• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karboksipunktur ile kilolara veda..

günaydın günaydın kızlarrrrr
sesim gitmişşşşş..... konuşamıyorum, gözlerim aşkamdan şiş ve şimdi küçülmüş iyiyce..... umarım güzel bir gün geçriririzzz....

günaydın herkeseeee banucum dün için üzüldüm sana ama arada böyle şeyler oluyo malesef insanlar bazen garipleşiyor, olsun yeni birgün artık kuytu köşlerde böreklerini ye canım :) bu arada benim
3.seans cumartesi ama ben acayip şiş hissediyorum kendimi , özellikle göbeğim resmen öne doğru ilerliyo, içime bile çekemiyorum sizin bu tarz şikayetleriniz varmı :(

aman boşver böreği falan......:))))) yemişim böreği:)))))
evet oluyor yani en azından mesela benim göbişim yoktu şimdi ise hafif bir göbek varmış gibi geliyor.....

ben 58.7 ile başladım ilk seans sonunda 57.7 oldum 2.seans tan sonra ne olcak cumartesi görcem , ama dediğim gibi göbeğim çıkıyor git gide, ve içime çekemiyorum öle bi şişkinlik yani :(

gunadın kızlar nasılsınız tam olarak 4 kılo vermısım yeme duzenım bozuk oldugu ıcın bu kadar yavas verıyorum. gelelım canancıgıma bu kez yakından gordum herseyden once harıka bır ınsan pozıtıf guler yuzlu fızıgıne gelınce muhtesem ınenılmaz acaba bırgun bızde oyle olacakmıyız olacagız ınanıyorum canan ıyıkı senı tanıdım extra bana guc oldun.dr bana soyledıklerı cerezı kestı sıcak oldugu ıcın emılım olmuyormuş saat 1 de oglen yemegı 2 de tekrar bır tabak en onemlısı 6 ya kadar cok yemem ondan sonra cok hafıf corba sebze yemeği persembeye kadar uyacağım bakalım neler olacak

ii aksamlar arkadasım.sen en dogrusunu yapmıs doktoru aramıssın en dogru bılgılerı sana pazartesı o verecek hıc merak etme ben şimdi sana beslenme duzenımı anlatamam cunku ılk basladıgında farklı sonra farklı oluyo bu yanlıs olur cunku ben doktor degılım.AMA BAGIRA BAGIRA SÖLEDIM YINE SOLUYORUM KENDI HAYATINIZA GORE SAATLER YAZIYOSUNUZ BU SAATLERE HER GUN UYUP ÖGUNLERINIZDE KESINLIKLE VE KESINLIKLE DOYMADAN KALKMIYORSUNUZ.İŞİN EN ÖNEMLI KISMI BU!!!SAATLER VE DOYMAK!I İKI KELIME O KADAR!!!KOLAY GELSIN :):)
Canan sıktık senide ama bişey sorucam sana ok.aynı saatlerde yiyoruz ve akşama çorba yada sebze yemeği ye diyo ya dr benim canım son zamanlarda akşam için hiç bişey istemiyor yemediğin zamanlarda oluyormuydu senin. ben zorla da olsa hazır bardak çorba içmeye çalışıyorum ama acıkmıyorum.Tatlı olayını aştık zaten çok yemek yediğimizden tatlı falan gelmiyo aklımıza .Ben öğlen burda ne yemek çıkarsa onu yiyorum ama bazende rest.da tavuk şiş yiyorum ama yanında bulgur pilavı falan yemiyorum senin canın lahmacun yemek istediğinde yiyomuydun yada pizza yada makarna bunlar yasaklı liste ama yediğin oluyormuydu canım ay ne çok soru sordum gene :)))

Canan sıktık senide ama bişey sorucam sana ok.aynı saatlerde yiyoruz ve akşama çorba yada sebze yemeği ye diyo ya dr benim canım son zamanlarda akşam için hiç bişey istemiyor yemediğin zamanlarda oluyormuydu senin. ben zorla da olsa hazır bardak çorba içmeye çalışıyorum ama acıkmıyorum.Tatlı olayını aştık zaten çok yemek yediğimizden tatlı falan gelmiyo aklımıza .Ben öğlen burda ne yemek çıkarsa onu yiyorum ama bazende rest.da tavuk şiş yiyorum ama yanında bulgur pilavı falan yemiyorum senin canın lahmacun yemek istediğinde yiyomuydun yada pizza yada makarna bunlar yasaklı liste ama yediğin oluyormuydu canım ay ne çok soru sordum gene :)))

emin ol acıkmadıgım zamanlar oldu o zamanlarda yemek vaktıne yarım saat kala masayı hazırladım oturdum basına acıkmayı bekledım kı cok iştahım olmasa da yıyebılcek kadar aclık hıssettım bunu teknık halıne getırdım ve hıc bır ogunumu atlatmadım bı de canımın cektıgı hıcbısey olmadı cunku kendıme öle bır empoze etmısım kı kılo vermeyı gozum kararmıs resmen kı hala öle aynı zamanda gun boyu yedıklerım yedıklerımız ben ce bunları aratmıcak kadar buyuk bı boyut ıradenı zorla zaten doyuyosun doymalısın ogunlerınde ben bunu aşkettım azmettım senın de böle olacagına ınanıyorum bak eger olmazsan karsına gecer verdıgım kılolarla boy gosterırım:teytey: saka bı yana hadı az kaldı basarıcaz

emin ol acıkmadıgım zamanlar oldu o zamanlarda yemek vaktıne yarım saat kala masayı hazırladım oturdum basına acıkmayı bekledım kı cok iştahım olmasa da yıyebılcek kadar aclık hıssettım bunu teknık halıne getırdım ve hıc bır ogunumu atlatmadım bı de canımın cektıgı hıcbısey olmadı cunku kendıme öle bır empoze etmısım kı kılo vermeyı gozum kararmıs resmen kı hala öle aynı zamanda gun boyu yedıklerım yedıklerımız ben ce bunları aratmıcak kadar buyuk bı boyut ıradenı zorla zaten doyuyosun doymalısın ogunlerınde ben bunu aşkettım azmettım senın de böle olacagına ınanıyorum bak eger olmazsan karsına gecer verdıgım kılolarla boy gosterırım:teytey: saka bı yana hadı az kaldı basarıcaz

ayrıca yasemıncım ben sıkılmadım sıkılmamda bu gunlerı asana kadar yanınızdayım cunku o gunlerını ben de gectım psıkolojını cok ıyı anlıyorum canım.stres yokkk yola devammmkaydirigubbak kaydirigubbakcemile5

Selamlar çok yorgunum okuldan çıkınca annemi eminönüne bıraktım yazlığa gitti.Aman bir trafik vardı ki ordan bahçeliye 2,5 saatte geldim.Ama gelir gelmez yemek ocağa ben direk buraya.
Canan sanırım söylemiştin ama kaç kilo ile başladın şimdi kaçsın ve kaç bedensin kızlar ballandırınca merak ettim.Yok bu işin bu kısmı şimdi çok daha aklıma yatıyor kilo vermediğimize üzülmememiz gerekiyor ayda maksimum 4 kilo verilir sanırım ama o 4 kilonun hepsi yağ oluyor ve zayıf görünüyorsun çok güzel..........ıyiki tanıdım sizleri

yawwww yasemincim ne sormuşsun beeee :))))))

di mi ama banuş asıl soru şimdi geliyor cananım spor adına ekstra bişeyler yaptınmı günlük yeme düzenin dışında programa uymak adına hareketlilik nasıldı.Çünkü dr un bazı yazılarında hiç bişey yapmasanız bile günde bikaçkez oturduğunuz yerde de olsa bişeyler yapın diyor hatta yazıyı bulursam onu eklerim.Sen neler yaptın banuş sen arada basket falan oynuyorsun da bizler neler yapmalıyız.Ben arada öğlen parkta yürüyorum bazı akşamlar parkta aletlerle çalışıyorum .Cevabını merak ediyorum canan.

di mi ama banuş asıl soru şimdi geliyor cananım spor adına ekstra bişeyler yaptınmı günlük yeme düzenin dışında programa uymak adına hareketlilik nasıldı.Çünkü dr un bazı yazılarında hiç bişey yapmasanız bile günde bikaçkez oturduğunuz yerde de olsa bişeyler yapın diyor hatta yazıyı bulursam onu eklerim.Sen neler yaptın banuş sen arada basket falan oynuyorsun da bizler neler yapmalıyız.Ben arada öğlen parkta yürüyorum bazı akşamlar parkta aletlerle çalışıyorum .Cevabını merak ediyorum canan.

ben bı kere doktoruma sormadan spora yazıldım doktorm bana kızdı neden yazıldın dıye madem yazıldın kendını yormamalısın dıkkat dedıgıme demıstı.yemekten sonra ıkı dakka evın ıcınde dolasmak yetıyo emın ol bunyemızı yorup enerjımızı dusurmemelıymısız bı şöle bı acıklaması var kı cok mantıklı hangımız zayıflamanı dısında duzenlı spor yapıyoruz hıcbırımız dolaısıyla kılo verene kadar spor yapıp sonra bırakırsak kılo alabılırmısız kı bu cok yuksek bı ıhtımal aynı dıyet yaparken herseyden kısıp kılo verdıkten sonra bu kıstıklarımız artınca 2 katı kılo almaya benzetıyorum ben.kasma kendını a.s

Selamlar çok yorgunum okuldan çıkınca annemi eminönüne bıraktım yazlığa gitti.Aman bir trafik vardı ki ordan bahçeliye 2,5 saatte geldim.Ama gelir gelmez yemek ocağa ben direk buraya.
Canan sanırım söylemiştin ama kaç kilo ile başladın şimdi kaçsın ve kaç bedensin kızlar ballandırınca merak ettim.Yok bu işin bu kısmı şimdi çok daha aklıma yatıyor kilo vermediğimize üzülmememiz gerekiyor ayda maksimum 4 kilo verilir sanırım ama o 4 kilonun hepsi yağ oluyor ve zayıf görünüyorsun çok güzel..........İyiki tanıdım sizleri

ben 81.800gramla basladım sımdı 64.400 oldum bu hafta 38 bedenım bak buraya ılk yazdıgımda 65.800gramdım dun gıttım dedgım gıbı 64.400 olmusum.su an cok kılo veremıyorum cunku tuketecek yag kalmadı sıkılasma evresındeyım canım darısı senın sızın basınıza.bu arada tuketmem gereken yag oranım basta 27.7 idi dun baktım 1.1 kalmıstı .gorusuruz...

Bu liste sanırım sizde vardır ama bulunca koyuvereyim dedim
Zayıflamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Haftada 2 kez , ikişer dakika zaman ayırmanız yeterli.
Kulaktaki akapunktur noktalarına ve çene altına çok az miktarda karboksiterapi uygulayarak
yapılan bir zayıflama yöntemidir.
KARBOKSıPUNKTUR:
Zayıflamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Haftada 2 kez , ikişer dakika zaman ayırmanız
yeterli. Kulaktaki akapunktur noktalarına ve çene altına çok az miktarda karboksiterapi
uygulayarak yapılan bir zayıflama yöntemidir.
Kulaktan yapılan karboksiterapi, o bölgedeki akapunktur noktalarının dolaşımını tetikleyerek,
bozulan koordinasyonu düzenler, aynı zamanda ıştah ve doyma merkezi de düzenlenir ve
metabolizma hızlanır. Dolayısıyla kişi çok az bir hareket bile yapsa çok fazla enerji harcar bu
harcanan enerji ile birlikte hızla yağlarında erime oluşur ve bu yağlar enerjiye dönüşerek
harcanır.Hastanın çok aşırı diyet yapmasına ve ağır spor yapmasına gerek kalmaz. Tek dikkat
etmesi gereken bu tedavi süresince düzenli 6-8 öğün yemek yiyerek hiç açlık hissetmemesi
diyebiliriz. Bir de günlük yaşamında yaptığı hareketleri biraz arttırması gereklidir. Masadan
kalkıp mutfağa kadar yürüdüğünde bile normalde harcadığı enerjinin 3 katını harcayacağı için
hareketlerinde çok az bir artış yapması yeterli olacaktır.
1 / 3
Sağlıklı ve Doğal Zayıflamanın yolu "KARBOKSıPUNKTUR"
Ersin KATIRCI tarafından yazıldı
Pazartesi, 06 Nisan 2009 07:36
Daha kolay uygulanabilmesi için örnek bir diyet listesi de veriyoruz. Burada amaç
belirli ve özel bir diyet uygulayıp sizi bıktırmak değil sadece yemek düzeninizi ayarlamaktır.
Alkol ve aşırı karbonhidrat tüketimi yıkılan yağların enerji olarak kullanılıp vücuttan atılmasını
engellediği için, tedavi süresince bunlardan uzak durmamız gerekir. Yapılan karboksipunktur
yaklaşık 72 saat etkisini sürdürdüğü için haftada 2 kez uygulamak gerekir. Her uygulama öncesi
vücut kilo ve yağ ölçümü yapılarak tedavinin gidişi gözlenir. Her ölçümde kilo kaybı veya yağ
kaybı olması gerekir. Eğer bu olmuyorsa işlemde bir problem var demektir. Tedavinin tam ve
sağlıklı yürümesi için her uygulama öncesi Dr. Fevzi Özgönül tarafından kontrol ve
değerlendirme yapılmaktadır ve uygulamalar kendisi tarafından yapılmaktadır.
KARBOKSıPUNCTUR YEME DÜZENı :
* Sabah kalkınca aç karnına 1 bardak ılık su içine 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal
koyarak bunu içmelisiniz,hemen ardından 1 adet kuru kayısı yemelisiniz bir bardak ılık su daha
içiniz
* Günde en az 10-15 bardak su içiniz.
Bu bir diyet listesi değildir. Miktar belirtilmemiştir fakat karboksipunctur sonrası iştahınız
azalacaktır bu nedenle lütfen tabağınıza eski alışkanlığınıza göre çok miktarda yemek almayın
yeterli gelmez ise tekrar yiyebilirsiniz. Ara öğünleri lütfen atlamayın. Sabah harici lütfen ekmek
ve unlu gıda yemeyin.Diyet veya normal bisküvi dahil. Bu öneriler yağ kaybınızı arttırır
KAHVALTI
(08:30)
* Yeşil Çay veya Çay veya Nescafe Şekersiz
* beyaz peynir veya tercihe bağlı bir peynir. Size yeter miktarda alın.
* 2 dilim kepek ekmek veya 1 yumurta
* Salatalık 1 adet + maydanoz + Domates
KUŞLUK
(10:30)
* Küçük yoğurt,Ayran veya Yeşil Elma
ÖĞLE
(13:00)
* Izgara herhangi bir çeşit veya sebze yemeği ( Lütfen Porsiyonlar Yeterli miktar)
* 1 Küçük kase karışık salata
* EKMEK YOK Yağ kaybı isteniyorsa uyunuz
ıKıNDı
(16:00)
2 / 3
Sağlıklı ve Doğal Zayıflamanın yolu "KARBOKSıPUNKTUR"
Ersin KATIRCI tarafından yazıldı
Pazartesi, 06 Nisan 2009 07:36
* 1 küçük yoğurt veya
* meyve ( Miktar herzaman küçük olmalı)
AKŞAM
(19:00)
* Izgara et veya tavuk ( Bir parça göğüs veya 1 parça biftek veya 3 ızgara köfte )
* Öğle ızgara yedinizse akşam sebze olabilir
* 1 küçük kase salata veya Meyve EKMEK YOK
GECE
(22:30)
*1 küçük elma veya 1 bardak ayran
NOT: Şekersiz olarak çay, bitki çayları serbest.Kolalı içecekler ve kahve tercihen sadece 1
adet ile sınırlı olsun. Porsiyonları abartmayın, günlük hareketlerinizi çok az da olsa
arttırın.

Back