Herkese hayırlı bir gün ve hafta dilerim...İncelerek geçecek güzel bir hafta
( neden yüzümü astım diye soracak olursanız geçen gidişimde durum iyiydi kilo inmemiş ama enerji süperdi ama bu sefer hem kilo hem enerji berbat
( ağlamak istiyorummmm yaaaa...Kilo vermek istiyorum gene balık etli olayım daha ince olmak hoşuma gitmiyor ama fok balığı gibide olmak istemiyom güzel bir balık olayım:))) doktor daha çok ye dedi...sadece ikindide kuruyemiş tüket dedi...valla çok yiyom tıka basa kıtlıktan çıkmış gibi yiyom yalnız bu hafta suyu az içtim oda mı sebeb bilemem ama çok karamsarım...eşim eğer kilo veremezsem ben bırakırım dedi... ben bırakmam dedim bırakmıycam da...offfffffffff...karman çormanım yemek yapmaktan yemekten gına gelsede yapıp yapıp yiyorum ev restaurant mutfağına döndü çeşit çeşit yapıp yiyoruz...dr.a ödediğimiz dışında artı mutfak masrafı mutfakta yangın var acillllll 110 :)))
Kızlar inceliyorum yazılarınızı okudukça muhteşem duygulara kapılıyorum ama kendime bakınca herşey foss balon gibi havam iniyor...anlatabildim mi duygularımı? napcam ya milletin çenesi dursa bu sefer gözleri hasetle baksa nasılda incelmiş fıstık gibi deselerde imrenseler bıktım çok kilolusun şişmansın denmesinden...nasıl böyle ince kalabiliyosun deseler bide ben onlara çok şişmansın desem gıcık etsem...çok kötü şeyler düşünüyom dimi? ama napim canımı çok acıttılar düşünmeden etmeden...bide onların canı yansın anlasınlar :)) ama hemen zayıflasınlar yine kıyamam
çok sıkkınım çooooooooooooooooooooook................................