- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 38
Boy 165 kilo 77 benim de bel ince popo basen var kollar var biraz da bacaklarım boru gibi şekilsizSizin boy kilo nedir :) ben kendime alisamiyorum işte nedense :) kilom üst bacak basen popoda toplanıyor belim ince omuz geniş değişik bir vücut tipi :)
Benimde üst bacaklar var :) inşallah veririz karatayla kiloları :)Boy 165 kilo 77 benim de bel ince popo basen var kollar var biraz da bacaklarım boru gibi şekilsiz
Beni tarif etmişsin sankiBoy 165 kilo 77 benim de bel ince popo basen var kollar var biraz da bacaklarım boru gibi şekilsiz
Yaa tek değilmişim inşallah düzeltiriz su fizikleri ya doğumdan sonra iyice depresyona girdim bir ara hızlı bir şekilde vermiştim 7 8 kilo geri aldık sonra doğuma 85 ile gitmiştimBeni tarif etmişsin sanki
karatayla yağlar yanıyor diyor herkes bende bacaklarim için başladım valla eritiriz bence :))Yaa tek değilmişim inşallah düzeltiriz su fizikleri ya doğumdan sonra iyice depresyona girdim bir ara hızlı bir şekilde vermiştim 7 8 kilo geri aldık sonra doğuma 85 ile gitmiştim
İnşallah erir canım ben 30 günde kilo ver diye bı program indirdim evde egzersiz onu da yapıyorumkaratayla yağlar yanıyor diyor herkes bende bacaklarim için başladım valla eritiriz bence :))
Ben doğumdan sonra lohusalıkta alıyorum maalesef. Bizim fiziklere kilo hiç yakışmıyor tayt bile giyince ekstra kilolu duruyorum üst bölge kalın olanlar yine bizden iyi İnanYaa tek değilmişim inşallah düzeltiriz su fizikleri ya doğumdan sonra iyice depresyona girdim bir ara hızlı bir şekilde vermiştim 7 8 kilo geri aldık sonra doğuma 85 ile gitmiştim
Al benden de o kadar ben dışarda zaten artık giyemiyorum kapandım ama eşime karşı kendimi çok çirkin hissediyorum. Eşimin fiziği çok iyiBen doğumdan sonra lohusalıkta alıyorum maalesef. Bizim fiziklere kilo hiç yakışmıyor tayt bile giyince ekstra kilolu duruyorum üst bölge kalın olanlar yine bizden iyi İnan
O cidden kötü bir durum, Esin/sevgilinin fiziği iyi senin kötü olunca insan kendini kötü hissediyor vallaAl benden de o kadar ben dışarda zaten artık giyemiyorum kapandım ama eşime karşı kendimi çok çirkin hissediyorum. Eşimin fiziği çok iyi
Hem de çok kötü. O beni beğeniyor her türlü hatta kızıyor ne diyeti bilmem ne diye çocuk emziriyorsun yemen lazim diyor ama ben kendimi kötü hissediyorumO cidden kötü bir durum, Esin/sevgilinin fiziği iyi senin kötü olunca insan kendini kötü hissediyor valla
benim de durumum öyle sayılır , ama dediğine bakma gerçekten seni kırmak istemem ama fiziği iyi olan biri çok takılmasa bile illa ki zayıf olmani ister bı neticede ama şimdi baktım sende öyle kilolu değilsin fakat 10 kg versen fizik anlamında şahane olur.Hem de çok kötü. O beni beğeniyor her türlü hatta kızıyor ne diyeti bilmem ne diye çocuk emziriyorsun yemen lazim diyor ama ben kendimi kötü hissediyorum
Çok iyi olur evet inşallah verebilirimbenim de durumum öyle sayılır , ama dediğine bakma gerçekten seni kırmak istemem ama fiziği iyi olan biri çok takılmasa bile illa ki zayıf olmani ister bı neticede ama şimdi baktım sende öyle kilolu değilsin fakat 10 kg versen fizik anlamında şahane olur.
süpersin bak böyle beslenmeye devam ettiğimiz sürece yağlar eriyecekSabah 2 rafadan yumurta ve bir dilim suzme peynir şekersiz çay akşam da tavuk göğuslu sebzeli tava ve marul cacığı