Yapabilirsin tabi bazen geç kalkınca bende 10 12 arası yapardım 2 ögün 7 8i gecmesin ama bide meyveyi kahvaltıda yiyordum abartmadan akşam tüketmiyordumBu 2 öğün olayı bana uygun ama şu şekilde yapsam olur mu acaba, ilk öğünü 11-12 gibi yapıp, 2. öğünü 5 gibi yesem? Kızım sabah geç kalkıyor, ona yedir et etrafı topla geç oluyor saat. Bende bezdim 3 öğünden. Sabah enerjik oluyorum, kahvaltıdan sonra çöküyorum genelde, üşeniyorum herşeye.
Limonlu su benim gibi reflünüz varsa felaket oluyor. Hatta sirkeli, özel karışım, o bu şu farketmiyor, açken içince direk geçmiş olsun, tüm gün mide ağrısı. Ben direk su içiyorum kalkınca. Neskafe en az günde 2 kupa ama sade ve şekersiz,sanmıyorum sıkıntı olacağını. Sıkıntı olacaksa kahveyi bırakamam diyeti bırakırım, tombikliği savunurum o dereceGune baslarken, limonlu ilik su icmekte cok faydali, veyahut kaynatilmis maydanoz ile limon suyu da cok etkili
ben her sabah kahvemi mutlaka icerim aliskanlik, yoksa gunum hic iyi gecmez
denedim tekrar biraktim bu deiyeti
ama yairndan itibaren tekrar baslamak istiyorum.
buraya hep beraber birbirimizi takip ederek insallah bir ay sonra bi sonuc yazabiliriz...... bol sans herkese
Katılıyorum size zaten sürekli bu şekilde giderse alışırız ben de emziriyorum ama 2 öğün yersek bir şey olur mu ki ya da 3 öğünle başlayıp daha sonra ikiye düşürsekKaratay bi diyet değil yaşam tarzıdır. Yani bunu yaşam tarzınız haline getirirseniz ancak kilo verir ve ideal kilonuzda kalırsınız. Yani şimdi 2 öğün yiyeyim sonra yine 3 4 yaparım derseniz olmaz o iş.
Ben şu an emzirme sürecindeyim. Bebeğim ek gıdaya geçtikten sonra bende 2 öğüne döneceğim zaten yaş 30 a yaklaşıyo artık beslenme düzenine bi çeki düzen vermeli
Kaç aylık canım bebeğin. Benimki 4 aylık sadece anne sütü aldığı için riske atamıyorumKatılıyorum size zaten sürekli bu şekilde giderse alışırız ben de emziriyorum ama 2 öğün yersek bir şey olur mu ki ya da 3 öğünle başlayıp daha sonra ikiye düşürsek
9 buçuk aylık ben formül mama da veriyorum sütüm yetersiz olduğu için ek gıda fazla yemiyorKaç aylık canım bebeğin. Benimki 4 aylık sadece anne sütü aldığı için riske atamıyorum
Bence şöyle yap sabah min 2 yumurta ile peynirli zeytinli ve meyveli güzel bir kahvaltı. Öğlen badem ceviz fındık artık ne varsa ve kuru meyve özellikle incir ile bir ara öğün yapıp akşam da et menüsü yaparsan bence sorun olmaz. Ek gıdaya geçince ben bu şekilde yapıcam.9 buçuk aylık ben formül mama da veriyorum sütüm yetersiz olduğu için ek gıda fazla yemiyor
Bu arada bende pko ve guatr da var olmazsa bir de öyle deneyeyim çok sağolunBence şöyle yap sabah min 2 yumurta ile peynirli zeytinli ve meyveli güzel bir kahvaltı. Öğlen badem ceviz fındık artık ne varsa ve kuru meyve özellikle incir ile bir ara öğün yapıp akşam da et menüsü yaparsan bence sorun olmaz. Ek gıdaya geçince ben bu şekilde yapıcam.
İnciri ihmal etme sütünün kalitesini arttırıyo cidden
Aynen fikir olur buraya yazalım yediklerimizi mesela ben kahvaltıda tereyağında 2 yumurtalı omlet yaptım yanina domates çok az peynir ve roka koydum yedimmerhaba bende yapmak istiyorum. 2 gündür deniyorum. sıkıntı yaşamadım. menü paylaşırsanız fikir olması açısından sevinirim