• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karboksipunktur ile kilolara veda..

ha bu arada benim kilom 92 idi (boyum da 1.74) şimdi 90 vermem gereken daha 20 kilom var ve bunu vereceğim kendime inanıyorum. asla moralimi bozmayacağım arkadaşlar sizde bozmayın biz bu işi başaracağız. önce kendimize inanmalıyız bu çok önemli.
selam serpıl aynı kılodayız bakalım kım daha hızlı verıyor:roflol:saka saka sende bende tum arkadaslarımız da en hızlı saglıklı sekılde verırız
ınsaallah

kızlar dr bana geçen gün ekmek yedi tereyağı sürüp hatta 2 dilim yiyebilirsin ekmeği dedi... ben de bugün yedim. hatta ikindide tatilya :)))))) börek bilem yedimmmm

kızlar birşey söyliyeyim geçen haftalarda ben bal ve fındık yemiştim bir akşam ve kilo vermiştim o süreçte sonra yememdim kilo Aldım ne iş anlamadım...:P

Canancım ben başlayalı 1,5 ay oldu nerdeyse 71,2 den 69,5 a iniş sence normalmi ve takıldım kaldım inmiyo bitürlü biliyorum oda olcak ama 8. seans bitti ne zaman düşecek ya :((

canım merak etme kasma kendını bol bol doyur mıdenı gıder gıder.sonucta ne kadar dayanacak kı azmımızı de dı mı beden bızım olduguna gore onu terbıye etmek bızım elımızde bı bakmıssın tığ gıbısın.sadece sımarık mıdemızı adam gıbı doyurmalıyız kolay gelsın.uzulmek yılmak yok yola devam

selam canan nasıl gıdıyor ben cok mutluyum cunku herkes cok ınceldıgımı soyluyor kardesım dedıkı abla senı gordum kım bu kadın dedım az mutluluk mu bu sevgıyle kal canan cım

selam guldal.71,2 idi ilk kilom arada 68,8 i gördüm ama geri geldi kilo ve son haliyle şu an 69,5 ta takıldım kaldım ve 8 seans bitti.İncelme bence iyi ama ben kiloda görmek istiyorum artık inişi.Bakalım neler olucak bilerek ben seans arasını uzatıyorum kilo kaybı olur diye :) Regl dönemindeyim kendimi iyi hissetmiyorum bi kaç gün karboksi mantığı kascak gibi havalarda ısında yemek çekmiyo canım ama yicez napalım .
yasemıncım ben 4 kg verdım ama ıncelme muthıs herkes cok sasırıyor 10 kg vermısım sanıyorlar

Bu metodun en büyük faydası aslında çık çaba sarfetmeden kiloların gitmesi ve normalde belkide 6 kilo verdiğinde sahip olabileceğin incelmeyi yaşıyorsun yasemincim.Haklısın biz şimdiye kadar hep tartıya endeksli kilo verdik aldık dedik alışkanlık işte.Belki sen bir başlıyacaksın tıkır tıkır inecek tartı inşallah.Çok sağlam durmak lazım insan kilo vermediğini görünce yemeklerini kısma ihtiyacı duyuyor ve doktor daha çok ye diyor valla zor iş.
Ben yarın 3 te ordayım gelen var mı kırmızı karanfil takayım mı beni tanıyın diye:))))

Bu metodun en büyük faydası aslında çık çaba sarfetmeden kiloların gitmesi ve normalde belkide 6 kilo verdiğinde sahip olabileceğin incelmeyi yaşıyorsun yasemincim.Haklısın biz şimdiye kadar hep tartıya endeksli kilo verdik aldık dedik alışkanlık işte.Belki sen bir başlıyacaksın tıkır tıkır inecek tartı inşallah.Çok sağlam durmak lazım insan kilo vermediğini görünce yemeklerini kısma ihtiyacı duyuyor ve doktor daha çok ye diyor valla zor iş.
Ben yarın 3 te ordayım gelen var mı kırmızı karanfil takayım mı beni tanıyın diye:))))

Sağolun kızlar valla acayip moral oldunuz arasıra aklımdan geçmiyor değil olmucakmı diye sonra okuyorum yazdıklarınızı devam kızım diyorum kendime .Ama bel bölgesinde olan incelme basen kalça ve bacakta olmadı şöyle bir makina olsada her yerden alsa götürse ne iyi olur ya .Bıktık valla yesen bi türlü yemesen bi türlü.Son çaremsin dr fevzi bey .Umutlarımızı boşa çıkarma beni bile bezdirdin yahu göster mucizeni.ver şu gazı daha çok verde erit bizi :))))kaydirigubbakcemile2

ben 2 de ordayım sarkarsa tanısabılırız bakalım nasıp gorusmek uzere

günaydın kızlar
yasemincim seninle bu yola başkoyduk.sıkmayacağız relax olacağız dr kafanıza takmayın diyor. ben de senin gibiydim ama şimdi durum değiştiiiiiiii kafamızı yemek yemeyi düşünerek meşgul etmeyeceğiz canım.... inşallah haziran sonu göreceğiz ben deki sonucu....

günaydın bayanlarrr

sevgili güldal senin adına inan çok sevindim.. umarım ikimizde güzel vücutlara sahip olacağız:))) peki senin incelmen ne kadar sonra başladı merak ettim.

günaydın kızlarr, ben 3. seansıma cumartesi gittim, kilo kaybı yok enerjin biraz düşmüş dedi ama 2 gün kaçamak yapmıştım pasta falan tüketmiştim ona bağlı olabilir , çünkü ilkı seansla 3 günde 1 kilo vermiştim sonraki 4 gün hiç oynama olmadı , bakalım bu perşembe bi daha gitcem umarıum biraz oynar yoksa üzülürüm sakın durma olmasın ya :((

günaydın bayanlarrr

sevgili güldal senin adına inan çok sevindim.. umarım ikimizde güzel vücutlara sahip olacağız:))) peki senin incelmen ne kadar sonra başladı merak ettim.
tesekur ederım canım 9. senstan sonra barız ıncelme basladı bugun gıdecegım cok merak edıyorum kılo kaybım varmı dondugum de paylasırım sevgılerımle

Herkese hayırlı bir gün ve hafta dilerim...İncelerek geçecek güzel bir hafta :(( neden yüzümü astım diye soracak olursanız geçen gidişimde durum iyiydi kilo inmemiş ama enerji süperdi ama bu sefer hem kilo hem enerji berbat :(( ağlamak istiyorummmm yaaaa...Kilo vermek istiyorum gene balık etli olayım daha ince olmak hoşuma gitmiyor ama fok balığı gibide olmak istemiyom güzel bir balık olayım:))) doktor daha çok ye dedi...sadece ikindide kuruyemiş tüket dedi...valla çok yiyom tıka basa kıtlıktan çıkmış gibi yiyom yalnız bu hafta suyu az içtim oda mı sebeb bilemem ama çok karamsarım...eşim eğer kilo veremezsem ben bırakırım dedi... ben bırakmam dedim bırakmıycam da...offfffffffff...karman çormanım yemek yapmaktan yemekten gına gelsede yapıp yapıp yiyorum ev restaurant mutfağına döndü çeşit çeşit yapıp yiyoruz...dr.a ödediğimiz dışında artı mutfak masrafı mutfakta yangın var acillllll 110 :)))

Kızlar inceliyorum yazılarınızı okudukça muhteşem duygulara kapılıyorum ama kendime bakınca herşey foss balon gibi havam iniyor...anlatabildim mi duygularımı? napcam ya milletin çenesi dursa bu sefer gözleri hasetle baksa nasılda incelmiş fıstık gibi deselerde imrenseler bıktım çok kilolusun şişmansın denmesinden...nasıl böyle ince kalabiliyosun deseler bide ben onlara çok şişmansın desem gıcık etsem...çok kötü şeyler düşünüyom dimi? ama napim canımı çok acıttılar düşünmeden etmeden...bide onların canı yansın anlasınlar :)) ama hemen zayıflasınlar yine kıyamam;)

çok sıkkınım çooooooooooooooooooooook................................

gamzeli bu kadar sıkma canını ya, zayıf olmak tabiki güzeldir ama herşey değildir, senin canını sıkanların ayıbı o takma kafaya, bi kere stres yapmayı bırak önce inanman lazım, gerisi zamanla gelir, inanmak başarmanın yarısıdır unutma ;) herkese başarılar

çok saol güldal:)
heyecanla senden haberler bekliyorum:)) moral bozmak yok yola devammmm:))) bende yarın gideceğim bakalım neler olmuş bende sana yzarım gelişmeleri

Ben gittim bugün toplu görüşmeye.Sizde biliyorsunuz toplu görüşme sonrası ilk seansı isteyenler alıyor hayatımda böyle kararsızlık yaşamadım bir gireyim bir girmeyeyim bi kilo vermişimdir.Ama giremedim.Birinci neden şu sıra saatlere uyarak yiyebilecek tempoda değilim ve birşeye başladığımda mutlak surette uymak isterim uyamam saatleri uyduramam.ıkincisi ara vermek zorunda kalırım temmuzda tatile gideceğim vicdan azabı çekerek bozarım tatilden sonrada yazlık süreci başlayacak ama haftada bir gün gidip gelirim o zaman başlıyacağım nasipse.
Kahvaltıda ekmek yok deniyor bu doğru mu ekmeksiz kahvaltıyı aklım almıyor diğer öğünlerde yemesemde olur ama kahvaltıda bir dilimcik dahi yok mu?
Gamze lütfen sinirlerine sahip ol canım streste vermeni engeller ne diyorsa doktor uygula.Canan bugün doktorun örnek hastası olarak ordaydı ve sanırım başarısı kayıtsız teslim olmakta.Bu büyük bir örnek.Madem başladın kayıtsız teslim ol ne denirse yap vereceğim belki zor olacak ama vereceğim diye şartla kendini şüphe etme.Bu yeme sistemi ile kesin verilir.Ben bundan 6 yıl önce montıgnac diyeti uyguladım bilirmisin bilmiyorum ama yeme prensibi aşağı yukarı buydu.2 ayda 14 kilo verdim.Ve o kiloyu 4 yıl korudum son 2 yıldır hakikaten yanlış besleniyorum o dönemde müthiş enerjikte olmuştum.Arkadaşım aynı diyetle 4 ayda 20 kilo verdi o diyette ye patlayana kadar ye ama kaliteli ye diyeti idi.Neden anlatıyorum çünkü çok benziyor yöntem uy canım şüphe etmeden uy ama kaçamak asla yapma.Bi tavsiye öylen et ürünü yiyin ikindide sebzeye yönelin sindirimi zor olduğundan gece mideyi yorar.Ben inanıyorum harfiyen uygulandığında mutlaka kilo verirsiniz.Direnme noktası vardır başlangıçta bunu yaşıyorsundur.Sonrası çorap söküğü gibi gelir arkadaşım hiç merak etme.

Son düzenleme:
benim yarın sabah var seansım bakalım ne olacak kilo vermek istiyorum bu yaza kilolarımdan kurtulmuş ve bir daha hiç kilo derdi düşünmeden girmek istiyorummm kıssslarrrr

kızlar bugün azıcık kaçırdım işin ucunu
öğün az biraz şaştı benim.. bakalım yarın cezamı çekmiş olarak karşınızda olacağım

çok saol güldal:)
heyecanla senden haberler bekliyorum:)) moral bozmak yok yola devammmm:))) bende yarın gideceğim bakalım neler olmuş bende sana yzarım gelişmeleri
merhabalar sevgılı goremedıgım arakadaslarım"CANAN HARIC"bır bucuk kılo vermısım enerjım ıyı kuculme devam ben cok mutluyum aıpta hıc gıymedıgım kıyafetımı gıydım bakın 82 ıken gıydıgım kıyafetlerım sımdı 90 la gıyıyorum acaba 80 le nasıl olurum he he yılmak yok yola devam serpılcım bende senden guzel haberler alırım ınsaallah:teytey:

Back