Karatay Diyeti! Sende Katil sende zayifla!

Selam kızlar Bende gelebilir miyim daha önce diyet gruplarına katılmıştım bazı kurallara uyamadığım için Bir süre sonra bırakmak zorunda kaldım ( menü yazma zorunluluğu günde en az beş mesaj küçük çocuklarım var falan bana uymadı zorlandım) benim tatlıya karşı zaafım var bunu yenmek istiyorum

Merhaba kizlar, nasil gidiyor diyetiniz?
Ben sabah karatay kahvalti tabagiyla gunumu basladim
ama itiraf etmeliyimki adet donemimde oldugum icin dun aksam malesef bir kac tane findikli cikolata yedim
Tatliyla basa cikmak OKADAR zor ki
Karatay Mutfagi kitabini almanizi tavsiye ederim.
Daha onceki postumda tarifler paylasacagim demistim ama hangisini paylasacagima sasiridm okadar cokki.
Ve inaninki cocuklar inanilmaz yoruyor insani, ben bide calisiyorum haftada 4 gun.
Özellikle spora gitmek icin defalarca plan yapiyorum ama aksam olunca yorgun argin dusuyorum.
hele ki son bi haftadir
Adetten olmali, aksam cok erken yatip yinede sanki hic uyumamis gibiyim.....
Su seytanin bacagini kirip bir spor yapsam gerisi gelecek

merhaba regl olunca biraz bozdum bugün ama midem çok kötü oldu . boşuna bozdum. akşam karnıbahar pizza yapacağım uygun bir besin sanırım

Sabah 3 ceviz ,3 hindi füme 1 dilim peynir 1 yumurta 1 fincan yeşilçay
Ara sade Türk kahvesi
Akşam:1 tabak etli nohut ,1kase yoğurt,1 kase salata

Kızlar sabah itiraf ediyorum ki mayasız sıkma yedim kahvaltıda hamur işi kalorisini bilmem ara öğün meyve yedim aksam da fırında zeytinyağlı kabak ve patlıcan yapacağım dilimleyip sonra sarımsaklı yoğurtlayip yiyeceğim fikir olsun size de

Yaa tek değilmişim inşallah düzeltiriz su fizikleri ya doğumdan sonra iyice depresyona girdim bir ara hızlı bir şekilde vermiştim 7 8 kilo geri aldık sonra doğuma 85 ile gitmiştim
Ben doğumdan sonra lohusalıkta alıyorum maalesef. Bizim fiziklere kilo hiç yakışmıyor tayt bile giyince ekstra kilolu duruyorum üst bölge kalın olanlar yine bizden iyi İnan

Ben doğumdan sonra lohusalıkta alıyorum maalesef. Bizim fiziklere kilo hiç yakışmıyor tayt bile giyince ekstra kilolu duruyorum üst bölge kalın olanlar yine bizden iyi İnan
Al benden de o kadar ben dışarda zaten artık giyemiyorum kapandım ama eşime karşı kendimi çok çirkin hissediyorum. Eşimin fiziği çok iyi

Hem de çok kötü. O beni beğeniyor her türlü hatta kızıyor ne diyeti bilmem ne diye çocuk emziriyorsun yemen lazim diyor ama ben kendimi kötü hissediyorum
benim de durumum öyle sayılır , ama dediğine bakma gerçekten seni kırmak istemem ama fiziği iyi olan biri çok takılmasa bile illa ki zayıf olmani ister bı neticede ama şimdi baktım sende öyle kilolu değilsin fakat 10 kg versen fizik anlamında şahane olur.

Çok iyi olur evet inşallah verebilirim

Sabah 2 rafadan yumurta ve bir dilim suzme peynir şekersiz çay akşam da tavuk göğuslu sebzeli tava ve marul cacığı

Slm. Bende başlamak istiyorum. İki öğünü sahur ve iftar olarak yapıp sahura kadar 10 bardak su içsem kabul olur mu ki diyetim hocambaşka turlu durmayacak bu boğaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…