- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
Merhaba canım benimde tartının pili bitti tartilamıyom dışarıya cıkınca alacam inşMerhaba arkadaslar
Diyete devam
Tartilamiyorum cunku tartim bozuldu
Persembe aksami Zumbaya basliyorum
Dun sabah yine karatay kahvalti tabagiyla kahvaltimi yaptim: iki tane haslanmis yumurta, peynir zeytin domates
aksam yagsiz tavuk yedim
bu sabah calistigim icin ve mesai yapacagim icin
iki dilim kepekli ekmegin arasina tavuk gogusu füme yedim
az once yarim avuc ceviz yedim ve su iciyorum
aksam yemege cikacam, yemekte izgara et yemegi dusunuyorum yanina bol salata ve ayran
Yaaa 15 kiloyu ne kadar sürede verdiniz acabaBen Karayayla birlikte 15 kilo verdim şuan hamileyim ve kontrollü kilo alıyorum kesinlikle başlayın kızlar bi zaman sonra yaşam biçimi oluyor çok etkili kilo verme yöntemi tavsiye ederim hepinize şimdiden bol eksiler
Merhaba canım benimde tartının pili bitti tartilamıyom dışarıya cıkınca alacam inşakşama ne yapsam diye düşünmeye başladım
Pildendir o canım pildenPilmi yoksa benmi agir geliyorum bilemedimmmm
Merhaba canım kac kilosun canım kac kilo vermeyi düşünüyonMrbb bende katilabilirmiyimm sizee
Şimdilik iyi gidiyor birazda olsa hafifledigimi hissediyom canım senin nasil gidiyorKizlar, listeyi yarin aksam guncelleyecem. Nasil gidiyor diyet?
Ben bu sabah ik haslanmis yumurta ve iki tane ceviz yedim.
Bu aksam is toplantim var, disardan soyleyecez, buyuk ihtimal ton balikli salata alirim.
Şimdilik iyi gidiyor birazda olsa hafifledigimi hissediyom canım senin nasil gidiyor
Bende alamadim pil bir türlü yogunluktan unutuyom kalıyor öyle kilo olarak şu kadar verdim diyemem ama vücüdum rahatladı daha dinç hissediyomSanki bir ilerleme yok gibi hissediyorum bilmiyorum. Tartimda bozuldu yenisini almaya firsat bulamadim daha .
daha gün belirlemedik herhalde hepimiz konuşup bir gün belirlesek iyi olurTartı günleriniz hangi gün hanımlar.
Merhaba canım hoşgeldin aramızamerhabalar hanimlar bende katilmak istiyorum iki gundur ekmek tatli falan yemedim 66.5 tim 65.4 olmusum boy 1.58 hedefim 55 kilo
hosbuldukMerhaba canım hoşgeldin aramıza
Merhaba hoşgeldin aramıza düzenli yaptiktan sonra faydasını görecegimizi inanıyorum gidecek o kilolar inşKızlar hepinize merhaba bn de araştırdım karatay diyetini youtube de vıdeo izledim yorumları okudum bana mantıklı geldi yarın bnde başlıcam inşallah yarın olmazsa bile pazartesi muhakak baslıcam