem dr a ben ne zaman,kaçıncı seanstan sonra inceldiğimi zayıfladığımı görücem daha kaç seans gelicemki inceleyim.yazda geldi malum yeni bişeyler almak istiyo insan sırf zayıflıcam diye eskilerle idare ediyorum incelirsem elimde kalcak aldıklarım diye bekliyorum işte.Dr işi gevşek bıraktığından içimde başarma hırsıda olmuyor ki ben nelerle baş etmiş insanım.Bakalım bugün bende dananın kuyruğu kopcak ya olcak ya olcak akşama yazarım gene hepimize iyi haftasonları.klava:
Birşeyi anlamıyorum ben dedikodu mahiyetinde hiç birşey yazıldığını sanmıyorum buraya aklımıza takılan soruların hepisininde mantıklı ve her insanı düşündürebilcek şeyler olduğunu düşünüyorum.Yasemini rahatsız eden şeylerin yersiz olduğunu düşünmüyorum.Çözüm üretmek adına konuştuğumuzu düşünüyorum ben yolun başındayım ve bu konuda umutluyum ama 2 ay ve doğru uyguladığımı düşündüğümde eğer kilo veremiyorsam bununla ilgili meraklarım endişelerim elbette olacak.
Niye dedikodu olsun ki anlıyabilmiş değilim.Bunları niye paylaşmıyalım ki burda 2 aydır kilo veremiyorum daha önce kendim yaptığımda daha çok veriyordum diyor Yasemin ve doktorun açıklamasını istiyor bu anlamda sıkıntısı olduğunu söylüyor bir hatam varsa nerde bilmiyorum diyor nedenini bilmiyorum diyor.Yağ oranını aklıma takıldı sordum canan'a yanlış anlamışım ne güzel izah etti ve anladım.Ne konuşacağız ki burda sen verdin mi ben veremedim ne yiyorsun ben doktor değilim dr'a sor ama inan verirsin verirsin.
Kesinlikle dedikodu yapılmıyor burda....Doktorculukta yapılmıyor.Bilinçli tüketici (yada hasta)olmak diyebiliriz ama....
Tabiki kim ne sıkıntısı varsa dr beyle paylaşsın bende kendi adıma sorum olursa yazarak giderim o durumdada çözemezsem ben varken başka hasta almamasını rica ederim aksi bir tutumla karşılaşacağımıda hiç sanmıyorum.Tekrarlıyorum benim kayda değer bir şikayetim yok ufak takıldığım şeyler var birçok kez söyledim bu yeme prensibi ile başka bir problem yoksa kesinlikle kilo verilebileceğine inanıyorum karbokside uygulanan ve tutan bir yöntem.Sorgulama hakkı bu kadar basit bir konuda bile yoksa vay halimize diyorum ne diyim.
Niye dedikodu olsun ki anlıyabilmiş değilim.Bunları niye paylaşmıyalım ki burda 2 aydır kilo veremiyorum daha önce kendim yaptığımda daha çok veriyordum diyor Yasemin ve doktorun açıklamasını istiyor bu anlamda sıkıntısı olduğunu söylüyor bir hatam varsa nerde bilmiyorum diyor nedenini bilmiyorum diyor.Yağ oranını aklıma takıldı sordum canan'a yanlış anlamışım ne güzel izah etti ve anladım.Ne konuşacağız ki burda sen verdin mi ben veremedim ne yiyorsun ben doktor değilim dr'a sor ama inan verirsin verirsin.
Kesinlikle dedikodu yapılmıyor burda....Doktorculukta yapılmıyor.Bilinçli tüketici (yada hasta)olmak diyebiliriz ama....
Tabiki kim ne sıkıntısı varsa dr beyle paylaşsın bende kendi adıma sorum olursa yazarak giderim o durumdada çözemezsem ben varken başka hasta almamasını rica ederim aksi bir tutumla karşılaşacağımıda hiç sanmıyorum.Tekrarlıyorum benim kayda değer bir şikayetim yok ufak takıldığım şeyler var birçok kez söyledim bu yeme prensibi ile başka bir problem yoksa kesinlikle kilo verilebileceğine inanıyorum karbokside uygulanan ve tutan bir yöntem.Sorgulama hakkı bu kadar basit bir konuda bile yoksa vay halimize diyorum ne diyim.
Son düzenleme:
pelin benim dedikodu derken kastettiğim dr ve eşi idi. yani onlar hakkında görüntü konusu burada konuşmayalım. zaten benim haddime düşemez....
bu arada cevaplayamayacağımız soru ile kastım geçen bir kaç arkadaş şu rahatsızlığım var ben yeni doğum yaptım uygulayabilir miyim gibi sorular sormuş sonuçta burada yazanlar kime neyin uygulanacağını bilemez sadece yaşadıklarımzı ve düşüncelerimizi paylaşıyoruz. sana değildi yazılanlar iyi okusan öyle olmadığını görürdün çünkü senin sorduğun yazdığın herşeyi merak ettiklerini ben de etmiştim. ben 55 kiloydum 2 kg vermek için gitmiştim sonra 3 kg geri aldım bu uygulamaya başlayınca çok üzüldüm neden neden diye sordum sözde zayıflayacağıma şiştim.... sonra muayenedeki başarılı hastaların röportajlarını izledim ve o kadar çok gelen insan vardı ki özellikle cumartesi ve taaaaa hangi şehirlerden o zaman tamam banu sabret bu kadar insan geliyorsa şüphe etme ağlamayı bırak canını sıkma başka başka şeylerle ilgilen başka şeylere kafa yor.. gidip tişört alıyorum kızlar çok komik ama diyorum ki hııımmm tmmm git ve 10 tl bady al kendine komik ama uzaklaşmaya çalışıyorum evde kalmamaya çalışıyorum dışarda vakit geçirmek istiyorum çünkü tek başıma kalınca habire nolcak ne zaman olacak ne yesem ne içsem diyorum şimdi ise aman umursamadan yiyorum....
bu arada ben bu uygulamaya başladığımda annem de yanımdaydı ve o benim ne kadar üzüldüğümü ağladığımı kaç kez bırakacağım dediğimi bilri... ama şimdi duyarsızlaştım keyfimize bakalım ben de öğretmen maaşımla geliyorum oraya zor oluyor tabii ki ama işte insan isteklerine ulşamak için yaaa sabır diyor.
neyse ben çok konuştum dediğim gibi sana değil yazılanlar ....
bu arada cevaplayamayacağımız soru ile kastım geçen bir kaç arkadaş şu rahatsızlığım var ben yeni doğum yaptım uygulayabilir miyim gibi sorular sormuş sonuçta burada yazanlar kime neyin uygulanacağını bilemez sadece yaşadıklarımzı ve düşüncelerimizi paylaşıyoruz. sana değildi yazılanlar iyi okusan öyle olmadığını görürdün çünkü senin sorduğun yazdığın herşeyi merak ettiklerini ben de etmiştim. ben 55 kiloydum 2 kg vermek için gitmiştim sonra 3 kg geri aldım bu uygulamaya başlayınca çok üzüldüm neden neden diye sordum sözde zayıflayacağıma şiştim.... sonra muayenedeki başarılı hastaların röportajlarını izledim ve o kadar çok gelen insan vardı ki özellikle cumartesi ve taaaaa hangi şehirlerden o zaman tamam banu sabret bu kadar insan geliyorsa şüphe etme ağlamayı bırak canını sıkma başka başka şeylerle ilgilen başka şeylere kafa yor.. gidip tişört alıyorum kızlar çok komik ama diyorum ki hııımmm tmmm git ve 10 tl bady al kendine komik ama uzaklaşmaya çalışıyorum evde kalmamaya çalışıyorum dışarda vakit geçirmek istiyorum çünkü tek başıma kalınca habire nolcak ne zaman olacak ne yesem ne içsem diyorum şimdi ise aman umursamadan yiyorum....
bu arada ben bu uygulamaya başladığımda annem de yanımdaydı ve o benim ne kadar üzüldüğümü ağladığımı kaç kez bırakacağım dediğimi bilri... ama şimdi duyarsızlaştım keyfimize bakalım ben de öğretmen maaşımla geliyorum oraya zor oluyor tabii ki ama işte insan isteklerine ulşamak için yaaa sabır diyor.
neyse ben çok konuştum dediğim gibi sana değil yazılanlar ....
Tamam tatlım alınganlık gösterdim sanırım ben başında olduğumdan hem irdeliyorum hemde aslında tüm samimiyetimle olacağına inanıyorum iki gün oldu başlayalı bi kere sağlıklı beslendiğim konusunda müsteriyim ikincisi fark hissediyorum cildimde pürüssüzleşme başladı.İnşallah herkes umduğunu bulur inşallah
iyi öğlenler kızlar.bı kere ben sorularınızdan sıkılmadım cunku sızın su an yasadıgınız psıkolojıyı ben de yasıyorum doktorumla aramdakı tek ilişki onun söledıklerını harfıyen uyguayıpp sonuc almamdan ıbaret.ınsan basarıına basarı katanları tabı kı guler yuzle ve samımıyetle karsılar.şimdi ben neden yemeklerımı sunu yedım bunu yedım dıye sölemıyorum cunku hangı asamada oldugunuzu bılmıyorum zama zaman lıste degsıyor bı de mesela yaz sezonuna gırdık tuketmemız gereken besınler farklıymıs o yuzden sunu yıyn bunu yemeyın dıyemıyorum eger ben burda kafama gore atarsam hepımız ıcın yanlıs olur sıze bunu demeye calısıyorum.benı yanlıs anlamayın gerekırse sabahtan aksama kadar konusrum sızınle gercekten cok ıyı anlıyorum sızı.bence sız benden sanslısınız bı konuda.ben önce babamı sonra kendımı kaybettım.babam gerı donulmez bı yere gıttı ama ben hala hayattayken CANANla alakası olmayan bırı vardı bedenımde.sız sadece mısafır olan kılolarınızı vereceksınız.ben hem kılolardan hem yabancı benlıgımden hem de bozulmnus psıkolojım ııcın cabaladım meyvesını topluyorum sımdı.canınızı sıkmayın
ben ıstedıgınız her an yanınızdayım bunu tum samımıyetımle söluyorum...grsrz
ben ıstedıgınız her an yanınızdayım bunu tum samımıyetımle söluyorum...grsrz
Bayanlar merhaba
ben bugün 5. seansıma gittim 1 kilo vermişim sevindim tabi.. göbeğimde ve karnımda bariz şekilde küçülme gözlemliyorum.. inşallah bu sürekli devam eder diyorum.. moralimi bozmamaya kendi kendime söz verdim. kilodaşım güldal sen ne alemdesin:) seninle istediğimiz kiloya gelince bir party yapalım olurmu:)))
hepinize sevgiler...
ben bugün 5. seansıma gittim 1 kilo vermişim sevindim tabi.. göbeğimde ve karnımda bariz şekilde küçülme gözlemliyorum.. inşallah bu sürekli devam eder diyorum.. moralimi bozmamaya kendi kendime söz verdim. kilodaşım güldal sen ne alemdesin:) seninle istediğimiz kiloya gelince bir party yapalım olurmu:)))
hepinize sevgiler...
Samimiyetinden şüphem yok canan'cım sağol.Bizde alınganlık gösterdik sanırım sende kusura bakma olur mu?Allah sabır versin çok zor şeyler bunlar.Yaz yiyecekleri diye bişey bilmiyorum listede böyle birşey yoktu ama pazartesi daha detaylı sorucam doktor beye.Ama başka bir sorum olacak hepinize dışarda olduğunuzda ve uygunbeslenme imkanınız olmadığında ne yiyorsunuz yada yemiyor öğün mü atlıyorsunuz?Ben çok gezentiyim yaaa bu en önemli sorunum.Bugün ayarlıyamadım bu durumu.Sabah 10:30'da yaptım kahvaltıyı 12:30 gibi çıktım öğlen yiyecek hiç halim olmadı çıkmadan.Sonra dışarda bulunduğum yerde en masum kaşarlı tost geldi bana.Açta değildim atlasam mı öğünü dedim ama kararsızlıktan yedim.Öyle işte.....
Banu esas oğlan güzeldi :))))
Banu esas oğlan güzeldi :))))
Selam kızlar nihayet 9.seans sonuçlandı ve ben iğrenç durumdayım en başa döndük 69.5 ta takılıp kalan kilo en başa 71.2 ye çıktı ölcem sinirden .Dediğim gibi dr yanına girdim önce çıktım alete zaten çıkarken dedim kendimi şiş hissediyorum moralim çok bozuk diye.Kiloyu gördüm zaten bittim.Açtım ağzımı dra.Ne bu ya dedim daha kaç seans gelicem ne yanlış dedim.Oda yine bebek muhabbeti yaptı bugünü başlangıç sayalım rahat ol dedi.Yeni liste yine tutuşturuldu elime ha bu arada canan sen istediğin kadar yediklerini söyleme hepimize aynı liste veriliyor zaten bu listede pizza var kızlar.Neyse konuya geleyim çarşambaya kadar rahat ol dedi bak inecek kilolar dedi.suyu çok içmem,tatlı istemiyo olmam iyiymiş.Bakalım sonuçta parayı verdik 10. seansta neler olcak.Bu arada bazı bilgiler aldım arkadaşlar kilo veremeyenlerde oluyomuş hatta bazıları çaktırmadan diyette yapıyomuş.Bu sefer dr şunuda dedi eğer canın istemiyosa yemek için zorlama kendini.Akşam çorba içmek zorunda değilmişim istemiyosan yeme dedi.Sonuçta bitcek 15 seans ben başa döndüm ve sıkıntı içinde çıktım ordan.Dr a anlattım kk de konuştuklarımızı banu ve benim örnek olduğumuzu söyledim olacak merak etme dedi.Kapıyı kapattım sordum soruları dinledim gene zaten masal dinlemeye alıştık bakalım görücez hep beraber.
Hay Allah canım yaaaaa.ınan çok üzüldüm.Neden veremediğinle ilgili birşey demedimi?Yağ oranın nolmuş peki?Bak şimdi ya çok canım sıkıldı inanki....Ben buna üzülüyorum işte napıym ben fabrikasyon demiştim ya kızmıştınız bana.Doktor beyin tavrı böyle hissettiryor napıym yaaaaaa.Evet gündüz dendiği gibi yenildiğinde akşam insanın canı çorba bile istemiyor.Sana örtülü olarak azalt mı demek istedi ben öyle anladım yazdıklarından.